Yhtiön luotot CAPITUM

4.5
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot CAPITUM
Määrä alkaen 20 saakka 2250 €
Korko alkaen 49%
Laina-aika alkaen 7 saakka 90 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 5
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus Capitum pikalainapalvelusta

Capitum oy on suomalainen pikalainapalvelu, mutta omistajataustaltaan osa suurempaa kansainvälistä finanssiyhtiötä. Se tarjoaa yksinkertaisen ja helpon tavan saada pikalainaa. Yrityksen palvelua kannattaa käyttää seuraavista syistä:

 1. Suuri omistaja, vakaa rahoitustausta
 2. Nopea
 3. Päätökset ja rahansiirrot tapahtuvat välittömästi
 4. Laadukas asiakaspalvelu

Yritys tarjoaa lisäksi sivuillaan kattavan henkilökohtaisen palvelusivuston. Capitum kirjaudu sisään linkki avaa asiakkaalle hänen omat henkilökohtaiset laina-tiedot sisältävän suojatun sivuston.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voidaan maksimissaan myöntää 2 250 euroa ja pisin takaisinmaksuaika on 90 vuorokautta. Hakijan maksettavaksi tulee 30 prosentin nostopalkkio sekä 49 prosentin vuosikorko lainalle. Lainalaskuri sivustolla ilmoittaa tarkalleen takaisinmaksettavan summan.

Lainaesimerkki

Esimerkkitapauksessa asiakas nostaa 2 000 euron lainan moottoripyörän ostoa varten kolmen kuukauden (90 päivän) takaisinmaksuajalla. Nostopalkkiota menee 30 prosenttia eli 600 euroa. Korkoa laina-ajalle kertyy 245 euroa nimellisen 49 prosentin vuosikorolla. Luoton kokonaiskustannus on tällöin 2 845 euroa.

Miten lainaa voi hakea

Lainaa haetaan capitum.fi verkkosivuilta. Valitse haettava lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen hakijan tulee klikata lainanhakulinkkiä ja tehdä sähköinen tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla. Jos olet aiemmin hakenut lainaa, voit käyttää saamiasi tunnuksia uuden lainan hakemiseen. Käytännössä nopea prosessi menee seuraavasti:

 • Valitse haluamasi lainasumma
 • Valitse haluamasi laina-aika
 • Lähetä hakemus
 • Luotto siirretään maksuun tilillesi heti

Lainapäätös tehdään vain parin minuutin kestävän selvityksen jälkeen. Päätös lainasta ilmoitetaan sinulle verkkosivulla hakemuksen tekemisen jälkeen sekä tekstiviestillä. Laina siirretään tilillesi heti päätöksen tekemisen jälkeen. Lainan saapuminen sinun pankkitilillesi voi kestää päivästä kahteen, riippuen käyttämästäsi pankista. Viikonloppuna rahasiirtoja ei tapahdu ja samoin juhlapyhät voivat viivästyttää rahasiirtoja.

Capitum omat sivut

Asiakkaille luodaan yrityksen toimesta omat sivut palvelun, joka toimii asiakkaan itsepalveluportaalina. Portaaliin pääset verkkosivuston yläreunan ”Itsepalvelu” linkistä. Tunnuksien syöttämisen jälkeen klikataan Capitum Kirjaudu -painiketta. Tämä sähköinen palvelu tarjoaa mahdollisuuden tarkistaa omat lainat ja laskujen erääntyminen. Lisäksi palvelussa kerrotaan yrityksen tarjoamista lisäpalveluista.

Kuka voi hakea Capitum lainaa

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen, jolla on verkkopankkitunnukset. Aiemmat maksamattomat lainat voivat olla esteenä uuden lainan saamiselle. Jos saat hylkäävän päätöksen lainahakemuksellesi, ota yhteys asiakaspalveluun niin asia voidaan selvittää.

Lainan takaisinmaksaminen

Lainasumma maksetaan kertamaksuna takaisin laina-ajan päättyessä. Lainan voi maksaa takaisin etuajassa. Lainan maksupäivää voi siirtää tekemällä erillisen pyynnön tästä. Seitsemän vuorokauden siirto maksaa aina viisi euroa. Mikäli maksat lainan takaisin ilman laskun mukana ilmoitettua numeerista Capitum merkintää eli viitenumeroa, kannattaa soittaa asiakaspalveluun ja varmistaa, että maksu on saatu kohdistettua asiakastietoihisi.

Capitum kokemuksia

Nopea pikalaina on joskus tarpeen ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta tarvittavan rahan saamisesta hyvin nopeasti. ”Capitumin laina oli tililläni juuri niin nopeasti kuin luvattiin ja onnistuin siten saamaan hyvän diilin tehtyä. Kiitos.”, kertoo nimimerkki ”antiikkikauppias” palautteessaan. ”Capitum vippi on vain yksinkertaisesti hyvä ja nopea, kun sitä tarvitsee.”, kertoo toinen palautteen antajan terveisissään. Sivuston ja palvelun nopeus ja selkeys ovat palautteissa nousseet kehujen kohteeksi.

Capitum asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lainapalvelunumero, joka maksaa 2,95 € minuutilta ja paikallispuheluhinnan, vastaa lisäkyselyihin joka päivä kello 7-23 välillä numerossa 0600 922 42. Postiosoite yritykselle on Capitum PL323, 00121 Helsinki.

Yrityksen yhteystiedot CAPITUM
Virallinen sivusto capitum.fi
Osoite PL323 00121 Helsinki
Puhelinnumero 60092242

Arvostelut, CAPITUM 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Kun tarvitsin pikaisesti lainaa, ystäväni suositteli minulle Capitumia. Hän kertoi Capitumin omat sivut -palvelusta, jossa lainaan liittyvät asiat sujuvat asioimalla ainoastaan netissä. Voin itsekin suositella nyt Capitumia kaikille.

Capitum oli minulle uusi tuttavuus, mutta hyvin positiivinen kokemus. Voin suositella myös muille Capitumia. Kirjaudut vain sivuille ja tämän jälkeen kaikki sujuu hyvin helposti. Varmasti käytän Capitumin palveluja uudelleenkin.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
20 tuhansia
Laina-aika
365... 3650 päivää
Korko
0,00 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %