Yhtiön luotot SAMBLA

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot SAMBLA
Määrä alkaen 500 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 24 tuntia
Eräpäivä 1-3 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen mahdollisesti

Sisältö

Sambla laina

Sambla on verkossa toimiva palvelu, joka vertailee asiakkaalle markkinoilla tarjolla olevat lainat. Palvelu ja lainanhakemus ovat täysin ilmaisia, ja yhdellä hakemuksella saa kätevästi jopa 17 eri pankin lainatarjoukset. Kyseessä on turvallinen, ruotsalaislähtöinen toimija, joka on toiminut aina vuodesta 2014 lähtien.

Ehdot lainan myöntämiselle

Sambla luotto voi olla 500 eurosta aina 60 000 euroon asti. Kuten lainantarjoajille usein, voi laina-aika vaihdella lyhyimmillään vuodesta enimmillään 15 vuoteen. Pankit tarjoavat erilaisia korkoja, minkä lisäksi korko määritellään aina jokaiselle asiakkaalle erikseen. Siihen vaikuttavat monta seikkaa. Lainaa vertaillessa on todellinen vuosikorko on 4,9 %-38 %.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä on 10 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Kyseisen lainan nimelliskorko on 8 % ja todellinen vuosikorko 8,30 %. Tällöin takaisin maksettava summa on 203 euroa kuukaudessa, eli yhteensä 12 166 euroa. Lainasta ei tarvitse maksaa erillisiä avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Näin haet lainaa Samblalta

 1. Aloita ottamalla suunnaksi Sambla, kirjaudu sisään sekä merkitse hakemukseen halutun lainan suuruus ja laina-aika. Merkitse myös haluatko yhdistää lainoja.
 2. Täytä oma sähköpostiosoitteesi. Sambla voi myöhemmässä vaiheessa vaatia myös lisää tietoja, kuten henkilötietoja.
 3. Kun lomake on täytetty, saat tarjouksen 17 eri pankilta 24 tunnin kuluessa.
 4. Tarjouksista voi valita mieleisensä. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksien avulla.
 5. Kun lainatarjous on hyväksytty, maksetaan laina muutaman päivän kuluessa.
 6. Lainahakemus voidaan joskus myös hylätä. Siihen syynä ovat useimmiten liian matala ikä, merkintä luottotiedoissa tai liian pienet tulot.

Sambla omat sivut

Sambla ei tarjoa asiakkailleen erillistä kirjautumispalvelua, joka mahdollistaisi omien lainojen tai hakemusten hallinnoinnin. Sen sijaan on mahdollista tilata kätevä Sambla online -uutiskirje, jonka kautta on mahdollista saada hyviä tarjouksia. Sen voi tilata helposti suoraan verkkosivuilta.

Kuka voi hakea lainaa Samblalta

Lainanhakijan tulee olla yli 18-vuotias. Suomen kansalaisuus ei ole tarpeen, mutta hakijan tulee olla asunut Suomessa pysyvästi vähintään vuoden ajan. Lisäksi tulee hänellä olla vähintään 1 000 euron kuukausitulot. Lainansaanti on varmempaa, kun luottotiedot ovat kunnossa. Kun lainanhakupaikkana on Sambla, merkintä luottotiedoissa estää lainansaannin. Vakuuksia tai lainantakaajia ei tarvita. Henkilöllisyys todistetaan lainaa hakiessa verkkopankin avulla.

Lainan takaisinmaksu

 • Laina tulee maksaa takaisin sille pankille, josta se on haettu, ei siis varsinaisesti suoraan Samblalle.
 • Laina maksetaan ennalta sovituissa kuukausierissä. Halutessaan voi lainan kuitenkin maksaa sovittua nopeammin tai jopa kerralla pois.
 • Laina maksetaan sähköisesti, joko verkkopankista tai lainantarjoajan verkkopalvelusta.
 • Jos lainanlyhennyksiä ei maksa ajallaan, voivat laskut mennä jopa perintään ja niistä voi saada maksuhäiriömerkinnän.
 • Usein mahdollistaa lainantarjoaja lainojen uudelleenjärjestämisen tai lyhennysvapaan kuukauden.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Samblan kautta lainaa voi hakea 500 eurosta jopa 60 000 euroon. Tämän vuoksi voikin lainaa hakea niin pieniin tarpeisiin, kuten lomaan, tai suurempiin, kuten vaikkapa remonttiin tai auton ostoon. Oman lainantarpeen määrittelet sinä itse, kun puolestaan Sambla auttaa sinua hakemaan lainaa, jonka ehdot ovat kaikkein edullisimmat.

Sambla kokemuksia: asiakkaiden palaute

Kun katsotaan yrityksen historiaa, ei ole mikään yllätys, että yritys on lyönyt täysillä läpi myös suomalaisilla markkinoilla. Myös kokemuksia lukiessa positiiviset kokemukset nousevat pintaan. Asiakkaat pitävät tyylikkäästä ja selkeästä sivustosta, jota on helppo käyttää. Myös itse lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Samblan plussiin kuuluvat myös ehdottomasti asiakaspalvelu, johon saa helposti yhteyden arkisin jopa klo 19 asti.

Sambla asiakaspalvelu

Samblan asiakaspalvelu on erittäin kattava, sillä se palvelee maanantaista torstaihin klo 10-19, perjantaisin puolestaan 10-18. Lisäksi on yhteydenotto helppoa ja nopeaa, sillä asiakaspalveluun saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostitse. Kuten olettaa voi, on palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä.

Sambla fi yhteystiedot

Toimistot sijaitsevat Tukholmassa, Oslossa sekä Helsingissä. Suomen toimisto sijaitsee seuraavassa osoitteessa:

Eteläesplanadi 24,

00130 Helsinki

Helpoiten yhteyden saa kuitenkin sähköpostitse tai puhelimitse. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi, soittaa puolestaan numeroon 09 424 560 00.

UKK

📌 Mitä palveluja Sambla tarjoaa?

Käytännössä tekee se lainanhausta helpompaa. Kun asiakas tekee vain yhden lainahakemuksen, vertailee palvelu asiakkaalle lainat jopa 17 eri pankilta. Näin säästyy asiakas vaivalta vertailla lainoja itse, ja saa myös suuremmalla todennäköisyydellä itselleen paremmat ehdot lainaan.

📌 Kannattaako laina kilpailuttaa?

Vastaus on ehdottomasti kyllä! Jos lainaa ei kilpailuta ja tyytyy ensimmäiseen tarjoukseen, voi lainan korko ja muut mahdolliset kustannukset (tilin avaus- ja hoitomaksu) nousta todella suuriksi. Kun taas vertailun asiakkaalle tekee Sambla, laina ja sen kustannukset jäävät mahdollisimman pieniksi.

📌 Minkäkokoisia lainoja Sambla tarjoaa ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea monipuolisesti eri tarkoituksiin, oli tarve sitten pienemmälle tai hieman suuremmalle summalle. Pienin mahdollinen laina, voi hakea, on 500 euroa, suurin puolestaan jopa 60 000 euroa. Myös maksuaika vaihtelee ja on joustava. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen.

📌 Mitkä ehdot tulee täyttää, jotta lainan voi saada?

Jos lainaa haluaa hakea Samblan kautta, tulee hakijan olla vähintään 18-vuotias. Lisäksi tulee hänellä olla vähintään 1 000 euron kuukausitulot. Suomen kansalaisuus ei ole välttämätön, mutta hakijan tulee olla rekisteröitynyt Suomeen vähintään vuoden verran. Myös luottotietomerkinnät vaikuttavat lainan saamiseen.

📌 Onko se turvallinen?

Kyllä, kyseessä on ehdottomasti luotettava ja turvallinen toimija. Sambla oy on toiminut Ruotsissa jo vuodesta 2014 lähtien, minkä jälkeen se on laajentanut toimintaansa sekä Norjan että Suomen markkinoille. Suomessakin se toimii täysin laillisesti, ja sen toimintaa valvovat Suomen viranomaiset.

Yrityksen yhteystiedot SAMBLA
Virallinen sivusto www.sambla.fi
Osoite Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm
Puhelinnumero 942456000

Arvostelut, SAMBLA 3

5,0
3 arviota
Kirjoita arvio

Kun tiskikone päätti sanoa itsensä irti, tarvittiin nopeasti lainaa. Vertailin Samblan kautta lainoja, sain hyvän tarjouksen ja hain lainaa. Rahat näkyivät tilillä nopeasti ja oikeastaan kaikki sujui ongelmitta. Hätätilanteessa voisin kuvitella vertailevani lainan uudestaan Samblan kautta.

Olen ollut tyytyväinen Samblaan, mutta erityisesti asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Muutaman kerran olen tarvinnut apua, ja sitä olen saanut nopeasti puhelimen välityksellä. Palvelu on ystävällistä ja puhelinpalvelun aukioloajat ovat aika laajat. Jo hyvästä palvelusta johtuen voisin suositella muillekin.

Olin hieman epäileväinen lainanhaun suhteen, mutta kun luin Sambla kokemuksia netistä, uskaltauduin vertailemaan lainani sivustolla. Päätös oli ehdottomasti hyvä. Lainatarjous tuli kerralla monelta eri pankilta ja valitsin niistä itselleni parhaimman. Edullinen laina, jossa ehdotkin ovat hyvät. Suosittelen!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
70 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 4380 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %