Yhtiön luotot PRIIMALAINA

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot PRIIMALAINA
Määrä alkaen 100 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.19%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat Pankkitili
Käsittelyaika 15 minuutissa
Eräpäivä 15 minuutissa - 1 tunti
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Priimalaina

Priimalaina on Pohjoismaisen Response Financen omistama lainantarjoaja, jonka pääkonttori on Tanskassa. Priimalaina eroaa muista rahoitusyhtiöistä siinä, että se tarjoaa vain yhtä lainaa. Kuluttajan ei siis tarvitse olla pää pyörällä useiden eri nimisten lainojen edessä, vaan valinta on selkeä tarjolla ollessa vain yksi lainamahdollisuus. Kyseessä ei varsinaisesti ole Priimalaina pikalaina, mutta kyseinen laina kuuluu pienlainoihin ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen se siirretään kuluttajan tilille nopeasti.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Priimalaina myöntää lainaa 500 eurosta 60 000 euroon kuluttajan tarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Priimalaina laina on nimelliskoroltaan pienimmillään 4,19% ja maksimikorko on Suomen lainsäädännön mukaisesti 20%. Tämän lisäksi lainan vuosittaiset kustannukset vaihtelevat 0-150 euron välillä riippuen muun muassa nostokerroista.

Lainaesimerkki

Lainan korko lasketaan alla olevalla kaavalla:

Korko = lainapääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100.

Esimerkiksi 500 euron pääomalla, 4,9% vuosikorolla ja 1 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 500 x 4,9/100 x 30/365 = 2,01.

Mikäli kyseessä on karkausvuosi, tulisi aika vuosina ilmaista 30/366.

Priimalainan alennuskoodilla alennusta lainan kuluista

Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa erilaisia alennuskoodeja, joilla kuluttajan on mahdollista saada alennusta lainan kuluista, kuten aloitus- ja nostomaksuista. Usein tällaisia alennuksia tarjotaan nimenomaan uusille asiakkaille. Priimalainalla ei ole tällä hetkellä tarjolla tällaista alennuskoodia.

Miten Piimalainalta haetaan lainaa?

Lainan hakeminen Priimalainalta tapahtuu tavanomaiseen tapaan yrityksen kotisivujen kautta.

 1. Kotisivuilla kuluttaja asettaa haluamansa lainasumman sekä takaisinmaksuajan Priimalainan tarjoamista vaihtoehdoista
 2. Seuraavaksi kuluttajan tulee täyttää lainahakemukseen vaaditut tiedot
 3. Hakemuksen lähettämisen jälkeen kuluttajalle ilmoitetaan sähköpostitse hakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä noin vuorokauden sisällä
 4. Hyväksytty hakemus johtaa lainasumman siirtymiseen kuluttajan tilille tämän käytettäväksi

Lyhyin mahdollinen maksuaika on viisi vuotta, mutta suurimmalle lainalle on mahdollista saada jopa 15 vuoden takaisinmaksuaika. Kuluttajan tulee ottaa huomioon, että pidempi takaisinmaksuaika mahdollistaa myös korolle pidemmän kasvuajan eli lopullinen takaisinmaksettava summa on suurempi kuin lyhyellä takaisinmaksuajalla. Tällä hetkellä Priimalaina koroton laina ei ole saatavilla, vaan jokaiseen lainaan lisätään korko sekä kulut.

On mahdollista, että kuluttajan lainahakemus hylätään. Tällöin syy on aina hyvin perusteltu. Kuluttaja ei esimerkiksi täytä vaadittuja ehtoja, joita ovat Suomen kansalaisuus, täysi-ikäisyys ja maksuhäiriömerkittömyys. Priimalaina myös tarkistaa hakijan tulot varmistaakseen tämän takaisinmaksukyvyn. Mikäli katsotaan, että hakijalla ei ole säännöllisiä tuloja eikä tämä pysty maksamaan takaisin lainaamaansa summaa, saatetaan lainahakemus hylätä.

Priimalaina kirjaudu sisään omalle sivulle

Monet rahoitusyhtiöt vaativat kuluttajaa rekisteröitymään sivulle lainahakemuksen tekemisen yhteydessä, jolloin kuluttaja saa myös oman sivun. Omalla sivulla on mahdollista tarkastella tehtyjä lainahakemuksia, niiden etenemistä, ja tehdä uusia hakemuksia niin halutessa. Priimalaina kirjaudu ei ole tällä hetkellä saatavilla eikä Priimalainan kotisivuilla ole mahdollisuutta luoda erikseen omaa asiakastiliä. Priimalaina login -ominaisuuden puuttuminen ei tee palvelusta huonompaa kuin muut, sillä kyseinen ominaisuus ei oikeastaan tuo kuluttajille juurikaan lisäarvoa.

Kuka voi hakea lainaa?

Priimalainalta voi hakea lainaa täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Maksuhäiriömerkintöjä omaava henkilö tai lainatietonsa menettänyt henkilö ei voi saada lainaa Priimalainalta ainakaan ainoana hakijana. Lainan hakemisesta yhdessä toisen hakijan kanssa kannattaa kysyä asiakaspalvelusta.

Edellä mainittujen lisäksi lainahakemuksessa hakijaa pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, henkilötunnuksensa, siviilisäätynsä, koulutuksensa ja elätettävien lasten lukumäärän sekä samassa taloudessa asuvien aikuisten lukumäärän. Nämä tiedot kuulostavat ehkä liian henkilökohtaisilta, mutta pyytämällä ne Priimalaina pyrkii varmistamaan kuluttajan takaisinmaksukyvyn. Tästä on hyötyä sekä yritykselle itselleen että hakijalle, sillä jos hakijalla ei ole kunnollista takaisinmaksukykyä on oikeastaan siunaus, että hänelle ei myönnetä lainaa. Se auttaa välttymään lainakierteeltä ja velkaantumiselta.

Lainan takaisinmaksaminen

 • Lainan takaisinmaksu tulee suorittaa sovitun aikataulun mukaisesti
 • Lainaa on mahdollista maksaa takaisin suuremmilla summilla kuin sovittu
 • Myös lainan maksaminen takaisin kerralla on mahdollista, mutta siitä tulee sopia erikseen Priimalainan asiakaspalvelun kautta
 • Lainan takaisinmaksuajan pidentämisestä täytyy keskustella Priimalainan asiakaspalvelun kanssa
 • Kuukausittaisten takaisinmaksusummien viivästyminen voi aiheuttaa viivästymismaksuja
 • Mikäli takaisinmaksua ei suorita edes viivästymismaksujen jälkeen, menevät laskut perintään ja mikäli siitä ei huolehdita, menevät laskut lopulta ulosottoon
 • Jos takaisinmaksu vaikeutuu, tulee kuluttajan olla mahdollisimman nopeasti yhteydessä asiakaspalveluun ratkaisun löytämiseksi

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainoja on tarjolla valtava määrä eri nimikkeillä, mutta pohjimmiltaan kyse on aina samasta asiasta. Kuluttaja ottaa lainaa tietyllä korolla ja takaisinmaksuajalla, kun elämäntilanne tai muu syy vaatii ylimääräistä rahaa, jota kuluttajalla ei sillä hetkellä ole omassa taskussa. Rahoitusyhtiö mahdollistaa kuluttajan tavoitteiden toteutumisen ja kuluttaja huolehtii lainan takaisinmaksusta korkoineen sekä kuluineen.

Priimalaina poikkeaa muista lainantarjoajista siinä, että se tarjoaa vain yhtä lainaa. Rahoittaja ei ole erikseen nimennyt lainaa. Kyseessä ei kuitenkaan ole Priimalaina joustoluotto tai Priimalaina kulutusluotto, sillä sen ehdot eroavat tämän tyylisistä lainoista.

Asiakkaiden kokemuksia – Priimalaina

Asiakkaiden kokemukset Priimalaina-rahoitusyhtiöstä ovat olleet positiivisia. Lainan hakeminen on tehty helpoksi ja prosessi on nopea, sillä hakemuksen täyttämisestä rahojen ilmestymiseen kuluttajan tilille menee maksimissaan vuorokausi. Myös asiakaspalvelun vastausnopeutta on kehuttu. Priimalaina tarjoaa pakokeinon eri nimisten lainojen viidakosta tarjoamalla vain yhtä lainaa kaikkiin kuluttajien tarpeisiin. Yrityksen kotisivut ovat saaneet kuluttajat kommentoimaan sen niukkuutta, mutta kaikki oleellinen tieto on kuitenkin saatavilla.

Asiakaspalvelu

Priimalainan asiakaspalvelu palvelee suomeksi, eli kielimuuria ei tarvitse pelätä, vaikka kyseessä ei olekaan täysin suomalainen yritys. Asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@priimalaina.fi. Priimalainalla ei ole tällä hetkellä chat-palvelua tai puhelimitse tarjottua asiakaspalvelua.

Yhteystiedot – Priimalaina

Priimalainan Tanskan pääkonttorin postiosoite on Åboulevarden 22, 4. sal, DK-8000 Aarhus C, Tanska. Kyseisessä osoitteessa ei ole asiakaspalvelua eikä Priimalaina myöskään tarjoa asiakaspalvelua puhelimitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelu vastaa ainoastaan sähköpostin välityksellä.

Usein Kysytyt kysymykset – Priimalaina FAQ

📌 Kuinka paljon voin saada lainaa Priimalainalta?

Priimalainalta hakija voi saada lainaa sekä pieniin että isompiin rahantarpeisiin, olipa kyseessä sitten suunniteltu tarve tai yllättävä kompastuskivi arjessa esimerkiksi vesivahingon muodossa. Lainan koko on valittavissa 500 euron ja 60 000 euron väliltä, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy sopiva summa.

📌 Mikä on ikäraja lainan hakemiselle?

Rahoitusyhtiöiden ehdot lainan hakemiselle vaihtelevat paikoittain, mutta Suomen lain mukaisesti lainan saaminen vaatii aina lainan hakijan täysi-ikäisyyttä. Alaikäinen ei voi hakea lainaa, sillä hän ei kaikissa tilanteissa hoida itse omaa talouttaan tai pysty suorittamaan takaisinmaksua. Priimalaina vaatii hakijalta 18 vuoden ikää.

📌 Myöntääkö Priimalaina korotonta lainaa?

Priimalainan tarjoamiin palveluihin kuuluu laina – vain yksi tuote, jolla ei ole hienoa tai kuvailevaa nimeä, kuten autolaina tai venelaina. Priimalaina laina on selkeä ja yksinkertainen apu arjen ongelmiin tai vaikkapa vaativien juhlien toteuttamiseen. Priimalaina ei myönnä korotonta lainaa vaan siihen lisätään aina ehtojen mukainen korko.

📌 Tarjoaako Priimalaina yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaksi kutsutaan lainaa, joka otetaan tarkoituksena maksaa sillä pienemmät lainat, jolloin maksettavaksi jää vain kyseinen iso laina kuluineen. Yhdistelylaina säästää rahaa ja vähentää myös stressiä, kun tarvitsee muistaa vain yhden lainan takaisinmaksut ja toimia vain yhden rahoitusyhtiön kanssa. Priimalainan palveluihin ei tällä hetkellä kuulu yhdistelylaina-nimistä tuotetta, mutta yrityksen lainaa voi olla mahdollista käyttää yhdistelylainan tavoin. Asiasta kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun.

📌 Tarvitsenko vakuuksia hakiessani lainaa Priimalainalta?

Vakuutena käytetään yleensä hakijan arvokasta omaisuutta, kuten esimerkiksi asuntoa. Mikäli hakija itse ei pysty maksamaan takaisin ottamaansa lainaa kuluineen, saa rahoittaja vakuuden ja pystyy sillä kuittaamaan lainan takaisinmaksun suoritetuksi. Priimalaina vaatii, että hakijalla on tarpeeksi tuloja pystyäkseen huolehtimaan takaisinmaksusta, jotta tälle myönnetään laina eikä näin olleen vaadi hakijalta vakuuksia.

Yrityksen yhteystiedot PRIIMALAINA
Virallinen sivusto priimalaina.fi
Osoite Åboulevarden 22, 4. sal DK-8000 Aarhus C Danmark

Arvostelut, PRIIMALAINA 3

4,8
3 arviota
Kirjoita arvio

Kokemukseni Priimalainasta oli ihan kiva! Mukavaa vaihtelua, että rahoittaja tarjoaa vain yhtä lainaa. Priimalainan kotisivut ovat simppelit, mutta sisältävät oleelliset tiedot ja asiakaspalvelu vastaa ripeästi kysymyksiin. Palvelu muiden joukossa, mutta ei mitenkään huonolla tavalla!

Priimalainan kanssa asioiminen oli helppoa. Asiakaspalvelu oli mukava ja sain vastaukset kysymyksiini nopeasti. Lainan hakeminen oli helppoa eikä vaatinut ylimääräisiä dokumentteja tai muuta, ja rahat tulivat nopeasti tililleni. Priimalaina auttoi jäsentämään arkeani tiukassa tilanteessa!

Itse pidin Priimalainasta, koska palvelu on niin suoraviivainen. Minun ei tarvinnut käyttää aikaa yrityksen erilaisten lainojen tutkimiseen ja miettiä mikä olisi paras vaihtoehto. Priimalainan tarjoama laina vastasi tarpeitani suuruudeltaan ja laina-ajaltaan. Korkokin oli ihan ok!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 1825 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %