Yhtiön luotot LAINAN KILPAILUTTAJA

4.8
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LAINAN KILPAILUTTAJA
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Nopeimmillaan pystymme toimittamaan lainatarjoukset alle puolessa tunnissa
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus: Lainan Kilpailuttaja

Kuten jo sivuston nimestä voi päätellä, Lainankilpailuttaja kilpailuttaa asiakkaalle tarjolla olevien lainantarjoajien lainat. Näin asiakas saa yhdellä hakemuksella jopa 25 pankin lainatarjouksen, ja voi niistä valita itselleen kaikkein edullisimman tai muuten sopivan. Kyseessä on täysin ilmainen ja riskitön palvelu, eikä saatua lainatarjousta tarvitse hyväksyä. Lainoja voi vertailla ympäri vuorokauden, vaikka keskellä yötä. Sivustoa hallinnoi kotimainen WebCube Oy -niminen yritys.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voi hakea 2 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika vaihtelee vuodesta 15 vuoteen. Korko määritellään aina jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti, ja voi myös vaihdella eri pankin välillä. Lisäksi voi pankista riippuen joutua maksamaan kuukausittaisia tilinhoitomaksuja tai esimerkiksi tilin avausmaksun.

Lainaesimerkki

Esimerkkilaina on 10 000 euron luotto, jonka takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Kyseisen lainan kuukausierä on 232,50 euroa. Siihen sisältyy 5 euron kuukausittain laskutuslisä sekä 90 euron avausmaksu. Tässä tapauksessa nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,90 %. Kokonaiskustannus, joka lainasta koituu, on 13 951 euroa.

Näin haet lainaa Lainankilpailuttajilta

  1. Kirjoita selaimeen Lainankilpailuttaja, kirjaudu sisään ja valitse haluamasi lainasumma ja laina-aika.
  2. Täytä lisäksi oma sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.
  3. Täytä mahdolliset muut tarvittavat tiedot ja tunnistaudu palvelussa.
  4. Saat lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta. Voit niiden joukosta valita itsellesi parhaan, ja sitten siirtyä pankin sivulle varsinaisesti hakemaan lainaa

Lainankilpailuttaja omat sivut

Koska Lainankilpailuttaja ei myönnä varsinaisia lainoja, ei sillä myöskään ole kirjautumispalvelua, jonka avulla hallita lainoja tai omia hakemuksia. Vaikka siis vertailisit lainasi sivustolla Lainankilpailuttaja, kirjaudu ei ole suinkaan tarpeen, vaan vertailu onnistuu helposti ilman tiliäkin.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat Lainankilpailuttajan sivuilla vertailla kaikki täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat Suomen kansalaisia. Jotkut pankit voivat kuitenkin vaatia 20 vuoden ikää lainan myöntämiseksi. Lisäksi tulee hakijalla olla säännölliset tulot, jotka voivat olla yhtä hyvin palkka- tai eläketuloja. Myös hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Maksuhäiriömerkintä estää erittäin todennäköisesti lainan saannin.

Lainan takaisinmaksu

  • Poikkeuksetta maksetaan lainaa takaisin kuukausittaisissa erissä. Maksu onnistuu joko sähköisesti omassa verkkopankissa tai lainantarjoajan omassa palvelussa.
  • Monet lainantarjoajat antavat mahdollisuuden siirtää eräpäivää tai käyttää lyhennysvapaan kuukauden.
  • Lainankilpailuttaja mahdollistaa usean lainan yhdistämisen.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainankilpailuttajan valtti on se, että sen kautta voi vertailla erisuuruisia lainoja, joiden maksuaika on joustava. Näin jokainen hakija saa juuri sellaisen lainan, joka parhaiten sopii itselle. Juuri siksi voi kilpailuttaa vaikkapa 2 000 euron lainan lomaa varten tai suuremman, esimerkiksi 10 000 euron lainan asunnon tulevaa remonttia varten. Jos puolestaan rahaa tarvitsee pikaisella aikataululla laskujen maksuun, onnistuu sekin varsin sujuvasti.

Kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Lainan kilpailuttaja saa kiitosta erityisesti kattavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustaan, johon on lisäksi helppo saada yhteys. Palvelu toimii nopeasti. Aspan lisäksi pitävät asiakkaat Lainankilpailuttajan sivuston selkeydestä. Sivusto on kokonaisuudessaan tyylikäs, sieltä on helppo löytää etsimänsä, ja ennen kaikkea lainojen vertailu on tehty todella helpoksi. Pankit ja niiden lainat voi kilpailuttaa ainoastaan muutamassa minuutissa. Lisäksi pankkien valikoima on laaja, ja tarjouksen voi saada kerralla jopa yli 25 pankilta.

Lainankilpailuttaja asiakaspalvelu

Lainankilpailuttajan asiakaspalvelu toimii todella mallikkaasti. Siihen saa nimittäin yhteyttä sekä sähköpostin, puhelimen että live chatin kautta. Vaikka lainoja voikin hakea vuorokauden ympäri, toimii asiakaspalvelu normaalien toimistoaikojen puitteissa. Vastauksen saa kuitenkin tarvittaessa nopeasti.

Lainankilpailuttaja yhteystiedot

Asiakaspalvelusta vastaa kokonaisuudessaan Salus Group Oy -niminen yritys. Yhteyden saa nopeasti puhelimitse numerosta 03 4109 2000. Lisäksi voi asiakaspalveluun voi lähettää sähköpostia osoitteeseen info@rahoitu.fi. Lainankilpailuttajaa pyörittävän yrityksen osoite puolestaan on WebCube Oy

Pl 13

63301 Alavus

UKK

📌 Mitä palveluita Lainankilpailuttaja tarjoaa?

Nimensä mukaisesti on Lainankilpailuttaja sivusto, joka kilpailuttaa asiakkaalleen lainantarjoajien tarjolla olevat lainat. Palvelu on siis helposti käytettävissä internetissä ja se on täysin maksuton. Palvelu auttaa asiakasta päättämään, minkä lainantarjoajan laina olisi kaikkein edullisin.

📌 Miten saan luottoa?

Lainankilpailuttaja ei myönnä lainoja, vaan se ainoastaan vertailee mahdolliset lainat asiakkailleen. Jos lainaa kuitenkin haluaa saada, tulee hakijan olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Hakijalla tulee myös olla säännöllisiä palkka- ja eläketuloja sekä puhtaat luottotiedot.

📌 Onko Lainankilpailuttaja turvallinen?

Kyllä, toimijana Lainankilpailuttaja on täysin turvallinen. Sitä se on erityisesti, kun ottaa huomioon sen seikan, että se vain kilpailuttaa lainat asiakkaille. Varsinaiset lainat puolestaan myöntää erillinen pankki, jonka luotettavuuteen myös kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

📌 Toimiiko Lainankilpailuttaja Suomessa?

Kyllä, Lainankilpailuttaja on täysin suomalainen toimija, jonka takana on Alavudelta lähtöisin oleva WebCube Oy -niminen yritys. Kyseessä on Suomeen rekisteröitynyt yritys, jolla sen vuoksi luonnollisesti on myös suomalainen y-tunnus. Näin sen toimintaa valvovat myös Suomen viranomaiset.

📌 Onko Lainankilpailuttajalla asiakaspalvelua?

Kyllä, asiakaspalvelu palvelee todella monipuolisesti. Yhteyttä voi ottaa kätevästi live chatin kautta, mutta tarjolla on myös palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@rahoitu.fi, soittaa puolestaan numeroon 03 4109 2000.

Yrityksen yhteystiedot LAINAN KILPAILUTTAJA
Virallinen sivusto www.lainankilpailuttaja.fi
Osoite PL 13 63301 Alavus
Puhelinnumero 03-4109 2000

Arvostelut, LAINAN KILPAILUTTAJA 2

4,8
2 arviota
Kirjoita arvio

Lainaa hakiessa heräsi muutamia kysymyksiä, jolloin tarvitsin kipeästi asiakaspalvelun apua. Lainankilpailuttajan asiakaspalvelu oli kuitenkin todella sujuvaa, ja avun sain chatin välityksellä vain muutamassa minuutissa. Lainankilpailuttajassa on asiakaspalvelua myöten koko paketti kohdallaan.

Kun lainantarve iski yllättäen juuri ennen palkkapäivää, halusin saada mahdollisimman hyvän lainatarjouksen. Lainan kilpailuttaja vertasi minulle monen pankin lainat, ja näin käytännössä eri pankkien eron koroissa ja muissa ehdoissa. Onnistuin löytämään todella edullisen lainan, siitä kiitos Lainankilpailuttajalle.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %