Yhtiön luotot BUSINESSCREDIT

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot BUSINESSCREDIT
Määrä alkaen 1000 saakka 100000 €
Korko alkaen 8.9%
Laina-aika alkaen 90 saakka 365 päivää
Ikä, vuosina alkaen Laina haetaan ja myönnetään yritykselle vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Eräpäivä Saat rahat yrityksesi tilille saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus BusinessCredit -lainaan

BusinessCredit -laina on yrityslaina, jota myönnetään jopa 100000 euroon asti. Voit tehdä lainahakemuksen verkossa ja määritellä lainasumman 1000€ – 100000€ välille. Lainapäätöksen saat usein jo saman päivän aikana.

BusinessCredit on suomalaisen rahoitusyhtiö WS Finance Oy:n hallinnoima yrityksille suunnattu lainatuote. Yritys on kokonaan suomalaisomisteinen ja omaa kattavat verkostot pankkeihin ja pääomasijoittajiin, sekä muihin alan toimijoihin.

BusinessCredit -laina lyhyesti:

 • Nopea ja joustava rahoitusratkaisu yrityksille koosta riippumatta
 • Lainattava summa 1000 – 100000 €
 • Laina-ajan enimmäispituus enintään 18 kk
 • Laina voidaan myöntää ilman reaalivakuuksia
 • Lainasta peritään toimitusmaksu, mutta ei varsinaista korkoa
 • Hakemus tehdään kätevästi verkossa, ja päätös lainasta tulee muutaman tunnin sisällä
 • Rahat maksetaan tilille jopa saman päivän aikana

Ehdot lainan myöntämiselle

Voit hakea BusinessCredit merkintää 1000 – 100 000 euron lainasummalle ja enintään 18 kuukauden maksuajalla. BusinessCredit.fi:n hinnoittelussa noudatetaan avoimuutta ja selkeyttä. Jokaiselle lainasummalle ja valitulle laina-ajalle on määritelty kiinteä toimituspalkkio. Se pitää sisällään kaikki mahdolliset lainaan liittyvät kustannukset. Toimituspalkkio on ainoa kustannus, eli mitään erillisiä korkokustannksia ei lainalle tule. Takaisinmaksu tapahtuu selkeissä tasaerissä kuukausittain.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä nostamme 40000 euron yrityslainan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuukausieräksi tulee tällöin 4182,67€. Kuukausierä sisältää lainan lyhennyksen ja toimituspalkkion. Lainassa ei ole korkoa tai muita kuluja. Kokonaiskustannuksiksi lainalle muodostuu 50192 euroa. Maksat takaisin nostamasi 40000 euron lainasumman ja toimitusmaksuja laina-ajalta yhteensä 10192 euroa. Lainaan ei tule mitään muita maksettavia kuluja.

Miten lainaa voi hakea

Lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden osoitteessa www.BusinessCredit.fi ja voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Hakemuksia käsitellään jokaisena päivänä. Lainahakemuksen käsittelyn jälkeen hakijalle lähetetään lainatarjous.

Toimi näin:

 1. Siirry BusinessCredit.fi sivulla olevaan yrityslainan hakemuslomakkeeseen.
 2. Syötä lomakkeelle lainasumma ja haluttu maksuerien määrä.
 3. Täytä tiedot yrityksestäsi ja lainahakemuksen muut kentät.
 4. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 5. Lähetä hakemus tunnistautumisen jälkeen.
 6. Rahat tulevat tilillesi kun hakemus on käsitelty, ja luotto- ja takaussopimus on allekirjoitettu sähköisesti.

Yrityksen tai sen vastuuhenkilön maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, puutteelliset tiedot kaupparekisterissä, tai takaajien maksuhäiriömerkinnät voivat olla esteenä lainan saamiselle. Yrityksen ja sen johdon tulee lisäksi toimia Suomessa.

BusinessCreditin asiakkaan omat sivut

Lainahakemuksen tehneet asiakkaat voivat kirjautua ”BusinessCredit Omat Sivut” -palveluun tarkastellakseen omia tietojaan. Sivut näyttävät aina ajantasaiset tiedot asiakkaan lainasta.

Mikäli sinulla ei vielä ole PIN-koodia palveluun, saat sen seuraavasti:

 1. Mene kirjautumissivulle ”BusinessCredit Kirjaudu sisään” -linkistä sivun ylälaidasta.
 2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla luodaksesi omat sivut ja PIN-koodin.
 3. Tunnistautumisen jälkeen syötä tietosi lomakkeelle ja lomakkeen lähettämisen jälkeen saat PIN-koodin puhelimeesi tekstiviestillä.
 4. Palaa BusinessCredit kirjaudu sisään -sivulle ja kirjaudu asiakassivuille henkilötunnuksella ja tekstiviestissä ilmoitetulla salasanalla. Tietoturvasyistä on tärkeää vaihtaa salasana välittömästi. Käytä vahvaa salasanaa sisältäen isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä.

Kuka voi hakea lainaa

BusinessCredit-lainaa voi hakea yrityksen nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Lainan hakeminen tapahtuu yrityksen nimiin, eikä yksityishenkilölle henkilökohtaisesti.

Kiinteitä vakuuksia, esimerkiksi kiinteistöjä tai osakkeita, ei tarvita, mutta henkilövakuus vaaditaan. Yksi takaaja riittää 20000€ lainasumman myöntämiseen. Jos lainantarve on suurempi, tarvitaan kaksi takaajaa. Omavelkaisessa takauksessa takaaja vastaa velasta kuin se olisi hänen oma velkansa.

Lainan takaisinmaksaminen

BusinessCredit -lainan maksaminen takaisin tehdään kerran kuukaudessa tasaerissä. Asiakasyritykselle lähetetään laskut yrityksen laskutusosoitteeseen. Näiden laskujen mukaisesti asiakkaan tulee tehdä takaisinmaksut.

BusinessCreditin lainakokemuksia

Monet yrittäjät ovat olleet positiivisesti yllättyneitä BusinessCreditin lainatuotteesta. Asiakkaat ovat pitäneet rahoituskustannuksia ja ehtoja selkeinä ja reiluina. Äkillinen investointitarve on saatu nopeasti toteutettua ja liikevaihtoa sen myötä kasvatettua. BusinessCredit -laina on koettu tehokkaaksi työkaluksi äkilliseen rahoitustarpeeseen.

BusinessCreditin yhteystiedot

 • Asiakaspalvelu: Ma-Pe 8-20, La-Su 10-18
  1. 03 3399 3601
 • asiakaspalvelu@businesscredit.fi
 • Aleksanterinkatu 17 B
 • 15110 Lahti
Yrityksen yhteystiedot BUSINESSCREDIT
Virallinen sivusto www.businesscredit.fi
Osoite Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti
Puhelinnumero 333993601

Arvostelut, BUSINESSCREDIT 3

4,7
3 arviota
Kirjoita arvio

Laina BusinessCreditistä nosti valmiuksiani toimia yrittäjänä, kun sain uusittua suuren määrän tarvikkeita kerralla. BusinessCredit on luotettava suomalainen rahoittaja yrityksille ja toimiminen heidän kanssaan oli rentoa mutta asiallista sekä nopeaa. Olin todella tyytyväinen palveluun ja suosittelen heitä myös muille yrittäjille.

Tarvitsin todella nopeasti hieman lainaa, ja löysin Businesscreditin. Kirjauduin sivuille, hain lainaa ja päätös tuli tosiaan nopeasti, kuten oli luvannut. En tuntenut Businesscreditiä ennestään, mutta jatkossa aion käyttää sitä.

Sukulainen oli käyttänyt Businesscreditiä ja kertoi siitä, kun puhuin tarvitsevani lainaa. Businesscreditin omat sivut toimivatkin todella loistavasti ja koko lainaprosessi oli paljon helpompi, kuin olin olettanut. Suosittelen

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %