Yhtiön luotot CREDITUM

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot CREDITUM
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.99%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Välittömästi lähetettyä hakemuksen
Eräpäivä 15 minuutissa - 1 päivään
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Creditum

Creditum on suomalaisen Summarum Media Oy:n omistama palvelu, joka tarjoaa lainavertailuja ja niiden kautta erilaisia lainoja kuluttajille. Creditumin kautta lainanhakijan on mahdollista vertailla yhdistelylainoja ja kulutusluottoja. Creditum toimii yhteistyössä useiden lainantarjoajien kanssa, joihin kuuluvat muun muassa Freedom Rahoitus Oy ja VertaaEnsin Suomi Oy.

Millaisen lainan voin saada?

Creditumin kautta voi hakea lainaa 2000 eurosta 60 000 euroon. Creditum vertailee lainoja hakijan puolesta käymällä läpi 20 eri rahoitusyhtiön tarjoamat vaihtoehdot ja lähettää sitten hakijalle sähköpostiin lainatarjoukset, joista ilmenevät takaisinmaksuajat sekä korkoprosentit. Creditumin kotisivuilta niitä ei suoraan pysty näkemään. Suomen lain mukaisesti korkoprosentti on kuitenkin aina korkeintaan 20%.

Lainaesimerkki

Lainan korko lasketaan kaavalla korko = lainapääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100, jossa aika vuosi ilmaistaan muodossa kuukausien päivät yhteenlaskettuna / vuoden päivät, esimerkiksi takaisinmaksuajan ollessa kaksi kuukautta, ilmaistaisiin aika muodossa 61/365. Jos kyseessä on karkausvuosi, aika ilmaistaisiin muodossa 61/366.

Esimerkiksi 1000 euron pääomalla, 5% vuosikorolla ja 6 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 1000 x 5/100 x 183/365 = 25,07.

Saako Creditum alennuskoodilla lainaa halvalla?

Tietyt rahoitusyhtiöt tarjoavat vaihtuvia alennuskoodeja, joilla lainanhakija voi saada alennusta lainaan liittyvistä kuluista, joihin kuuluvat muun muassa aloitus- ja nostomaksut. Alennuskoodit on yleensä tarkoitettu uusille asiakkaille. Tällä hetkellä Creditium alennuskoodeja ei ole tarjolla.

Miten haen lainaa?

Päätettyään hakea lainaa Creditumilta, tulee hakijan täyttää hakemus yrityksen kotisivuilla.

 1. Kotisivuilla hakija valitsee lainasumman suuruuden ja laina-ajan pituuden
 2. Hakija kirjoittaa lainahakemukseen siinä vaaditut tiedot
 3. Lähetettyään hakemuksen hakija saa vuorokauden sisällä sähköpostiinsa ilmoituksen hyväksyttiinkö hakemus
 4. Hyväksymisilmoituksen jälkeen haluttu lainasumma siirretään hakijan tilille

Creditumin sivustolla ei ole hakemusta täytettäessä mahdollista valita laina-ajan pituutta, mutta hakija voi saamistaan lainatarjouksista valita ominaisuuksiltaan parhaiten itselleen sopivan. Lainaehdot ovat aina kyseisen rahoittajan sanelemat ja muutoksista esimerkiksi laina-ajan pituuteen tulee keskustella suoraan rahoittajan kanssa.

Lainahakemus voidaan myös hylätä. Syy hylkäämiseen on aina hyvin perusteltu ja tarkkaan harkittu. Yleisimpiä syitä ovat, että hakija ei täytä lainanhakemista koskevia ehtoja, joihin kuuluvat Suomen kansalaisuus, täysi-ikäisyys ja maksuhäiriömerkittömyys. Hylätyn lainahakemuksen tarkoituksena ei ole vaikeuttaa hakijan elämää vaan varjella sekä hakijaa että rahoitusyhtiötä rahallisilta menetyksiltä.

Creditum login – Asiakkaan omat sivut

Kun kuluttaja tekee hyväksytyn lainahakemuksen rahoitusyhtiön kotisivuilla, useat rahoitusyhtiöt luovat samalla hakijalle oman tilin sivustolle. Omalla sivulla kuluttaja voi katsoa tekemiään lainahakemuksia, seurata lainaprosessin etenemistä, ja luoda uuden lainahakemuksen. Tällä hetkellä Creditum kirjaudu -palvelua ei ole saatavilla.

Kuka voi hakea lainaa?

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden lisäksi Creditium laina vaatii vähintään 10 000 euron vuositulot hakijalta, jotta varmistetaan tämän takaisinmaksukyky. Näiden lisäksi hakijalta pyydetään hakemuksessa sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä henkilötunnus ja tilinumero, johon lainasumma halutaan siirrettävän.

Varaudu lainan takaisinmaksamiseen ajoissa

Creditumin kotisivuilta ei löydy tietoa lainan takaisinmaksusta, sillä se suoritetaan suoraan rahoituslaitokselle, jolta laina on otettu. Creditum on lainojen vertailua tarjoava palvelu. Yleisesti lainan takaisinmaksu

 • täytyy suorittaa ajallaan kuukausittain
 • on mahdollista suorittaa myös kerralla, mutta siitä tulee sopia rahoittajan kanssa
 • on mahdollista siirtää, jos asiakas tarvitsee pidemmän laina-ajan.

Asiakkaan tulee huomioida, että

 • lainanlyhennyksien maksamatta jättäminen johtaa viivästysmaksuihin
 • lainanlyhennykset viivästyskuluineen menevät perintään, jos niitä ei maksa ajallaan
 • jos perintää ei huomioida, velka menee ulosottoon.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin – Joustoa arkeen

Creditum vertailee erilaiset luotot hakijan puolesta. Creditum joustoluotto on kätevä laina, jota lainanhakija voi muuttaa elämäntilanteensa muuttuessa. Joustoluoton kohdalla hakija maksaa vain käyttämistään rahoista eikä joustoluotolla välttämättä ole sidottua laina-aikaa. Creditum kulutusluotto taas on mahdollisuus toteuttaa haaveita tai arjen hankintoja, olipa kyseessä sitten suunniteltu tilanne tai äkillinen rahantarve.

Creditum pikalaina ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta muut Creditumin kautta vertaillut lainat myönnetään nopeasti, mikäli hakija vastaa lainoille asetettuja ehtoja. Hakija saa sähköpostiinsa lainavertailun tulokset välittömästi ja lainasumman koosta riippuen lainahakemuksen hyväksymiseen voi mennä vain 15 minuuttia! Suuremmat lainasummat vaativat hieman pidemmän ajan hakemuksen käsittelemiseksi.

Creditum kokemuksia – Asiakkaiden palaute

Kuluttajat ovat todella tyytyväisiä Creditumin tarjoamaan lainapalveluiden vertailuun. Mahdollisuus kilpailuttaa lainat ilman, että siihen täytyy käyttää omaa kallisarvoista aikaa on todella nykyaikaista ja monet ovat siitä iloisia. Creditumin ehdot ovat myös ymmärrettävät ja 20 vuoden ikäraja on etenkin vanhemmista kuluttajista hyvä asia, sillä se auttaa nuoria välttymään ajattelemattomalta lainan ottamiselta ja veloilta.

Asiakaspalvelu

Creditumin asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti. Palvelun sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@creditum.fi. Creditum ei tarjoa mahdollisuutta soittaa asiakaspalvelijalle eikä yrityksen kotisivuilla ole chat-palvelua.

Yhteystiedot – Creditum

Creditumin omistavan Summarum Media Oy:n postitusosoite on Säästöpankinranta 10, 00530 Helsinki. Kyseisessä osoitteessa ei oteta vastaan kuluttaja-asiakkaita eikä Creditumilla ole muuta fyysistä toimipistettä. Kuluttaja voi olla yhteydessä Creditumiin sähköpostitse ympäri vuorokauden osoitteella asiakaspalvelu@creditum.fi.

Creditum FAQ – Usein Kysytyt kysymykset

📌 Kuinka paljon Creditum myöntää lainaa?

Creditumin kautta kuluttajan on mahdollista hakea lainaa 2000 eurosta ylöspäin aina 60 000 euroon saakka. Creditum vertailee eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja kuluttajan puolesta löytääkseen saatavilla olevat lainat kuluttajan asettamalla summalla ja lähettää sitten koosteen lainatarjouksista kuluttajan sähköpostiosoitteeseen.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni Creditumilta lainaa?

Lainantarjoajien ehdot vaihtelevat yrityksestä riippuen ja yksi muuttuva tekijä on hakijalta vaadittu ikä. Jokainen rahoitusyhtiö kuitenkin noudattaa Suomen lakia, jonka mukaan hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen saadakseen lainaa. Creditumilla hakijan ikäraja on 20 vuotta.

📌 Tarjoaako Creditum korotonta lainaa?

Creditum ei vertaile rahoitusyhtiöiden tarjoamia korottomia lainoja, joten kyseistä lainatyyppiä ei ole mahdollista hakea tämän palvelun kautta. Tähän voi kuitenkin tulla tulevaisuudessa muutos. Creditum tarjoaa tällä hetkellä kuluttajalle aina parhailla ehdoilla varustetut lainatarjoukset.

📌 Kuuluuko Creditumin palveluihin yhdistelylaina?

Creditum ei tällä hetkellä tarjoa yhdistelylaina-nimisen tuotteen vertailua. Kuluttajan kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että useimmissa tapauksissa on mahdollista ottaa melkeinpä miltä tahansa rahoitusyhtiöltä yksi iso laina, jolla voi maksaa kerralla muut, pienet lainat pois. Yhdistelylainassa on kyse juuri tästä.

📌 Tarvitsenko lainalle takaajia?

Takaaja on henkilö, joka huolehtii hakijan lainan takaisinmaksusta, jos hakija itse ei sitä pysty suorittamaan. Hakiessasi lainaa Creditumin kautta et tarvitse lainalle takaajia. Creditumin ehdot vaativat, että hakija on itse takaisinmaksukykyinen ja palvelu myös tarkistaa tämän ennen hakemuksen hyväksymistä.

Yrityksen yhteystiedot CREDITUM
Virallinen sivusto www.creditum.fi
Osoite Säästöpankinranta 10 D 00530 Helsinki

Arvostelut, CREDITUM 2

4,8
2 arviota
Kirjoita arvio

Creditum on mahtava palvelu, sillä se vertailee jopa 20 rahoittajan tarjoamat lainat ja lähettää niistä koosteen sähköpostiin – itse ei tarvitse muuta kuin täyttää yksi hakemus! Parasta lainojen vertailussa on, että se auttaa säästämään rahaa. Lainoihin liittyvät kulut saa minimoitua ja maksut pienemmiksi.

Lainoja vertaileva Creditum on yllättävän nopea palvelu! Lainahakemuksen täyttää muutamassa minuutissa ja sopivia tarjouksia tulee sähköpostiin melkeinpä heti, kun hakemuksen on lähettänyt! Parasta on, että lainavertailua ei tarvitse tehdä itse vaan Creditum hoitaa sen asiakkaan puolesta.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
70 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %