Yhtiön luotot VIVUS

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
0%
per päivä

Alennuskoodi ensimmäiselle lainalle yritykseltä VIVUS 0 % korolla per päivä

Tee hakemus yrityksen VIVUS verkkosivujen kautta, syötä alennuskoodi ja saat ensimmäisen lainan 0 % per päivä.

Lainaehdot VIVUS
Määrä alkaen 10 saakka 2010 €
Laina-aika alkaen 3 saakka 61 päivä
Ikä, vuosina alkaen 20-80 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 5 min.
Eräpäivä 15 min.
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Vivus yleisesti

Vivus on 4Finance Oyj:n aputoiminimi, jonka kautta voi saada joustavaa pikaluottoa. 4Finance on suomalainen yritys, joka on listattu Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Yhtiö kuuluu latvialaiseen konserniin, joka toimii yli kymmenessä maassa.

Lainaehdot

Vivus.fi:n kautta voi saada lyhytaikaisia joustavia lainoja. Uudet asiakkaat voivat saada käyttöönsä enintään 400 euron luottorajan, vanhoille asiakkaille voidaan myöntää 2010 euron luottoraja. Asiakas voi nostaa rahaa luotolta tarpeensa mukaan.

Muista joustoluottoja myöntävistä yhtiöistä poiketen Vivuksen lainan takaisinmaksuehtoja ei tosin voi kutsua kovin joustaviksi, sillä pienemmät luotot on maksettava kerralla 30 päivän kuluessa ja isommatkin viimeistään 61 päivän kuluessa lainan myöntämisestä. Takaisinmaksuaika alkaa lainan ensimmäisestä nostosta, eivätkä myöhemmät nostot vaikuta eräpäivään. Vivus-luotto onkin tyyliltään enemmän perinteinen pikavippi kuin nykyisin suosiotaan kasvattava joustoluotto, jossa sek luoton nostaminen että takaisinmaksu joustavat asiakkaan tarpeiden mukaan.

Uudet asiakkaat saavat Vivukselta ensimmäisen lainansa täysin kuluitta ja koroitta, vanhat asiakkaat maksavat luotostaan hiukan yli 200 %:n vuosikorkoa.

Lainaesimerkki

Vivus-vippi on siis periaatteessa jonkin verran joustava pikavippi. Uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainansa täysin koroitta ja kuluitta, toisin sanoen he maksavat takaisin vain saman summan, jonka lainasivat. Vanhat asiakkaat sen sijaan maksavat myös korkoja, esimerkiksi:

 • lainasumma 1 000 €
 • laina-aika 30 pv
 • Nimellinen vuosikorko 206,41 %, todellinen korko 573,01 %
 • korot 169 €
 • maksettava yhteensä 1169 €

Jos maksuaika pidennetään 60 päivään, on korkojen osuus 339 €.

Lainaa voi halutessaan kuitenkin lyhentää myös useassa erässä, jolloin korkojen osuus pienenee saldon pienentyessä. Varsinaista osamaksuvaihtoehtoa ei ole tarjolla.

Koska kyseessä on pikavipin ja joustoluoton yhdistelmä, joka poikkeaa jonkin verran muista markkinoilla olevista lainatuotteista, kannattaa ennen luoton hakemista tutustua tarkoin lainaehtoihin ja varmistaa, että todella pystyy maksamaan luoton takaisin vaaditusti.

Miten hakea Vivus-joustoluottoa?

Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tutustu ennen hakemuksen täyttämistä lainansaannin edellytyksiin ja lainaehtoihin.

Lainahakemus löytyy Vivuksen sivuilta osoitteessa www.vivus.fi.

 1. Luo itsellesi asiakasprofiili ja tunnistaudu turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Määritä itsellesi salasana, jota käytät jatkossa palveluun kirjautuessasi.
 2. Syötä hakemuslomakkeelle kaikki vaaditut tiedot.
 3. Lähetä lomake.

Hakemukset käsitellään yleensä välittömästi, ja kun hakemus on hyväksytty, maksaa Vivus rahat tilille välittömästi. Yleensä saat siis rahat käyttöösi noin 15 minuutin kuluessa, huomaa kuitenkin, että joillakin pankeilla rahansiirtoon voi kulua 1-2 päivää.

Vivus voi myös hylätä lainahakemuksesi. Yleisimpiä syitä hakemuksen hylkäämiselle ovat:

 • virheellinen tai puutteellinen hakemus
 • maksuhäiriömerkintä
 • liian pienet tulot tai ei säännöllisiä tuloja.

Voit tiedustella hylkäämisen syytä vivus.fi:n asiakaspalvelusta, mutta lainanantajan ei tarvitse perustella hakemuksen hylkäämistä. Huomaa myös, että luottoraja voidaan myös myöntää haettua pienemmälle summalle.

Vivus -omat sivut

Kun teet ensimmäisen hakemuksesi, luot samalla itsellesi oman profiilin Vivuksen verkkopalveluun. Ensimmäisellä kerralla sinun on tunnistauduttava luotettavasti verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella, mutta jatkossa Vivus-kirjautuminen tapahtuu omalla sähköpostiosoitteellasi ja itse määrittelemälläsi salasanalla.

Palvelussa voit paitsi tarkastella ja ylläpitää omia tietojasi, myös tehdä rahansiirtoja. Huomaa, että jos et saa laskua postitse, on lasku silti maksettava. Mene tällöin osoitteeseen vivus.fi, kirjaudu profiiliisi ja tarkista tarkat maksutiedot. Saat oikeat tiedot tietysti myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun esimerkiksi puhelimitse.

Kuka voi hakea Vivus-lainaa

Vastuullisena lainanantajana Vivus arvioi aina lainansaannin edellytykset asiakaskohtaisesti ja voi hylätä hakemuksen täysin oman harkintansa mukaan. Yleisesti hakijalta edellytetään mm.:

 • vähintään 20 vuoden ikää
 • puhdasta luottotietorekisteriä
 • vakituista osoitetta Suomessa
 • suomalaisia verkkopankkitunnuksia ja mobiililiittymää.

Lisäksi hakijalla on oltava oma henkilökohtainen sähköpostiosoite. Tarkista lainansaannin edellytykset yhtiön nettisivuilta ennen hakemuksen täyttämistä.

Lainan takaisinmaksu

Vivus-pikavippi maksetaan takaisin kokonaisuudessaan joko 30 tai 61 päivän kuluessa luoton myöntämisestä. Lainaa voi myös halutessaan maksaa takaisin ennenaikaisesti, jolloin voi säästää korkokustannuksissa.

Jos lainaa ei pysty maksamaan eräpäivään mennessä, kannattaa ottaa yhteyttä lainanantajan asiakaspalveluun. Jos suoritus on myöhässä vähintään 7 päivää, voi lainanantaja pyynnöstä suostua maksusuunnitelman tekemiseen. Ota itse aktiivisesti yhteyttä lainanantajan asiakaspalveluun maksusuunnitelman laatimiseksi.

Jos maksut laiminlyödään, käynnistää Vivus perintään liittyvät toimenpiteet. Tällöin asiakkaan maksettavaksi tulevat lainan lisäksi myös perintäkulut ja viivästyskorot, ja seurauksena voi olla myös merkintä luottotietoihin.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Vivus myöntää puolijoustavia pikavippejä, joiden takaisinmaksuaika on joko 30 tai 61 päivää lainasummasta riippuen. Uusille asiakkaille yhtiö tarjoaa täysin korotonta ja kulutonta lainaa, mikä on tietystikin hyvä tarjous, johon kannattaa tarttua, jos tarvitsee pientä lainaa.

Vivuksen luotto voi olla hyvä ajatus, jos tarvitsee rahaa nopeasti, ja on varma siitä, että pystyy sen myös maksamaan takaisin nopeasti. Jos taas huomaa tarvitsevansa pientä lainaa usein, voi jokin muu, enemmän joustava joustoluotto olla parempi vaihtoehto.

Asiakkaiden Vivus-kokemuksia

Vivuskin on jo kerryttänyt kokemusta markkinoilla, ja asiat kyllä hoituvat heidän kanssaan asiakkaidenkin kokemusten mukaan sutjakkaasti. Ilmainen ensilaina on hyvä tarjous ja kannattaa ilman muuta hyödyntää, jos lainaa on ottamassa, mutta suuremmat lainat ovat ehdoiltaan melko kovia. Korko on korkeahko ja takaisinmaksuaika kovin lyhyt, joten kannattaa miettiä, tarvitseeko lainaa todellakin ihan välttämättä, ja kannattaisiko kenties tutustua muihinkin lainantarjoajiin.

Vivus.fi-kokemuksia lukiessa vahvistuu myös viesti siitä, että lainaehtojen lukeminen ja ymmärtäminen on todella, todella tärkeää. Jos maksut myöhästyvät tai asioista on erimielisyyksiä, kannattaa asia selvittää lainanantajan kanssa heti eikä jäädä odottamaan, sillä se tulee helposti erittäin kalliiksi. Sanotaan se siis vielä kerran: lue ehdot - ja varmista, että ymmärrät ne - ennen lainan hakemista.

Vivus-asiakaspalvelu

Vivus palvelee asiakkaitaan monessa kanavassa. Tarjolla on puhelinpalvelun lisäksi sähköposti ja myös nettisivuilta löytyvä chat-palvelu. Toisaalta sitten moneen muuhun pikalainayhtiöön verrattuna Vivuksen aukiolo on melko rajallinen, lisäksi puhelinpalvelu on maksullinen.

Vivuksen yhteystiedot

Jos on tarvetta ottaa yhteyttä Vivukseen tai sen asiakaspalveluun, onnistuu se maksullisen puhelinpalvelun, sähköpostin tai chat-palvelun kautta.

Vivus.fi:n yhteystiedot ovat:

Puh: 0600 550 750 (0,76 €/min + mpm/pvm)

Sposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9 – 17.

Postiosoite:

4finance Oy

Lintulahdenkuja 10

00530 Helsinki

Yrityksen yhteystiedot VIVUS
Virallinen sivusto www.vivus.fi
Osoite Lintulahdenkuja 10, 00500 Helsinki.
Puhelinnumero 600550750

Arvostelut, VIVUS 4

4,8
4 arviota
Kirjoita arvio

Kokemukset Vivuksen lainoista ei ainakaan nettifoorumien mukaan ole pelkästään positiivisia, joten pitkällisen pohdinnan jälkeen otin lopulta Vivuksen lainan. Nykyään laina vaikuttaisi ihan kohtuuhintaiselta varmaankin lainojen lakimuutoksesta johtuen. Korko jäi alle 30 %.

Kun äkillinen vaje iskee budjettiin, on vastaus kyllä Vivus! Kirjaudut vain heidän palveluunsa ja haet luottoa todella näppärästi. Suosittelen tätä kyllä kaikille. Harvoin mikään asia sujuu näin helposti kesken kesälomakauden.

Hain lainaa netissä ensimmäistä kertaa, ja Vivus -laina yllätti täydellisesti. Olin kuvitellut lainan hakemisen olevan hankalampaa ja päätöksen vievän pidempään, mutta kaikki sujui hyvin nopeasti. Nyt tiedän, että Vivus auttaa nopeasti.

Käytin Vivuksen lainapalveluja jo toista kertaa, sillä tiesin jo valmiiksi, että Vivus omat sivut -palvelu on todella helppo käyttää, eikä katso aikaa, eikä paikkaa. Aivan varmasti asioin nimenomaan Vivuksen kanssa jatkossakin.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %