Yhtiön luotot EGE

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
0%
per päivä

Alennuskoodi ensimmäiselle lainalle yritykseltä EGE 0 % korolla per päivä

Tee hakemus yrityksen EGE verkkosivujen kautta, syötä alennuskoodi ja saat ensimmäisen lainan 0 % per päivä.

Lainaehdot EGE
Määrä alkaen 50 saakka 150 €
Korko alkaen 10%
Laina-aika 30 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20-70 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Eräpäivä 2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus – Ege Finance

Ege Finance, lyhyemmin jatkossa Ege, myöntää vakuudettomia luottoja, Ege pikavippi -lainoja. Se on toiminut pikavippimarkkinoilla suunnilleen siitä asti, kun pikavippimarkkinatkin ovat nykyisen kaltaisena olleet olemassa, nimittäin vuodesta 2009. Sillä on siis pitkä kokemus pikalainojen myöntämisen alalta ja kokemus myös näkyy ja tuntuu positiivisesti. Kyseessä on yksityinen yritys, joka kuuluu suurempaan yritysryhmään. Se on myös tuonut tuotteisiinsa ja konseptiinsa osaamista myös ulkomailta. Erityisen tärkeitä sille ovat kanta-asiakkaat. Pitkäaikaisilla, hyvin Egen pikalainansa hoitaneilla asiakkailla on suuremmat mahdollisuudet saada suurempaa luottoa, minkä lisäksi yritys palkitsee kanta-asiakkaitaan kampanjoilla, joista ei erikseen kerrota nettisivuilla. Ege.fi -pikavippi onkin oiva valinta pikaiseen, pienehkön rahalainan tarpeeseen selkein ehdoin ja kustannuksin. Hakeminen on helppoa ja nopeaa, päätös tulee nopeasti, ja maksuaikataulu ja muut ehdot on erittäin helppo ymmärtää.

Millaista lainaa voi saada, ja millaisin ehdoin?

 • voit hakea Egen pikavippiä pienimmillään 100 euroa, ja korkeintaan puolestaan 2.800 euroa
 • luoton takaisinmaksuaika määräytyy lainattavan summan mukaan, ollen 2-12 kuukautta. Takaisinmaksuaika on siis aina tietylle lainasummalle tietty aika, joka selviää taulukosta www.ege.fi -osoitteessa.
 • vuosikorko: kuluttajansuojalain 7 luvun 6 §:n tarkoittama todellinen vuosikorko 2.800 euron pikaluotolle 12 kuukauden maksuajalla 50,00 %. Todellinen vuosikorko vaihtelee lainan määrän ja takaisinmaksuajan pituuden mukaan.
 • todellista vuosikorkoa laskettaessa huomioon otetaan sekä nimelliskorko, että kaikki muut kulut, jotka luotosta aiheutuvat, siis kokonaiskustannukset

Ege Vippi - esimerkki

Lainaesimerkki, kun pikalainan määrä 1.000 euroa, ja takaisimaksuaika yksi vuosi: kuukausieräsi on 102,80 euroa. Tällöin maksettavaksesi tulee yhteensä 1.233,60 euroa sisältäen lainan pääoman takaisinmaksun ja kaikki korot ja kulut. Korkoja ja kuluja aiheutuu siis yhteensä 233,60 euroa, ja todelliseksi vuosikoroksi tällä esimerkillä muodostuu 49,98 %.

Miten voin hakea Egen lainaa?

 • hakemus täytetään osoitteessa www.ege.fi
 • tehdessäsi hakemusta Egelle, kirjaudut pankkitunnuksillasi, jolloin sinut tunnistetaan samalla
 • lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin
 • lainapäätöksen saat niin ikään muutamissa minuuteissa
 • suurempia lainasummia hakiessa sinua saatetaan pyytää lähettämään tiliotteet viimeiseltä kolmelta kuukaudelta, mutta automaattisesti näitä ei tarvitse lähettää
 • kun lopullinen lainasopimus on tehty, siirretään rahat tilillesi, ja ne ovat tililläsi 1-3 arkipäivän kuluessa, riippuen siitä, missä pankissa sinulla on tili
 • lisäksi tarjolla on Express-palvelu, jonka avulla voit saada rahat tilillesi jopa 30 minuutissa. Express-palvelu on saatavilla Egen Omat Sivut -palvelun kautta tai tekstiviestin välityksellä.

Egen omat sivut -palvelu

Egen omat sivut -palvelun kautta hoidat laina-asioitasi ja tarkastelet lainasi tilannetta kätevästi suoraan netissä ilman, että sinun tarvitsee välttämättä soittaa Egen asiakaspalveluun. Toki asiakaspalveluun soittaminen on monelle se mieluisin vaihtoehto, mutta vähintään yhtä monet hoitavat laina-asioitaan mieluummin verkkopalvelun kautta, jolloin se hoituu mistä vain ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lisäksi verkkopalvelussa asioidessa ei tarvitse tietenkään esimerkiksi jonottaa. Sen lisäksi, että tarkistat lainasi tilanteen, voit muun muassa myös esimerkiksi muuttaa lainasi maksun eräpäivää Egen omat sivut -palvelussa.

Kuka voi saada lainaa?

 • sinun tulee olla vähintään 20-vuotias, ja korkeintaan 70-vuotias
 • luottotietojesi tulee olla kunnossa. Hakiessa luottoa Egeltä, merkintä luottotiedoissa on este lainan saamiselle.
 • sinulla tulee olla säännölliset tulot; palkka, tai eläke
 • tulojesi tulee olla riittävät suoriutuaksesi lainan takaisinmaksueristä
 • sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asua vakituisesti Suomessa
 • vakuuksia tai takaajia ei tarvita

Egen lainan takaisinmaksaminen

 • käytössä olevaa lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä
 • takaisinmaksuaika vaihtelee kahdesta kuukaudesta yhteen vuoteen. Takaisinmaksuaikaan vaikuttaa lainan määrä. Mitä suurempi laina, sen pidempi takaisinmaksuaika, ja päinvastoin.
 • takaisinmaksuerän suuruus riippuu Ege-lainasi määrästä, sekä sen perusteella määräytyvästä takaisinmaksuajan pituudesta
 • voit muuttaa eräpäivää sinulle sopivaksi, näppärimmin se hoituu Egen omat sivut -palvelussa
 • jos sinulla ilmenee vaikeuksia kuukausierän takaisinmaksussa, ota yhteyttä Egen asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti, jotta mahdollisesti molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu löydetään. Viivyttely ei ole kannattavaa, eikä suositeltavaa.
 • mikäli maksusi viivästyy, lähettää Egen perintä sinulle muistutuslaskun. Maksun myöhästymisestä veloitetaan maksuhuomautuskuluja 5 euroa. Lisäksi viivästyneeltä määrältä tulee maksettavaksi viivästyskorkoa, joka on seitsemän prosenttiyksikköä yli viitekoron, ollen kuitenkin vähintään yhtä suuri, kuin Egen lainasta muuten normaalisti perimä korko.

Ege - kokemuksia

Yrityksellä on jo yli 10 vuotta pikavippimarkkinoilla toiminut yritys, ja se on saavuttanut tukevan jalansijan alalla. Sen lainaehdot ovat selkeät, ja yksinkertaiset ymmärtää, joten suurta määrää tekstiä ei tarvitse lueskella tutkiakseen, mihin ehtoihin ja millaisiin maksuihin sitoutuu. Takaisinmaksuaika määräytyy aina lainan määrän perusteella, ollen aina tietty ja sama tietylle lainasummalle. Voisi sanoa Egen Laina -kokemuksia luonnehtivan ensisijaisesti adjektiivit selkeä, helppo ja yksinkertainen. Egen Omat Sivut -palvelu on todella näppärä ja toimii moitteettomasti. Mikäli asioit mieluummin suoraan asiakaspalvelun kanssa, soitat vain asiakaspalveluun, jossa mahdollisiin kysymyksiisi vastataan mielellään. Erityisen positiivista on se, että yritys tavoittelee kanta-asiakkaita huolehtimalla pitkäaikaisimmista, asiansa hyvin hoitaneista asiakkaistaan, sekä palkitsemalla heitä kampanjoilla, jotka eivät ole yleisesti kaikkien nähtävillä nettisivuilla. Tämä ei ole mikään selviö pikavippialalla. Vaikka sanalla pikavippi voikin olla negatiivinen kaiku, niin sen lisäksi, että se luonnollisesti noudattaa voimassaolevia pikavippejä koskevia lakeja, niin lisäksi se noudattaa toiminnassaan vastuullisen lainaamisen periaatteita. Näistä voit lukea lisää yrityksen nettisivuilta.

Yhteystiedot

 • Ege online: www.ege.fi
 • Ege Finance asiakaspalvelu: 0600-158 58 (1,20 euroa/minuutti), ma-pe klo 09-17
 • Asiakaspalvelun sähköposti: info@ege.fi

Huomioihan, että sähköpostin kautta asioidessa ei välttämättä voida keskustella henkilökohtaisista lainaasi liittyvistä asioista tietoturvan ja yksityisyydensuojan vuoksi.

Postiosoite (ei asiointia toimipisteessä):
Ege Finance Oy
Bulevardi 21
00180 HELSINKI

Yrityksen yhteystiedot EGE
Virallinen sivusto ege.fi
Osoite Bulevardi 21, 00180 HELSINKI
Puhelinnumero 0600-15858

Arvostelut, EGE 3

4,7
3 arviota
Kirjoita arvio

Egestä ei ollutkaan kokemuksia ennen mutta ihan tyytyväinen olen. Hinta oli ainakin hakuhetkellä kohdallaan. Asiakaspalvelusta sain vastauksen kysymykseeni heti. Sopimuspaperia en nähnyt muualla kuin verkossa mutta hyvähän se on niinkin. Hyvä palvelu kaiken kaikkiaan.

Olen ollut Egen asiakas useamman kerran, joten jos joku kysyy, mitä suosittelen, vastaus on Ege. Kirjaudu sivuille, niin huomaat, että lainan hakeminen on ihan todella helppoa. Luulin itsekin alun perin sen olevan paljon hankalampaa.

Egen omat sivut on ehdottomasti suurin syy, miksi voin kyllä suositella Egen käyttämistä, jos tarvitset lainaa nopeasti ja helposti. Ensimmäisellä kerralla odotin itsekin koko homman vievän aikaa, mutta näin asia ei todellakaan ollut

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %