Yhtiön luotot SUOMILIMIITTI

4.5
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot SUOMILIMIITTI
Määrä alkaen 10 saakka 2000 €
Korko alkaen 12.5%
Laina-aika alkaen 90 saakka 1470 päivää
Ikä, vuosina alkaen 21 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus Suomilimiitistä

Suomilimiitti.fi sivuston lainapalvelu tarjoaa 2000 euron jatkuvan lainaluoton. Luotto soveltuu erinomaisesti kaikenalaisiin yllättäviin kuluihin, mitä elämässä tulee eteen. Lainasumma on koko ajan lainan ottaneen asiakkaan saatavilla. Kaikkea ei tarvitse heti nostaa, vaan rahaa voi käyttää kun sellaisen tarve ilmenee. Palvelu on hyvin joustava ja hinnaltaan kilpailukykyinen.

Erikseen mainittuja piirteitä, joita Suomilimiitin lainassa arvostetaan, ovat muun muassa seuraavia:

 • Itsenäinen suomalainen toimija
 • Asiakkaita ymmärtävä asiakaspalvelu
 • Maksuaikojen joustot
 • Lainapäätöksien nopeus
 • Luotettavuus

Vaihtoehtoisesti Suomilimiitti kulutusluotto voi olla sopivampi vaihtoehto, kun on tulossa isompia hankintoja. Kulutusluottoa voidaan myöntää jopa 5000 euroa.

Ehdot lainan myöntämiselle

Suomilimiitti on jatkuva luotto, joka myönnetään 2000 euron suuruisena limiittinä. Avauspalkkiota ja tilinhoitomaksua luotosta ei peritä. Vain kun nostat myönnetystä limiitistä rahaa tilillesi, menee nostokuluina 15 prosenttia nostosummasta. Poikkeuksena uusi asiakas ei maksa ensimmäisestä nostosta kuluja lainkaan. Suomilimiitti asiakaspalvelu avustaa, mikäli lainaa hakiessa tulee kysymyksiä mieleen.

Luoton nimelliseksi vuosikoroksi tulee 106,8 prosenttia. Kuukausilyhennyksiä tulee tehdä noston jälkeen vähintään 50 euroa kuukaudessa tai 12,5 prosenttia koko lainan suuruudesta. Vähintään laina nostetaan yhdeksi kuukaudeksi ja maksimissaan 49 kuukaudeksi. Pisimmällä maksuajalla todelliseksi vuosikoroksi tulee maksimissaan 167,9 prosenttia.

Lainaesimerkki

Esimerkkitapauksena otamme täyden 2000 euron noston myönnetyltä limiittiluotolta ja maksamme takaisin 12 kuukauden kuluessa tasaerinä tosiasiallisen vuosikoron ollessa 163,97 prosenttia. Mikäli kyseessä ei ole uusi asiakas, niin lainaaja joutuu maksamaan 15 prosenttia eli 300 euroa nostopalkkiota ja sen lisäksi Suomilimiitin korkoa niin, että kokonaismaksettavaa kertyy 3521,58 euroa.

Miten lainaa voi hakea

Verkkosivustolta www.suomilimiitti.fi on nopeaa ja helppoa hakea lainaa. Lainatietojen täyttämisessä kuluu vain hetki. Pian hakemuksen lähettämisen jälkeen hakijalle lähetetään päätös luotosta tekstiviestillä. Hakemuksen voi aina lähettää silloin kun se itselle sopii kellonajasta riippumatta. Hakemuksia käsitellään päivittäin aamukahdeksasta iltakymmeneen.

Hakemuksen voi tehdä myös tekstiviestillä, jos olet rekisteröitynyt asiakkaaksi. Tekstiviestihakemus tehdään seuraavasti:

 • Rekisteröidy palveluun verkkosivulla
 • Lähetä määrämuotoinen teksti numeroon 173172:
 • SL Lainansumma PIN-koodisi
 • Saat hetken kuluttua vastauksen hakemukseesi
 • Rahat siirtyvät tilillesi muutamassa minuutissa arkisin aamukahdeksan ja iltakahdeksan välillä

Suomilimiitin omat sivut

Limiittiluottohakemuksen tehneet asiakkaat voivat kirjautua ”Suomilimiitti Omat Sivut” -palveluun Suomilimiitti kirjautuminen linkistä tarkastellakseen omia tietojaan. Sivut näyttävät aina ajantasaiset tiedot asiakkaan lainasta.

Kuka voi hakea lainaa

Lainaa voi hakea kuka tahansa 21 vuotta täyttäneille Suomen kansalaiselle, jolla on vakituinen osoite suomessa. Hakija tarvitsee myös verkkopankkitunnukset palvelun käyttämiseen. Takaajia ei tarvita, mutta luottotietojen on oltava kunnossa. Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa voi olla esteenä luoton myöntämiselle.

Suomilimiitin takaisinmaksaminen

Asiakkaalle lähetetään kuukausittain lasku, jossa on kaksi viikko maksuaikaa. Laskulle kootaan limiitin tapahtumat ja mahdollisesti edellisestä laskusta maksamatta jäänyt osuus. Voit itse päättää maksatko laskun kokonaan tai osamaksuna. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää osamaksumahdollisuutta minimilyhennyksen ylijäävältä osalta. Osamaksuvaihtoehdon valitessasi lasketaan jäljelle jääneelle saldolle korkoa 8,9 prosenttia. Tämä osuus tulee maksettavaksi seuraavassa laskussa. Muista huolehtia maksuista eräpäivään mennessä ettet joudu Suomilimiitti perintä- ja muistutustoimenpiteiden kohteeksi.

Suomilimiittin kokemuksia asiakkaiden kertomana

Suomilimiitti on tunnettu lainapalvelun tarjoaja Suomessa ja sivuston suomilimiitti.fi kokemuksia voi lukea verkosta. ”Olin kuullut palvelun olemassaolosta ja päätin kokeilla, kun tuli äkillinen tarve lyhytaikaiselle lainalle. Toimii hyvin ja käytän vastaisuudessakin.”, kertoo nimimerkki ”insinööriopiskelija” verkon Suomilimiitti keskustelussa muiden asiakkaiden kassa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Löydät meidät osoitteesta Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti. Suomilimiitti Oy:n asiakaspalveluhenkilöstö vastaa numerosta 03 3399 3600 tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi.

Yrityksen yhteystiedot SUOMILIMIITTI
Virallinen sivusto www.suomilimiitti.fi
Osoite Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti
Puhelinnumero 333993600

Arvostelut, SUOMILIMIITTI 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Suomilimiitti ei ollut minulle ennestään tuttu, joten ensikertalaisena Suomilimiitti omat sivut oli todella positiivinen yllätys. Sitä on tottunut, että nykyään kaikki sujuu netissä, ja se on kyllä aivan totta myös Suomilimiitin osalta

Olin nähnyt usein Suomilimiitin mainoksia, ja kun tarvitsin lainaa, laitoin hakemuksen Suomilimiittiin. Kirjauduin sivuille, täytin hakemuksen ja päätös tulikin saman tien. En ollut arvannut, että laina hoituu oikeasti näin nopeasti.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
20 tuhansia
Laina-aika
365... 3650 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %