Yhtiön luotot FERRATUM

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
0,01%
per päivä

Alennuskoodi ensimmäiselle lainalle yritykseltä FERRATUM 0,01 % korolla per päivä

Tee hakemus yrityksen FERRATUM verkkosivujen kautta, syötä alennuskoodi ja saat ensimmäisen lainan 0,01 % per päivä.

Lainaehdot FERRATUM
Määrä alkaen 1 saakka 4000 €
Korko alkaen 29.79%
Laina-aika alkaen 30 saakka 365 päivää
Ikä, vuosina alkaen 25 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika Luottopäätös keskimäärin 5 minuutissa
Eräpäivä Rahat tilille heti
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Ferratum yleisesti

Ferratum Oyj on jo pitkään lainamarkkinoilla toiminut yritys, joka on vuosien varrella laajentanut toimintaansa jo 25 maahan. Ferratum Group on listautunut Frankfurtin pörssiin.

Yritys on listattu Etelä-Suomen aluevalvontaviraston luotonantajarekisteriin vuonna 2010, joten kyseessä on luotettava ja toimintansa jo vakiinnuttanut yritys.

Lainaehdot

Ferratum tarjoaa asiakkailleen kahta erilaista lainaa, joustoluottoa ja kulutusluottoa.

Joustava on Ferratumin joustoluotto, jossa asiakas saa 2 000 € suuruisen luottorajan, johon asti asiakas voi tehdä nostoja. Joustava-laina onkin kuin monta lainaa yhdellä hakemuksella.

Laina-aika on vähintään 3 - 54 kuukautta. Lainaa lyhennetään kuukausittain vähintään 4 – 13,5 % nostetusta lainasummasta, vähintään 20 €/kk.

Joustava-lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti ja on 39,57 - 155,86 %. Lainasta ei peritä tilinhoito- tai nostopalkkioita. Aiemmin markkinoitu Ferratum Koroton on nykyisin tavallaan osa Joustava-lainaa, sillä uusille asiakkaille ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton.

Prime-laina on kulutusluotto, joka maksetaan asiakkaalle yhdellä kerralla. Lainasumma on 3 000 – 20 000 euroa ja laina-aika 1 – 10 vuotta.

Prime-laina maksetaan takaisin samansuuruisissa kuukausittaisissa erissä. Asiakaskohtainen korko on 5 – 35 % + 3 kk Euribor. Lainan nostosta peritään avauspalkkiona 149 euroa, tilinhoitokuluja ei peritä.

Asiakas voi lyhentää lainaa nopeamminkin, samoin asiakkaan käytössä on Joustava-lainassa maksuvapaa kuukausi ja Prime-lainassa eräpäivän siirtomahdollisuus. Muutoksia voi pyytää esimerkiksi asiakastilinsä kautta, ts. valitse www.ferratum.fi – kirjaudu sisään ja tee pyyntö.

Lainaesimerkki

Joustava-lainasta on vaikea antaa yleispäteviä esimerkkejä, sillä niin lainasumma, lyhennykset, laina-aika kuin korkokin vaihtelevat. Esimerkissämme asiakas nostaa kerralla käyttöönsä 1 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa.

 • summa 1 000 €
 • laina-aika 12 kk
 • lyhennys: 11 ensimmäistä kuukautta lyhennys 169 €/kk, viimeinen lyhennys 166,69 €
 • maksettava summa yhteensä 2025,69 €.

Esimerkki on erittäin viitteellinen, sillä Ferratumin korko on henkilökohtainen. Joustava-lainaa myöskään tuskin nostetaan käyttöön yhdellä kerralla, vaan luottorajaa hyödynnetään joustavasti tarpeen mukaan pienissä erissä.

Prime-lainan kohdalla esimerkki antaa selkeämmän käsityksen lainan kustannuksista, vaikka korko voikin vaihdella asiakaskohtaisesti.

 • lainasumma 5 000 €
 • laina-aika 3 v
 • nimellinen vuosikorko 20 %
 • lyhennys 191,36 €/kk.

Lainan tiedot voi tarkistaa omalta asiakastililtään. Www.ferratum.fi – omat sivut on turvallinen tapa hallita omia tietojaan ja tehdä rahasiirtoja netissä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Miten hakea Ferratum-lainaa?

Lainaa voi hakea helposti ja nopeasti vain muutamassa minuutissa verkossa täytettävällä hakemuksella osoitteessa www.ferratum.fi.

 1. Uuden asiakkaan on ensimmäisellä kerralla tunnistauduttava palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 2. Täytä lainahakemuksen tiedot. Jos haet Joustavaa luottoa, ilmoita hakemuksessa ensimmäisen noston summa.
 3. Prime-lainaa hakiessasi lisää hakemukseen lainasumma ja haluamasi takaisinmaksuaika. Varaa käsille palkkakuittisi, sillä se tarvitaan hakemuksen liitteeksi.
 4. Lähetä hakemus.

Saat vastauksen yleensä vain muutamassa minuutissa, samoin rahat maksetaan tilillesi saman tien, kuitenkin lain mukaan vain päiväsaikaan klo 7-23 välisenä aikana. Ensinoston jälkeen voit nostaa joustoluottoa tilillesi aina halutessasi ympäri vuorokauden asiakastilin kautta. Ferratumiin kirjaudutaan sisään omalla PIN-koodilla.

Lainanantaja voi myös hylätä lainahakemuksesi. Yleisimpiä syitä hakemuksen hylkäykselle ovat

 • hakemuksesta puuttuu tietoja
 • maksuhäiriömerkinnät
 • ei säännöllisiä tuloja
 • kuukausittaisten tulojen ja menojen epäsuhta.

Ole huolellinen ja täytä kaikki vaaditut hakemuksen kohdat. Varmista netistä osoitteesta ferratum.fi lainansaannin edellytysten täyttyminen jo ennen hakemuksen täyttämistä.

Ennen lainan hakemista kannattaa myös käyttää pieni hetki ja tarkistaa, olisiko käytettävissä Ferratum-alennuskoodi, jolla saisi alennusta lainan kuluista.

Ferratum-asiakastili

Asiakkaat saavat oman asiakastilin omien tietojensa ja lainansa hallintaan. Tili luodaan automaattisesti, kun asiakas kirjautuu palveluun ensimmäisen kerran.

Ferratumin omat sivut on kätevä palvelu, jonka kautta voi nähdä lainansa tiedot, kuten nostetun luoton määrän, jäljellä olevan luottorajan tai vielä maksamatta olevan lainan määrän, tai tehdä nostoja ja kuukausilyhennyksiä tai vain viestiä lainanantajan kanssa tarpeen mukaan.

Siirry vain Ferratum kirjaudu -sivulle, kirjaudu sisään ja voit hallita lainaasi missä ja milloin vain.

Kuka voi hakea lainaa?

Ferratum tarkistaa lainanhakijan tiedot ennen luoton myöntämistä. Hakijalta edellytetään mm.:

 1. Joustava-laina: 21 vuoden ikää (Prime-laina: 25)
 2. säännöllisiä tuloja
 3. puhtaita luottotietoja
 4. suomalaista henkilötunnusta
 5. verkkopankkitunnusta tai mobiilivarmennetta sekä matkapuhelinliittymää.

Lainan takaisinmaksu

Asiakas voi itse päättää Joustava-lainan lyhennysten suuruuden, kuukausittain on kuitenkin maksettava minimilyhennyksenä sopimuksessa määritelty prosenttiosuus nostetusta lainasta tai vähintään 20 €. Prime-lainan lyhennys määritetään lainasopimuksessa. Lainatiedot näkyvät asiakastilillä, jolle Ferratumilla kirjaudutaan omalla PIN-koodilla.

Jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin, kannattaa olla yhteydessä lainanantajaan ajoissa jo ennen eräpäivää. Jos maksu laiminlyödään, turvautuu Ferratum perintään, jolloin lainan kustannukset nousevat ja seurauksena voi olla myös luottotietojen menetys.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Ferratum myöntää kahden tyyppisiä lainoja: Joustava-joustoluottoa ja Prime-kulutusluottoa.

Prime-laina on kulutusluotto, joka maksetaan asiakkaan tilille kerralla. Asiakas lyhentää lainaa kuukausittaisissa tasaerissä. Prime-laina soveltuu hyvin esimerkiksi suurempiin hankintoihin, remonttien rahoitukseen tai tärkeiden tilaisuuksien, kuten vaikkapa häiden rahoittamiseen.

Perinteisen Ferratumin pikavipin korvannut Joustava-laina sopii eräänlaiseksi vararahastoksi niille, jotka tarvitsevat melko usein pientä vippiä. Asiakas saa käyttöönsä luottorajan, ja hän voi tarpeen tullen nostaa rahaa käyttöönsä. Kun lainaa maksetaan takaisin, vastaava summa lisätään asiakkaan luottorajaan ja on siis asiakkaan käytössä uudelleen.

Asiakkaiden Ferratum-kokemuksia

Ferratumilla on jo vuosien kokemus, ja kyseessä on täysin luotettava yritys. Yritys saa kiitosta hyvästä tavoitettavuudesta, sillä asiakaspalvelu on avoinna 24/7.

Negatiivisia kokemuksia ei yhtiöstä oikeastaan löydy korkeisiin korkoihin liittyvää kommentointia lukuunottamatta. Nykyistä korkotasoa on vaikea arvioida, sillä lainat hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. Aiemmin taso ei kuitenkaan ole poikennut alan muiden toimijoiden perimästä korosta.

Asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee 24/7 useassa kanavassa. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä niin puhelimella, sähköpostilla kuin nettisivujen chatillakin. Palvelua saa suomeksi ja englanniksi.

Ferratumin yhteystiedot

Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 8-20 ja la-su klo 9-17.

Puh.: 0800 166 308 (ilmainen)

S-posti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Fax: 020 74 11 612

Lisäksi käytettävissä on chat-palvelu.

Ferratumin postiosoite (ei asiakaspalvelua):

Ferratum Finland Oy

Ratamestarinkatu 11 A

00520 Helsinki

Yrityksen yhteystiedot FERRATUM
Virallinen sivusto www.ferratum.fi
Osoite Asiakaspalvelu Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki
Puhelinnumero 800552136

Arvostelut, FERRATUM 6

4,8
6 arviota
Kirjoita arvio

Kokemukseni Ferratum Lainasta oli ihan hyvä. Olen ennenkin käyttänyt lainapalveluita eikä tämä eronnut muista mielestäni lainkaan. Se ei siis ole huono asia, sillä olen aina ollut tyytyväinen käyttämiini lainantarjoajiin. Ferratum Lainan ehdot olivat samankaltaiset kuin muilla ja lainan hakuprosessi oli myös sopivan nopea. Ihan kiva kokemus!

Kirjaudu Ferratum Lainan sivustolle ja saat yhdellä hakemuksella helpotusta rahaongelmiin. Ferratum Laina auttoi minua tiukassa tilanteessa. Palvelu on todella nopeaa ja sain itselleni sopivat lainaehdot. Korkokaan ei ehtinyt kasvaa valtavaksi, kun sain jo maksettua lainan takaisin. Suosittelen Ferratum Lainaa, jos etsit luotettavaa lainantarjoajaa!

Ferratum Laina on tunnettu luotonantaja, josta minulla on hyviä kokemuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja Ferratum Laina on luotettava toimija, joten olen voinut olla rauhallisin mielin. Ferratum Laina tarjosi helpotusta talouteeni tiukassa rahatilanteessa. Saatan tulevaisuudessa käyttää palvelua esimerkiksi lomamatkan maksamiseen!

Tarvitsimme hieman ylimääräistä pesukoneen hajottua yllättäen. Lapsiperheessä tämä oli suorastaan katastrofi, mutta Ferratum -laina pelasti meidän perheen pyykkihuollon. Kaikki sujui kätevästi ja nopeasti suoraan netissä.

Ferratumin omat sivut on palvelu vailla vertaa! Todella kätevää, kuin voi hoitaa asioitaan aivan kuten verkkopankissakin, eikä tarvitse käyttää aikaa puhelimessa asioimiseen. Käytän varmasti Ferratumia tulevaisuudessa uudelleenkin.

Olen todella iloinen, että tiukassa tilanteessa löysin Ferratumin! Kirjauduin vain sivuille ja hoidin asiat nopeammin ja helpommin, kuin olisin itse ikinä arvannutkaan. Todella kätevää ja nopeaa. Voin vain suositella Ferratumia!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %