Yhtiön luotot EUROLOAN

4.5
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot EUROLOAN
Määrä alkaen 100 saakka 10000 €
Korko alkaen 17.63%
Laina-aika alkaen 90 saakka 1095 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Saat luottopäätöksen 3 minuutissa
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Voit vaihtaa eräpäivää kerran laskutuskauden aikana my.euroloan-palvelun Asiakastiedot-sivulta

Sisältö

Yleiskatsaus: Euroloan

Euroloan on kotimainen yritys, joka tarjoaa asiakkaille vakuudettomia lainoja ja joustoluottoja jo vuodesta 2007. Aiemmin se tunnettiin nimellä Euroloan Consumer Finance, tosin nyt toimintaa pyörittää Mash Finance Oyj. Omien sanojensa mukaan tarjoaa se markkinoiden nopeimman lainahakemuksen, sillä hakemus onnistuu jo viidessä minuutissa. Lainaa voi hakea omien tarpeiden mukaan 1 000–10 000 euroa. Takaisinmaksuaika taas on vuodesta viiteen vuoteen. Etuja on selkeä sivusto, josta löytyy myös läpinäkyvä hinnasto. Ne tekevät lainan tai joustoluoton hakemisesta sekä helpompaa että turvallisempaa. Ehkä juuri tästä syystä ovat monet Euroloan luottotili kokemuksia kirjoittavat tyytyväisiä.

Ehdot lainan myöntämiselle

Euroloan laina on tarjolla 1 000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Maksuaika puolestaan vaihtelee vuodesta jopa viiteen vuoteen. Luoton korko määritellään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti, mutta todellinen vuosikorko voi olla 16,43 ja 29,59 % prosentin välillä. Lisäksi maksavat asiakkaat lainan perustamiskuluja, korkeintaan 150 euroa, sekä lainanhoitokuluja, jotka ovat 150 euroa vuodessa perustamisvuoden jälkeen.

Lainaesimerkki

Lainaesimerkkinä on 7 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on 60 kuukautta, eli viisi vuotta. Takaisin maksettava summa on 10 284,80 euroa, eli 171,41 euroa kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 12,9 %, eli yhteensä 2 534,80 euroa. Lainan perustamiskulut ovat 150 euroa. Lisäksi maksetaan lainanhoitokuluja, jotka ovat 150 euroa vuodessa ensimmäisen vuoden jälkeen, toisin sanoen yhteensä 600 euroa.

Näin haet lainaa Euroloanilta

  1. Ota suunnaksi Euroloan, kirjaudu ja merkitse hakemasi lainan koko.
  2. Täytä omat henkilötietosi, muut tarvittavat tiedot ja tunnistaudu. Lomakkeen täyttö kestää vain viisi minuuttia.
  3. Saat lainapäätöksen heti. Voit tarkkailla sinulle tarjottuja lainatarjouksia ja hyväksyä lainan.
  4. Jos hyväksyt lainan, voi sen heti siirtää omalle tilille.

Euroloan omat sivut

Euroloan tarjoaa kätevän kirjautumismahdollisuuden, joka mahdollistaa lainojen hallinnoinnin helposti yhdeltä tililtä. Jokaisen henkilökohtainen hinnasto on myös nähtävissä omassa profiilissa. Asiakkaiden lainanhaku helpottuu, koska omia tietoja ei tarvitse jatkuvasti syöttää uudestaan. Palvelu kantaa nimeä My Euroloan.

Kuka voi hakea lainaa?

Voi hakea lainaa, jos on yli 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on pysyvä osoite Suomessa. Lisäksi tulee jokaisen asiakkaan luottotiedot olla kunnossa, sillä maksumerkinnät estävät suoraan lainan myöntämisen. Tunnistautumista varten tulee asiakkailla lisäksi olla verkkopankkitunnukset sekä mobiilivarmenne.

Euroloan takaisinmaksu

  • Lainaa maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä. Euroloan lasku maksetaan sähköisesti, myös sähköinen lasku on ilmainen.
  • Laskun eräpäivää on mahdollista muuttaa, tosin Euroloan veloittaa siitä 5 euron maksun.
  • Usein on monen lainan yhdistäminen tai uudelleenjärjestäminen mahdollista.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Elämä saattaa joskus yllättää odottamattomilla menoilla, jolloin onneksi Euroloan fi on pelastus. Jos esimerkiksi auto hajoaa juuri ennen palkkapäivää, mahdollistaa Euroloan 1 000–10 000 euron lainan erittäin nopeasti. Euroloan nosto on tililläsi minuuteissa, ja talous on turvattu loppukuuksi.


Euroloan tarjoaakin joustavasti lainoja erilaisiin tarpeisiin, oli tarpeissa sitten autolaina, remonttilaina tai yksinkertaisesti lomalaina. Myös takaisinmaksu on tehty joustavaksi, ja kätevä Euroloan lasku sähköpostiin on ilmainen.

Euroloan kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Euroloan on syystäkin suosittu lainantarjoaja. Asiakkaat arvostavat toimijan luotettavuutta ja pitävät erityisesti siitä, että lainanhaku on tehty erittäin nopeaksi, jolloin tarjouksen saa parhaimmillaan viidessä minuutissa. Myös My Euroloan -palvelu saa kiitosta, sillä se tekee lainojen hallitsemisen ja esimerkiksi oman hinnaston tarkkailun selkeäksi.

Euroloan asiakaspalvelu

Jos kysymyksiä herää, saa niihin usein vastauksen sivuston kattavan UKK-palvelun avulla. Asiakaspalvelu palvelee kuitenkin suomeksi sähköpostin välityksellä, jos jotain omiin lainoihin liittyviä kysymyksiä herää. Myös My Euroloan -palvelussa on mahdollista lähettää palautetta lomakkeen kautta.

Euroloan yhteystiedot

Yhteyden lainantarjoajan asiakaspalveluun saa helposti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@euroloan.fi. Mash Finance Oyj -yrityksen toimisto sijaitsee lisäksi Helsingissä, alla olevassa osoitteessa:

Pohjoisesplanadi 37 A

00100 Helsinki

UKK

📌 Mitä palveluita Euroloan tarjoaa?

Euroloan on kotimainen lainantarjoaja, jonka kautta on mahdollista hakea lainaa 1 000 ja 10 000 euron välillä. Yrityksen asiakkaat saavat myös käyttöönsä kätevän kirjautumispalvelun, jossa lainan hallinnointi on helppoa. Myös hinnasto ja lainalaskuri ovat siellä kätevästi käytettävissä.

📌 Onko Euroloan turvallinen?

Kyllä, se on Suomessa tunnettu ja turvallinen toimija. Se on toiminut vuodesta 2007 ja on palvellut jo 100 000 asiakasta. Myös verkkosivustolla lainan hakeminen on turvallista, sillä sivusto on suojattu SSL-suojauksella, joka takaa sen, että kaikki asiakkaiden henkilötiedot pysyvät visusti turvassa.

📌 Toimiiko Euroloan Suomessa?

Kyllä, se on suomalainen toimija, jonka takana on Mash Finance Oy -niminen yritys. Myös yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Se, että emoyritys on suomalainen, takaa sen, että toimintaa valvoo Suomen viranomaiset, kuten Kuluttaja- ja kilpailuvirasto sekä kuluttaja-asiamies.

📌 Onko Euroloanilla asiakaspalvelua?

Kyllä, asiakaspalvelu palvelee asiakkaita sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@euroloan.fi. Lisäksi voivat kaikki ne henkilöt, jotka ovat jo rekisteröityneet asiakkaiksi ja avanneet tilin, lähettää asiakaspalveluun viestiä tai palautetta suoraan My Euroloan -palvelun kautta.

📌 Miten saan luottoa?

Lainaa voivat hakea vähintään 20-vuotiaat. Hakijoilla tulee olla Suomen kansalaisuus ja pysyvä osoite Suomessa. Myös verkkopankkitunnuksia ja mobiilivarmennetta tarvitaan sivustolla tunnistautumiseen. Lisäksi tulee luottotiedot olla nuhteettomat, sillä Euroloan pikavippi ei irtoa, jos hakijalta löytyy maksuhäiriömerkintä.

Yrityksen yhteystiedot EUROLOAN
Virallinen sivusto www.euroloan.fi
Osoite Pohjoisesplanadi 37 A 00181 Helsinki
Puhelinnumero +358 10 2171 011

Arvostelut, EUROLOAN 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Olen hakenut muutaman lainan Euroloanin kautta, ja kokemus on aina ollut todella miellyttävä. Asiakkaana minulla on oma tili Euroloan online -palvelussa, joten näen helposti, paljonko lainoista on maksamatta ja milloin laskun seuraava eräpäivä on. Myös henkilökohtainen hinnasto palvelussa on mukava lisä, kun uusi laina on harkinnassa.

Tarvitsin nopealla aikataululla rahaa laskujen maksamiseen. Lainan otto mietitytti, mutta netistä löytyi useampi Euroloan keskustelu, joiden perusteella uskalsin hakea lainaa. Haku oli erittäin helppoa ja hoitui nopeasti, ja rahat olivat tilillä seuraavana päivänä. Todella erinomainen palvelu, joka pelasti minut hädästä!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
365... 1800 päivää
Korko
19,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %