Yhtiön luotot RAHALAITOS

4.6
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot RAHALAITOS
Määrä alkaen 500 saakka 70000 €
Korko alkaen 7.75%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika Täytettyäsi lainahakemuksen, lainatarjoukset voidaan usein toimittaa sinulle jo saman päivän aikana
Eräpäivä Riippuen valitsemastasi lainanmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Rahalaitos

Rahalaitos on palvelu, joka vertailee lainoja ja luottoja puolestasi ja etsii sen juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi sopivimmat lainatarjoukset. Yrityksen palvelu kilpailuttaa puolestasi jopa 25 lainanantajaa, joten kyseessä on yksi Suomen suurimmista lainojen kilpailutuspalveluista. Se on toiminut jo vuodesta 2011, joten mikään uusi yhtiö ja palvelu ei ole kyseessä, vaan sillä on pitkä kokemus alaltaan. Lainan ehdot ja kulut riippuvat siitä, minkä lainanantajan tarjouksen hyväksyt. Hakemuksen täyttäminen Rahalaitoksen sivuilla ei sido sinua vielä mihinkään – voit itse päättää, minkä tarjouksen hyväksyt, ja tarvittaessa olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta. Myöskään itse Rahalaitoksen palvelun käyttäminen ei maksa itsessään mitään.

Millaista lainaa voi saada, ja millaisin ehdoin?

 • korkein mahdollinen lainasumma on peräti 70.000 euroa, pienin taas 500 euroa
 • takaisinmaksuaika on välillä 1-15 vuotta, riippuen myös lainan suuruudesta
 • vuosikorko: kuluttajansuojalain 7 luvun 6 §:n tarkoittama todellinen vuosikorko on minimissään 4,50 % ja maksimissaan 50,50 %, riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta, sekä siitä, mikä yhtiö on lopullinen lainanmyöntäjä
 • Rahalaitos korko on henkilökohtainen, ja riippuu myös lainan määrästä, sekä takaisinmaksuajan pituudesta, sekä niin ikään lainanmyöntäjästä
 • todellinen vuosikorko sisältää kaikki korot ja kulut, jotka lainasummasta aiheutuu vuodelle jaksotettuna

Lainaesimerkki

Lainaesimerkki lainasummalla 9.800 euroa kahdeksan vuoden maksuajalla, maksueräsi on 146 euroa kuukaudessa. Tällöin maksettavaksesi tulee yhteensä 14.028 euroa sisältäen lainan pääoman takaisinmaksun ja kaikki korot ja kulut. Todellinen vuosikorko tällä lainaesimerkillä on 9,92 %.

Miten hakea lainaa?

 • voit täyttää hakemuksen osoitteessa www.rahalaitos.fi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin
 • ensimmäiset lainatarjoukset saat yleensä jopa minuuteissa, ja kaikki tarjoukset viimeistään 24 tunnin kuluessa
 • hakeminen yhteisvastuullisesti esimerkiksi puolison kanssa voi mahdollistaa suuremmat lainat ja paremmat tarjoukset. Yksin hakeminen ei siis kuitenkaan ole mikään este lainan saamiselle.

Rahalaitos omat sivut -palvelu

Rahalaitos omat sivut on palvelu, jossa voit tarkastella lainatarjouksiasi Rahalaitoksella. Kirjaudut sisään henkilötunnuksellasi ja salasanalla, jonka saat matkapuhelimeesi ja sähköpostiisi. Tämä omat sivut -palvelu, nimeltään tarkemmin Oma Rahalaitos, tarjoaa myös ohjeet lainan nostamiseen, minkä lisäksi voit palvelun kautta keskustella asiakaspalvelun kanssa saamistasi tarjouksista, mikäli sinulla ilmenee kysyttävää. Rahalaitos asiakaspalvelu toimii siis Oma Rahalaitos -palvelun kautta puhelinpalvelun lisäksi.

Kuka voi saada Rahalaitos-lainaa?

 • sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 • luottotietojesi tulee olla kunnossa. Rahalaitoksella merkintä luottotiedoissa on este lainan saamiselle.
 • sinulla tulee olla säännölliset tulot; palkka, tai eläke
 • vuositulojesi tulee olla vähintään 7.200 euroa vuodessa

Rahalaitos-luotto - takaisinmaksaminen

 • käytössä olevaa luottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä
 • takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta
 • takaisinmakuerän suuruus riippuu lainasi määrästä, sekä takaisinmaksuajan pituudesta
 • ehdot vaihtelevat lainanmyöntäjittäin, tarkistathan lopulliset lainaehdot tarjouksen hyväksyessäsi

Rahalaitos - kokemuksia

Rahalaitos.fi -kokemuksia lukiessa voi huomata asiakkaiden olevan erittäin tyytyväisiä. Eikä ihme, sillä lainaa tarvitessa voi aikaa kulua melko paljonkin eri lainoja ehtoineen ja lainanantajia vertaillessa. Puhumattakaan siitä, kuinka kauan menee, jos täyttää hakemuksia useilla eri sivustoilla. Yrityksen palvelu säästää sinulta siis selvästi aikaa. Tämän mainitsee myös moni lukiessa Rahalaitos-keskusteluja. Koska yrityksen palvelu esittelee useita tarjouksia, todennäköisesti säästät myös rahaa voidessasi valita sen edullisimman tarjouksen. Rahalaitos lainalaskuri löytyy etusivulta yrityksen netti sivuilta, jolla saat helposti arvioitua, minkä kokoinen kuukausierä tulisi olemaan milläkin lainasummalla ja takaisinmaksuajalla. Jos tarvitset lainaa, säästät taatusti aikaa ja hermoja, sekä melko varmasti myös rahaa täyttämällä hakemuksen nimenomaan heidän palvelussaan, joka hoitaa kilpailutuksen ja vertailun puolestasi.

Yhteystiedot / Rahalaitos Oy

 • www.rahalaitos.fi
 • Rahalaitos asiakaspalvelu: 09 2311 3670 (ma-to klo 9.30-16.30, pe klo 9.30-15)
 • sähköposti: info@rahalaitos.fi

Huomaathan, että tietoturvan ja yksityisyydensuojan vuoksi asiakaspalvelu ei voi keskustella henkilökohtaisista asioista sähköpostitse.

Yrityksen yhteystiedot RAHALAITOS
Virallinen sivusto www.rahalaitos.fi
Osoite Kalevantie 7 C 33100 Tampere
Puhelinnumero 923113670

Arvostelut, RAHALAITOS 3

4,6
3 arviota
Kirjoita arvio

Vertailin lainoja monesta paikasta ja löysin sopivan lainan Rahalaitokselta. Korko oli kohtuulinen, vain noin 8 %. Muut kulut tosin nostivat lainan hintaa mutta pyrin maksamaan lainan nopeasti takaisin, niin kuluja ei ainakaan kerry pitkältä ajalta. Otan lainan uudestaankin samasta palvelusta. Laina siirtyi sukkelasti tilille.

Olen tarvinnut lainaa useamman kerran, ja aina vastaus on ollut nimenomaan Rahalaitos. Omat sivut -palvelu on niin kätevä, että ei tulisi mieleenkään vaihtaa yhtiötä. Minulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmia Rahalaitoksen kanssa.

Tarvitsin nopeasti hieman ylimääräistä yllättävässä tilanteessa, ja ratkaisuni oli Rahalaitos. Kirjauduin Rahalaitoksen nettisivuille, täytin hakemuksen ja hetkessä se oli hyväksytty. Jos vielä tulee sama tilanne, käytän Rahalaitosta.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %