Yhtiön luotot EUROLIMIITTI

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot EUROLIMIITTI
Määrä alkaen 10 saakka 3000 €
Korko alkaen 15%
Laina-aika alkaen 30 saakka 1680 päivää
Ikä, vuosina alkaen 21 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Eurolimiitti

Eurolimiitti on J.W.-Yhtiöt Oy -nimisen yrityksen omistama palvelu. Kyseessä on vuodesta 2006 toiminut kotimainen rahoituslaitos, joka on tunnettu luotettavuudestaan ja joustavuudestaan lainanantajana. Eurolimiitti laina on yksityishenkilöille suunnattu rahoitusvaihtoehto tarjoten pikalainaa ilman vakuuksia.

Ehdot lainan myöntämiselle

Eurolimiitti tarjoaa kuluttajille yhtä tietyn suuruista lainaa, josta tämä voi nostaa haluamansa määrän käyttöönsä tarpeensa mukaan. Eurolimiitin laina on 3000 euron suuruinen pikalaina. Minimilaina-ajan pituus on yksi kuukausi ja maksimissaan laina-aika voi olla 56 kuukautta eli hieman yli 4,5 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko on minimissään 122,56 % ja maksimissaan 435,03 %.

Lainaesimerkki

Eurolimiitiltä otetulle lainalle kertyvä korko lasketaan kaavalla korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Aika tarkoittaa kuukausien päivien yhteenlaskettua määrää, joka jaetaan vuoden päivillä. Tällä tavalla laskettuna esimerkiksi neljän kuukauden laina-aika vuosina ilmaistaisiin kirjoittamalla 122/365. Jos kyseessä puolestaan olisi karkausvuosi, aika vuosina ilmaistaisiin kirjoittamalla 122/366.

Eurolimiitin 3000 euron pääomalla ja 122,56 korolla sekä 2 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 3000 x 122,56/100 x 122/365 = 1228,96.

Lainaa ilman kuluja

Osa lainayhtiöistä myöntää uusille asiakkaille lainaa ilman kuluja, jolloin asiakas maksaa takaisin ainoastaan luottona ottaneensa summan sekä sille kertyneet korot. Kulut, jotka koituvat muun muassa tilin avaamisesta sekä nostoista, eivät tällöin kerrytä takaisinmaksettavaa summaa. Eurolimiitti ei myönnä tällaisia lainoja, vaan kulut ovat kiinteä osa kuluttajan maksettavaksi jäävää summaa.

Miten täytän lainahakemuksen?

Lainan hakeminen Eurolimiitiltä onnistuu muutamalla askeleella, jotka ovat:

 1. Siirry palvelun sivustolle www.eurolimiitti.fi
 2. Täytä lainahakemus
 3. Saat sähköpostitse ilmoituksen lainahakemuksen tilasta
 4. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen pyytämäsi laina siirretään tilillesi
 5. Käytä rahat fiksusti!

On mahdollista, että saat lainahakemukselle hylkäyksen. Tätä ei kannata pelästyä, vaan suosittelemme tarkistamaan hakemuksesi varmistuaksesi oikeinkirjoituksesta, minkä jälkeen sinun tulisi suunnata katseesi Eurolimiitin lainaehtoihin. Hylkäyksen syynä on aina se, että hakija ei joltain osin täytä rahoittajan asettamia ehtoja. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät ja takaisinmaksukyvyn väärinarviointi ovat yleisiä syitä lainahakemuksen hylkäämiselle.

Eurolimiitti kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Eurolimiitti kuuluu niihin moderneihin palveluihin, jotka tarjoavat asiakkaalle käyttöön omat sivut, joiden kautta tämä voi seurata lainahakemuksensa tilaa sekä tarkastella voimassa olevia lainoja tai tarvittaessa hakea uutta lainaa. Eurolimiitti kirjaudu sisään -painikkeen löydät sivuston oikeasta yläkulmasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 21-vuotias; toisaalta lainaa myönnetään maksimissaan 70-vuotiaalle. Hakijan raha-asioiden täytyy olla kunnossa eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotka kertovat laskujen maksamatta jättämisestä ja perintätoimiston kanssa asioimisesta. Eurolimiitti myöntää lainaa vain Suomen kansalaiselle, jolla on tili missä tahansa suomalaisessa pankissa.

Suunnittele takaisinmaksu osaksi menojasi

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen poikkeuksellisia etuja, sillä maksut ajallaan suorittanut asiakas voi saada kolmesti vuodessa maksuvapaan kuukauden ja lisäksi myös kolme lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Huolehdi siis tarkasti seuraavista asioista niin pääset nauttimaan näistä eduista.

 • Lainan takaisinmaksu on suoritettava eräpäivään mennessä; minimissään lyhennys on 10 %.
 • Kuluttaja voi sopia maksavansa lainan takaisin yhdessä erässä.
 • Lainaa on mahdollista maksaa takaisin sovittua suuremmissa erissä.
 • Laina-ajan pidentämisestä tai muista muutoksista lainaan tulee olla yhteydessä rahoittajaan.

Lainan takaisinmaksun ennalta suunnittelu ja ajallaan suorittaminen on tärkeää, sillä edellä mainittujen laiminlyönti johtaa lisämaksuihin muistutusmaksujen muodossa ja voi lopulta johtaa ulosottoon asti. Lainan ottaminen on helppoa ja elämää ilahduttavaa palvelusta kuten Eurolimiitti, perintä taas aiheuttaa suuriakin ongelmia esimerkiksi luottotietojen menetyksen muodossa.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Eurolimiitti on 3000 euron suuruinen pikalaina, jolla hoidat arjen menoja, teet pientä remonttia, uusit olohuoneen sisustuksen tai pidät vaikka näyttävämmät juhlat esimerkiksi valmistumisen kunniaksi. Lainasta nostat itse haluamasi summan eli jos tarvitset vain 100 euroa nopeaan laskunmaksuun, sekin onnistuu. Eurolimiitti tarjoaa vain yhtä palvelua yhdellä summalla, mutta se ei tarkoita etteikö siitä olisi moneen!

Eurolimiitti – Kokemuksia

Eurolimiitti on tarjonnut asiakkailleen upeita kokemuksia jo usean vuoden ajan. Palvelun selkeäviivaisuutta sekä helppoutta on kehuttu. Koska kyseessä on vain yhden suuruinen laina, helpottaa se rahoitusviidakossa seikkailua ja poistaa valinnanvaikeuden. Palvelun tarjoama oma sivu on kätevä tapa seurata lainahakemuksen tilaa ja auttaa pitämään asiaan liittyvät tiedot yhdessä paikassa.

Eurolimiitti asiakaspalvelu palvelee

Kysymyksien askarruttaessa mieltäsi voit olla yhteydessä Eurolimiitin asiakaspalvelijoihin puhelimitse numeroon 0600 303131 arkisin aamukahdeksasta iltakahdeksaan tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi. Eurolimiitti palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä.

Eurolimiitti yhteystiedot

Eurolimiitti.fi postitusosoitteena toimii sen omistavan yrityksen toimipisteen osoite Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti. Tässä osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä eikä siellä näin ollen oteta vastaan asiakkaita. Kysymykset ja palautteet tulisikin joko lähettää sähköpostilla tai välittää yritykselle puhelimitse.

Eurolimiitti FAQ – Usein Kysytyt Kysymykset

📌 Kuinka paljon Eurolimiitti myöntää lainaa?

Useat rahoituslaitokset tarjoavat lainaa tiettyjen edeltä määrättyjen summien väliltä, jolta asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan summan. Eurolimiitti sen sijaan tarjoaa kiinteää 3000 euron lainaa, josta asiakas voi nostaa halutessaan vaikka 10 euroa kerrallaan oman tarpeensa mukaan.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni Eurolimiitiltä lainaa?

Eurolimiitin hakemiseksi ikäraja on 21 vuotta. Tällä normaalia korkeammalla ikärajalla pyritään varmistamaan lainanhakijan takaisinmaksukyky sekä parempi käsitys omasta taloudenhoidosta. Juuri 18 vuotta täyttänyt ei välttämättä ole vielä työelämässä tai huolehtinut omista rahoistaan samalla tavalla.

📌 Tarjoaako Eurolimiitti korotonta lainaa?

Palvelun myöntämä 3000 euron laina ei ole koroton vaan siihen lisätään sekä ehtoja noudattava korko että asiaan kuuluvat kulut, jotka asiakkaan tulee maksaa. Korotonta lainaa tarjoavat jotkin rahoituslaitokset, mutta niidenkin kohdalla palvelu on usein suunnattu vain uusille asiakkaille markkinointikikkana.

📌 Tarvitsenko lainalle takaajia?

Tälle lainalle et tarvitse takaajia. Ehtojen mukainen ikäraja sekä vaatimus maksuhäiriömerkittömyydestä toimivat osaltaan takuuna siitä, että sinulla on kykyä maksaa ottamasi laina takaisin Eurolimiitille ajallaan. Palvelu myös tarkistaa taloudellisen tilanteesi ja vaatii asiakkailtaan myös vakituisen työpaikan olemassaoloa, jotta lainan voi saada.

📌 Kuuluuko Eurolimiitin palveluihin yhdistelylaina?

Eurolimiitti on 3000 euron suuruinen laina, jota voi periaatteessa käyttää pienempien lainojen yhdistelyyn ja takaisinmaksuun; tästä tulee nimi yhdistelylaina. Tällöin lainoihin liittyvät korot ja kulut pienenevät usein merkittävästikin. Eurolimiitti ei tarjoa yhdistelylaina-nimistä palvelua.

Yrityksen yhteystiedot EUROLIMIITTI
Virallinen sivusto www.eurolimiitti.fi
Osoite PL 32 00101 Helsinki
Puhelinnumero 10802252

Arvostelut, EUROLIMIITTI 2

4,7
2 arviota
Kirjoita arvio

Eurolimiitin hakeminen oli helppoa, sillä sivusto on simppeli ja hakemus nopeasti täytettävissä. Parasta on, kun lainoja on vain yksi, sillä se selkeyttää koko hakuprosessia mielestäni paljon. Eurolimiitin kanssa toimiminen on ollut helppoa ja rentoa alusta saakka. Olen voinut olla luottavaisin mielin.

Eurolimiitti on kätevä laina. Kyseessä on yhden summan laina, josta voi nostaa haluamansa määrän kerrallaan. Tosi selkeä palvelu. Tämä laina sopii moneen tilanteeseen. Ihanaa, kun ei ole monta eri nimistä lainaa sekoittamassa päätä, vaan on ainoastaan se yksi ja oikea Eurolimiitti.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %
Määrä
250 tuhansia
Laina-aika
180... 365 päivää
Korko
2,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %