Yhtiön luotot BLUE FINANCE

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot BLUE FINANCE
Määrä alkaen 100 saakka 5000 €
Korko alkaen 9.9%
Laina-aika alkaen 90 saakka 1034 päivä
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 15 min.
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Blue Finance Oy yleisesti

Blue Finance on suomalainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuosia. Blue Finance Oy:n taloustiedot ovat kunnossa, ja luotettavuuden takeena yritys on rekisteröitynyt Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Lainaehdot

Blue Financen pikavippi on nopea laina akuuttiin tarpeeseen. Ensilainaaja voi saada enintään 300 € vipin ilman korkoja ja kuluja, vanhat asiakkaat voivat saada enintään 700 € vipin. Ensilaina on maksettava takaisin kahdessa viikossa, ja vanhojen asiakkaiden vipin takaisinmaksuaika on 12 kk. Vanhat asiakkaat maksavat vipistä 15 % nostopalkkion ja 30 % nimelliskoron.

Pikavippiasiakkaat saavat joka toisen kuukauden lyhennysvapaata, joten lyhennykset ovat joka toinen kuukausi.

Blue Financen joustoluotto on melko suuri, jopa 5 000 €. Asiakas saa käyttöönsä limiitin, josta voi tehdä pienempiä nostoja aina tarvittaessa. Nostosta peritään 15 % nostopalkkio, ja luoton nimelliskorko on 96 %. Takaisinmaksuaika on keskimäärin 30 päivää nostopäivästä, mutta luoton voi maksaa takaisin myös osamaksulla.

Asiakas voi myös aina tehdä suurempia lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois kerralla etuajassa ja säästää lainan kokonaiskuluissa.

Jos lyhennysten maksaminen ei onnistu, kannattaa ottaa heti yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Jos lyhennykset jättää maksamatta, käynnistää Blue Finance perintään liittyvät toimet.

Lainaesimerkki

Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen enintään 300 € suuruisen pikavippinsä täysin ilman korkoja ja maksuja. Vanhoilta asiakkailta peritään maksuja ja korkoja seuraavasti:

 • vipin saldo 200 €
 • nostopalkkio 15 %
 • nimelliskorko 30 %, todellinen vuosikorko 48,9 %
 • takaisinmaksuaika 12 kk
 • takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 275 € (maksu 6 erässä)

Pikavipin esimerkkilaskelma on melko selkeä ja suoraviivainen, mutta joustoluotto-esimerkit ovat aina vain suuntaa antavia, sillä sitä ei yleensä nosteta käyttöön kerralla, vaan useassa pienemmässä erässä, ja kulut riippuvat nostojen määrästä.

 • käyttöön nostettu joustoluotto 2 000 €
 • nostopalkkio 15 %
 • takaisinmaksuaika 12 kk, tasaerät
 • takaisinmaksettava summa kokonaisuudessaan 3 381,33 € (maksu 12 erässä)
 • todellinen vuosikorko 255,4 %

Kannattaa tutustua lainaehtoihin yhtiön sivuilla osoitteessa www.bluefinance.fi. Oman lainansa tiedot voi tarkistaa omalta asiakastililtään.

Miten hakea Blue Finance -lainaa?

Lainaa voi hakea milloin vain yhtiön nettisivujen kautta. Lainahakemukset käsitellään samantien, ja myös laina maksetaan asiakkaan tilille heti.

Lainanantaja tekee luottokelpoisuusarvioinnin hakijan antamien tietojen perusteella ja voi tarvittaessa tarkistaa tietoja esim. Väestörekisterikeskuksesta, Suomen Asiakastiedosta ja Instantorista. Hakemukseen ei tarvitse lisätä liitteitä.

Blue Finance -tili

Asiakkaalle perustettavat Blue Financen omat sivut ovat turvallinen tapa ylläpitää asiakkaan tietoja ja esimerkiksi ilmoittaa kätevästi osoitteenmuutoksesta. Lisäksi palvelun kautta voi tehdä mm. nostoja Joustoluotto-tililtä ympäri vuorokauden.

Asiakkaan on tunnistauduttava luotettavasti tiliä avattaessa verkkopankkitunnuksillaan. Jatkossa Blue Financeen kirjaudutaan asiakkaan henkilötunnuksella ja salasanalla.

Kuka voi hakea lainaa

Hakijalle asetetut vaatimukset:

 1. vähintään 18-vuotias
 2. ei maksuhäiriömerkintöjä
 3. vakituinen osoite Suomessa
 4. suomalainen pankkitili
 5. pystyy lainanantajan arvion mukaan maksamaan lainan takaisin.

Lainan takaisinmaksu

Uuden asiakkaan ilmainen pikavippi maksetaan takaisin 14 päivässä lainan nostosta, vanhojen lainojen takaisinmaksuaika on 12 kk. Yleensä lainaa lyhennetään kuukausittaisissa erissä, mutta Blue Financella takaisinmaksun voi tehdä 6 erässä joka toinen kuukausi, sillä asiakkaat saavat automaattisesti joka toisen kuukauden lyhennysvapaata.

Joustoluoton voi maksaa takaisin kerralla tai osamaksulla, jolloin kuukausittaisen lyhennyksen on oltava vähintään 12 % luoton saldosta tai 100 €.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Pikavippi voi olla hyvä ratkaisu yllättävässä, kertaluontoisessa lisärahantarpeessa, kun taas Joustoluotto sopii tilanteisiin, jossa pientä vippiä tarvitaan melko usein. Joustoluotto on aina käytettävissä ilman eri hakemusta, tosin tällainen jatkuvasti käytössä oleva luotto saattaa vaatia haltijaltaan tiukempaa itsekontrollia.

Asiakkaiden Blue Finance -kokemuksia

Yrityksellä on jo vuosien kokemus lainamarkkinoista, ja se näkyy. Palvelu on erittäin nopea, rahat saa käyttöönsä heti ja asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti ja asiantuntevasti. Asiakkaiden Bluefinance Oy -kokemuksia onkin mukava lukea, ja homma tuntuu toimivan. Jos jokin asia on epäselvä, kannattaa se varmistaa asiakaspalvelusta heti.

Blue Financen Asiakaspalvelu

Kuten sanottua, asiakaspalvelu on tällä yrityksellä todellakin hallinnassa, ja kysymyksiin saa vastauksen nopeasti.

Asiakaspalvelu palvelee joka päivä puhelimitse, chatillä ja sähköpostilla, lisäksi nettisivuilla osoitteessa bluefinance.fi on yhteydenottolomake.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puh.: 060 0303 060

Sposti: info@bluefinance.fi

Avoinna ma-pe klo 7-23 ja la-su klo 9-17. Lainapäätöksiä tehdään joka päivä klo 7-23.

Postiosoite:

Blue Finance Oy

Linnankatu 18

20100 Turku

Yrityksen yhteystiedot BLUE FINANCE
Virallinen sivusto www.bluefinance.fi
Osoite Linnankatu 18, 20100 TURKU
Puhelinnumero 600303060

Arvostelut, BLUE FINANCE 4

4,8
4 arviota
Kirjoita arvio

Hain netistä Blue Finance kokemuksia mutta ei niitä liiemmin löytynyt. Jotkut kokemuksista olivat todella negatiivisia joten en uskaltanut ottaa heti lainaa. Tein kuitenkin lainavertailua ja ei Bluen laina huonolta vaikuttanut. Korko jäi alle 30 %.

Yllätyin suuresti, miten hyvin Blue Financen palvelu toimii. Hain Blue Financen lainaa netissä ja päätöksen sain nopeammin, kuin alun perin luulin. Myös rahat olivat tililläni nopeasti. En ollut ennen hakenut lainaa, joten tämä oli yllätys.

Blue Finance toimi aivan moitteettomasti. Erityisesti ilahdutti Blue Financen omat sivut, joilla asioiden hoitaminen sujuu todella vaivattomasti. Olen suositellut Blue Financea myös tuttavilleni ja suosittelen sitä myös muille

Äkillinen rahantarve iski ja vastaus tähän oli Blue Finance. Kirjauduin sivuille, täytin tiedot ja loppu sujuikin niin nopeasti ja helposti, etten olisi ikinä uskonut. Voin ihan aidosti suositella Blue Financea kyllä ihan kaikille.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %