Yhtiön luotot CASHBUDDY

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot CASHBUDDY
Määrä alkaen 1000 saakka 3000 €
Korko alkaen 19.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 1800 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Lainapäätös heti
Eräpäivä Rahat siirretään tilille jopa muutamassa minuutissa
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Lainaa nopeasti Cashbuddyn verkkopalvelusta

Palvelu on osa ruotsalaista JSM Financial Groupia. Cashbuddy Oy on rekisteröity Suomessa luotonantajarekisteriin ja se toimii Suomen lainsäädännön mukaisesti. Yritys myönsi 1.9.2019 asti keskisuuria kulutusluottoja. Palvelu on tällä hetkellä toiminnassa vain vanhoille asiakkaille, uusia lainoja ei myönnetä.

Www.cashbuddy.fi mahdollistaa kohtuuhintaisen lainan

Jos palvelusta onnistuu saamaan yhä lainaa, verkkohakemuksella hakemuksen täyttäminen onnistuu nopeasti. Lainaa voi saada enintään 3000 euroa. Lainaa saadakseen täytyy täyttää muutama ehto:

  1. Hakijalla on ikää 20-65 vuotta
  2. Hakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
  3. Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Rahat tilille saa tyypillisesti välittömästi nopeasti, jopa heti lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen.

Lainaesimerkki Cashbuddyn lainalle

Lainarahan voi saada palvelusta samaan hintaluokkaan kuin muistakin vastaavista palveluista.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1200 eur 10 kuukautta 15 eur

Tilinhoitopalkkio on noin 9 euroa kuukaudessa. Lainasta veloitettiin ennen 1.9.2019 avausmaksu 299 euroa. Se ja muut mahdolliset kulut nostivat todellista vuosikorkoa jopa 50 %:n tasolle.

Cashbuddy laina on helppo hakea verkossa

Palvelusta saa lainan kätevästi verkkohakemuksella parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Täytä ensiksi haluamasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika.

  1. Täytä hakijan henkilötiedot sekä tiedot tuloista ja menoista
  2. Lue lainaehdot huolellisesti, tarkista korko ja lisäkulut
  3. Hyväksy lainasopimus allekirjoittamalla se sähköisesti

Joskus lainahakemus hylätään, syinä voi olla esimerkiksi luottotietomerkinnät tai liian pienet tulot suhteessa lainakuluihin ja muihin menoihin. Jos lainaa ei maksa ajallaan takaisin, Cashbuddy perintä ottaa asiakkaaseen yhteyttä uuden maksuaikataulun sopimiseksi.

Cashbuddy omat sivut on työkalu laina-asioiden hoitamiseen

Lainaa hakiessa saa käyttäjätunnukset sivustolle. Kirjauduttua pääsee muokkaamaan hakemusta ja voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Lainalle voi myös hakea korotusta. Joillakin laina-asiakkailla on ollut ongelmia kirjautumisessa omille sivuille. Yleensä sivut kuitenkin toimivat hyvin.

Lainaa voi hakea lähes kuka tahansa

Cash-buddy laina on tarjolla kaikille maksukykyisille hakijoille. Palvelusta voi saada hieman helpommin lainaa kuin muista rahoitusyhtiöistä. Toisaalta avokätisyys tarkoittaa myös korkeita lisäkuluja. Jos raha-asiat on kokonaisuudessaan reilassa eikä maksuhäiriömerkintöjä ole kertynyt, niin palvelusta voi ilman huolia hakea lainarahaa, etenkin jos lainalle saa sopivan hinnan. Jos ensimmäisellä kerralla lainaa ei myönnetä, lainaa voi hakea aina uudelleen.

Lainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti

Laina-asiakas saa joka kuukausi sähköpostiin laskun. Sieltä se on helppo maksaa omassa verkkopankissa. Lainalle voi hakea myös maksuvapaita kuukausia. Cashbuddy laskutus auttaa järjestelmään uuden maksuaikataulun. Niistä veloitetaan yleensä erikseen. Suositeltavaa on kuitenkin maksaa laina aina takaisin niin pian kuin mahdollista ylimääräisten kulujen välttämiseksi.

Palvelu on erikoistunut kertalainoihin

Nykyään lainanhakijalla on useimmiten vaihtoehtoina kertaluonteinen kulutusluotto tai jatkuva joustoluotto. Molemmat lainaratkaisut ovat varteenotettavia, joskin hieman eri tilanteisiin. Cashbuddy tarjoaa pelkästään kerralla maksettavaa kulutusluottoa. Luotto pärjää hyvin vertailussa muihin vastaaviin lainoihin. Hinta ja muut lainakulut ovat pääosin kilpailukykyisiä. Ainoastaan lainan perustamiskuluista palvelu saa miinusta, sillä se on huomattavan korkea.

Cashbuddy Oy kokemuksia

Tuhannet suomalaiset ovat ottaneet palvelusta lainaa. Cashbuddy keskustelu verkossa on pääosin positiivista. Asiakaspalveluun monet ovat olleet tyytyväisiä. Hinnoista on valitettu, mikä onkin ymmärrettävää. Laina-asiakkaan kannattaa tarttua Cashbuddyn lainatarjouksiin aina kun niitä on tarjolla. Palvelusta ei tällä hetkellä saa uutta lainaa, mutta tilanne voi kuitenkin muuttua nopeasti.

Cashbuddy asiakaspalvelu auttaa laina-asioissa ystävällisesti ja ammattimaisesti

Lainapalvelujen ongelmana on monesti asiakaspalvelun huono tavoitettavuus. Sama ongelma pätee valitettavasti myös Cashbuddyyn. Asiakaspalvelijat ovat tavoitettavissa vain maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12 välisenä aikana. Se voi aiheuttaa monelle työssäkäyvälle ongelmia. Laina-asiakkaan onneksi asiakaspalvelijan kiinni saatuaan palvelu pelaa mainiosti. Ongelmatilanteet ratkaistaan nopeasti ja ystävällisesti. Palvelua saa puhelimitse ja sähköpostitse.

Cashbuddy yhteystiedot

Cashbuddy Oy on suomalainen osakeyhtiö, joka tarjoaa lainoja nopeasti. Palvelu kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin, joka on palvellut jo yli 100 000 asiakasta.

Asiakaspalvelun tavoittaa:

Puhelimitse: 010 802 252

Sähköpostitse: asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Postiosoite: PL 32 00101 Helsinki

Usein kysytyt kysymykset Cashbuddysta

📌 Miten tehdään Cashbuddy lainan korotus?

Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla, jonka jälkeen voit hakea omilta sivuilta lainan korotusta. Kannattaa pitää mielessä, että lainatarjoukset kannattaa aina vertailla parhaan mahdollisen hinnan saamiseksi myös lainaa korottaessa. Muista myös tarkastella taloustilannettasi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

📌 Cashbuddy kirjaudu -sivulle ei pääse ollenkaan?

Palvelu on ollut alhaalla pitkään syyskuusta 2019 alkaen. Myöskään asiakaspalvelua ei tahdo saada kiinni. Toivottavasti tilanne paranee jatkossa. Jos olet palvelun vakioasiakas, sinulla saattaa olla jonkun asiakaspalvelijan yhteystiedot, yritä hoitaa asiasi sitä kautta. Asiakaspalvelu palvelee vain klo 9-12 maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina.

📌 Cashbuddy asiakaspalvelu ei vastaa viestiini, mitä teen?

Palvelu on alhaalla jo kuukausia. Voit yrittää soittaa asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostia. Jos sinulla on olemassa oleva asiakassuhde Cashbuddyn kanssa, etkä saa vastausta asiakaspalvelusta, viranomaiset auttavat sinua hoitamaan asiasi. Voit olla yhteydessä esimerkiksi kuluttajavirastoon.

📌 Onko palvelu turvallinen?

Cashbuddy kokemuksia on tuhansilla laina-asiakkailla pelkästään Suomen lainamarkkinoilla. Palvelusta on saanut lainaa tähän asti ilman ongelmia. Lainaa hakiessa on kuitenkin aina erityisen tärkeää tarkistaa lainan kaikki ehdot ja mahdolliset muut lisäkulut. Näin voi välttyä ongelmilta jo etukäteen.

📌 Onnistuuko Cashbuddy lasku sähköpostiin?

Laskun saa joka kuukausi sähköpostiin, josta sen voi maksaa omaa verkkopankkia käyttäen. Jos laskua ei maksa ajallaan, perintä on mahdollinen. Lisäkulut voivat yllättää perintäprosessissa, on suositeltavaa lyhentää lainaa takaisin joka kuukausi suunnitellusti maksuaikataulun mukaan.

Yrityksen yhteystiedot CASHBUDDY
Virallinen sivusto www.cashbuddy.fi
Osoite PL 32 00101 Helsinki
Puhelinnumero 10802252

Arvostelut, CASHBUDDY 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Sama lasku tuli kaksi kertaa sähköpostiini. Yksi maksukerta onneksi riitti. Laskutuksessa oli käynyt ilmeisesti joku virhe. www.cashbuddy.fi toimii yleensä etusivun osalta hyvin mutta muut sivut lagaa pahasti. Kai pitäisi serveri vaihtaa tai jotenkin muuten korjata asia. Lainat kyllä liikkuu nopeasti hakijan tilille.

Cashbuddy omat sivut eivät toimineet melkein viikkoon. Sain kuitenkin haluamani lainan haettua asiakaspalvelun kautta. Antoivat onneksi myös alennuksen lainasta sivuston toimimattomuuden takia. En jaksanut vertailla kaikkia muita lainayrityksiä, joten päädyin edulliselta vaikuttavaan Cashbuddyyn.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
365... 2880 päivää
Korko
24,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %