Yhtiön luotot KÄYTTÖRAHA

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot KÄYTTÖRAHA
Määrä alkaen 1000 saakka 50000 €
Korko alkaen 5.2%
Laina-aika alkaen 30 saakka 3650 päivää
Ikä, vuosina alkaen 23 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus – Käyttöraha

Käyttöraha on Komplett Bankin kanssa yhteistyössä toimiva palvelu. Komplett Bank on vuodesta 2014 toiminut norjalainen rahoitusalan laitos, joka on tullut Suomessakin tv:stä tutuksi. Käyttöraha laina on yksityishenkilöille suunnattu rahoitusvaihtoehto tarjoten moneen tilanteeseen sopivaa joustoluottoa ilman vakuuksia.

Joustoluoton ehdot

Käyttörahan laina on 2000 ja 50 000 euron väliltä valittavissa oleva joustoluotto. Laina-aika taas on valittavissa 3-15 vuoden väliltä, ja kuluttaja voi valita myös joustavan laina-ajan. Tällöin lainaa maksetaan takaisin vain käytön mukaan. Lainan nimelliskorko on minimissään 4,9 % ja maksimissaan 19,9 %.

Lainaesimerkki

Käyttöraha lainalle kertyvä korko lasketaan kaavalla korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Aikana toimii kuukausien päivien yhteenlaskettu määrä, joka jaetaan vuoden päivillä. Näin laskettuna esimerkiksi kolmen kuukauden laina-aika vuosina ilmaistaisiin kirjoittamalla 92/365. Jos kyseessä puolestaan olisi karkausvuosi, aika vuosina ilmaistaisiin kirjoittamalla 92/366.

Esimerkiksi 2000 euron pääomalla, 4,9 % vuosikorolla ja 2 kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 2000 x 4,9/100 x 61/365 = 16,38.

Voinko saada lainaa ilman kuluja?

Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa lainaa ilman kuluja, jolloin asiakas maksaa takaisin ainoastaan lainaamansa summan sekä sille kertyneet korot. Käyttöraha ei tällä hetkellä tarjoa lainaa ilman kuluja. Palvelun ehtoihin kuuluu kulujen ja korkojen maksaminen joka kuukausi; lainan lyhentäminen taas on vapaaehtoista.

Miten täytän lainahakemuksen?

Lainan hakeminen onnistuu muutamalla klikkauksella ja lomakkeen täytöllä.

 1. Mene sivustolle www.kayttoraha.fi
 2. Valitse sinulle sopiva lainasumma ja laina-aika
 3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
 4. Täytä lainahakemukseen siinä pyydetyt tiedot
 5. Sinulle ilmoitetaan lainahakemuksen hyväksymisestä sähköpostitse
 6. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen lainasumma siirretään tilillesi
 7. Käytä rahat viisaasti!

Mikäli Käyttöraha hylkää hakemuksesi, johtuu se painavista syistä. Et tällöin ole täyttänyt palvelun asettamia ehtoja, kuten 23-vuoden ikää, Suomessa asumista tai maksuhäiriömerkittömyyttä. Jos hylkäämisen syynä oli huomaamasi kirjoitusvirhe, voit tehdä uuden hakemuksen. Jos taas et täytä lainaehtoja ja toiveenasi olisi silti saada Käyttöraha joustoluotto, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Käyttöraha kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Osa rahoituslaitoksista tarjoaa asiakkaalleen omat sivut, joiden kautta tämä voi seurata lainahakemuksensa tilaa sekä tarkastella voimassa olevia lainoja tai tarvittaessa hakea uutta lainaa. Käyttöraha omat sivut eivät kuulu palvelun tarjontaan, mutta siitä ei käytännössä ole asiakkaalle mitään haittaa. Palvelu ei sinänsä tarjoa uutta tietoa.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijan raha-asioiden täytyy olla kunnossa eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotka kertovat laskujen maksamatta jättämisestä ja perintätoimiston kanssa asioimisesta. Käyttöraha myöntää lainaa vain Suomen kansalaiselle, jolla on tili missä tahansa suomalaisessa pankissa.

Joustava lainan takaisinmaksu – maksa vain kulut ja korot

Käyttöraha on poikkeuksellinen rahoittaja tavanomaisempiin lainantarjoajiin, sillä sen tarjoama joustoluotto ei vaadi asiakasta maksamaan lainaa takaisin tietyn ajan sisällä. Riittää että lainasta maksaa vain korot ja kulut kuukausittain. Näin Käyttöraha poikkeaa muista:

 • Voit maksaa takaisin kuukausittain kulut ja korot, lainan lyhentäminen joka kuukausi ei ole pakollista eikä lyhennysvapaita kuukausia ole rajoitettua määrää.
 • Kuluttaja voi sopia maksavansa lainan takaisin yhdessä erässä niin halutessaan.
 • Lainaa on mahdollista maksaa takaisin sovittua suuremmissa erissä.
 • Takaisinmaksuaikaa ei tarvitse pidentää, sillä ei ole kiinteää laina-aikaa.

Joustoluottoa erilaisiin tarpeisiin

Käyttöraha on kooltaan vaihteleva joustoluotto, jolla huolehdit suunnitelluista menoista, kuten asunnon remontoinnista, auton korjauksesta tai pidemmän lomamatkan kuluista. Joustoluoton luonteen mukaisesti voit nostaa sinulle myönnetystä summasta itse haluamasi määrän eli jos tarvitset vaikkapa muutaman satasen kerrallaan, ei se ole ongelma. Käyttöraha on vain yksi palvelu – joustoluotto – mutta siitä on moneen!

Käyttöraha – Kokemuksia

Monet asiakkaat ovat saaneet positiivisia kokemuksia hakiessaan joustoluottoa. Palvelu on sujuvaa ja antaa miellyttävän kuvan lainan hakemisesta ilman minkäänlaista stigmaa. Käyttöraha.fi kokemuksia kuvaillaan onnistuneiksi sekä palvelun kanssa toimimisen osalta että asiakkaiden toteuttamien projektien kannalta katsottuna.

Asiakaspalvelu palvelee

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Käyttörahasta, voit olla yhteydessä iloisesti palveleviin asiakaspalvelijoihin sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kayttoraha.fi. He rauhoittavat mielesi faktoilla itse palvelusta ja yleisimmistä lainoihin liittyvistä pulmista. Viestiä voit laittaa milloin vain mistä vain, vastauksen saat nopeasti!

Yhteystiedot

Käyttöraha ei ole jakanut palvelunsa fyysistä osoitetta, mutta sillä ei juuri ole merkitystä, sillä muiden rahoituspalveluiden tavoin myös he toimivat ainoastaan verkossa eivätkä ota asiakkaita vastaan toimipisteessä. Ongelmatilanteissa tulee olla yhteydessä sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@kayttoraha.fi.

FAQ – Usein Kysytyt Kysymykset

📌 Kuinka paljon Käyttöraha myöntää lainaa?

Käyttörahalta voit hakea joustoluottoa 3000-50 000 euron väliltä tarpeesi mukaan. Lainaa kannattaa hakea aina vain sen verran kuin olet laskenut tarvitsevasi, jotta se pysyy tarpeellisten hankintojen vaatimana ylellisyytenä eikä siitä tule tavanomaista, jolloin saatat alkaa elää yli varojesi lainan avulla.

📌 Kuinka pitkän laina-ajan tarjoaa?

Takaisinmaksuajan suhteen Käyttöraha on todella joustava. Asiakkaana voit valita vaihtoehdoksikin joustavan takaisinmaksun, tai sitten kiinteän vuosimäärän 3-15 vuoden väliltä. Vaikka valitsisit joustavan laina-ajan, kannattaa silti muistaa, että laina ei koskaan ole ilmaista rahaa. Siihen liittyy aina korkoja ja kuluja, ja lopulta otettu joustoluotto täytyy maksaa takaisin.

📌 Kuinka vanha minun tulee olla saadakseni lainaa?

Käyttöraha vaatii asiakkaikseen haluavilta henkilöiltä vähintään 23-vuoden ikää lainan myöntämiseksi. Tarkoituksena on varmistaa, että hakija on jo työelämässä ja pystyy huolehtimaan omasta taloudestaan sekä hoitamaan lainaan liittyvät kulut. Maksimi-ikä lainanhakemiselle on 70 vuotta.

📌 Tarjoaako Käyttöraha korotonta lainaa?

Joustoluottoa koskeviin ehtoihin on merkitty, että asiakkaan tulee huolehtia kuukausittain vähintään lainan koroista ja kuluista. Koroton laina ei siis tällä hetkellä kuulu palvelun piiriin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lainan lyhentäminen on pitkälti vapaaehtoista, kunhan korot ja kulut tulevat hoidetuksi!

📌 Tarvitsenko lainalle takaajia?

Takaajana voi toimia oma vanhempi tai puoliso; kyseessä on henkilö, joka tarjoutuu huolehtimaan ottamasi lainan takaisinmaksusta, jos et siihen itse jostain syystä pystyisikään. Osa rahoituslaitoksista ja pankeista vaatii takaajan. Käyttöraha ei vaadi joustoluoton hakijoille takaajia, sillä sen ehdot vaativat lainanhakijan pystyvän itse maksamaan ottamansa lainan.

Yrityksen yhteystiedot KÄYTTÖRAHA
Virallinen sivusto www.kayttoraha.fi
Osoite Draivi Media Oy, Y-tunnus 2464551-6, PL 215, 00101 Helsinki

Arvostelut, KÄYTTÖRAHA 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Pidän Käyttörahasta sen joustavuuden vuoksi. Tiukemman kuukauden aikana voin maksaa vain lainan kulut sekä korot ja siirtää lainanlyhentämisen seuraavalle kuukaudelle. Voin myös juhlistaa erilaisia tilanteita railakkaammin tämän joustoluoton avulla ilman häpeää tai stressiä.

Käyttöraha toi elämääni joustavuutta. Pystyn nauttimaan joustoluoton avulla elämästäni uudella tavalla, vaikka oma lompakko ei pullistelisikaan juuri sillä hetkellä seteleistä. Käyttörahan ehdot ovat mielestäni ihan parhaat, koska lainaa voi maksaa takaisin niin joustavasti.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
365... 2880 päivää
Korko
24,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 4380 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %