Yhtiön luotot TOP5CREDITS

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot TOP5CREDITS
Määrä alkaen 500 saakka 60000 €
Korko alkaen 4%
Laina-aika alkaen 365 saakka 6570 päivää
Ikä, vuosina alkaen 21-75 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 24 tuntia
Eräpäivä 1-2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen mahdollisesti

Sisältö

Top5Credits yleiskatsaus ja kokemuksia

Top5Credits on erinomainen verkossa toimiva palvelu. Nimensä mukaisesti vertaa se asiakkaalle markkinoilla olevien pankkien lainat ja tarjoaa sitten viittä parasta vaihtoehtoa, joista asiakas saa valita haluamansa. Palvelun takana on suomalainen yritys, joka on toiminut rahoitusalalla jo vuodesta 2012 lähtien.

Ehdot lainan myöntämiselle

Top5Credits pikalaina tai luotto on haettavissa 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Myös laina-ajassa on joustoa; vuodesta aina 18 vuoteen asti. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,19% ja 38% välillä. Korko lasketaan kuitenkin jokaiselle asiakkaalle erikseen ja se perustuu hänen antamiin tietoihin. Koron lisäksi voi lainasta tulla maksettavaksi aloitus- tai kuukausimaksu.

Top5Credits lainaesimerkki

Esimerkkinä 10 000 euron Top5Credits luotto, jonka takaisinmaksuajaksi on määritelty viisi vuotta. Lainan todelliseksi vuosikoroksi tulee 5,43%. Näin takaisin maksettava summa on yhteensä 11 399 euroa, joka maksetaan 184 euron kuukausierissä. Koron lisäksi tulee maksettavaksi 50 euron avausmaksu sekä viiden euron kuukausimaksu.

Näin haet lainaa

 1. Merkitse selaimeen osoite Top5Credits, kirjaudu sisään ja merkitse lainalaskuriin haluttu laina-aika ja -summa.
 2. Lainatarjouksien joukosta valitaan juuri sinulle viisi parasta vaihtoehtoa. Tarjoukset näkyvät vain minuutissa.
 3. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, siirtyy varsinaisen lainahakemuksen teko valitulle pankille, minkä jälkeen varat näkyvät tilillä nopeasti.
 4. Joskus lainahakemus voidaan hylätä. Se johtuu yleensä siitä, että luottotiedot eivät ole kunnossa tai että ikä ei riitä lainan hakemiseen.

Top5Credits omat sivut

Sivustolla ei ole tarjolla erillistä kirjautumisvaihtoehtoa, vaan sivustolla voi yksinkertaisesti vain vertailla markkinoiden eri pankkien lainatarjoukset. Tästä syystä ei omien lainojen tarkkailu tai hallinnointi juuri ole tarpeen tai edes mahdollista - siksi myös Top5Credits kirjautuminen ei ole palveluna tarjolla.

Kuka voi hakea lainaa?

Hakijan kriteerit määrittää yleensä pankki, ei varsinaisesti Top5Credits. Merkintä luottotiedoissa estää kuitenkin lähes varmasti lainansaannin, joten luottotietojen tulee olla kunnossa. Hakijan tulee myös olla vähintään 18-vuotias. Lisäksi voi pankki vaatia osoitetta Suomessa tai jopa Suomen kansalaisuutta. Usein vaaditaan myös säännölliset tulot, jotka voivat koostua palkka- tai eläketuloista. Takuita tai vakuuksia ei kuitenkaan tarvita.

Lainan takaisin maksaminen

 • Top5Credits pikavippi tai luotto maksetaan takaisin pankille, joka sen on myöntänyt. Takaisinmaksun aikataulu määritellään jo lainasopimuksessa.
 • Yleensä maksetaan lainaa takaisin kuukausittaisissa erissä ennalta sovittuna päivänä. Top5Credits lasku sähköpostiin onnistuu helposti, ja laskun voi maksaa suoraan verkkopankissa.
 • Myös lainan maksaminen takaisin sovittua nopeammin tai jopa yhdessä erässä onnistuu.
 • Jos laskua ei maksa ajallaan, seuraa siitä maksumuistutus. Jos muistutukset jatkuvasti jättää huomioimatta, voi lopputulos olla maksuhäiriömerkintä.
 • Tops5Credits mahdollistaa myös lainojen yhdistelyn.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Top5Credits online mahdollistaa ehdottomasti erilaiset lainat kaikenlaisiin tarpeisiin. Siksi se vertaa lainatarjoukset jopa 50 pankilta tarjoten asiakkaalle vain parhaimmat viisi tarjousta. Lainaa voi hakea 500 eurosta kymmeniin tuhansiin euroihin - oli tarve sitten pikaiselle budjetin korotukselle tai lainalle tiettyä suurempaa kohdetta varten.

Top5Credits kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Asiakkaiden mielestä parasta palvelussa on juuri se, että he saavat nähtäväksi viisi parasta lainatarjousta. Tarjouksia ei siis tarvitse kahlata läpi kilometrikaupalla, vaan parhaat on poimittu suoraan asiakkaalle. Juuri tästä syystä on Top5Credits joustoluotto ja sen hakeminen erittäin helppoa. Kiitosta saa myös selkeä lainalaskuri.

Top5Credits asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu ei ole erityisen kattava, sillä yhteyttä voi ottaa ainoastaan sähköpostitse. Sivusto on kuitenkin kattava, ja sen avulla löytää vastauksen useimpiin kysymyksiin. Kannattaa myös huomioida, että koska Top5Credits ainoastaan vertailee lainat asiakkaalle, eikä myönnä lainoja, ei sen aspa osaa vastata itse lainatarjouksia koskeviin kysymyksiin, vaan ainoastaan hakemuksiin.

Yhteystiedot Top5Credits

Sivustoa ja palvelua pyörittää täysin kotimainen yritys, joka kulkee nimellä Draivi Media Oy. Tarvittaessa saa asiakaspalveluun yhteyttä sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen fi@top5credits.com. Yrityksen postiosoite on puolestaan seuraava:

Alvar Aallon Katu 5 B LT1

00100 Helsinki

Yrityksen yhteystiedot TOP5CREDITS
Virallinen sivusto www.top5credits.com
Osoite Alvar Aallon Katu 5 B LT1 00100 Helsinki

Arvostelut, TOP5CREDITS 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Tarvitsin lainaa ja päätin ottaa kokeiluun sivuston Top5Credits. Lainalaskuri oli todella kätevä, ja jo sen avulla sai hyvin ideaa mahdollisista lainoista. Päätinkin vertailla lainat ja sain hyviä tarjouksia. Sain valittua lainaan hyvät ehdot ja takaisinmaksu sopii juuri minun aikatauluihini. Hyvä palvelu, helppo ja nopea käyttää. Lainat ovat sitäkin parempia!

Halusin juuri tietyn kokoisen lainan, koska kylppäri piti remontoida. Top5Credits vertaili lainat ja sain tarjoukset, mutta minulle ei kuitenkaan myönnetty sen kokoista lainaa kuin tarvitsin. Se jäi harmittamaan, sillä odotukset olivat korkealla. Sain kuitenkin pienemmän lainan.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %