Yhtiön luotot LAINOJEN YHDISTÄMINEN

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot LAINOJEN YHDISTÄMINEN
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18-75 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 24 tuntia
Eräpäivä 1-2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen mahdollisesti

Sisältö

Lainojen yhdistäminen yleiskatsaus ja kokemuksia

Lainojen yhdistäminen online on verkossa toimiva, täysin kotimainen palvelu. Se mahdollistaa useamman, jo olemassa olevan lainan yhdistämisen yhdeksi lainaksi, jolloin ehdot ovat paremmat ja kulut pienemmät. Tämä palvelu siis vertaa netissä toimivien rahoituslaitosten lainojen yhdistämiset asiakkaalle. Vertailussa on jopa 30 eri pankkia.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa on mahdollista hakea 2 000 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon asti. Niin ikään laina-aika on joustava ja määritellään hakijalle sopivaksi, vuodesta jopa 15 vuoteen. Lainojen yhdistäminen korko on yksilöllinen jokaiselle hakijalle, mutta vaihtelee 4% ja 20% välillä. Koron lisäksi voi lainasta joutua maksamaan kuukausi- tai aloitusmaksun.

Lainaesimerkki

Esimerkiksi otetaan 10 000 euron Lainojen yhdistäminen luotto, jonka sovittu takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Takaisin maksettavaksi summaksi tulee 11 627 euroa, joka on 194,50 euroa kuukaudessa. Korko on tässä tapauksessa 5%, minkä lisäksi tulee asiakkaan maksaa tilinhoitomaksu, joka on viisi euroa kuukaudessa. Aloitusmaksua ei ole.

Näin haet lainaa sivustolta Lainojen yhdistäminen

 1. Ota selaimessa suunnaksi Lainojen yhdistäminen, kirjaudu sisään ja merkitse hakulomakkeeseen omat yhteystiedot sekä haluttu laina-aika ja lainan koko.
 2. Saat heti lainatarjouksen usealta eri pankilta. Niistä voi valita mieleisen.
 3. Kun valitset sopivan lainatarjoukset, haet lainojen yhdistämistä ensin varsinaiselta pankilta, minkä jälkeen rahat maksetaan tilille.
 4. Voi myös käydä niin, että lainahakemus hylätään. Siihen voi olla syynä esimerkiksi liian matala ikä tai luottotietojen puute.

Lainojen yhdistäminen omat sivut

Usein tarjoavat rahoituslaitokset kirjautumisvaihtoehdon, jossa voi omassa profiilissaan tarkkailla ja hallinnoida haettuja lainoja. Koska se ei tarjoa varsinaisia lainoja, vaan sen sijaan vertailee ne asiakkaalle, ei se tarjoa kirjautumisvaihtoehtoa. Lainojen yhdistäminen kirjaudu ei siis ole mahdollista.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainojen yhdistäminen -sivusto ei myönnä lainoja, ainoastaan vertailee ne. Tärkeimpänä kriteerinä on se, että hakijalla tulee olla jo ennestään lainoja, joita yhdistää. Lisäksi tulee hakijan olla täysi-ikäinen, mutta takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Varsinainen rahoituslaitos voi asettaa muita kriteereitä, kuten Suomen kansalaisuuden tai pysyvän osoitteen Suomessa sekä säännölliset tulot. Myös luottotietojen tulee olla kunnossa, sillä jos haaveissa on lainojen yhdistäminen, merkintä luottotiedoissa estää lainan saannin.

Lainan takaisin maksaminen

 • Laina takaisin maksu määritellään lainasopimuksessa ja maksu tapahtuu lainan myöntäneelle taholle, kuten pankille.
 • Yleensä maksetaan lainanlyhennys kerran kuussa sähköisesti, verkkopankissa.
 • Halutessaan voi lainan maksaa takaisin myös nopeammin tai vaikka kerralla, jos siihen on mahdollisuus.
 • Pankki voi tarjota mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen. Se kannattaa käyttää hyödyksi, sillä jos maksua ei maksa ajoissa, seuraa siitä maksumuistutus. Jos maksun jättää kokonaan maksamatta, voi seurata jopa luottotietojen menetys.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Se on taloudellisesti kannattavaa aivan kaikille, oli kyseessä sitten lainojen yhdistäminen pikavippi tai joustoluotto. Useamman lainan yhdistämisellä on mahdollista säästää pitkä penni kuukaudessa, vaikka lainat eivät ennestään olisi mitään erityisen suuria. Tästä syystä kannattaakin yhdistäminen verrata, oli itsellä minkälaiset tarpeet tahansa.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Asiakkaat arvostavat sitä, että palvelu vertaa jopa 30 eri rahoituspalvelun lainanyhdistämisen, mikä takaa sen, että he saavat valita kaikkein parhaimmista tarjouksista. Kiitosta saavat myös helppokäyttöinen sivusto ja lomake, joiden myötä lainojen yhdistäminen on vaivatonta. Asiakkaat pitävät myös erinomaisesta asiakaspalvelusta, joka palvelee nopeasti.

Lainojen yhdistäminen asiakaspalvelu

Jos asiakaspalveluun tarvitsee ottaa yhteyttä, onnistuu se erittäin helposti. Aspa nimittäin palvelee arkisin joka päivä kello 9-17. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse ja puhelimitse, mutta kaikkein helpoin ja nopein tapa on kuitenkin live chat. Chatissa saa heti vastauksen haluttuun kysymykseen.

Yhteystiedot

Lainojen yhdistäminen -sivuston takana on Oem Nordic -nimeä kantava yritys. Tarvittaessa voi yhteyttä ottaa sähköpostitse osoitteeseen info@lainojenyhdistaminen.com tai soittamalla numeroon 03 – 410 920 00. Postiosoite puolestaan sijaitsee seuraavassa osoitteessa:

Heikinahontie 6

33820 Tampere

Yrityksen yhteystiedot LAINOJEN YHDISTÄMINEN
Virallinen sivusto www.lainojenyhdistaminen.com
Osoite Heikinahontie 6 Smartfinans /co oem Nordic 33820 Tampere | Finland

Arvostelut, LAINOJEN YHDISTÄMINEN 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Minulla oli kertynyt muutama pienempi laina, jotka halusin yhdistää. Prosessi mietitytti, mutta netistä löytyi useampi Lainojen yhdistäminen keskustelu, joiden perusteella uskaltauduin kokeilemaan. Aivan mahtava palvelu, säästän nyt kuukaudessa useamman kympin, kun valitsin parhaimman tarjouksen. Kiitos myös todella hyvästä asiakaspalvelusta, joka auttaa nopeasti.

Lainojen yhdistämistä hehkutettiin paljon, mutta kun päätin vertailla tarjouksia, eivät säästöt nousseet niin suuriksi kun olin odottanut. Säästö se on pienikin säästö, joten Lainojen yhdistäminen joustoluotto on ollut ihan hyvä päätös.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %