Yhtiön luotot LAINAAMO

4.8
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LAINAAMO
Määrä alkaen 500 saakka 20000 €
Korko alkaen 5%
Laina-aika alkaen 730 saakka 3600 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Eräpäivä Normaalisti saman päivän kuluessa
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Lainaamo mahdollistaa lainan nopeasti tilille

Lainaamo on perustettu vuonna 2013 perustettu yritys. Se on Fellow Financen tytäryritys. Rahoitusyhtiö Lainaamo Oy tarjoaa lainaa asiakkaille 500-20000 euroa. Yritys on rekisteröity Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja sillä on satojatuhansia asiakkaita joka puolelta Suomea.

Lainaamo.fi mahdollistaa edullisen lainan

Lainan saa yleensä nopeiten verkkohakemuksella. Lainaamo laina on myös saatavilla nopeasti. Lainaa saa seuraavin ehdoin:

  1. Lainanhakijalla on ikää ainakin 20 vuotta
  2. Lainanhakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
  3. Lainanhakijalla ei ole luottotietomerkintöjä

Lainarahan voi saada tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa.

Lainaamo pikavippi on edullinen vaihtoehto

Lainat olisi syytä vertailla ja kilpailuttaa parhaan mahdollisen lainatarjouksen löytämiseksi. Lainaamolta on mahdollista saada laina kilpailukykyiseen hintaan.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1000 eur 24 kuukautta 49 eur

Esimerkissä todellinen vuosikorko on 18,89 %. Tilinhoitomaksu on 12,5 euroa kuukaudessa. Lainaamo laskutus kertoo tarvittaessa tarkat kulutusluottotiedot.

Lainaamo online on aina auki

Lainarahan saa verkosta tarvittaessa todella nopeasti. Täytä ensiksi haluamasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen:

  1. Täytä lainanhakijan henkilötiedot sekä tiedot lainanhakijan tuloista ja menoista.
  2. Käy lainatarjous tai tarjoukset perusteellisesti läpi.
  3. Hyväksy haluamasi laina verkossa.

Lainan hakeminen ei koskaan sido lainanhakijaa, joten lainaa voi hakea huoletta ja vertailla lainatarjouksia. Joskus lainahakemus hylätään, syinä voi olla esimerkiksi merkinnät luottotiedoissa tai riittämättömät tulot.

Lainaamo -omat sivut on työkalu laina-asioiden hoitamiseen

Kirjautuminen omille sivuille onnistuu Lainaamon sivustolta. Laina-asiakas pääsee nopeasti hoitamaan laina-asioita. Kirjaudu alkuun verkkopankkitunnuksilla. Online lainaamo.fi on käytettävissä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Saat palvelusta yhteyden myös asiakaspalveluun.

Lainaamon laina on tarjolla monille

Lainaa voi olla joskus vaikea saada. Lainaamo on tunnettu siitä että lainan voi saada melko helposti. Tarvitset vain rahaa lainan takaisinmaksuun sekä puhtaat luottotiedot. Jos et saa lainaa ensimmäisellä kerralla, voit hakea lainaa aina uudestaan. Korot voivat vaihdella eri aikoina ja voit säästää rahaa.

Lainan takaisinmaksu onnistuu helposti

Asiakas voi itse määritellä lainan takaisinmaksuerän suuruuden. Lainan voi myös maksaa halutessaan sovittua aiemmin takaisin ilman lisäkuluja. Lisäksi lyhennysvapaat kuukaudet ovat mahdollisia. Lainaan voi myös hakea korotusta omilla sivuilla. Lainaamon joustavuus nostaa sen korkealle vertailtaessa eri lainapalveluja. Silloin tällöin tarjolla on myös Lainaamon alennuskoodi. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Erilaisia lainoja

Palvelu on suosittu suomalaisten keskuudessa. Palvelusta saa kätevästi joustavan kulutusluoton. Hinta ja ehdot ovat kohdallaan. Lisäksi Lainaamo asiakaspalvelu toimii hyvin verrattuna joihinkin muihin lainapalveluihin. Kokonaisuutta ajatellen Lainaamon suosio ei tule millään lailla yllätyksenä.

Lainaamo kokemuksia

Yritys poikkeaa tavanomaisista lainapalveluista. Palvelu ja laina ovat hyvin joustavia ja laina-asiakkaalla on enemmän valtaa päättää laina-asioista kuin monessa muussa lainapalvelussa. Lainaamo.fi kokemuksia voi löytää verkosta ja lähes kaikki ovat positiivisia. Tämä jos mikä kertoo palvelun käytettävyydestä.

Lainaamo asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti

Osassa lainapalveluja asiakaspalvelua ei tahdo saada kiinni millään. Onneksi näin ei ole kuitenkaan palvelussa Lainaamo. Keskustelu asiakaspalvelun kanssa onnistuu ammattitaitoisesti, ripeästi ja ystävällisesti arkisin klo 9-17. Palvelua saa puhelimitse, sähköpostitse sekä omilla sivuilla.

Lainaamo yhteystiedot

Puhelin: 075 756 86 01

Sähköposti: lainahakemus@lainaamo.fi

Verkko-osoite: www.lainaamo.fi

Postiosoite: Pursimiehenkatu 4 A 00150 Helsinki

Fellow Financen tavoittaa:

Puhelin: 0203 80101

Sähköposti: asiakaspalvelu@fellowfinance.fi

www.fellowfinance.fi

Postiosoite: Pursimiehenkatu 4 A 00150 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset Lainaamosta

📌 Onko laina oikeasti edullinen?

Lainamo on Fellow Financen tytäryritys. Näin ollen se pystyy tarjoamaan lainaa hyvinkin kilpailukykyiseen hintaan. Lainan kuluerät voi myös lainanhakija määritellä yhdellä Lainaamon kanssa. Tämä lisää lainan joustavuutta mutta toisaalta nostaa kuluja. Laina kannattaa siis joka tapauksessa maksaa takaisin niin nopeasti kuin mahdollista. Lisäksi lainat kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa.

📌 Saanko lainan nopeasti tilille?

Useimmiten raha liikkuu muutamassa minuutissa. Joskus viiveettä voi olla pari pankkipäivää. Asiaa nopeuttaa mikäli käyttää samaa pankkia Lainaamon kanssa. Lainaamolla on käytössä Suomessa toimivia pankkitilejä. Lainanhakijan on syytä huomioida, että lainoja ei myönnetä yöaikaan. Myöskään asiakaspalvelu harvemmin vastaa kysymyksiin aukioloajan ulkopuolella.

📌 Kuka voi hakea Lainaamon palvelusta lainaa?

Lainanhakijan tulisi olla vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on asuinpaikka Suomessa. Lisäksi lainanhakijalla täytyy olla suomalainen pankkitili ja suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Hakijalla täytyy olla myös kaikissa tapauksissa maksukykyä lainan takaisinmaksuun. Maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla ollenkaan.

📌 Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Lainoja yhdistäessä laina tai lainat maksetaan pois yhdellä uudella lainalla. Lainoja yhdistäessä kaikki vanhojen ja uusien lainojen kulut on laskettava perusteellisesti. Lainojen kulut täytyy joka tapauksessa pienentyä lainojen yhdistämisellä eikä lainan takaisinmaksuaikaa ole syytä pidentää ilman kustannusten alenemista.

📌 Onko Lainaamon palvelu turvallinen?

Palvelua on käyttäneet todella monet suomalaiset. Lisäksi Fellow Finance on toiminut jo pitkään vertaislainamarkkinoilla ilman ongelmia. Lainaamo-laina kokemuksia voi lukea verkosta. Mistä tahansa lainaa hakeekin, on hyvä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja mahdolliset lisäkulut. Näin laina-asiakas voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Lainaamo kirjautuminen omille sivuille parantaa myös turvallisuutta.

Yrityksen yhteystiedot LAINAAMO
Virallinen sivusto secure.lainaamo.fi
Osoite Pursimiehenkatu 4 A 00150 Helsinki
Puhelinnumero 757568601

Arvostelut, LAINAAMO 2

4,8
2 arviota
Kirjoita arvio

Hain edullista lainaa ja sen sainkin onneksi Lainaamosta. Lainaraha siirtyi heti tilille. Lainaamo asiakaspalvelu auttoi löytämään vastauksia muutamiin kysymyksiin. Voin suositella Lainaamoa sen helpon käytettävyyden ja edullisten hintojen takia. Ainoana parannusehdotuksena haluaisin Lainaamon tarjoavan alennuksia lainoista ainakin joskus.

Hakusessa oli Lainaamo pikavippi ja lopulta sen löysinkin. Sain haluamani lainasumman heti tilille ja sain hankintani rahoitettua. Vähän kalliiksihan ostos tuli pikavipillä mutta ei ollut tällä kertaa muuta vaihtoehtoa. Aion maksaa lainan takaisin niin pian kuin mahdollista, jotta ylimääräisiä kuluja eri kerry mistään.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,99 %
Määrä
250 tuhansia
Laina-aika
180... 365 päivää
Korko
2,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %