Yhtiön luotot AVENUE LAINA

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot AVENUE LAINA
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Eräpäivä Pankista riippuen rahojen siirtyminen tilillesi voi kestää tunneista enintään muutamaan päivään
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus Avenue Lainaa palvelusta

Yritys tarjoaa ilmaista palvelua kaikille, jotka etsivät lainoja ja erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Lainanvälityspalvelun avulla teet helposti kilpailutuksen, jossa saat tarjouksia useilta eri rahoitusyhtiöltä ja pankilta. Vältyt pitkältä etsimistyöltä ja lukuisten hakemuksien tekemiseltä kun teet haun sivuston kautta. Etsimistyö on tehty puolestasi ja palvelun avulla saat hyviä tarjouksia laajalta joukolta rahoitusyrityksiä yhdellä klikkauksella.

Avenue lainaa – palvelun kautta tehty hakemus ei luonnollisesti sido hakijaa mitenkään. Teet vain hakemuksen ja katsot millaisia tarjouksia saat. On täysin omissa käsissäsi tehdä päätös siitä, hyväksytkö yhtäkään saamistasi tarjouksista. Avenue laina merkintää ei tule valitsemaasi lainaan.

Ehdot Avenue lainan myöntämiselle

Avenue lainaa palvelun kautta pystyy hakemaan lainaa 2000 eurosta alkaen jopa 60 000 euron maksimisummaan asti. Mukana olevat pankit ja luotonantajat käsittelevät hakemuksia itsenäisesti. Kukin heistä arvioi hakemukseesi perusteella, paljonko he pystyvät tarjoamaan lainaa tarpeisiisi. Lainoittajat voivat tarjota myös erilaisia lainatuotteita, joissa saattaa olla vaihtelevia minimi- ja maksimisummia. Voit saada samalta rahoituslaitokselta useampiakin tarjouksia erilaisista rahoitustuotteista.

Lainaesimerkki

Otamme esimerkiksi 10 000 euron suuruisen remonttilainan, johon haluamme viiden vuoden takaisinmaksuerän. Lainan tarkat ehdot määräytyvät hakijakohtaisesti ja tällä kertaa saamme tarjouksen, jossa nimelliskorko asettuu 12,6 prosenttiin ja todellinen vuosikorko on puolestaan 14,9 prosenttia. Kuukausieriin tulee 5 euron laskutuslisä ja koko lainan avausmaksuna peritään 95 euroa. Kuukausieräksi muodostuu 233 euroa ja lainan täysimääräiseksi hinnaksi 13 958 euroa.

Miten lainaa voi hakea

Verkkosivustolta avenuelainaa.fi on helppo hakea lainaa. Käytännössä hakijan tulee vain tehdä seuraavat toimenpiteet:

  • Kirjaa hakukenttiin summa ja takaisinmaksuaika
  • Täytä varsinainen hakemus ja lähetä se
  • hakemus on anonyymi ja turvallinen eikä edellytä erillistä Avenue lainan kirjautumista
  • Valitse haluamasi tarjous ja rekisteröidy lainantarjoajan sivulle hakemaan lainaa

Toisinaan rahoituslaitokset voivat tarjouksissaan esittää hieman hakemuksestasi poikkeavia laina-aikoja ja summia. Tarkista siis tarkkaan ennen tarjouksen hyväksymistä, mitä laina pitää sisällään.

Avenue Lainaan asiakkaan omat sivut

Sivustolla ei ole erillisitä Avenue laina omat sivut osiota asiakkaalle. Sivusto on yksinkertainen ja tehokas lainavertailusivusto, eikä varsinainen lainan tarjoaja. Avenue Lainaa ohjaa sinut parhaimman lainan tarjoajan palvelujen piiriin ja käytännössä jokainen rahoituslaitos tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaisia sivuja lainan myöntämisen jälkeen.

Kuka voi hakea lainaa

Lainatarjouksia voi hakea sivuston kautta kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset. Erityisiä rajoitteita ei ole. Varsinaisen luoton myöntäjällä voi olla lisärajoitteita, joihin avenue lainaa -palvelu ei voi vaikuttaa. Tarjouksia kannattaa kuitenkin aina pyytää sivustomme kautta.

Lainan takaisinmaksaminen

Avenue lainaa –palvelun kautta hakiessasi lainaa, saat valita takaisinmaksuajan 1 – 15 vuoden välille. Takaisinmaksu tehdään kuukausierissä. Valitsemasi takaisinmaksuaika vaikuttaa luonnollisesti maksamasi kuukausierän suuruuteen. Pitkä laina-aika pienentää kuukausieriä, mutta pääsääntöisesti lisää myös lainan kustannuksia. Tarkemmat ehdot takaisinmaksulle määrittelee valitsemasi lainantarjoaja.

Avenue lainaan lainakokemuksia asiakkaiden kertomana

”Kiitos helposta palvelusta. Sain valittua hyvän lainan avullanne”, kertoo nimimerkki ”remontoija” palautteessaan. Palvelun nopeus ja sitä kautta saadut hyvät tarjoukset keräävät kiitosta verkkokeskusteluissa ja yrityksen saamissa palautteissa.

Avenue lainaa yhteystiedot

Avenue lainan kirjaudu sisään toimintoa ei tarvita asiakaspalvelun tavoittamiseksi. Yrityksen asiakaspalveluun saa yhteyden seuraavilla tavoilla:

  • Arkisin kello 9 – 16 sivuston keskustelukanavan kautta
  • Iltaisin ja viikonloppuisin voit lähettää sivustolta viestin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu vastaa viestiisi seuraavana arkipäivänä.
Yrityksen yhteystiedot AVENUE LAINA
Virallinen sivusto www.avenuelainaa.fi
Osoite Njalsgade 76, 2300 Copenhagen, Denmark

Arvostelut, AVENUE LAINA 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Olen hakenut lainaa ennenkin netistä, mutta nyt päätin kokeilla Avenuelainaa. Kirjauduin sivuille ja kaikki sujui kyllä helpommin, kuin koskaan ennen. Lainan hakeminen, päätös ja rahan siirtyminen kävivät kaikki hyvin nopeasti.

Avenuelainan omat sivut oli palvelu, joka yllätti kyllä positiivisesti. Monesti mainostetaan kaiken sujuvan kätevästi netissä, mutta ainakin Avenuelainan kohdalla tämä oli ihan totta, eikä vain pelkkä mainoslause. Voin suositella!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %