Yhtiön luotot LIMIITTI

4.5
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LIMIITTI
Määrä alkaen 100 saakka 2000 €
Korko alkaen 23.88%
Laina-aika alkaen 30 saakka 900 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Limiitti

Limiitti on kotimainen lainantarjoaja, joka tarjoaa asiakkaille luottoa. Luottoa voi saada yhteensä jopa 2 000 euroa, josta nostettavan summan voi itse päättää omalla aikataululla. Lainaa voi nostaa esimerkiksi 100 euroa, 300 euroa tai koko summan kerralla. Jos Limiitti nosto ei tehdä, ei lainasta myöskään koidu minkäänlaisia kustannuksia. Näin ollen se on kuin asiakkaan oma luottokortti. Tästä syystä se sopii hyvin vaikka puskurirahastoksi, jota koskaan ei tarvitse käyttää, ellei ole tarvetta. Limiittiä pyörittää Saldo Finance Oyj -niminen yritys, joka on perustettu jo vuonna 2006.

Ehdot lainan myöntämiselle

Limiitin kautta voi hakea jopa 2 000 euroa luottoa. Laina aika on korkeintaan 12 kuukautta. Luoton nimelliskorko on 19,90 %, mutta todellinen vuosikorko voi olla jopa 29,60 %. Koron lisäksi maksetaan lainanhoitokuluja, jotka ovat 0,01 % lainan määrästä päivässä tai enimmillään 150 euroa vuodessa. Kuluja maksetaan vain siinä tapauksessa, että luotto nostetaan.

Lainaesimerkki

Lainaesimerkkinä on 2 000 euron jatkuva laina, jonka nimellinen limiittikorko on 19,9 %. Jos luoton maksaa takaisin 12 kuukausierässä, on luoton ja muiden siitä koituvien kustannusten yhteenlaskettu määrä 2 295 euroa. Lainanhoitokulua maksetaan 0,01 % päivässä, yhteensä 73 euroa vuodessa. Avausmaksua ei ole.

Näin haet lainaa Limiitiltä

  1. Ota suunnaksi Limiitti, kirjaudu ja valitse etusivulta haluamasi lainasumma.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla ja täytä lainahakemus.
  3. Lainahakemus annetaan heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.
  4. Myös laina voidaan halutessa maksaa tilille heti. Kannattaa tosin huomioida, että rahat maksetaan vain kello 7 ja 23 välisenä aikana.

Limiitti omat sivut

Limiitti tarjoaa asiakkaille todella kätevät omat sivut, jotka tunnetaan nimellä MySaldo. Kirjautuminen omalle tilille on helppoa jo etusivun oikeasta yläreunasta. Limiitti.fi omat sivut antavat mahdollisuudet helposti hallinnoida omia lainoja. Siellä voi esimerkiksi maksaa lainaeriä, siirtää eräpäivää tai tehdä Limiitti nosto.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat Suomen kansalaiset. Lisäksi tulee hakijalla olla jonkinlaisia säännöllisiä tuloja, kuten palkka- tai eläketuloja. Myös hakijan luottotietojen täytyy olla kunnossa, sillä maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin. Varsinaista hakua varten tulee hakijalla olla verkkopankkitunnukset, jotta järjestelmään voi tunnistautua ja kirjautua.

Lainan takaisinmaksu

  • Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai kuukausittaisissa erissä. Maksun voi tehdä joko sähköisesti omassa verkkopankissa tai Limiitin omassa MySaldo-palvelussa.
  • Lyhennysvapaa kuukausi on mahdollinen, minkä lisäksi eräpäivää voi myös siirtää.
  • Jos asiakkaalla on muita maksuvaikeuksia, kannattaa ottaa yhteyttä Limiittiin mahdollista uudelleenjärjestämistä varten.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Luottoa voi hakea helposti 2 000 euroon asti. Palveluna Limiittilaina on kuitenkin erinomainen juuri siitä syystä, että lainasta ei koidu lainkaan kuluja, ellei sitä nosta tililtä. Kun laina on kerran myönnetty, voi siitä nostaa eriä juuri silloin, kun itse haluaa, vaikka keskellä yötä. Lainaa voi siis hakea jopa 2 000 euroa, mutta tarvittaessa siitä voi käyttää huomattavasti pienemmän summan. Lainaa voi tietenkin käyttää mihin ikinä tarvitsee - lomaan, pieneen remonttiin tai vaikka laskujen maksamiseen.

Limiittilainat kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Limiitti saa asiakkailta kiitosta monesta syystä. Yksi on ehdottomasti asiakaspalvelun monipuolisuus. Se palvelee nimittäin kellon ympäri, mikä tarkoittaa, että apua saa juuri silloin kun sitä tarvitsee. Limiittilainat saa kiitosta myös selkeästä, helposti käytettävästä sivustosta sekä MySaldo-palvelusta. Se tekee lainojen hallinnasta vaivatonta ja myös tilin luonti ja kirjautuminen on harvinaisen helppoa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee erittäin monipuolisesti, sillä yhteys on mahdollista saada live chatin, puhelimen ja sähköpostin kautta. Puhelin ja live chat palvelevat vuorokauden ympäri, joten siihen on todella helppo saada yhteyttä mihin aikaan tahansa. Limiitti fi asiakaspalvelu vastaa sähköposteihin puolestaan arkisin klo 7-21, viikonloppuisin klo 10-18.

Limiitti yhteystiedot

Yhteydenotto on helppoa. Puhelimitse apua saa numerosta 010 219 5500. Kannattaa kuitenkin huomioida, että puhelusta koituva maksu on 0,08 euroa ja 0,06 euroa/min. Sähköposti ja live chat ovat luonnollisesti maksuttomia. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@limiitti.fi.

UKK

📌 Mitä palveluita Limiitti tarjoaa?

Limiitti tarjoaa asiakkailleen luottoa. Limiittiluotto voi olla jopa 2 000 euron kokoinen, ja sen voi nostaa joko yhdessä tai useammassa erässä. Takaisinmaksuaika on korkeintaan vuoden. Parasta tässä luotossa on se, että luottoa voi hakea ja hakemus voi olla myöntävä - jos lainaa ei kuitenkaan nosta, ei siitä koidu lainkaan kuluja.

📌 Miten saan luottoa Limiitiltä?

Lainaa hakevan tulee täyttää muutamat perusedellytykset. Ensinnä tulee hakijan olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18-vuotias, Suomen kansalainen. Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa, jotta lainaa voidaan myöntää. Tunnistautumista varten tarvitaan lisäksi verkkopankkitunnukset.

📌 Onko Limiitti turvallinen?

Kyllä, Limiitti on kotimainen, täysin turvallinen toimija, joka on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. Yhtä kauan Limiitti on tarjonnut asiakkailleen lainoja. Yritys toimii hyvien toimintatapojen mukaan ja esimerkiksi kaikkien asiakkaiden tiedot tarkistetaan huolella ennen lainan myöntämistä.

📌 Toimiiko Limiitti Suomessa?

Kyllä, Limiitin takana on Saldo Finance Oyj -niminen, suomalainen yritys, joka puolestaan on osa Tact Group -konsernia. Koska kyseessä on suomalainen yritys, tarkoittaa se, että suomalaiset viranomaiset valvovat yrityksen toimintaa. Toimintaa valvovat muun muassa kuluttaja-asiamies sekä Kilpailu- ja kuluttajavirasto.

📌 Onko Limiitillä asiakaspalvelua?

Asiakaspalvelu on todellakin huippuluokkaa. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostitse sekä kätevän live chat -palvelun avulla. Puhelin ja live chat toimivat lisäksi ympäri vuorokauden. Soittaa voi numeroon 010 219 5500, sähköpostia voi puolestaan lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@limiitti.fi.

Yrityksen yhteystiedot LIMIITTI
Virallinen sivusto www.limiitti.fi
Puhelinnumero 102195500

Arvostelut, LIMIITTI 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Limiitti joustoluotto tarjosi mahdollisuuden hakea lainaa huonon päivän varalle. Hakeminen kävi todella helposti ja muutamalla klikkauksella, ja varat näkyivät heti MySaldo-palvelussa. En ajatellut nostaa rahoja ennen kuin tarve iskee, eikä lainasta siksi koidu kulujakaan. Nyt ymmärrän, miksi netissä on niin paljon positiivisia Limiitti fi kokemuksia.

Olin hakemassa luottoa Limiitiltä, kun lomaketta täyttäessä heräsi muutama kysymys. Limiitti asiakaspalvelu oli todella ystävällistä, vastasi nopeasti ja tarjosi lisäksi vastauksen juuri siihen kysymykseen, johon tarvitsin. Todella asiantuntevaa ja hyvää palvelua! Jo siitä syystä suosittelisin muillekin.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 1095 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %