Yhtiön luotot RAHOITUSHAKU

4.5
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot RAHOITUSHAKU
Määrä alkaen 1000 saakka 60000 €
Korko alkaen 11.76%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 23 vuotta vanha
Käsittelyaika 5
Eräpäivä 15
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Rahoitushaku mahdollistaa edullisen lainan nopeasti tilille

Lainavertailupalvelu on fiksu valinta edullista lainaa etsiessä. Lainanhakija saa yhdellä hakemuksella parisenkymmentä lainatarjousta. Rahoitushaun omistaa Draivi Media Oy. Yritykseltä löytyy toimipisteet Helsingistä ja Turusta. Palvelussa voi vertailla Suomessa toimivia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä.

Palvelu vertailee ja kilpailuttaa lainat laina-asiakkaan puolesta

Vertailupalvelut ovat rahanarvoisia työkaluja edullista lainaa hakiessa. Rahoitushaku mahdollistaa lainaa yhdellä hakemuksella 1000-60 000 euroa. Lainan saa seuraavin ehdoin:

 1. Hakijalla on ikää vähintään 23 vuotta
 2. Hakijalla on suomalaiset verkkopankkitunnukset ja pankkitili Suomessa
 3. Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa

Lainan hakemiseen parhaimmillaan vain muutama minuutti.

Lainaesimerkki Rahoitushaun lainalle

Jos lainaa ei vertaile ja kilpailuta, siitä voi joutua maksamaan merkittävästi ylimääräistä. Toisaalta lainavertailu voi viedä aikaa tuntikaupalla tai jopa päiviä. Rahoitushaku nopeuttaa lainanhakuprosessia vertailemalla ja kilpailuttamalla lainatarjoukset automaattisesti.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1000 eur 1 vuosi 89 eur

Nimelliskorko vaihtelee tyypillisesti välillä 4,19 %-20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Todellinen vuosikorko on 4,19 %-29,99 %.Tarjottava laina-aika on 1-20 vuotta.

Rahoitushaku-lainaa on helppo hakea

Halutun lainasumman saa palvelusta nopeasti. Hakijan täytyy täyttää tietoja maksukyvystään riskiarviota varten:

 1. Henkilötiedot lainanhakijasta
 2. Tiedot lainanhakijan tuloista, asumisesta, menoista sekä tarvittaessa myös muista veloista
 3. Tiedot lainanhakijan koulutuksesta sekä työtilanteesta

Automaattisen riskiarvioon kuluu yleensä vain minuutti tai kaksi aikaa. Lainatarjouksia ei siis tarvitse kauaa odotella.

Rahoitushaku omat sivut on toistaiseksi pois käytöstä

Useimmilla lainasivustoilla saa kirjautuessa henkilökohtaiset tunnukset palveluun. Näin ei ole kuitenkaan Rahoitushaun palvelussa. Asia on sikäli ymmärrettävä, että palvelussa vain vertaillaan lainoja. Halutessaan laina-asiakas voi kirjautua varsinaisen lainanantajan palvelussa.

Lainaa on saatavilla maksukykyisille asiakkaille

Rahoitushaku myöntää lainaa poikkeuksellisesti lainaa vain 23 vuotta täyttäneille. Tällä palvelu pyrkii vähentämään lainaamiseen liittyviä riskejä. Lainaraha siirtyy kuitenkin heti hakijan tilille, jos hakijalla on sama pankkitili kuin Rahoitushaun vertailussa olevilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä. Enintään kahden pankkipäivän viive on mahdollinen poikkeustapauksissa, sillä osa lainanantajista haluaa lainahakemukseen lisätietoja suoraan asiakkaalta tai liitteitä. Se viivästyttää aina hieman lainan saamista.

Lainan takaisinmaksu on vaivatonta Rahoitushaun lainoissa

Lainaa lyhennetään kuten muissakin pankeissa ja rahoitusyhtiöissä on tapana. Laskut maksetaan kuukausittain verkkopankissa tai lainanantajan maksupalvelussa. Laskun saa kätevästi sähköpostiin. Osa lainapalveluista tarjoaa maksullisia tai ilmaisia lisäpalveluja:

 1. Lainan takaisinmaksu-aikataulun muutokset
 2. Maksuvapaat kuukaudet lainoille
 3. Lainojen yhdistäminen

Muista tarkistaa aina lainaehdot sopimuksesta ennen allekirjoittamista, sillä eri lainanantajilla on erilaisia käytäntöjä.

Lainoja joka lähtöön

Rahantarve luonnollisesti vaihtelee eri tilanteissa. Rahoitushaku.fi tarjoaa erilaisia ratkaisuja. Luottokortin tavoin käytettävä joustoluotto sopii monille. On kuitenkin hyvä muistaa, että nostoista veloitetaan yleensä erikseen. Lisäksi joustava laina-aika harvemmin tarkoittaa ilmaisia kuukausia. Suurempiin hankintoihin kannattaa harkita kulutusluottoa kertalainana.

Rahoitushaun helppous houkuttelee hakemaan lainaa

Nykyinen laaja valikoima lainavertailupalveluja on ehdottomasti satanut lainanhakijan laariin. Rahoitushaku on palveluna hieman väritön, hajuton ja mauton. Se ei tarjoaa erinomaisia lainatarjouksia tai korotonta lainaa, mutta erinomainen vaihtoehto se on silti lainojen vertailuun, mikäli aikaa lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen ei ole paljoa käytettävissä. Yhdellä hakemuksella saa jopa 25 lainatarjousta.

Rahoitushaku.fi palvelee verkossa 24/7

Lainavertailun ja lainojen kilpailuttamisen lisäksi laina-asiakkaat saavat palvelua lainakysymyksiin. Rahoitushaulta ei kannata kuitenkin odottaa palvelua puhelimitse tai edes sähköpostitse. Jos palvelusta kuitenkin onnistuu jonkun saamaa kiinni, vastauksen saa yleensä nopeasti. Yhteystietonsa jakamalla palvelusta voi odottaa saavansa myös markkinointiviestejä. Asiakaspalvelua haluaville lainan myöntävällä pankilla tai rahoitusyhtiöllä on oma asiakaspalvelunsa, jota kannattaa hyödyntää.

Rahoitushaun yhteystiedot

WWW-osoite: www.rahoitushaku.fi

Sähköposti: info@rahoitushaku.fi

Omistaja: Draivi Media Oy

Yritys on erikoistunut liidien hankintaan pankeille ja rahoitusyhtiöille. Sen palvelut ovat löytäneet lukuisia suomalaisia laina-asiakkaita vuosien saatossa. Tiimiin kuuluu 12 digimarkkinoinnin ammattilaista. Toimipisteitä on Suomessa kaksi.

Helsinki

Alvar Aallon Katu 5 B LT1

00100 Helsinki

+358 40 562 9688

Turku

Kauppiaskatu 11 C 24

20100 Turku

Usein kysytyt kysymykset Rahoitushausta

📌 Mikä lainan todellinen vuosikorko on?

Palvelu ei myönnä lainaa, joten todellinen vuosikorko vaihtelee lainanhakijasta tehtävän riskianalyysin ja maksukyvyn mukaan. Tyypillisesti korko on noin 15-30 %. Tarkista aina lainan lopullinen hinta ja ehdot suoraan lainanantajalta ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Näin säästyt mahdollisilta ongelmatilanteilta jo etukäteen.

📌 Rahoitushaku kirjaudu -osioon ei pääse, mitä teen?

Palvelussa ei ole tällä hetkellä käytössä laina-asiakkaan omia sivuja. Kun laina on myönnetty, laina-asiakas voi käyttää lainan myöntäneen palvelun kirjautumispalveluja mikäli sellaiset on tarjolla. Laskun saa joka tapauksessa normaalisti sähköpostiin, josta se on helppo maksaa verkkopankissa.

📌 Saako lainasumman heti omalle tilille?

Näin tapahtuu useimmiten. Joskus lainanantaja kuitenkin kysyy lainanhakijasta lisätietoja ja se yleensä viivästyttää hieman lainan saamista. Pääsääntöisesti kuitenkin lainaraha siirtyy ilman viivettä tai enintään muutaman pankkipäivän viiveellä hakijan tilille. Yöaikaan klo 23-7 lainoja ei myönnetä, sen määrää Suomen laki.

📌 Onko Rahoitushaku turvallinen?

Palvelu välittää Suomessa vakiintuneiden lainanantajien lainoja. Tiedossa ei ole ongelmia. Huomioi kuitenkin, että Rahoitushaku kirjaudu sisään -osiota ei ole, joudut ongelmatilanteissa asioimaan todennäköisimmin lainanantajan kanssa. Lainaa hakiessa on syytä myös tarkistaa lainan kaikki ehdot ja lisäkulut ennen lainasopimuksen hyväksymistä ja allekirjoittamista.

📌 Miten laina maksetaan takaisin?

Asiakas saa lainanantajalta sähköpostiin laskun. Joissain tapauksissa on mahdollista maksaa lasku myös suoraan lainapalvelussa. Se edellyttää kirjautumista palvelun omille sivuille. Rahoitushaulla kyseistä mahdollisuutta ei ole käytettävissä. Laina-asiakas voi myös yleensä vaikuttaa lainan takaisinmaksu-aikatauluun neuvottelemalla lainanantajan kanssa.

Yrityksen yhteystiedot RAHOITUSHAKU
Virallinen sivusto www.rahoitushaku.fi
Osoite PL 215, 00101 Helsinki
Puhelinnumero +358 10 3255 791

Arvostelut, RAHOITUSHAKU 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Palveluun ei tahdo löytyä yhteystietoja mistään. Etenkin puhelinpalvelu olisi hyvä lisä, mutta ilman sitä olen myös pärjännyt. Halusin vain tonnin lainan mutta päädyin kuitenkin kätevään joustoluottoon. Olen pitänyt nostot vähissä, maksuja ei ole ylimääräisiä liiemmin kertynyt. Nyt harkitsen kulutusluottoa seuraavaksi.

Etsin todella edullista lainaa, mutta ei sitä tahdo löytyä. Rahoitushaku oli kuitenkin yksi pätevä vaihtoehto muiden joukossa ja otin lainan lopulta sieltä. En ole tähän päivään mennessä katunut. Ongelmatilanteita ei ole ollut, toivottavasti niitä ei tule jatkossakaan. Haen lainaa uudestaan palvelusta jos rahantarve pääsee yllättämään.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %