Yhtiön luotot LUNAR CREDIT

4.7
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LUNAR CREDIT
Määrä alkaen 50 saakka 2000 €
Korko alkaen 11.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 21 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Lunar Credit

Lunar Credit on tanskalainen palvelu, joka tarjoaa asiakkailleen joustoluottoa. Se toimii ikään kuin luottokortin tavoin. Luottoa minkä jälkeen sitä voi milloin tahansa halutessaan nostaa omalta luottotililtään. Maksamaan puolestaan joutuu vain siinä tapauksessa, että itse tekee tililtään nostoja. Luottoa voi hakea joustavasti 50 eurosta aina 2 000 euroon asti, ja takaisin sitä voi maksaa jopa vuoden. Nopeimmillaan voi luoton maksaa takaisin 30 päivän jälkeen.

Ehdot Lunar Credit lainan myöntämiselle

Luottoa voi hakea vähimmillään 50 euroa, enimmillään puolestaan 2 000 euroa. Laina-aika on joustava ja vaihtelee 30 päivästä 12 kuukauteen. Nostetusta luotosta maksetaan aina korkoa. Nimelliskorko on 68 %, minkä lisäksi maksetaan jokaisesta nostosta erillinen nostokulu. Nostokulut ovat 6 % nostetusta luoton määrästä. Todellinen vuosikorko puolestaan on 119,60 %.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä on 2 000 euron luotto, jonka laina-aika on 12 kuukautta. Esimerkissä luotto nostetaan kokonaisuudessaan kerralla tilille. Tällöin luoton todellinen vuosikorko on 119,60 %. Lisäksi maksettavaksi jää nostokulu, joka on 6 % lainasummasta (120 euroa), varsinainen pääoma (2 000 euroa) sekä korot (850,13 euroa). Luoton hinnaksi tulee siis yhteensä 2970,13 euroa.

Näin haet lainaa Lunar Creditiltä

  1. Kirjoita selaimeen Lunar Credit, kirjaudu sisään ja merkkaa lomakkeeseen halutun luoton määrä.
  2. Täytä lomakkeeseen myös koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Myös käyttöehdot tulee hyväksyä.
  3. Täytä muut tarvittavat tiedot, tunnistaudu tarvittaessa verkkopankissa ja lähetä hakemus.
  4. Lunar Credit fi tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuuden. Jos kaikki on kunnossa, saa luottotarjouksen nopeasti, yleensä 10-30 minuutissa.

Lunar Credit omat sivut

Lunar Credit tarjoaa asiakkaille omat sivut, jossa on mahdollista hallinnoida luottoa. Juuri tältä sivulta on myös luottoa mahdollista nostaa, jos sitä vielä ei ole tehty. Asiakkaana voitkin siis ottaa suunnaksi sivuston Lunar Credit, kirjaudu ja sitten nostaa luottoa käyttöön omalta luottotililtäsi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, eli vähintään 18-vuotiaat, henkilöt. Hakijan tulee asua Suomessa ja omata suomalainen henkilötunnus, vaikka kansallisuus ei olekaan välttämättömyys. Lisäksi tulee hakijan luottotietojen olla kunnossa. Ne tarkistetaan jokaisen hakijan kohdalla, eikä maksuhäiriömerkinnän omaavalle hakijalle myönnetä luottoa. Hakijalla on myös hyvä olla säännöllisiä palkka- tai eläkekuluja. Vakuuksia tai takaajia ei lainanhakuun tarvita.

Lainan takaisinmaksaminen

  • Luottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Erä koostuu luoton pääoman lyhennyksestä, nostokulusta sekä korosta. Laskun saa joko paperisena tai sähköisenä.
  • Lunar Credit antaa mahdollisuuden lyhennysvapaaseen jaksoon, joka voi olla 5 päivästä 30 päivään. Jaksosta tosin peritään 5 euron maksu.
  • Tarvittaessa kanssa luoda erityisen maksusuunnitelman, joka voi mahdollistaa lainan uudelleenjärjestelyn.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lunar Credit laina on oiva mahdollisuus silloin, kun elämässä tulee eteen yllättäviä maksuja. Luottoa myönnetään joustavasti 50 eurosta jopa 2 000 euroon. Luottoa saa haettua helposti muutamassa minuutissa, minkä lisäksi luottopäätös tehdään yleensä 30 minuutin sisällä hakemisesta. Luotosta ei myöskään koidu kuluja, ellei sitä nosta. Näin luottoa voi ikään kuin hakea pahan päivän varalle.

Lunar Credit kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Lunar Credit tarjoaa luottoa, jota on mahdollista nostaa tarpeen tullen. Juuri tästä se saakin asiakkailta kiitosta. Luottoa voi nostaa juuri silloin, kun sitä itse haluaa, eikä luottoa välttämättä tarvitse nostaa, ellei sitä tarvitse juuri sillä hetkellä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä todella nopeaan palveluun, sillä luotto myönnetään yleensä 30 minuutin sisällä.

Asiakaspalvelu

Vaikka Lunar Credit on tanskalainen yritys, on sillä toimisto myös kotoisassa Helsingissä. Myös asiakaspalvelu palvelee kotimaisia asiakkaita selkeällä suomen kielellä. Yhteyden saa helposti sähköpostin välityksellä, ja palvelu on varsin nopeaa, sillä vastauksen saa yleensä muutamassa tunnissa.

Lunar Credit yhteystiedot

Asiakaspalveluun saa yhteyden seuraavan sähköpostiosoitteen kautta: asiakaspalvelu@lunarcredit.com. Lisäksi on Suomen toimisto alla olevassa osoitteessa. Siihen voi ottaa yhteyttä esimerkiksi siinä tapauksessa, että haluaa kirjallisesti perua luottonsa. Creditstar Finland Oy, c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 Helsinki.

UKK

📌 Mitä palveluita Lunar Credit tarjoaa?

Lunar Credit on tanskalainen yritys, joka tarjoaa asiakkaille joustoluottoa. Luottoa voi hakea 5 eurosta aina 2 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika vaihtelee 30 päivästä jopa vuoteen. Luottoa voi nostaa joustavasti juuri kuten itse haluaa, joko koko summan kerralla tai useissa pienemmissä erissä.

📌 Onko Lunar Credit turvallinen?

Kyllä, toimijana Lunar Credit on täysin turvallinen ja tekee juuri sen, mitä asiakkailleen lupaa - myöntää luottoa. Sen toimintaa valvoo Suomessa sekä kuluttaja-asiamies että Kuluttaja- ja kilpailuvirasto, joten voidaan myös katsoa, että se takaa toimijan turvallisuuden ja luotettavuuden.

📌 Miten saan luottoa?

Sinun täytyy olla täysi-ikäinen, Suomessa asuva henkilö, jotta luottoa voidaan myöntää. Lisäksi tulee sinulla olla jonkinlaisia säännöllisiä tuloja, jotka voivat olla esimerkiksi palkka- tai eläketuloja. Tärkeimpänä, luottotietojen tulee olla puhtaat. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, ei luottoa myönnetä.

📌 Toimiiko Lunar Credit Suomessa?

Vaikka Lunar Credit alunperin onkin tanskalainen yritys, toimii se myös täysin laillisesti Suomessa. Suomessa toimintaa pyörittää Creditstar Finland Oy -niminen yritys, joka on rekisteröity myös kaupparekisteriin. Yrityksellä on myös oma toimistonsa Helsingissä. Juuri tästä syystä Lunar Creditin myöntämiä luottoja valvoo Suomen viranomaiset.

📌 Onko Lunar Creditillä asiakaspalvelua?

Kyllä, asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse ja palvelua saa tietenkin suomeksi. Yhteyden saa sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@lunarcredit.com, ja asiakaspalvelu toimii suhteellisen ripeästi. Yleensä sähköposteihin vastataan muutamassa tunnissa, ainakin saman päivän aikana.

Yrityksen yhteystiedot LUNAR CREDIT
Virallinen sivusto fi.lunarcredit.com
Osoite Ryesgade 9.3. sal, DK-8000 Aarhus C, Denmark
Puhelinnumero 942599688

Arvostelut, LUNAR CREDIT 2

4,7
2 arviota
Kirjoita arvio

Hain luottoa Lunar Creditiltä ja päätös tuli tunnin sisällä. Takaisinmaksussa oli kuitenkin vaikeuksia, mutta sain nopeasti apua asiakaspalvelusta ja he vastasivat todella ystävällisesti viesteihin. Saatiin sovittua lyhennysvapaasta kuukaudesta, jotta kerkesin saada omat raha-asiani kuntoon. Todella ystävällistä ja joustavaa palvelua! Suosittelen!

Rahatilanteeni oli huonossa jamassa, joten päätin hakea joustoluottoa hätävaraksi. Sain luoton Lunar Creditiltä todella helposti ja nopeasti. Nyt minulla on 2 000 euron Lunar Credit laina tilillä jemmassa, eikä siitä edes kerry mitään kustannuksia ennen kuin itse nosto tehdään. On mukava tietää, että hätätilannetta varten on rahaa.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 1095 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %