Yhtiön luotot OSTOSRAHA

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot OSTOSRAHA
Määrä alkaen 400 saakka 10000 €
Korko alkaen 24.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 2880 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20-75 vuotta vanha
Käsittelyaika Hakemukset käsitellään yleensä noin 15 minuutin kuluessa sen vastaanottamisesta
Eräpäivä Myönnetty laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Käytettävissäsi on 1-3 maksuvapaata kuukautta

Sisältö

Yleiskatsaus – Ostosraha

OPR Ostosraha on OPR-Finance Oy:n tarjoama kulutusluotto, joka on suunnattu yksityishenkilöille. OPR-Finance on ollut toiminnassa jo 14 vuotta ja kansainvälisestä nimensään huolimatta kyseessä on täysin suomalainen rahoittaja. OPR-Finance tarjoaa erilaisia rahoituspalveluita myös yrityksille.

Ehdot lainan myöntämiselle

Ostosraha kulutusluotto on 400-3000 euron suuruinen laina, jolle on mahdollista valita 1-3 vuoden laina-aika. Nimelliskorko on 19,9 % ja lainan maksimivuosikorko puolestaan on 29,4 %. Näiden lisäksi kuluttajan takaisinmaksettavaan summaan lisätään myös lainanhoitopalkkio, joka on 1,20-9 euroa kuukaudessa.

Lainaesimerkki

Ostosraha korko lasketaan seuraavasti: korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Aika kirjoitetaan kuukausiin kuuluvien päivien yhteenlasketulla määrällä, joka jaetaan vuoden päivillä. Tällöin esimerkiksi kolmen kuukauden takaisinmaksuaika vuosina olisi 92/365. Jos kyseessä taas on karkausvuosi, aika vuosina olisi 92/366.

Esimerkiksi 1000 euron pääomalla, 10 % vuosikorolla ja 2 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 1000 x 10/100 x 61/365 = 16,71.

Lainaa ilman kuluja

Uusille asiakkaille markkinoidaan ajoittain lainaa ilman kuluja. Tämä tarkoittaa, että tehdessään ensi kertaa lainahakemuksen kyseisen rahoitusyhtiön kautta, asiakas maksaa takaisin vain lainaamansa summan ja sille kertyneet korot – ei mitään muuta, kuten nostomaksuja tai tilinhoitokuluja. Tällä hetkellä Ostosraha Suomi ei tarjoa alennuskoodeja uusille lainoille.

Miten täytän hakemuksen – Ostosraha laina

Kulutusluoton hakeminen OPR-Financelta on vaivatonta. Näin se onnistuu:

 1. Mene osoitteeseen www.ostosraha.fi
 2. Valitse minkä suuruisen lainan haluaisit sekä toivomasi laina-ajan pituus. Laina-ajaksi on valittavissa 1-3 vuotta.
 3. Täytä lainahakemukseen vaaditut tiedot – varmista, että ne ovat oikein
 4. Saat ilmoituksen lainahakemuksen hyväksymisestä 15 minuutissa
 5. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi automaattisesti

Hylätty päätös lainahakemukselle ei ole maailmanloppu. Hylkäyksen syynä on yleensä se, että kuluttaja ei ole täyttänyt lainaehtoja; yleisin syy tähän ovat maksuhäiriömerkinnät. Voit aina tehdä lainahakemuksen uudelleen ja hakemalla lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa mahdollisuutesi lainan saamiseksi nousevat, sillä kahden henkilön katsotaan pystyvän lainan takaisinmaksuun paremmin kuin yhden.

Ostosraha kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Kuluttajan tehdessä lainahakemuksen kotisivuilla tulee hän samalla tehneeksi itselleen käyttäjätilin. Ostosraha omat sivut tarjoaa kuluttajalle nopean tavan muun muassa seurata lainahakemuksen etenemistä. Kirjaudu -painikkeen kautta kuluttaja voi kirjautua sisään omalle sivulleen. Kirjaudu sisään -painike löytyy sivuston oikeasta yläkulmasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Ostosraha on mahdollista saada, jos lainanhakija on yli 21-vuotias Suomen kansalainen, jonka raha-asiat ovat kunnossa eli hänellä ei ole maksuhäiriöitä. Soittaa mahdollisesti lainanhakijalle – tämä on yleinen käytäntö osassa rahoitusyhtiöistä. OPR-Finance tarkistaa hakijoiden luottotiedot ennen lainan myöntämistä varmistuakseen kuluttajan takaisinmaksukyvystä.

Suunnittele takaisinmaksu osaksi menojasi

Kuluttajan tulee maksaa saamansa kulutusluotto takaisin lainaehtoihin merkityn ajan sisällä. Muita huomioita lainan takaisinmaksuun liittyen:

 • Kuukausittainen takaisinmaksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Ostosraha lasku sähköpostiin vaatii reagointia ja se kannattaakin pistää laskutukseen heti.
 • Laina on mahdollista maksaa takaisin yhdessä erässä.
 • Lainaa voi maksaa pois suuremmissa erissä, kuin lainaehtoihin on merkitty.
 • Laina-ajan pidentämisestä voi tarvittaessa keskustella OPR-Financen kanssa.

Ottaessaan lainaa, kuluttajan täytyy muistaa, että

 • lainan takaisinmaksun vältteleminen johtaa 5 euron kappalehintaisiin viivästysmaksuihin ja
 • Ostosraha perintä siirtyy Svean hoidettavaksi, jos kuluttaja ei huolehdi maksuista edes muistutusmaksujen jälkeen.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Ostosraha online on kulutusluotto, joka on tarkoitettu suunniteltuun rahanmenoon. Tällainen voi olla esimerkiksi auton hankinta, keittiöremontti tai vaikkapa lomamatka perheen kanssa. Keskiössä tässä on nimenomaan etukäteen tehty suunnittelu, mikä tekee lainan ottamisesta harkittua ja tällöin myös takaisinmaksu on mietitty osaksi tulevaa budjettia. Ostosraha pikavippi ei ole tällä hetkellä saatavilla oleva palvelu.

Ostosraha – Kokemuksia

Ostosraha.fi kokemuksia kuvaavat positiivisuus ja mahdollistaminen. Parissa minuutissa täytettävä lainahakemus ja nopea lainapäätös tuovat kuluttajille mahdollisuuden tarttua unelmiinsa ja tehdä niistä totta. Yritys keskustelu tuo hyödyllistä tietoa kuluttajille, sillä paras tapa tutustua mihin tahansa uuteen palveluun on kuulla siitä muilta sitä jo käyttäneiltä.

Ostosraha – Asiakaspalvelu

Ongelmatilanteissa tai jos haluat saada selvyyttä mieltä askarruttaviin kysymyksiin kulutusluottoon liittyen on Ostosraha.fi asiakaspalvelu tavoitettavissasi. Asiakaspalvelijoihin saat yhteyden sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@ostosraha.fi kello 8-22 välisenä aikana joka arkipäivä. Puhelinpalvelu on sen sijaan käytössä arkisin kello 9-18 välillä numerosta 020 741 2030.

Ostosraha – Yhteystiedot

Ostosrahaa tarjoavan OPR-Financen postitusosoite on OPR-Finance Oy Lautatarhankatu 8 B 00580 Helsinki. Kyseisessä osoitteessa ei ole asiakaspalvelupistettä vaan kysymykset ja palaute asiakaspalveluun tulisi suunnata osoitteeseen vain kirjeitse. Helpoin tapa yhteydenottoihin on edellä mainittu sähköpostiosoite tai puhelinsoitto.

FAQ – Usein Kysytyt kysymykset

📌 Kuinka paljon Ostosraha myöntää lainaa?

On mahdollista saada 400-3000 euroa oman tarpeensa mukaan. Se sopii siis loistavasti sekä pieniin että isoihin menoihin, kuten kodin remontteihin, lomamatkoihin tai arjen hallintaan. Lainaan lisätään aina Ostosraha korotus sekä kulut. Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 1-3 vuotta.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni lainaa?

Lainaa voi hakea vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen. Yleistä 18 vuoden ikärajaa korkeampi ikä johtuu siitä, että Ostosrahaa hakiessaan kuluttajan luottotiedot ja takaisinmaksukyky tarkistetaan. 21-vuotias todennäköisemmin pystyy maksamaan lainan takaisin ongelmitta, toisin kuin juuri 18-vuotta täyttänyt.

📌 Tarjoaako Ostosraha korotonta lainaa?

Ostosraha ei ole koroton laina vaan kulutusluotto, johon lisätään korko sekä erinäiset kulut. Kuluttajan tulee maksaa takaisin näistä muodostuva loppusumma lainaehtojen mukaisesti. OPR-Finance ei ole sisällyttänyt korotonta lainaa palveluihinsa.

📌 Tarvitsenko lainalle takaajia?

Takaaja on henkilö, joka lupaa hoitaa lainan takaisinmaksun, mikäli lainanhakija ei sitä itse voi suorittaa. Lainaa hakiessaan kuluttajan luottotiedot tarkistetaan ja tämän takaisinmaksukyky arvioidaan, minkä perusteella lainapäätös tehdään. Ostosraha ei vaadi takaajia.

📌 Kuuluuko Ostosrahan palveluihin yhdistelylaina?

Ostosraha on OPR-Financen tarjoama kulutusluotto. Se ei välttämättä sovi yhdistelylainaksi suuruutensa puolesta, sillä maksimilaina on 3000 euroa. Mikäli tarkoituksena on yhdistää kooltaan yhteensä tätä pienemmät lainat yhdeksi yhdistelylainaksi, on se luultavasti mahdollista.

Yrityksen yhteystiedot OSTOSRAHA
Virallinen sivusto www.ostosraha.fi
Osoite Linnankatu 13a B 33 20100 Turku
Puhelinnumero 103255791

Arvostelut, OSTOSRAHA 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Hain Ostosrahaa perheen arjen sujuvoittamista varten eikä minun enää tarvitse pahemmin stressata rahanmenosta. Laina on suunniteltu osaksi budjettia aina takaisinmaksua myöten. Asiakaspalvelusta sain loistavia neuvoja ja mieleni rauhoittui. Nyt voin keskittyä perheeseeni rahan sijaan.

Käytin Ostosrahaa pientä remonttia varten, jota en olisi saanut muuten tehtyä. Lainan otettuani se oli pakko toteuttaa enkä voisi olla tyytyväisempi – remontin onnistumiseen tai lainaan. Hakuprosessi oli ongelmaton ja kotimaisen rahoittajan kanssa toimiminen loi luottavaisen olotilan.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
70 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %