Yhtiön luotot OTSO LAINA

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot OTSO LAINA
Määrä alkaen 500 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 180 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Eräpäivä 1 päivä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Otso Laina

Otso Laina on kätevä, internetissä toimiva ilmainen palvelu. Tanskasta lähtöisin oleva palvelu vertaa asiakkaan puolesta eri pankkien lainat, jotta asiakas voi niiden joukosta valita juuri sen, joka sopii hänelle parhaiten. Usein tämä on tietenkin kaikkein edullisin laina! Mikä parasta, Otso vertaa lainoja jopa 50 lainantarjoajalta, joten valinnanvaraa todellakin riittää. Koska palvelu toimii netissä, voi lainavertailuita tehdä helposti vuorokauden ympäri.

Ehdot lainan myöntämiselle

Otso Lainan palvelun kautta voi vertailla lainoja aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Maksuaikakin on joustava, 6 kuukaudesta 15 vuoteen asti. Korko räätälöidään jokaiselle asiakkaalle erikseen, mutta pääosin se on 7,60 % ylöspäin. Lisäksi voi pankki vaatia asiakasta maksamaan aloitusmaksun ja tilinhoitomaksun. Tämä on kuitenkin täysin pankkikohtaista.

Lainaesimerkki

Sivuillaan ei Otso Laina valitettavasti anna esimerkkiä lainasta, vaan se, minkä tyyppisiä lainoja on tarjolla, selviää vasta lainavertailun tekemisen jälkeen. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että todellinen vuosikorko on 4,9 % ja 20 % välillä, ja kuten yllä on mainittu, voi lainaan kuulua muitakin maksuja.

Näin haet lainaa Otso Lainalta

  1. Ota suunnaksi verkkosivu Otso laina, kirjaudu ja aseta lomakkeeseen haluttu lainasumma sekä laina-aika.
  2. Kirjoita myös oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja muista hyväksyä käyttöehdot.
  3. Tietojen perusteella tarjoaa Otso laina sinulle räätälöityjä lainatarjouksia jopa 50 eri pankilta.
  4. Valitse sopiva tarjous ja siirry pankin sivuille tekemään varsinaista hakemusta. Jos laina myönnetään, näkyvät varat tilillä jo 1-2 päivän kuluessa.

Otso Laina omat sivut

Otso Laina ei ole pankki, vaan se ainoastaan tarjoaa mahdollisuuden vertailla pankkien lainoja sivuillaan. Tästä syystä se ei tarjoa käyttäjäprofiilia, jonka kautta tarkkailla haettuja tai myönnettyjä lainoja. Eli kun lainoja vertaa sivustolla Otso Laina, kirjaudu sisään ja profiilin luominen ei ole tarpeen. Sen sijaan on kuitenkin mahdollista tilata hyviä tarjouksia sähköpostitse ja tekstiviestitse.

Kuka voi hakea lainaa?

OtsoLaina ei myönnä lainoja, mutta jos lainavertailun päätteeksi haluaa hakea lainaa, tulee muutamien ehtojen täyttyä. Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita ja asua Suomessa. Kansalaisuus ei ole tarpeen, mutta suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite ovat tarpeen. Henkilöllä tulee olla säännöllisiä tuloja, jotka koostuvat esimerkiksi palkka- ja eläketuloista. Lisäksi tulee luottotietojen olla moitteettomat - maksumerkintä todennäköisesti estää lainan saannin. Jos hakijalla on rikosrekisteri, ei se välttämättä ole este, mutta se on kuitenkin täysin pankkikohtaista.

Lainan takaisinmaksaminen

  • Takaisinmaksun ehdot riippuvat pankista. Käytännössä laina maksetaan kuitenkin aina takaisin kuukausittaisissa erissä tai kerralla. Lainaa voi halutessa lyhentää myös sopimusta nopeammin. Erät maksetaan pankkisiirtona.
  • Pankista riippuen on mahdollista ansaita lyhennysvapaa kuukausi, jos maksu tuottaa ongelmia.
  • Suurin osa pankeista antaa mahdollisuuden yhdistää lainoja tai muuten uudelleen järjestää niitä. Tuolloin kannattaa olla yhteydessä suoraan lainantarjoajaan.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Menikö pesukone tai auton osa rikki juuri ennen palkkapäivää tai suunniteltua lomamatkaa? Siinä tapauksessa on laina hyvä vaihtoehto paikkaamaan akuuttia rahantarvetta. Otso Laina tarjoaa lainat niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin - hakea voi jo 500 euron lainaa, suurimmillaan jopa 16 000 euron lainaa. Myös takaisinmaksu on tehty joustavaksi, asiakkaiden tarpeita ajatellen.

Otso Laina kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Vaikka Otso Laina on lähtöisin Tanskasta, saa se silti myös suomalaisten asiakkaiden kiitoksen. Erityisesti asiakkaat pitävät siitä, että palvelu on täysin ilmainen ja kokoaa kerralla yhteen tarjouksen jopa 50 eri pankilta. Lisäksi sähköpostitse lähetettävä uutiskirje tarjoaa mahdollisuuden tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin.

Asiakaspalvelu

Otso Lainan asiakaspalvelu jää valitettavasti hieman puutteelliseksi, sillä esimerkiksi käytännöllistä live chat -palvelua tai edes puhelinnumeroa ei ole saatavilla. Ainoaksi yhteydenottotavaksi jää siis sähköposti. Asiakaspalvelua saa kuitenkin suomeksi, joten aivan katastrofaaliseksi sitä ei voi kutsua!

Otso Laina yhteystiedot

Otso Lainan pääkonttori sijaitsee Tanskassa, joten ainakin toimistovisiitit jäävät välistä. Yhteyden saa tarpeen tullen sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@otsolaina.fi. Yrityksen postiosoite on seuraava:

Aaboulevarden 22, 4. floor

DK-8000 Aarhus C,

Tanska

UKK

📌 Mitä palveluita Otso Laina tarjoaa?

Yritys on netissä toimiva lainanvertauspalvelu. Nimensä mukaisesti antaa se asiakkaille mahdollisuuden verrata markkinoilla olevia lainatarjouksia. Otsolaina vertaa jopa 50 eri pankin lainat, joten asiakas saa todellakin laajan valikoiman tarjouksia, joista valita itselle se kaikkein paras.

📌 Onko Otso Laina turvallinen?

Kyllä, toimijana ja palveluna yritys on täysin turvallinen ja se vain vertaa asiakkaalle lainat. Täyttämällä hakemuksen ei asiakas sitoudu mihinkään, vaan hän pääsee ainoastaan tarkkailemaan hänelle tarjottuja lainatarjouksia. Se, päättääkö asiakas hyväksyä jonkun tarjouksen, on täysin kiinni hänestä itsestään.

📌 Toimiiko yritys Suomessa?

Otso Lainan toimisto ei sijaitse Suomessa, vaan hiukan kauempana etelässä, nimittäin Tanskassa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö yritys voisi tarjota laadukkaita lainavertailu myös Suomessa. Otso Laina ottaa vertailuissaan huomioon juurikin Suomessa toimivien lainantarjoajien lainat.

📌 Onko Otso Lainalla asiakaspalvelua?

Kyllä, yritys auttaa asiakkaitaan kiperissä tilanteissa tarjoamalla heille asiakaspalvelun. Yhteyttä voi ottaa ainoastaan sähköpostitse, mutta palvelua on onneksi tarjolla myös suomeksi. Yhteydenotto onnistuu helposti lähettämällä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@otsolaina.fi.

📌 Miten saan lainan Otso Lainalta?

Yritys ei tarjoa lainoja, vaan ainoastaan vertaa markkinoilla olevat lainat asiakkailleen. Jotta lainaa voi vertailla ja sen jälkeen hakea, tulee asiakkaan olla vähintään 18-vuotias, asua Suomessa ja omata säännölliset palkka- tai eläketulot. Lisäksi tulee hakijan luottotiedot olla moitteettomat.

Yrityksen yhteystiedot OTSO LAINA
Virallinen sivusto otsolaina.fi
Osoite Ryesgade 9, 3.sal, DK-8000 Aarhus C, Denmark

Arvostelut, OTSO LAINA 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Laina piti saada äkkiä, koska ylimääräinen lasku vaikeutti laskunmaksua ennen seuraavaa palkkaa. Otsolaina kuitenkin vertaili lainat todella nopeasti ja pystyin sitten itse valitsemaan lainan kymmenien eri vaihtoehtojen joukosta. Todella helppoa, nopeaa ja kätevää toimintaa! Kiitos siitä!

Tein lainavertailun Otso Laina -palvelussa ja päätin samalla tilata heidän uutiskirjeensä sähköpostiin. Nyt saan erilaisia ajankohtaisia tarjouksia, ja yhdestä tarjouksesta innostuneena päätinkin hakea lainaa. Ehdot ovat hyvät ja korko matala, joten tämä oli todellakin napakymppi. Suosittelisin muillekin!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
250 tuhansia
Laina-aika
180... 365 päivää
Korko
2,50 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %