Yhtiön luotot LAINASTO

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot LAINASTO
Määrä alkaen 100 saakka 3000 €
Korko alkaen 1825%
Laina-aika alkaen 90 saakka 1095 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Käsittelyaika 15 min.
Eräpäivä 24 vuotta
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Lainasto

Lainasto on vuodesta 2011 lähtien toimiva, täysin kotimainen lainan- ja luotontarjoaja. Lainaston takana on niin ikään suomalainen, GF Money Consumer Finance Oy -yritys. Es tarjoaa asiakkailleen kahdentyyppisiä lainoja. Limiitti on enintään 3 000 euron jatkuva luotto. Pikavippi puolestaan on enintään 600 euron laina, jonka laina-aika voi pisimmillään olla neljä kuukautta.

Ehdot lainan myöntämiselle

Limiittiä, eli jatkuvaa luottoa voi hakea 100 eurosta 3 000 euroon ja takaisinmaksuaika on jopa 12 kuukautta. Lainasto pikavippi on puolestaan suuruudeltaan 300 eurosta 600 euroon, ja takaisinmaksuaika kuukaudesta neljään. Lainojen nimellinen vuosikorko on 19,90 %, todellinen vuosikorko taas 29,62 %. Pikavipin tilinhoitokulut vaihtelet 1,25 ja 1,83 euron välillä kuukaudessa. Limiitin lainanhoitokulu on 0,01 % päivää kohden, kuitenkin korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Lainaesimerkki

Yksi esimerkki tyypillisestä lainasta on 600 euron Lainasto vippi, jonka laina-aika on neljä kuukautta. Lainan nimellinen vuosikorko on 19,90 %, mutta todellinen vuosikorko on kuitenkin 27,92 %. Näin lainasta aiheutuvat todelliset kustannukset ovat 37,51 euroa ja takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan 637,51 euroa.

Näin haet lainaa Lainastolta

 1. Kirjoita selaimeen Lainasto, kirjaudu sisään jos sinulla jo on tili tai tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla, jos tiliä ei ole.
 2. Valitse, haetko Limiittiä vai Pikavippiä.
 3. Täytä varsinainen hakemus täyttämällä lainan tiedot sekä omat henkilö- ja tulotietosi.
 4. Lainapäätös annetaan heti. Lainatarjousta voi tarkkailla ja jos sen hyväksyy, siirtyvät rahat tilille oitis.

Lainasto omat sivut

Lainasto tarjoaa todella kätevän palvelun, joka mahdollistaa oman tilin luomisen ja kirjautumisen. Kaikki lainaa hakeneet luovat tilin automaattisesti, joten myöhempien lainojen haku tai lainojen hallinnointi onnistuu helposti omasta profiilista. Omalla tilillä hoituvat niin Lainasto laskut kuin nostotkin.

Kuka voi hakea lainaa?

Jotta voi myöntää lainan, tulee hakijan olla vähintään 18-vuotias ja omata säännölliset tulot. Lisäksi tulee hakijalla olla pysyvä osoite Suomessa. Suomen kansalaisuus ei siis ole välttämätön. Hakijalla tulee olla tunnistautumista varten pankkitunnukset sekä sähköpostiosoite, jolla kirjautua. Luonnollisesti myös luottotietojen tulee olla kunnossa.

Lainasto takaisinmaksu

 • Lainasto pikalaina ja limiitti maksetaan takaisin sopimuksen mukaisissa kuukausierissä. Laskun voi maksaa viitenumeroa käyttäen sähköisesti verkossa.
 • Halutessa voi koko lainan maksaa kerralla tai sopimusta suuremmissa erissä.
 • Maksun myöhästyessä maksetaan viivästymiskorko.
 • Laskun eräpäivää voi tarpeen tullen siirtää, mutta siitä peritään 5 euron maksu.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainasto todella tarjoaa erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin! Kun pikavippi auttaa silloin, kun lainantarve on akuutti ja kertakohtainen, toimii Limiitti kuin Lainasto joustoluotto. Se auttaakin erityisesti silloin, kun tiedossa on, että luoton tarve on pitkäaikainen. Siksi Limiittiä voi käyttää vaikkapa apuna laskujen maksamiseen, jos palkkaa ei meinaa riittää. Pikavippi puolestaan auttaa akuutisti, yksittäisissä laskuissa tai vaikka loman suunnittelussa.

Lainasto oy kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Lainasto on toiminut alalla pitkään ja siitä syystä ovat monet suomalaiset löytäneet sen ja kokeilleet palveluita. Asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun erityisesti siksi, että tarjolla on sekä pienempien summien pikavippi että Limiitti, joka mahdollistaa jatkuvan luoton. Myös selkeät ehdot ja kätevä kirjautumisvaihtoehto tekevät lainan hakemisesta sekä selkeää että helppoa. Lainasto online mahdollistaa kaikkien laina-asioiden hoidon muutamalla klikkauksella.

Lainasto asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee todella monipuolisesti, sillä apua saa tarvittaessa niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Palvelua on luonnollisesti tarjolla suomeksi. Asiakaspalvelu on arkisin avoinna aina klo 09–17. Lisäksi on Lainastoon mahdollista ottaa yhteyttä kätevän live chat -palvelun avulla.

Lainasto oy yhteystiedot

Puhelimitse saa yhteyttä numerosta 0600 30 6000. Kannattaa tosin huomioida, että puhelinsoitosta peritään maksu, joka on 1 euro + 1,98 euroa jokaista minuuttia kohti. Sähköpostitse palvelu on kuitenkin täysin ilmaista, ja sitä saa osoitteesta asiakaspalvelu@lainasto.fi. Toimisto puolestaan sijaitsee seuraavassa osoitteessa:

GF Money Consumer Finance Oy

Linnankatu 18, 20100 Turku

UKK

📌 Mitä palveluita Lainasto tarjoaa?

Se on kotimainen lainantarjoaja, joka nimensä mukaisesti myöntää asiakkailleen lainoja sekä luottoa. Lainastolla on tällä hetkellä kaksi eri lainatyyppiä: jatkuva luotto Limiitti sekä pikavippi, joka on kertaluottoinen laina. Limiittiä voi maksaa takaisin vuoden, kun pikavipin takaisinmaksuaika on neljä kuukautta.

📌 Miten saan luottoa?

Lainan saa helposti täyttämällä hakemuksen sivuilla. Jotta Lainasto laina voidaan myöntää, tulee hakijan olla vähintään 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Lisäksi tulee hakijalla olla säännölliset tulot, verkkopankkitunnukset sekä moitteettomat luottotiedot.

📌 Toimiiko Lainasto Suomessa?

Kyllä, se on täysin kotimainen toimija, jonka takana on GF Money Consumer Finance Oy -niminen yritys. Yrityksen toimisto sijaitsee Turussa. Koska kyseessä on suomalainen yritys, valvoo sen toimintaa useat viranomaiset, kuten kuluttaja-asiamies, kilpailu- ja kuluttajavirasto sekä Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

📌 Onko Lainasto turvallinen?

Kyllä, se on turvallinen ja luotettava kotimainen toimija, jolla on jo vankka kokemus markkinoilla. Se toimii jo vuodesta 2011 lähtien ja on palvellut lähes 200 000 suomalaista lainanhakijaa. Sivusto on myös suojattu, mikä tarkoittaa, että hakijan henkilötiedot ovat täysin turvassa eivätkä joudu vääriin käsiin.

📌 Onko Lainastolla asiakaspalvelua?

Kyllä, asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse, sähköpostitse että live chatin välityksellä. Puhelinpalveluun soittaminen on maksullista, mutta muuten asiakaspalvelu on luonnollisesti ilmaista. Aspa palvelee päivittäin kello 9-17. Puhelinnumero on 0600 30 6000, sähköposti taas asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Yrityksen yhteystiedot LAINASTO
Virallinen sivusto www.lainasto.fi
Osoite Pohjoisesplanadi 37 A 00181 Helsinki
Puhelinnumero +358 10 2171 011

Arvostelut, LAINASTO 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Lainan hakeminen tuli ajankohtaiseksi, mutta lainafirmojen huono maine mietitytti. Luin kuitenkin Lainasto kokemuksia netistä ja vakuutuin, että firma on luotettava. Enkä joutunut pettymään. Todella selkeät ehdot, kohtuullinen korko ja joustava takaisinmaksuaika tekivät omasta kokemuksestani todella helpon. Suosittelisin!

Töiden lomautustilanteen takia tarve hakea joustoluottoa varmuuden vuoksi oli kova. Lainaston Limiitti on todella joustava, eikä kuluja kerry, ellei luottoa päätä nostaa. Juuri tästä syystä oli valintani Lainasto. Perintä tietenkin huolettaa, mutta luoton takaisinmaksu näyttää helpolta ja selkeältä.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,76 %