Yhtiön luotot VIPPI

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot VIPPI
Määrä alkaen 100 saakka 2000 €
Korko alkaen 10%
Laina-aika alkaen 90 saakka 730 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika 5 min.
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Vippi-laina heti tilille

Moni haluaa käyttää lainaa hakiessaan suomalaista lainapalvelua. Vippi on kotimainen palvelu, josta saa kätevästi lainaa muutamasta satasesta 10 000 euroon asti. Www.vippi.fi on Saldo Financen omistama omistama palvelu. Yrityksen kotipaikka on Suomen Turussa. Palvelu on luotettava lainanantaja, josta saa lainan helposti ja nopeasti.

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen onnistuvat nopeasti

Vippi.fi ehdot on joustavat. Tämä helpottaa lainanhakijan valintaa, sillä lainaa saa pieneen tai suureen tarpeeseen. Palvelusta saa lainaa 200-10000 euroa. Vaihtoehtoina on luottokortin tavoin käytettävä joustoluotto tai kertalainaksi sopiva kulutusluotto. Lainaa saadakseen täytyy täyttää muutama ehto:

  1. Hakija on vähintään täysi-ikäinen
  2. Hakija on oikeustoimikelpoinen ja asuu Suomessa
  3. Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakemiseen menee tyypillisesti vain viitisen minuuttia.

Vippi.fi korko on edullinen - Lainaesimerkkikin sen osoittaa

Lainasumman tarvitsee yleensä nopeasti, onneks palvelusta saa lainarahan heti tai muutaman pankkipäivän viiveellä omalle tilille. Tarkista kuitenkin vippi.fi ehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Tyypillisen laina saa seuraavin hinnoin:

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1000 eur 52 kuukautta 29 eur

Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 21,3–29,5 %. Laina-aika kulutusluotolle on 12-88 kuukautta. Vippi.fi joustoluotto on joustava lainaratkaisu, jossa laina-aikaa ei ole tarkkaan määritelty.

Vippiluotto on vaivatonta hakea

Lainanhakijan maksukyky on oleellinen asia lainaa hakiessa. Vippi-online tekee yhteistyötä Kreditzin kanssa, joka tarkistaa hakijan taustatiedot. Lisäksi hakijan täytyy täyttää tietoja maksukyvystä lainahakemukseen:

  1. Ensiksi henkilötiedot lainanhakijasta
  2. Tämän jälkeen tiedot hakijan menoista, tuloista, asumisesta sekä muista veloista.
  3. Lisäksi tiedot lainanhakijan työstä ja koulutuksesta

Joskus hakemukseen voidaan tarvita liitteitä. Niitä voivat olla esimerkiksi palkka- tai verotustodistus.

Vippi.fi omat sivut on oivallinen apuväline laina-asioiden hoidossa

Palveluun pääsee kirjautumaan pankkitunnuksilla tai puhelimella sekä sosiaaliturvatunnuksella. Kirjaudu sisään ja hoidat kaikki laina-asiat helposti ja nopeasti. Vippiin kirjaudutaan MySaldo-palvelussa. Vippi.fi asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin myös MySaldossa. Kysymyksiin vastataan yleensä heti tai viimeistään saman päivän aikana.

Lainaa saa useimmat hakijat

Vippi mahdollistaa lainan raha-asiansa mallikkaasti hoitaneille hakijoille. Käytännössä se tarkoittaa ajallaan maksettuja laskuja sekä riittäviä tuloja suhteessa lainan menoihin. Jos ehdot on kunnossa, lainaraha siirtyy heti tililtä toiselle, jos hakijalla on sama pankkitili kuin Vippi.fi käyttää.

Vippi-lainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti verkossa

Lainarahaa maksetaan kuukausittain maksamalla laskut verkkopankissa tai lainanantajan MySaldossa. Nosto tekstiviestillä onnistuu myös. Lisäksi lainojen yhdistäminen onnistuu palvelussa. Koroton laina ei tällä hetkellä mahdollinen. Muista tarkistaa aina lainaehdot sopimuksesta ennen allekirjoittamista, sillä korko sekä osa lainan ehdoista määräytyy lainanhakijasta tehtävän riskianalyysin mukaan.

Lainoja joka lähtöön

Jos tarvittava lainasumma ei ole tarkkaan tiedossa, joustoluotto voi olla paras ratkaisu. Sitä voi käyttää luottokortin tavoin eikä koko lainasummaa tarvitse ottaa heti käyttöön. Suurempia hankintoja varten sopivin on todennäköisesti vakuudeton kulutusluotto. Vippi-laina, luotto tai mikä tahansa velka on maksettava aina takaisin, joten ota sitä vain sen verran kuin todella tarvitset. Pahimmassa tapauksessa perintä odottaa, jos et pysty maksamaan velkaasi takaisin.

Vippi kokemuksia

Palvelu on järkevä valinta, jos haluaa hieman pelivaraa kassaan. Henkilökohtainen talous on syytä pitää kunnossa ja pahan päivän varalle on hyvä olla hieman ylimääräistä. Joustoluotto tarjoaa siihen mahdollisuuden. Suurempia hankintoja ajatellen kannattaa harkita kulutusluottoa. On kuitenkin hyvää pitää mielessä lainojen vertailun tärkeys, sillä hintoja on moneen lähtöön. Lisäksi lainatarjoukset kannattaa hyödyntää. Vippi.fi kokemuksia on luettavissa keskustelufoorumeilta ja pääosin ne ovat positiivisia. Palvelua voi suositella, jos lainan ehdot ja hinta ovat kohtuulliset. Vippi keskustelu jatkuu, joten ajantasaiset kommentit kannattaa lukea ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Vippi-asiakaspalvelu palvelee verkossa nopeasti ja ystävällisesti

Kysymyksiin saa vastauksen yleensä heti tai saman päivän aikana. Jos asiakas niin haluaa, Vippi-lasku sähköpostiin onnistuu myös. Palvelusta voi odottaa saavansa myös markkinointiviestejä. Sähköposteihin vastataan arkisin klo 7 - 21 ja viikonloppuisin klo 10 - 18 välisenä aikana. Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu(miukumauku)vippi.fi. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse 24 h/vrk vuoden jokaisena päivänä. Tekstiviestinostot numerosta 16520.

Vippi.fi yhteystiedot

Palvelun omistaa suomalainen Saldo Finance Oyj, joka on osa Tact Group konsernia.

Vippi

Lemminkäisenkatu 46

20520 Turku

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse:

asiakaspalvelu@vippi.fi

MySaldon kautta lainanhakija voi tarkistaa lainapäätökset ja hoitaa laina-asiansa.

Puhelinyhteys 24/7: 010 219 5500 (pvm 0,08 € + 0,06 € / min & mpm 0,08 € + 0,17 € / min)

Usein kysytyt kysymykset Vippi-palvelusta

📌 Mitkä kuluja lainalle tulee?

Lainanantajien täytyy lain mukaan ilmoittaa lainan kokonaiskulut sekä todellinen vuosikorko. Kulut eivät saa ylittää 150 euroa vuodessa, todellinen vuosikorko on enintään 30 %. Vippi noudattaa toiminnassaan Suomen lakia. Tarkista aina lainaehdot ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Sinulla on myös oikeus nähdä kaikki lainakulut yhdellä lomakkeella sähköisesti tai paperilla.

📌 Saako lainasumman heti omalle tilille?

Useimmiten kyllä. Joskus palvelu kysyy lisätietoja ja se voi hieman viivästyttää lainan saamista. Pääsääntöisesti kuitenkin lainasumma siirtyy heti tai enintään muutaman pankkipäivän viiveellä hakijan tilille. Yöaikaan klo 23-7 lainoja ei myönnetä. Ota vippi, kirjaudu MySaldoon ja nopeutat laina-asioiden hoitamista.

📌 Vippi.fi kirjaudu MySaldoon ei onnistu, mistä saan apua?

Kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Vastauksen saa parhaiten arkisin klo 8-17. Huomio kuitenkin, että puhelinpalveluun soittaminen on maksullista. Kannattaa myös kokeilla toisella selaimella tai vaihtoehtoisella kirjautumistavalla. Joskus myös virustorjunnan väliaikainen keskeyttäminen voi auttaa.

📌 Kuinka suuren lainan työtön voi saada?

Lainaa voi hakea kuka tahansa, myös työttömät. Toki työtilanne vaikuttaa hieman lainan saamiseen, ehtoihin ja korkoon mutta riskiarvioissa tarkastellaan kokonaistilannetta. Lainaa voi siis saada yhtä lailla työtön tai työelämässä oleva lainanhakija. Muista tarkistaa lainasopimus perusteellisesti ennen allekirjoittamista.

📌 Miten Vippi-pikavippi maksetaan takaisin?

Lasku sähköpostiin on mahdollinen tai laskun voi vaihtoehtoisesti maksaa omilla sivuilla. Vippi.fi kirjaudu -osiosta pääset MySaldoon. Joka tapauksessa lainaa lyhennetään kuukausittain. Mahdolliset nostot joustoluotosta nostavat lainan hintaa. Lisäksi lainalle lasketaan ylläpitokustannuksia, jotka luonnollisesti vaikuttavat lainan kokonaishintaan.

Yrityksen yhteystiedot VIPPI
Virallinen sivusto www.vippi.fi
Osoite Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku
Puhelinnumero 102195500

Arvostelut, VIPPI 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Hain kohtuuhintaista joustoluottoa ja sen sainkin. Nyt harkitsen kulutusluottoa isompaa hankintaa varten. Vähän voisivat vielä tarkastella hintoja alaspäin niin tekisin varmasti päätöksen jo tänään. Tarjouksia kun ei ole missään lainapalveluissa usein tarjolla niin Vippi.fi voisi sellaisen tehdä.

Etsin mahdollisimman edullista lainaa. Lopulta päädyin hakemaan lainaa Vipistä. Ihan tyytyväinen olen ollut tähän asti. Lainan hinta oli samaa luokkaa kuin muissa palveluissa mutta muualta ei saanut asiakaspalvelu heti kiinni. Vipin palvelijat vastasivat heti viestiini vaikka otin yhteyttä yöllä.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %
Määrä
20 tuhansia
Laina-aika
730... 3600 päivää
Korko
5,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %