Yhtiön luotot FERRATUM BUSINESS

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot FERRATUM BUSINESS
Määrä alkaen 2000 saakka 250000 €
Korko alkaen 2.5%
Laina-aika alkaen 180 saakka 365 päivää
Ikä, vuosina alkaen Laina haetaan ja myönnetään yritykselle vuotta vanha
Eräpäivä 2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Ferratum Business

Kyseessä on lainanantaja, joka on keskittynyt auttamaan pieniä yrityksiä näiden rahoitustarpeissa. Ferratum Business on osa tunnettua kansainvälistä Ferratum Groupia, joka toimii kahdeksassa maassa. Isoon ja hyvämaineiseen yritykseen kuuluvana palveluna se pystyy takaamaan asiakkailleen luotettavan ja läpinäkyvän toiminnan, josta heidän yrityksensä varmasti hyötyvät.

Ehdot lainan myöntämiselle

Ferratum Business tarjoaa pienyrityksille 2 000-250 000 euron suuruisia lainoja erilaisiin tarpeisiin aina henkilöstön lisäämisestä varaston kasvatukseen ja muihin yritystoimintaan liittyviin menoihin. Laina-ajan pituudeksi on mahdollista saada maksimissaan 24 kuukautta. Lainan korko määräytyy yrityskohtaisesti toimialan, liikevaihdon ja luottoluokituksen mukaisesti kassavirtaan sopivaksi. Laina räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, jotta saat juuri omalle firmallesi sopivan rahoituksen.

Lainaesimerkki

Ferratum Business korko perustuu matemaattiseen laskukaavaan korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Ajalla tarkoitetaan tässä tapauksessa lainakuukausien sisältämien päivien yhteenlaskettua määrää, joka jaetaan vuoden 365 päivällä tai karkausvuoden tapauksessa 366 päivällä.

Otettu laina 3000 euron pääomalla ja 4,9 % korolla sekä 2 kuukauden laina-ajalla laskukaava olisi:

Korko = 3000 x 4,9/100 x 61/365 = 24,57.

Lainaa ilman kuluja

Ferratum Businessilta saaduissa lainoissa ei ole niin sanottuja piilokuluja, vaan asiakkaalle kerrotaan selkeästi mistä tämä maksaa. Palvelu ei tällä hetkellä tarjoa lainaa ilman kuluja. Kulut syntyvät muun muassa tilin avaamisesta ja nostoista. Lainalyhennyksissä asiakas maksaa juuri nämä kulut sekä lisäksi myös lainan koron.

Miten täytän lainahakemuksen?

Lainan hakeminen Ferratum Businessilta on helppoa, sillä se ei vaadi paperitöitä tai haastatteluja. Hakemusprosessi on seuraavanlainen:

 1. Vieraile osoitteessa www.ferratumbusiness.fi
 2. Täytä ilmainen lainahakemus – siihen menee vain viisi minuuttia
 3. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse lainahakemuksen hyväksymisestä 24 h sisällä
 4. Hakemasi laina siirretään ilmoittamallesi tilille viimeistään seuraavana työpäivänä
 5. Auta yritystäsi kasvamaan lainasi avulla!

Yritykselle haettu laina voi myös saada kielteisen päätöksen. Tähän on aina pätevä syy, joka juontuu yleensä siitä, että yritys ei vastaa lainaehtoja. Lainanhakijan tuleekin lukea ehdot tarkkaan ja selvittää, että yritys täyttää ne. Lainahakemuksen voi aina tehdä uudestaan.

Ferratum Business kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Ferratum Business Omat Sivut löytyvät sivuston oikeassa yläreunassa olevan Kirjaudu sisään -painikkeen takaa. Sivuilla asiakasyritys pystyy tarkastelemaan lainahakemuksen etenemistä, voimassa olevaa lainaa sekä hakemaan myös helpommin uutta lainaa tarpeen mukaan. Kaikki rahoittajat eivät tarjoa asiakkailleen tällaista lisäpalvelua.

Mitä lainaa hakevalta yritykseltä vaaditaan?

Ehdot lainan saamiselle ovat seuraavanlaiset: Yrityksen on täytynyt olla toiminnassa vähintään 6 kuukautta ja sen fyysisen osoitteen tulee olla Suomessa. Yrityksen kaikkien omistajien täytyy asua Suomessa ja yrityksellä täytyy olla suomalainen pankkitili. Lisäksi yrityksen vuosittaisen liikevaihdon tarvitsee olla yli 25 000 euroa.

Yrityslainan takaisinmaksu

Ensimmäinen lainan takaisinmaksupäivä on vasta 30 päivän päästä lainan nostamisesta. Huomioi siihen liittyen seuraavat asiat:

 • Muista suorittaa lainan takaisinmaksu ajallaan.
 • Halutessasi voit maksaa koko lainan takaisin kerralla.
 • Voit niin ikään maksaa lainaa takaisin suuremmalla summalla kuin laskussa on ilmoitettu.
 • Halutessasi pidentää laina-aikaa tai keskustella muista muutoksista lainaasi, ole yhteydessä Ferratum Business asiakaspalveluun.

Kuten jokainen tietää, maksamatta jätetty laina kostautuu ensin maksumuistutusten muodossa ja pahimmassa tapauksessa ulosoton yhteydenottona. Uusi yrittäjä voi kokea suurta innostusta saadessaan rahoituksen palvelusta kuten Ferratum Business, perintä puolestaan voi viedä koko yrityksen konkurssiin. Huolehdi siis aina lainan takaisinmaksusta!

Lainaa yrityksen erilaisiin tarpeisiin

Ferratum Business on yrityslaina, jonka avulla nostat yrityksesi menestykseen. Voit käyttää sen uusien työntekijöiden palkkaamiseen, laitteiden hankintaan tai varaston täydentämiseen. Ferratum Business tarjoaa vain yrityslainaa, mutta voit valita sen suuruuden itse 2 000 ja 250 000 euron väliltä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Ferratum Business – Kokemuksia

Yritysasiakkaiden kokemuksia rahoituspalveluista löytyy palvelun kotisivuilta, josta pääsee myös Trustpilotiin lukemaan lisää palautteita. Yleisesti ottaen kommentit ovat olleet erittäin iloisia. Ferratum Business auttaa uusia yrityksiä nousemaan jaloilleen ja vanhempia yrityksiä tekemään tarvittavia hankintoja.

Ferratum Business asiakaspalvelu

Palvelun kotisivuilta löytyvät usein vastatut kysymykset, joista voi olla apua mieltä askarruttavissa tilanteissa. Ferratum Business asiakaspalvelu on lisäksi tavoitettavissa kellon ympäri osoitteessa support@ferratumbusiness.fi ja arkisin kello 9-17 välillä myös puhelimitse numerosta 09 74790218.

Ferratum Business yhteystiedot

Palvelun omistavan Ferratum Groupin Suomen konttorin osoite on Ratamestarinkatu 11 A

00520 Helsinki. Palvelulla ei ole tämän lisäksi erillistä osoitetta. Ferratum Business.fi ei ota asiakkaita vastaan fyysisessä toimipisteessä vaan kaikki yhteydenotot tulisi tehdä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

FAQ – Usein Kysytyt Kysymykset

📌 Tarvitsenko lainalle takaajan tai vakuuden?

Takaajana toimiva henkilö ottaa maksuvastuun lainasta, jos itse lainanhakija ei sitä pysty maksamaan. Vakuus toimii samaan tapaan, mutta henkilön sijaan lainan vakuutena on jokin omaisuus, joka siirtyy rahoittajalle, mikäli takaisinmaksu ei onnistu. Ferratum Business yrityslainalle ei tarvita erikseen takaajia tai vakuuksia.

📌 Kuinka paljon Ferratum Business myöntää lainaa?

Yrityksille suunnatun lainan suuruus on valittavissa 2 000 ja 250 000 euron. Tarvittava rahamäärä tulee laskea ennen lainahakemuksen tekoa, jotta haettava summa vastaa yrityksen tarpeita eikä uutta lainaa tarvitse hakea heti perään. Laina-ajan pituudeksi on mahdollista saada maksimissaan 24 kuukautta.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni lainaa?

Kyseinen palvelu myöntää lainaa ainoastaan yrityksille. Tällöin vaatimuksena on, että lainaa hakeva yritys on ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta ennen lainahakemuksen lähettämistä. Yksittäisten omistajajäsenten iällä ei tässä tapauksessa ole väliä, sillä kaikkien heidän oletetaan olevan vähintään täysi-ikäisiä.

📌 Tarjoaako Ferratum Business korotonta lainaa?

Kyseessä on yrityslainoja tarjoava palvelu, joka ei tällä hetkellä myönnä muilla nimillä kulkevia rahoituksia. Koroton laina ei juuri nyt kuulu Ferratum Business:n palveluvalikoimaan, vaan yrityslainasta veloitetaan kuukausittainen ehtojen mukainen korko. Yrityslainaa ei yleisesti tarjota korottomana.

📌 Kuuluuko Ferratum Business -palveluihin yhdistelylaina?

Koska tämä palvelu on suunnattu yrityksille eikä yksityisasiakkaille, ei sen tarjontaan kuulu yhdistelylaina. Yhdistelylaina on yleensä suunnattu yksityishenkilöille, jotka haluavat yhdistää useat pienet lainansa yhdeksi isommaksi lainaksi välttyen näin useilta kuukausittaisilta kuluilta ja suurilta koroilta.

 
Yrityksen yhteystiedot FERRATUM BUSINESS
Virallinen sivusto www.ferratumbusiness.fi
Osoite osoite Ratamestarinkatu 11 A, Helsinki
Puhelinnumero 09-76790218

Arvostelut, FERRATUM BUSINESS 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Jännitin yrityslainan ottamista, mutta ihan turhaan. Ferratum Business on asiallinen ja ystävällinen palvelu, jossa oikeat ihmiset vastaavat pulmiini nopeasti ja auttavat ratkaisemaan ne. Lainaehdot ovat selkeät. Lainaa myös saa todella joustavasti erilaisiin tarpeisiin.

Ferratum Business on ihan huippu palvelu! Yrityslainaa pieniin sekä isoihin tarpeisiin. Kaikki ongelmat saa ratkaisua tämän palvelun avulla sen joustavuuden avulla. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja auttavat nopeasti. Olen tosi tyytyväinen siihen, että valitsin Ferratum Business-palvelun.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %