Yhtiön luotot LAINAMARKKINA

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot LAINAMARKKINA
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18-75 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 24 tuntia
Eräpäivä 1-2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen mahdollisesti

Sisältö

Lainamarkkina yleiskatsaus ja kokemuksia

Lainamarkkina on netissä toimiva palvelu, joka vertailee usean pankin ja rahoitusyhtiön lainat asiakkaan puolesta. Se tarkoittaa, että yhdellä hakemuksella voi kerralla saada usean pankin lainatarjouksen, minkä jälkeen niistä voi valita mieleisen. Kyseessä on luotettava, suomalainen toimija, joka toimii jo vuodesta 2016 lähtien.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainamarkkina pikalaina tai luotto on haettavissa aina 2 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Maksuaika puolestaan vaihtelee vuodesta jopa 20 vuoteen. Maksettava korko lasketaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen. Varsinaisen koron lisäksi voi joutua maksamaan esimerkiksi aloitus- tai kuukausimaksuja lainasta. Nämä on kuitenkin pankkikohtaisia ja aina selkeästi esillä lainatarjouksessa.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä 10 000 euron laina, esimerkiksi Lainamarkkina joustoluotto, jonka takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Lainassa ei ole avausmaksua, mutta tilinhoitomaksu on viisi euroa joka kuukausi. Korko on aina yksilöllinen, mutta esimerkissä on korko 5,0%. Takaisin maksettavaksi jää tässä tapauksessa 11 627 euroa, joka on 194,50 euroa kuukaudessa.

Näin haet lainaa sivustolta Lainamarkkina

 1. Kirjoita selaimen osoiteriville Lainamarkkina. Kirjaudu sisään sivustolle ja tee lainojen vertailu.
 2. Valitse laina-aika ja lainan suuruus sekä täytä esitiedot. Tunnistautumista ei tässä vaiheessa tarvita.
 3. Täytä varsinainen lainahakemus, joka lähetetään pankeille.
 4. Saat lainatarjouksia pankeilta yleensä viiveettä. Niistä voit valita mieleisesi.
 5. Joskus lainahakemus voidaan myös hylätä. Siihen syynä on yleensä se, etteivät lainaehdot, kuten ikä tai tulot, täyty.

Lainamarkkina omat sivut

Koska sivusto ei myönnä varsinaisia lainoja, ainoastaan vertailee niitä, ei asiakkaille ole olemassa palvelua tai omaa profiilia, joka mahdollistaisi lainojen tarkkailun. Lainamarkkina kirjaudu ei siis ole sivustolla mahdollista, eikä toiminta toisaalta ole erityisen tarpeellinenkaan.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainamarkkina ei myönnä lainoja, ainoastaan vertailee niitä hakijan puolesta. Tärkeimpänä kriteerinä lainanvertailuun on täysi-ikäisyys ja luottokelpoisuus. Kun lainaa vertailee sivustolla Lainamarkkina, merkintä maksutiedoissa estää lainansaannin. Nämä ovat peruskriteerit, mutta itse pankki saattaa vielä vaatia säännöllisiä tuloja, Suomen kansalaisuutta tai pysyvää osoitetta Suomessa. Henkilöllisyys todistetaan helposti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella lainaa hyväksyessä. Takaajia tai vakuuksia ei tarvita.

Lainan takaisin maksaminen

 • Lainamarkkina luotto maksetaan takaisin sille taholle, joka sen on myöntänyt.
 • Takaisinmaksu määritellään jo lainasopimuksessa. Yleensä lainanlyhennys maksetaan kerran kuukaudessa verkkopankin kautta tai myöntäjän omassa verkkopalvelussa.
 • Yleensä lainan voi halutessaan maksaa myös nopeammin.
 • Usein pankki tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaaseen kuukauteen tai lainan uudelleenjärjestämiseen. Se kannattaa käyttää, sillä maksamatta jättämisestä seuraa maksumuistutus ja pahimmillaan luottotietojen menetys.
 • Lainamarkkina online mahdollistaa myös olemassa olevien lainojen yhdistämisen vertailun.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainaa voi hakea todella monipuolisesti pienistä summista useisiin kymppitonneihin. Oi kyseessä sitten Lainamarkkina pikavippi tai suurempi laina, voi sitä hakea juuri omia tarpeitaan varten. Kun lainaa verrataan Lainamarkkinan kautta, myös takaisinmaksu räätälöidään jokaisen hakijan tarpeita varten, vuodesta jopa 20 vuoteen asti.

Lainamarkkina kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Palvelu on syystäkin suosittu suomalaisten keskuudessa. Yhdellä nopealla hakemuksella saavat lainanhakijat tarjouksen useammasta pankista. Tämä säästää sekä aikaa ja rahaa, mikä on luonnollisesti asiakkaiden mieleen. Asiakkaat pitävät myös sivun selkeästä ulkonäöstä, mikä tekee lainanvertailusta helppoa.

Asiakaspalvelu

Selkeä UKK-osio auttaa mahdollisten kysymysten osuessa kohdalle. Luonnollisesti tarjoaa Lainamarkkina myös asiakaspalvelun, jos konkreettista apua on vailla. Asiakaspalveluun saa yhteyden joko sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, jolloin chat-virkailija vastaa mahdollisimman nopeasti.

Lainamarkkina yhteystiedot

Tarpeen tullen voi sähköpostia lähettää osoitteeseen info@lainamarkkina.fi. Sivustoa pyörittää Oem Nordic -niminen yritys, jonka toimisto sijaitsee Tampereella. Vaikka yrityksellä ei ole varsinaista vierailuosoitetta, toimii toimisto seuraavassa osoitteessa:

Heikinahontie 6

33820 Tampere

Yrityksen yhteystiedot LAINAMARKKINA
Virallinen sivusto www.lainamarkkina.fi
Osoite Heikinahontie 6 33820 Tampere

Arvostelut, LAINAMARKKINA 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Lainantarve iski yllättäen, mutta onneksi kaverini kertoi minulle omia Lainamarkkina kokemuksia, joten päätin kokeilla palvelua. Vertasin lainat todella nopeasti ja sain sitten lainatarjoukset usealta pankilta. Tarjoukset olivat niin hyviä, että päätin valita niistä yhden ja hain lainaa. Todella hyvä palvelu, joka selkeästi säästää sekä aikaa että rahaa!

Päätin vertailla lainat Lainamarkkina online -palvelun kautta. Oletin saavani erinomaisen tarjouksen, kun vertailen lainan usealla pankilla, mutta minulle ei kuitenkaan myönnetty niin isoa lainaa kuin hain. Ehdot ovat kuitenkin ihan hyvät.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
365... 2880 päivää
Korko
24,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,99 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 1825 päivää
Korko
4,19 %