Yhtiön luotot AASA

4.3
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot AASA
Määrä alkaen 2000 saakka 10000 €
Korko alkaen 19.9%
Laina-aika alkaen 180 saakka 1800 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Välitön hakemuksen hyväksyntä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Aasa löytää lainanhakijalle edullisen lainan

Palvelu vertailee pääasiassa alle 60 000 euron lainoja. Vakuuksia ei tarvita. Aasa on suomalainen palvelu, jolla on merkittävä markkinaosuus kotimaisista lainamarkkinoista. Palvelu vertailee ja kilpailuttaa lainatarjoukset laina-asiakkaan puolesta. Yhdellä hakemuksella voi saada toistakymmentä lainatarjousta. Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin, 24 tuntia vuorokaudessa. Aasa Oy taloustiedot löytyvät taloustietopalveluista.

Aasa online lainaehdot

Sivustolla voi vertailla kertaluottoja ja joustavia lainaratkaisuja. Tarpeen mukaan lainarahaa voi saada muutamasta satasesta jopa 60 000 euroon asti. Lainojen korot ja ehdot vaihtelevat eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden mukaan. Nimelliskorko on noin 20 %, todellinen vuosikorko enintään 30 % ja lainan lisäkulut vuodessa maksimissaan 150 euroa. Muista tarkistaa lainasopimus ennen allekirjoittamista.

Aasa Oy kulutusluotto lainaesimerkki

Lainat on syytä aina vertailla ja kilpailuttaa parhaan hinnan saamiseksi. Yksitellen lainahakemuksia lähettäessä lainavertailu voi viedä aikaa tunteja tai jopa päiviä. Aasa rahoitus nopeuttaa lainanhakua vertailemalla ja kilpailuttamalla lainatarjoukset yhdellä hakemuksella.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1000 eur 1 vuosi 92 eur

Lainalle voi saada takaisinmaksuaikaa jopa 15 vuotta.

Lainan saa haettua parissa minuutissa

Lainanhakijan täytyy täyttää tietoja maksukyvystään riskianalyysiä varten:

 1. Perustiedot lainanhakijasta
 2. Tiedot lainanhakijan asumisesta, menoista, tuloista sekä muista veloista
 3. Tiedot lainanhakijan työtilanteesta ja koulutuksesta

Automaattiseen riskianalyysiin ei kulu paljon ylimääräistä aikaa. Päätöksen saa välittömästi. Lainat myönnetään yleensä toimistoaikoina. Lainasumman saa tyypillisesti omalle tilille heti tai viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Aasa omat sivut on työkalu laina-asioiden hoitamiseen

Kirjatuminen onnistuu henkilötunnuksella ja puhelinnumerolla. Aasa lainan korotus, yhteydenpito asiakaspalveluun ja lainan takaisinmaksu onnistuvat omilla sivuilla. Ota käyttöön lainalaskuri, jolla lasket kätevästi lainakulut etukäteen. Voit rauhassa vertailla lainan hintoja ilman lainan hakemista.

Aasa luotto on saatavilla maksukykyisille lainanhakijoille

Lainaa saadakseen lainanhakijalla täytyy olla riittävät tulot suhteessa menoihin. Tämä varmistetaan hakijasta tehtävällä riskianalyysillä sekä muutamalla ehdolla:

 • Lainanhakijalla on ikää vähintään 20 vuotta
 • Lainanhakijalla ei ole luottotieto- tai maksuhäiriöitä
 • Lainanhakijalla on vakinainen asuinpaikka Suomessa
 • Lainanhakijalla on säännölliset tulot esimerkiksi työstä tai eläkkeestä

Lainahakemus hyväksytään valtaosassa tapauksia. Hylkäys voi johtua esimerkiksi puutteellisistä tai virheellisistä tiedoista hakemuksessa. Jos rahantarve on verrattain pieni, Aasan joustoluotto on todennäköisesti paras ratkaisu.

Lainan takaisinmaksu onnistuu helposti


Asiakas saa kuukausittain sähköpostiin laskun, jonka voi maksaa kätevästi omassa verkkopankissa. Lainan voi myös maksaa useimmiten takaisin sovittua aiemmin ilman erillisiä kuluja. Laina-ajan pidentämisestä veloitetaan tyypillisesti lisämaksu. Lainan maksut ja lyhennys kannattaa hoitaa ajallaan ylimääräisten kulujen välttämiseksi. Www.aasa.fi välittää lainoja, joten se ei määrää kaikkia lainan kuluja. Varsinaisesta lainanantajasta riippuen lainalle vois myös saada joko ilmaiseksi tai lisäveloituksella maksuvapaita kuukausia lyhennykselle. Myös lainojen yhdistäminen onnistuu monien pankkien ja rahotusyhtiöiden kautta. Muista tarkistaa aina kaikki ehdot viimeistään lainasopimuksesta ennen allekirjoittamista, sillä lainanantajilla on erilaisia käytäntöjä.

Lainoja kaikille kaikkiin tarpeisiin

Rahantarve voi yllättää kenet tahansa äkkiä. Aasa tarjoaa vaihtoehtoja vaihtuviin tilanteisiin. Kertalainalla saa maksettua nopeasti suuremmankin kuluerän pois. Joustoluotosta voi ottaa käyttöön vaikka vain muutaman satasen tarvittaessa. Mikä tahansa valinta onkin, lainavertailu on paikallaan. Näin säästää parhaimmillaan huomattavan määrän rahaa. On hyvä huomioida, että Aasa perintä veloittaa perinnästä lisäkuluja. Lainat on siis syytä maksaa ajallaan takaisin.

Aasa kokemuksia

Lainanantajien lisäksi myös lainavertailupalveluita on yhä enemmän. Aasan kokemus lainanantajana antaa sille hyvät edellytykset toimia erinomaisena lainavertailupalveluna. Pääosin se tehtävässään onnistuu, sillä yhdellä hakemuksella saadut 25 lainatarjousta on melko kattava osa Suomessa toimivista pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Jotain parannettavaakin on, sillä Aasa kirjaudu -osio ei aina toimi. Joka tapauksessa palvelu on vähintään hyvä työkalu parasta lainaa etsiessä. Kokemusten mukaan Aasa Oy perintä toimii yhä, joten jos vanhoja Aasan lainoja on päässyt kertymään, ne kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin

Aasa karsi palvelujaan merkittävästi sen siirryttyä lainanantotehtävistä lainojen välitykseen. Asiakaspalvelua ei tahdo saada kiinni mutta parhaiten se vastaa arkisin klo 9-14 välillä. Myös varsinaisen lainan myöntävä pankki tai rahoitusyhtiö palvelee laina-asiakkaita omissa asiakaspalvelukanavissaan, joten niitä voi myös hyödyntää.

Aasa Oy yhteystiedot

Y-tunnus: 2326043-8

Aasa yhteystiedot:

Puhelin: 0600 04045

Sähköposti: asiakaspalvelu@aasa.fi

AUKIOLOAJAT

 • Ma - Pe 9.00 - 14:00
 • La - Su suljettu

Aasa noudattaa toiminnassaan ja luotonannossa ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Usein kysytyt kysymykset Rahoitushausta

📌 Mikä lainan todellinen vuosikorko on?

Aasa ei myönnä lainaa, joten todellinen vuosikorko vaihtelee lainan myöntävän pankin tai rahoituslaitoksen mukaan. Tyypillisesti todellinen vuosikorko on noin 15-30 %. Muista tarkistaa lainan lopullinen hinta ja lainaehdot lainanantajalta ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin vältyt ongelmatilanteilta etukäteen.

📌 Aasa asiakaspalvelu ei vastaa, mitä teen?

Palvelussa on karsittu toimintoja merkittävästi. Kun laina on myönnetty, laina-asiakas saa palvelua myös lainan myöntäneeltä pankilta tai rahoitusyhtiöltä. Toki myös ennen lainasopimuksen allekirjoittamista voi ottaa haluamaansa asiakaspalveluun yhteyden. Aasa vastaa parhaiten kysymyksiin maanantaista perjantaihin toimistoaikoina.

📌 Saako lainarahan heti tilille?

Näin tapahtuu lähes poikkeuksetta. Joskus lainanantaja kuitenkin tarvitsee lisätietoja ja se voi viivästyttää hieman lainan saamista. Myös liitteitä kuten verotus- tai palkkatodistuksia kysytään aika ajoin. Viive on enintään muutama pankkipäivä. Yöaikaan klo 23-7 pikalainoja ei voida myöntää, siitä määrää Suomen laki.

📌 Miksei netissä ole luettavissa Aasa-laina kokemuksia?

Aasa Oy ei enää myönnä lainoja. Palvelu välittää nykyään Suomessa vakavaraisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainoja. Lainaa hakiessa on syytä aina tarkistaa lainaehdot ja todennäköiset lisäkulut ennen lainasopimuksen hyväksymistä ja allekirjoittamista. Aasa-laina keskustelu jatkuu verkossa todennäköisesti normaalisti kunhan lainoja on välitetty enemmän.

📌 Miten laina lyhennetään takaisin?

Laina-asiakas saa rahoitusyhtiöltä tai pankilta sähköpostiin laskun kuukausittain. Joissain palveluissa on mahdollista maksaa lasku suoraan lainapalvelussa. Se edellyttää kirjautumista lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla. Laina-asiakas voi tyypillisesti vaikuttaa lainan takaisinmaksu-aikatauluun neuvottelemalla pankin tai rahoitusyhtiön kanssa.

Yrityksen yhteystiedot AASA
Virallinen sivusto www.aasa.fi
Osoite Hiomotie 19 00380 Helsinki
Puhelinnumero 60004045

Arvostelut, AASA 2

4,3
2 arviota
Kirjoita arvio

Asiakaspalveluun ei tahdo saada yhteyttä millään. Olisin halunnut hoitaa asiani puhelimessa, mutta ei tahdo onnistua. Halusin aluksi vain satasen lainan mutta päädyin kuitenkin hieman suurempaan summaan. Sillä sain lomamatkani maksettua. Harmi vaan et reissu peruuntui. Aasa rahoitus saa kuitenkin minulta pisteet.

Etsin pitkään sopivaa lainaa, mutta ainoastaan Aasan joustoluotto on oikeasti edullinen. Tarkoitus oli siis saada muutaman satasen laina, ei mitään sen suurempaa. Aion maksaa kaikki kulut heti pois, jotta ne eivät jää kummittelemaan. Haen lainaa uudestaan palvelusta jos sellainen tarve vielä eteen tulee.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,76 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 1825 päivää
Korko
4,19 %