Yhtiön luotot CREDIGO

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot CREDIGO
Määrä alkaen 100 saakka 2500 €
Korko alkaen 46.69%
Laina-aika alkaen 180 saakka 1825 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20-70 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 10 min.
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus Credigosta

Yritys on toiminut rahoitusalalla vuodesta 2006 alkaen. Se erottuu muista rahoitusyrityksistä tarjoamalla vain selkeitä lainatuotteita. Kun lyhytaikainen rahantarve ilmenee, on Credigon kulutusluotto luotettava ratkaisu. Pienlaina-alalla monet toimijat tarjoavat vaikeasti tulkittavia rahoitusmalleja ja tuotteita, mutta Credigolle on tärkeää tarjota helposti vertailtava luotto, johon ei sisälly asiakkaalle yllätyksenä tulevia lisäkuluja. Asiakkaiden luottamus on ollut toiminnan kulmakivi.

Credigo lyhyesti:

 • Yli 10 vuoden kokemus
 • Yli 200 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa
 • Ei piilokuluja, lainalla on selkeä hinnoittelu
 • Ilmainen Credigon asiakaspalvelu auttaa ja vastaa kysymyksiisi

Lainan ehdot

Voit hakea lainaa 100–2500 euroa, jonka takaisinmaksuaika on puolesta vuodesta viiteen vuoteen. Credigo-lainan kuukausikorko on vain hieman yli 3 prosenttia. Koron suuruus määräytyy lainan suuruuden ja laina-ajan pituuden mukaan. Avaus- tai nostomaksuja ei peritä lainkaan. Lainan kokonaiskustannukset ilmoitetaan selkeästi jo hakiessasi lainaa Credigolta, eikä laina-aikana odottamattomia piilokuluja lisätä.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä nostamme 1000 euron lainan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuukausieräksi tulee tällöin 102 € (pääoma + korko). Kuukausikorko on 3,25 % ja todellinen vuosikorko on 46,69 %. Kokonaiskustannukseksi lainalle muodostuu 1224 euroa. Maksat takaisin nostamasi 1000 euron lainan ja lainalle kertynyttä korkoa laina-ajalta yhteensä 224 euroa. Lainaan ei tule mitään muita maksettavia kuluja.

Miten lainaa voi hakea

Lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden verkossa, eli voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Asiakaspalvelu käsittelee lainahakemuksia arkisin klo 9-20, sekä lauantaisin klo 10-18.

Toimi näin:

 1. Siirry credigo.fi sivulla olevaan hakemuslomakkeeseen.
 2. Syötä lomakkeelle lainasumma ja -aika, ja täytä myös lainahakemuksen muut kentät.
 3. Tunnistautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla, tai mobiilivarmenteella
 4. Lähetä hakemus, ja saat heti alustavan lainapäätöksen
 5. Rahat tulevat tilillesi, kun hakemus on käsitelty.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, puutteelliset osoitetiedot tai olemassa oleva aiempi avoin laina voivat olla esteenä lainan saamiselle.

Credigon asiakkaan omat sivut

Lainahakemuksen tehneet asiakkaat voivat kirjautua ”Credigo Omat Sivut” -palveluun tarkastellakseen omia tietojaan. ”Omat sivut” -osiosta avautuu Credigoon kirjautuminen ja kirjautumisen jälkeen näet asiakastietosi.

Mikäli sinulla ei vielä ole salasanaa palveluun, saat sen seuraavasti:

 1. Mene kirjautumissivulle ”Omat Sivut” -linkistä sivun ylälaidasta.
 2. Syötä Credigon kirjaudu sisään -sivulle henkilötunnuksesi, joka toimii henkilökohtaisena käyttäjätunnuksenasi.
 3. Seuraavaksi luot salasanasi Sähköpostiisi tulee varmistuslinkki, jota klikattuasi salasanasi lähetetään sinulle tekstiviestillä.
 4. Kirjaudu asiakassivuille henkilötunnuksella ja tekstiviestissä ilmoitetulla salasanalla. Tietoturvasyistä on tärkeää vaihtaa salasana välittömästi. Käytä vahvaa salasanaa sisältäen isoja ja pieniä kirjaimia sekä erikoismerkkejä.

Kuka voi hakea lainaa

Credigon lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt aina 70 ikävuoteen saakka. Hakijan luottotietojen tulee myös olla kunnossa. Lainahakemuksen voi tehdä vain sähköisesti tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella. Vakuuksia, takaajia, tai muita dokumentteja ei tarvita, mutta hakijan luottotiedot tarkistetaan hakemuksen yhteydessä. Jos luottotietoja ei pystytä tarkistamaan, esimerkiksi ulkomaalaisen hakijan kohdalla, niin luottoa ei voida myöntää.

Lainan takaisinmaksaminen

Saat Credigon laskun sähköpostiin. Mikäli haluat laskun paperikirjeenä, voit kirjautua omille asiakassivuillesi ja valita tämän laskutustavan. Credigon laskutuksen eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Jos lainan takaisinmaksua ei ole suoritettu ajallaan, lähettää Credigo maksumuistutuksen, josta veloitetaan 5 euroa. Maksuvaikeuksien yllättäessä tulee asiakkaan ottaa yhteys asiakaspalveluun, jotta takaisinmaksun muutoksista voidaan sopia ilman Credigon perinnän aloittamista.

Credigon laina kokemuksia asiakkaiden kertomana

Asiakastyytyväisyyskyselyssä 90% asiakkaista on ollut palveluun tyytyväinen. Tämä on erittäin korkea taso. Asiakkaiden kertomia Credigon kokemuksia voi lukea tarkemmin palautesivulta:

Credigon yhteystiedot

Toimipiste löytyy osoitteesta Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki. Puhelimella Credigon asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 09 4272 0663 ja sähköpostilla asiakaspalvelu@credigo.fi osoitteesta.

Yrityksen yhteystiedot CREDIGO
Virallinen sivusto www.credigo.fi
Osoite Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki
Puhelinnumero 942720663

Arvostelut, CREDIGO 3

5,0
3 arviota
Kirjoita arvio

Hain lainaa yöllä ja sain lainarahan tilille aamulla. Olisin halunnut lainan heti mutta hyvä se oli noinkin. Korko oli noin 20 %. En löytänyt muualta tähän hätään halvempaa lainaa. Asiakaspalvelu vastasi kysymyksiini selkeästi ja nopeasti. Voin suositella Credigon lainaa, tosin hintoja voisivat jatkossa tarkastella alaspäin.

Juuri juhannuksen alla tuli äkillinen rahantarve, ja päätin kokeilla Credigoa. Kirjauduin heidän palveluunsa, täytin hakemuksen, ja homma oli sillä selvä. Jos ikinä enää iskee samanlainen yllättävä meno, käytän aivan varmasti Credigoa.

Credigon omat sivut ovat niin hyvät ja helpot, että en enää varmasti vaihda lainanantajaa, jos jatkossa tarvitsen lainaa. En jaksa odotella, tai ainakaan täytellä hankalia hakemuksia. Credigolla kaikki hoituu helposti ja nopeasti.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %