Yhtiön luotot KOMPLETT BANK

4.8
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot KOMPLETT BANK
Määrä alkaen 1000 saakka 50000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 30 saakka 3650 päivää
Ikä, vuosina alkaen 23 vuotta vanha
Käsittelyaika Saat välittömästi vastauksen hakemukseesi
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Lainaa nopeasti Komplett Bankin palvelusta

Komplett Bank on Norjassa vuonna 2014 perustettu pankki. Sen tarjoama laina on joustava Komplett Bank joustoluotto. Poikkeuksellisesti lainasta voi maksaa vain korot. Lainalla ei siis ole varsinaista lyhennyspakkoa. Toisaalta maksuvapaita kuukausia Komplett Bankilla ei ole saatavilla lainanhakijan eduksi.

Komplettbank.fi mahdollistaa edullisen lainan

Netistä lainaa hakemalla säästää yleensä aikaa, vaivaa ja rahaa. Komplett Bank.fi ei ole tässä suhteessa poikkeus. Lainaa voi saada 1000-50 000 euroa. Lainaa saa seuraavin ehdoin:

  1. Lainanhakijalla on ikää ainakin 23 vuotta
  2. Lainanhakijalla on riittävät tulot
  3. Lainanhakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Rahat tilille saa yleensä nopeasti, asiaa nopeuttaa mikäli käytössä on Komplett Bankin käyttämiä pankkitilejä.

Lainaesimerkki Komplett Bankin lainalle

Lainat tulisi kaikissa tapauksissa vertailla ja kilpailuttaa. Komplett Bankin laina on kilpailukykyinen kunhan muistaa että pitkästä maksuajasta voi kertyä paljon maksettavaa.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1000 eur Ei lainan takaisinmaksuaikaa. 15 eur

Esimerkissä korko on 12,6 %. Tilinhoitopalkkio on noin 7 euroa kuukaudessa. Ota käyttöön Komplett Bank lainalaskuri kulujen tarkkaan määrittämiseen.

Komplett Bank laina on helppo hakea verkossa

Lainan saa verkkohakemuksella jopa parissa minuutissa. Täytä alkuun haluamasi laina ja takaisinmaksuaika.

  1. Täytä lainanhakijan henkilötiedot ja tiedot tuloista ja menoista.
  2. Käy lainatarjous huolellisesti läpi.
  3. Hyväksy lainasopimus sähköisesti.

Lainan hakeminen ei sido lainanhakijaa, joten lainaa voi hakea huoletta. Joskus lainahakemus hylätään, syinä voi olla luottotietomerkinnät tai liian pienet tulot. Komplett Bank perintä on mahdollinen jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin ajallaan.

Komplett Bank kirjaudu -osio on avain henkilökohtaisten laina-asioiden hoitamiseen

Lainaa hakiessa saa tyypillisesti käyttäjätunnukset. Kirjautuminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla ja pääset heti hoitamaan kaikkia laina-asioitasi. Kirjauduttuasi voi esimerkiksi ottaa yhteyden asiakaspalveluun. Myös lainan korotus on mahdollinen. Komplett Bank -omat sivut on järkevä apuväline laina-asioiden hoitoon.

Laina on tarjolla monille

Lainaa saadakseen täytyy tyypillisesti täyttää joitain ehtoja. Komplett Bank ei ole siinä suhteessa poikkeus vaikka se myöntääkin lainoja melko avokätisesti. Jos raha-asiat on reilassa eikä maksuhäiriömerkintöjä ole, niin palvelusta voi huoletta hakea lainarahaa. Jos ensimmäisellä kerralla ei tärppää, lainaa voi hakea aina uudelleen.

Lainan takaisinmaksu onnistuu helposti Komplett Bankin palvelussa

Vaikka varsinaista lainan takaisinmaksuaikaa ei olekaan määritelty, lainasta maksetaan silti vähintään korot kuukausittain. Tämä onnistuu helposti verkkopankissa ja Komplett Bankin sivuilla. Lainanhakija voi joko lyhentää lainaa korkoineen tai maksaa pelkät korot. Suositeltavaa on kuitenkin maksaa laina takaisin niin pian kuin mahdollista.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainanhakijan rahan tarve voi vaihdella. Joskus tarvitaan nopeasti pieni laina ja joskus rahaa tarvitaan suurempaan hankintaan enemmän. Komplett Bank ASA palvelee kaikissa tapauksissa. Palvelusta saa joustavan kulutusluoton tai päivittäin käytettävän luottokortin. Molemmissa tapauksissa Bank tarjoaa kilpailukykyistä hintaa ja ehtoja.

Komplett Bank kokemuksia

Palvelu on piristävä poikkeus lainamarkkinoilla. Yleensä lainaa lyhennetään kuukausittain mutta Komplett Bank mahdollistaa vain korkojen lyhentämisen. Suomi on tunnettu kansalaisista, jotka maksavat tunnollisesti lainansa pois. Bank mahdollistaa kuitenkin toisenlaisen lähestymistavan laina-asioille. Lainan lyhentämistä ei ole kuitenkaan suositeltavaa venyttää loputtomiin, sillä se pitää maksaa takaisin ennemmin tai myöhemmin. Laina-asiakkaat arvostavat myös Komplett Bank kirjaudu -osion käytettävyyttä. Palvelussa on helppo hoitaa kaikkia laina-asioita. Keskustelu Komplett Bankista on ollut pääosin positiivista, joten palvelulle voi odottaa menestyksekästä tulevaisuutta.

Komplett Bank asiakaspalvelu auttaa ripeästi

Osassa lainapalveluja asiakaspalvelua voi olla vaikea saada tavoitettua. Näin ei ole kuitenkaan Komplett Bankin kohdalla. Asiakaspalvelu palvelee ystävällisesti ja ammattitaitoisesti arkisin klo 9-16. Palvelua saa puhelimitse, sähköpostitse sekä kirjautumalla palveluun.

Komplett Bank yhteystiedot

Komplett Bankin omistaa norjalainen Komplett Group. Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan luvalla.

Tavoittaa:

Puhelimitse: 09-42452288

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Verkossa: www.komplettbank.fi

Postiosoitteessa:

PL 7640

00002 Helsinki

Aukioloajat:

Asiakaspalvelu ma - pe klo 9-16

Usein kysytyt kysymykset Komplett Bankista

📌 Onko laina todella edullinen?

Komplett Bank tarjoaa hyvin kilpailukykyistä lainaa. Lisäksi lainaa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi. Toisaalta tämä nostaa pitkässä juoksussa lainan kuluja. Mikäli lainan maksaa nopeasti takaisin, laina on edullinen. Lainat kannattaa aina vertailla parhaan mahdollisen hinnan saamiseksi.

📌 Saanko lainan nopeasti?

Useimmissa tapauksissa kyllä. Joskus Komplett Bank tarvitsee liitteen tai muuta tietoa hakemukseen. Parhaimmillaan lainan saa jopa noin viidessä minuutissa omalle tilille. On hyvä huomioida, että yöaikaan lainoja ei myönnetä ja Bankin asiakaspalvelu on auki vain arkisin.

📌 Komplett Bankin asiakaspalvelu ei vastaa viestiini, mitä teen?

Odota vielä hetki. Asiakaspalvelussa on todennäköisesti ruuhkaa. Huomioi myös, että yrityksen asiakaspalvelu on auki vain arkisin. Voit myös soittaa Komplett Bankille tai lähettää sähköpostia. Pääsääntöisesti asiakaspalvelu vastaa saman päivän aikana kaikkiin viesteihin sen omassa palvelussa.

📌 Onko palvelu turvallinen?

Komplett Bank on tunnettu toimija Suomen lainamarkkinoilla. Palvelusta on ottaneet lainaa lukuisat suomalaiset ilman ongelmia. Lainaa hakiessa on kuitenkin aina hyvä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja mahdolliset muut kulut. Näin voi välttyä ongelmatilanteilta jo etukäteen. Tarvittaessa viranomaiset auttavat laina-asioissa.

📌 Miksi lainaa ei tarvitse lyhentää kuukausittain?

Komplett Bank on merkittävä toimija finanssialalla. Sen asema mahdollistaa muista poikkeavan takaisinmaksumallin. Lainanhakijan on hyvä huomioida, että vaikka lainasta voi maksaa pelkät korot, se ei poista lainan takaisinmaksun velvoitetta. Esimerkiksi perintä on ongelmatilanteissa yhä mahdollinen.

Yrityksen yhteystiedot KOMPLETT BANK
Virallinen sivusto www.komplettbank.fi
Osoite PL 7640, 00002 Helsinki
Puhelinnumero 942452288

Arvostelut, KOMPLETT BANK 3

4,8
3 arviota
Kirjoita arvio

Komplett Bank lainalaskuri näytti halvinta hintaa lainalle juurikin kyseisestä palvelusta, niin päädyin sitten siihen. Ihan tyytyväinen olen ollut. Joskus olen maksanut vain korot eikä lainan kulut ole kuitenkaan tähtitieteelliset. Hyviä tarjouksia voisi olla Komplett Bankilla enemmän. Hyviä kokemuksia Komplett Bank on kuitenkin tarjonnut.

Hakusessa oli Komplett Bank yhteystiedot ja lopulta ne löysinkin. Google ei vaan ohjannut heti oikeaan osoitteeseen. Tarjoukset nähtyäni otin niiden luottokortin. Edut ei ehkä ole niin maittavat mitä jossain muissa palveluissa mutta en aio luottokorttia käyttääkään pääasiallisena maksutapana.

Sain lainan heti tilille hakemuksen hyväksymisen jälkeen. En jaksanut vertailla kaikkia lainayrityksiä, joten päädyin edulliselta vaikuttavaan firmaan. Voin suositella Komplettia. Aiempia Komplett Bank kokemuksia minulla ei ole lukuun ottamatta niiden tarjoamaa maksukorttia luotto-ominaisuudella.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %