Yhtiön luotot OMALAINA

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot OMALAINA
Määrä alkaen 100 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.19%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Eräpäivä Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Omalaina

Omalaina on LVS Brokers Oy:n omistama lainojenvertailupalvelu, jonka kautta kuluttaja voi vertailla jopa 30 rahoitusyhtiön ja pankin tarjoamia lainoja yhden hakemuksen avulla. Omalaina on luotettava kotimainen toimija, joka on auttanut jo monia saavuttamaan unelmiaan sekä hallitsemaan arjen talousmenoja.

Ehdot lainan myöntämiselle

Omalaina on lainojenvertailupalvelu, jonka kautta kuluttaja pystyy hakemaan lainaa 100 eurosta 60 000 euroon saakka. Yhdellä hakemuksella kuluttaja pystyy kilpailuttamaan kautta 30 rahoituslaitosta ja pankkia. Lainojen ehdot määräytyvät rahoituslaitoksen omien ehtojen mukaisesti. Laina-aikaa on mahdollista saada 1-20 vuotta riippuen rahoituslaitoksesta ja kuluttajan takaisinmaksukyvystä.

Lainaesimerkki

Omalaina korko lasketaan matemaattisella kaavalla korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Aika ilmaistaan laskemalla yhteen kuukausien päivät / vuoden päivillä, esimerkiksi takaisinmaksuajan ollessa kaksi kuukautta, aika vuosina olisi 61/365. Kyseessä ollessa karkausvuosi, aika vuosina olisi 61/366.

Esimerkiksi 1000 euron pääomalla, 5% vuosikorolla ja 6 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 1000 x 5/100 x 61/365 = 25,07.

Lainaa ilman kuluja

Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa ajoittain vaihtuvia alennuskoodeja, joiden kautta lainanhakijan on mahdollista saada alennusta lainakuluista, kuten aloitus- tai nostomaksuista. Yleensä alennuskoodi on vain uusien asiakkaiden käytettävissä. Juuri nyt Omalaina alennuskoodeja ei ole tarjolla.

Miten haen lainaa?

Päätettyään suorittaa lainavertailun sekä lainan hakemisen yhdellä lomakkeella kautta, täytyy lainanhakijan täyttää hakemus verkossa.

 1. Siirry sivustolle www.omalaina.fi
 2. Valitse lainan suuruus ja laina-ajan pituus
 3. Täytä lainahakemuksessa vaaditut tiedot oikein ja tarkasti
 4. Saat sähköpostiin lainavertailun usein jo samana päivänä
 5. Valittuasi haluamasi lainan, saat rahat ilmoittamallesi tilille minuuteissa

Koska Omalaina on lainojen vertailupalvelu eikä itse tarjoa lainoja kuluttajille, tulee lainanhakijan huomioida, että lainaehdot ovat aina rahoitusyhtiöiden ja pankkien sanelemia. Näin ollen hakijan tulee olla yhteydessä suoraan rahoittajaan esimerkiksi halutessaan kysyä mahdollisuudesta muuttaa laina-ajan pituutta.

Aina on myös mahdollista, että lainahakemus hylätään. Hylkäämisen syy on aina hyvin perusteltu; tarkoituksena ei ole kiusata kuluttajia vaan suojella sekä rahoittajaa että lainanhakijaa. Yleisiä hylkäämisen syitä ovat hakijan maksukyvyn puute tai maksuhäiriömerkinnät.

Omalaina kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Kuluttajan tehdessä lainahakemuksen useimpien rahoitusyhtiöiden kotisivuilla tulee hän samalla luoneeksi itselleen käyttäjätilin. Kirjaudu sisään -painikkeen kautta kuluttaja pääsee käyttäjätililleen, jossa tämä voi tarkastella voimassa olevia lainoja sekä hakea uutta lainaa. Omat sivut eivät kuulu jokaisen rahoituspalvelun palveluihin, mutta Omalaina tarjoaa kyseisen palvelun asiakkailleen asioinnin selkeyttämiseksi ja helpottamiseksi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, Suomen kansalainen ja tällä tulee olla suomalainen pankkitili sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Omalainan kautta on mahdollista hakea lainaa, vaikka kuluttajalla olisi maksuhäiriömerkintöjä tai tämä olisi työtön. Jokainen vertailuun osallistuva rahoitusyhtiö ja pankki selvittää itse näkemyksensä hakijan takaisinmaksukyvystä ja päättää tarjoaako tälle lainaa vai ei.

Suunnittele takaisinmaksu osaksi menojasi

Lainan takaisinmaksu suoritetaan suoraan rahoitusyhtiölle tai pankille, eikä lainavertailupalvelu Omalainalle. Näin ollen takaisinmaksusta ei löydy kovinkaan paljoa tietoa kotisivuilta. Yleiset säännöt lainan takaisinmaksulle ovat, että se

 • tulee suorittaa vähintään kuukausittain eräpäivään mennessä
 • voidaan maksaa pois kokonaan kerralla, mutta tästä täytyy keskustella ensin rahoittajan kanssa
 • on mahdollista pidentää, jos kuluttaja tarvitsee enemmän aikaa takaisinmaksulle.

Kuluttajan kannattaa aina muistaa, että

 • maksuerien maksamatta jättämisestä seuraa viivästysmaksu
 • maksuerät viivästysmaksuineen menevät perintään, jos niitä ei vieläkään maksa pois
 • mikäli perintään menneitä maksuja ei suoriteta, menee velka ulosottoon.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainavertailussa ovat mukana perinteiset lainat sekä yhdistelylainat, joiden avulla on mahdollista yhdistää useita pienlainoja yhdeksi lainaksi, mikä auttaa talousmenojen selkeyttämisessä ja pienentämisessä. Omalaina pikavippi ei tällä hetkellä kuulu saatavilla oleviin palveluihin.

Omalaina kokemuksia

Omalaina keskustelu on yleisesti ottaen positiivissävytteistä. Laina kokemuksia on jo monilla suomalaisilla, jotka ovat käyttäneet palvelua esimerkiksi lainojen yhdistämiseen. Keskustelu tarjoaa lainan ottamista harkitseville aitoja kokemuksia palvelusta ja auttaa kuluttajia valitsemaan itselleen sopivimman palvelun. Omalaina.fi kokemuksia kuvaillaan hyvinä, palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Omalaina asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on nopeasti saatavilla ongelmatilanteissa sekä mahdollisten kysymysten vaivatessa mieltä.

Omalaina.fi yhteystiedot asiakaspalvelulle ovat puhelinnumero 09 42550540 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@omalaina.fi. Puhelinpalvelu on auki arkisin kello 9-18 välisenä aikana.

Yhteystiedot – Omalaina

Postitusosoite sekä fyysinen toimisto sijaitsevat molemmat Helsingissä. Postitusosoite on

LVS Brokers Oy

2521965-8

PL 644

00101 Helsinki

Käyntiosoite puolestaan on Kalevankatu 20 00100 Helsinki. Kuluttajan tulee kuitenkin huomioida, että kyseisessä osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä. Asiakaspalveluun on mahdollista olla yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse.

Omalaina FAQ – Usein Kysytyt kysymykset

📌 Kuinka paljon Omalaina myöntää lainaa?

Omalaina on lainojen vertailupalvelu eikä se näin ollen itse myönnä lainaa kuluttajien tarpeisiin vaan vertailuun osallistuvat rahoitusyhtiöt ja pankit myöntävät tai hylkäävät lainahakemukset sen mukaan täyttävätkö hakijat heidän asettamansa ehdot. Mahdollista hakea lainaa 100 euron ja 60 000 euron väliltä.

📌 Tarvitsenko lainalle takaajia?

Takaajaksi kutsutaan henkilöä, joka on luvannut huolehtia lainan takaisinmaksusta, mikäli kuluttaja itse ei siihen pysty. Omalaina ei vaadi lainalle takaajaa. Kaikki lainavertailuun osallistuvat rahoitusyhtiöt ja pankit tarkistavat kuluttajan takaisinmaksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni lainaa?

Lainanhakijan tulee olla aina vähintään täysi-ikäinen eli 18-vuotias. Rahoitusyhtiöt ja pankit voivat vaatia esimerkiksi yli 20 vuoden ikää ehdoissaan riippuen heidän kohderyhmästään ja tarjotuista palveluista. Omalaina ei ole ilmoittanut vaadittua ikärajaa, joten oletamme sen olevan lain mukainen 18 vuotta.

📌 Tarjoaako Omalaina korotonta lainaa?

Koroton laina on juuri sitä mitä sen nimi kertoo; lainaa ilman korkoa. Kyseisestä lainasta maksetaan takaisin ainoastaan lainattu määrä, eikä siihen lisätä korkoprosentin mukaista korkoa. Palvelu ei tällä hetkellä sisällytä lainojen vertailuun korotonta lainaa. Syynä on mahdollisesti se, että vertailuun osallistuvat toimijat eivät kyseistä lainaa tarjoa.

📌 Kuuluuko palveluihin yhdistelylaina?

Yhdistelylaina antaa kuluttajille mahdollisuuden maksaa pois useita pienlainoja yhdellä suuremmalla lainalla, jolloin myös lainoihin liittyvät kulut pienentyvät huomattavasti. Yhdistelylainaan kannattaakin tutustua, mikäli lainoja on ehtinyt kertyä maksettavaksi useampia. Omalaina yhdistelylaina kuuluu palvelun tarjontaan.

Yrityksen yhteystiedot OMALAINA
Virallinen sivusto www.omalaina.fi
Osoite Fredrikinkatu 34 B 21 00100 Helsinki

Arvostelut, OMALAINA 2

4,8
2 arviota
Kirjoita arvio

Omalaina on mielestäni kiva lainojen vertailupalvelu, joka hoitaa puuduttavan ja yksitoikkoisen sekä sekavan työn asiakkaan puolesta. Oma keskittymiseni ei riittäisi lainaehtojen tarkkaan vertailuun ja aikaakin siihen menisi ihan hirveästi, joten tällainen palvelu oli minulle ihan loistava.

Omalaina vertaili useita erilaisia lainoja puolestani, kun en itse tiennyt mikä olisi edullisin ja kannattavin valinta juuri minulle – lainoja kun on niin hirveän paljon saatavilla nykyään. Palvelu säästi rutkasti aikaani sekä pelasti mielenrauhani. V varmasti käytän Omalainaa uudestaankin!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,99 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %