Yhtiön luotot FELLOW FINANCE

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot FELLOW FINANCE
Määrä alkaen 500 saakka 15000 €
Korko alkaen 9%
Laina-aika alkaen 730 saakka 2520 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Eräpäivä Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tietosi rahat maksetaan tilillesi arkisin aukioloaikanamme
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus Fellow Financesta

Joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelut ovat suhteellisen tuoreita ilmiöitä virallisina lainamuotoina. Yrityksen toiminnan keskiönä on malli, jossa yksityishenkilöt ja yritykset lainaavat tarvitsemansa rahoituksen toisilta yksityishenkilöiltä eli sijoittajilta tai sijoitusyrityksiltä. Perinteiseen pankkilainaan nähden prosessi on huomattavasti nopeampi ja suoraviivaisempi. Pörssiin listattu Fellow Finance Oyj on riittävän suuri kilpailemaan pankkien kanssa ja samalla se toimii huomattavasti kevyemmällä ja suoraviivaisemmalla toimintamallilla. Tämä ansiosta se tarjoaa asiakkailleen suuren yhtiön luotettavuutta ja ketterän toimijan nopeutta. Hyötyjinä ovat niin sijoittajat kuin rahoituksen tarvitsijat.

Ehdot lainan myöntämiselle

Yksityishenkilöille myönnetään maksimissaan 15 000 euron lainoja. Laina-aika on minimissään kaksi vuotta ja pisimmillään jopa kymmenen vuotta. Käytännössä laina myönnetään maksimissaan kahdeksan vuoden takaisinmaksuajalle, mutta lyhennysvapaiden kuukausien saaminen on mahdollista ja tämä pidentää takaisinmaksuaikaa.

Yritys ei tarjoa mitään eritystä Fellow Finance Alennuskoodia, mutta vakavaraisuutensa osoittaneet asiakkaat voivat saada lainaa edullisemmilla koroilla.

Fellow Finance (Fi) - Lainaesimerkki

Yksilöllinen Fellow Finance korko määräytyy hakijakohtaisesti. Otamme esimerkkinä 7 000 euron remonttilainan kahden vuoden laina-ajalle, joka myönnetään 9 prosentin korolla. Koron lisäksi lainan nostajan on maksettava lainan avauspalkkiota 299 euroa ja kuukausikuluihin lisätään 12 euroa tilinhoitopalkkiota. Lopulta lainan varsinaiseksi vuosikoroksi muodostuu näin ollen tarkalleen 14,62 prosenttia. Takaisenmaksettavaksi summaksi tulee kokonaisuudessaan 10 471 euroa.

Miten lainaa voi hakea

Lainan hakemiseen sivustolla www.fellowfinance.fi on kätevä laina-laskuri. Laskuri kertoo sinulle haluamasi lainan kuukausierän ja voit siten tehdä helposti sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan valinnan. Toimi siis seuraavasti:

 • Määritä liukurilla sopiva lainamäärä ja laina-aika
 • Varmista, että kuukausierä on sopiva sinulle ja muuta tarvittaessa
 • Paina seuraavaksi hae laina –painiketta ja pääset varsinaiseen hakulomakkeeseen
 • Täytä lomakkeen vaatimat kentät ja lähetä hakemus
 • Hyväksy tai hylkää saamasi Fellow Finance laina -tarjous

Laina maksetaan tilille arkisin kello 9 – 17 välillä. Mikäli hakemuksesi on hylätty, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun ongelman selvittämiseksi.

Fellow Financen omat sivut

Jokaiselle asiakkaalle luodaan suojattu asiakassivusto eli omat sivut. Sivu pitää sisällään yhteystietosi ja käyttämiesi palveluiden eli lainojen tiedot. Pankkitunnuksilla kirjautuen pääset käyttämään sivuja. Fellow Finance kirjautuminen toimii lainan omaavilla asiakkailla myös sähköpostin ja asiakkaan itse määrittämänsä salasanan avulla. Omien sivujen kautta kannattaa esimerkiksi ilmoittaa osoitemuutokset. Omat sivut näyttävät myös maksettavat laskut ja voit tarkistaa tarvittavat takaisinmaksutiedot, mikäli sähköpostissa tullut lasku on päässyt hukkumaan.

Kuka voi hakea lainaa

Vertaislainaa myönnetään Suomessa asuvalle 20 – 75 vuotta täyttäneille henkilöille. Maksuhäiriömerkintä estää lainan saannin ja hakijalle tehdään myös luottokelpoisuusselvitys lainan takaisinmaksukyvystä. Käytännössä tarvitaan myös tunnukset verkkopankkiin sähköistä tunnistusta varten.

Lainan takaisinmaksaminen

Lainaa maksetaan takaisin kuukausierissä saamiesi laskujen perusteella. Laskut toimitetaan lainanhakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Viivästyshuomaukset lähetetään myös perinteisellä kirjepostilla ja tekstiviestillä. Myös asiakkaan omat sivut ovat käytettävissä ja kirjautumalla sisään asiakas näkee sieltä maksettavat laskut.

Fellow Financen kokemuksia asiakkaiden kertomana

 • ”Yritys ymmärtää mitä asiakas tarvitsee”
 • ”Erinomainen palvelu, jossa laina tulee ihmisiltä ihmisille, ilman pankin väliintuloa.”
 • ”Kalliimmat luotot tuli kuitattua pois tämän avulla ja nyt on pienempi kuukausierä, kiitos Fellow Finance oy.”

Asiakkaiden kommentit verkossa oleva Fellow Finance keskustelut ovat kauttaaltaan positiivisia. Lisää vastaavia Fellow Finance lainan kokemuksia voit lukea verkosta ja yrityksen omilta sivuilta.

Fellow Financen yhteystiedot

Toimistot löytyvät Helsingistä ja Turusta. Paikan päälle löydät Helsingin toimistolle katuosoitteella Pursimiehenkatu 4 A, 00150 Helsinki ja Turun toimistolle Käsityöläiskatu 5 B, 20100. Fellow Finance Asiakaspalvelu vastaa arkisin kello 9-15 numerosta 0203 80101 tai vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@fellowfinance.fi.

Yrityksen yhteystiedot FELLOW FINANCE
Virallinen sivusto www.fellowfinance.fi
Osoite Pursimiehenkatu 4 A 00150, Helsinki
Puhelinnumero 20380101

Arvostelut, FELLOW FINANCE 3

4,7
3 arviota
Kirjoita arvio

Lainan saa täältä verrattain hitaasti, olisin halunnut lainan heti tilille. Toisaalta lainan hinnan pystyy neuvottelemaan melko alas. Hieman nopeutta palveluun, niin olisin Fellow Financen lainan vakioasiakas. Vertaislainoja ei tosin taida saada muualtakaan kovin nopeasti. Palvelu on hyvä mikäli jaksaa tehdä hintavertailua.

Hain luottoa Fellow Financelta jo toista kertaa. Fellow Financen omat sivut -palvelu on kyllä todella helppo ja turvallinen käyttää. Myös aikaa säästyy, kun asiat voi hoitaa netissä liikkumatta mihinkään tai roikkumatta puhelimessa

Hain lainaa ensimmäistä kertaa Fellow Financelta. Kirjauduin sivuille, täytin hakemuksen ja loppu olikin suorastaan automaattista. Koska en ollut ennen hakenut lainaa netistä, en ollut tiennyt, miten helposti kaikki todella sujuu.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %