Yhtiön luotot ARKADIARAHOITUS

4.9
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot ARKADIARAHOITUS
Määrä alkaen 500 saakka 50000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Saat yleensä yhden arkipäivän sisällä useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman
Eräpäivä Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Arkadiarahoitus

Arkadiarahoitus on asiakkaiden elämän helpottamiseksi perustettu kotimainen palvelu, jonka sivustolla on mahdollista kilpailuttaa laina ja siten vertailla eri pankkien lainoja. Kyseessä on täysin maksuton palvelu, joka auttaa asiakasta löytämään itselle kaikkein edullisimman lainan ja parhaan vaihtoehdon.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voi hakea joustavasti aina 2 000 eurosta 70 000 euroon. Myös laina-aika vaihtelee. Se voi olla 1 ja 15 vuoden välillä. Korko lasketaan erikseen jokaiselle asiakkaalle, ja siihen vaikuttavat monet eri seikat. Todelliset vuosikorot ovat yleensä 4,99 ja 38 % välillä. Pankista riippuen voi koron lisäksi joutua maksamaan tilin avausmaksun ja tilinhoitomaksuja. Joskus voi myös käydä niinkin, ettei lainaa myönnetä. Siihen voi olla syynä alhainen ikä, tarpeellisten tulojen puute tai luottotietomerkintä.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä on 10 000 euron laina, jolle on myönnetty 5 vuoden takaisinmaksuaika. Takaisin maksettava summa on 210 euroa kuukaudessa, kun mukaan laskee esimerkkikoron (9,50 %), tilinhoitomaksun sekä tilin avausmaksun. Takaisin maksettava summa on siis kokonaisuudessaan 12 950 euroa. Todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,99 ja 38 % välillä, ja se lasketaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle.

Näin haet lainaa Arkadiarahoitukselta

 1. Ota suunnaksi Arkadia rahoitus, kirjaudu ja valitse itsellesi sopiva lainasumma tarjolla olevista vaihtoehdoista
 2. Valitse haluttu laina-aika
 3. Täytä sähköposti sekä puhelinnumero
 4. Saat sinulle räätälöityjä lainatarjouksia, joista voit valita mieleisen
 5. Kun olet valinnut ja hyväksynyt sopivan tarjouksen, näkyvät rahat tilillä yleensä 24 tunnin aikana

Arkadiarahoitus omat sivut

Arkadiarahoitus tekee lainojen vertailusta helppoa, sillä monimutkaisia kirjautumisprosesseja ei tarvitse tehdä laisinkaan. Näin ollen käytössä ei myöskään ole omaa profiilia tai arkadia rahoitus omat sivut, joka mahdollistaa esimerkiksi lainojen hallitsemisen. Se on tietenkin siitä syystä, että Arkadia rahoitus ei itse myönnä lainoja, ainoastaan vertaa niitä.

Kuka voi hakea lainaa?

Parhaat mahdollisuudet lainan saamiseen on yli 20-vuotiailla, jotka saavat säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Hakijoiden luottotiedot tulee olla kunnossa, sillä hakemuksen yhteydessä tarkistetaan mahdolliset maksumerkinnät. Ainakin kun lainan hakupaikkana on Arkadiarahoitus, merkintä luottotiedoissa todennäköisesti estää lainan myöntämisen. Hakijalla tulee myös olla vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen henkilötunnus. Suomen kansalaisuus ei siis yleensä ole välttämättömyys. Mahdollinen rikosrekisteri voi vaikeuttaa lainan saamista, mutta se riippuu pitkälti pankista.

Lainan takaisinmaksaminen

 • Takaisinmaksu hoidetaan sopimuksen mukaan joko kuukausittaisissa erissä tai kertamaksulla. Maksu hoidetaan poikkeuksetta pankkisiirtona.
 • Jos erän maksaa myöhässä, voi se johtaa muistutusmaksuun tai pahimmassa tapauksessa laskun perintään.
 • Pankista riippuen on mahdollista pitää muutama kuukausi taukoa lainan maksusta, jos sille on tarve.
 • Useat pankit mahdollistavat lainojen yhdistämiset tai muut uudelleenjärjestelyt.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Ikinä ei voi tietää, milloin odottamattomat menot yllättävät. Joskus käy niin ikävästi, että meno yllättää, eikä tilillä ole tarpeeksi rahaa sen hoitamiseen. Juuri tällaisissa tilanteissa on vakuudeton laina erinomainen apu. Lainoja on mahdollista anoa 2 000 eurosta aina 70 000 euroon, ja takaisinmaksuaikakin vaihtelee vuodesta 15 vuoteen. Varmaa on kuitenkin se, että Arkadiarahoitus auttaa sinua kilpailuttamaan lainan, jotta saat juuri sopivat korot.

Arkadiarahoitus kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Arkadiarahoitus tarjoaa todella tervetulleen palvelun, joka helpottaa erilaisten lainojen vertailua. Toimijana se on luotettava, mikä onkin saanut paljon kiitosta asiakkailta. Suomalaisilta asiakkailta on se lisäksi saanut kiitosta siitä, että sivusto on erittäin tyylikäs, selkeä sekä helppokäyttöinen. Tämä nostaakin käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle.

Asiakaspalvelu

Arkadiarahoituksella ei ole käytössä kätevää live chat -palvelua, mutta yhteyden saa kuitenkin nopeasti ja helposti sähköpostitse. Kokemuksemme mukaan vastataan myös viesteihin suhteellisen nopeasti, ja asiakaspalvelu on ystävällistä. Sähköpostia voi lähettää seuraavaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi.

Arkadia rahoitus yhteystiedot

Arkadiarahoitus on suomalaisen Draivi Media Oy:n pyörittämä sivusto. Koska emoyritys on suomalainen, on myös Arkadiarahoitus luonnollisesti rekisteröity Suomeen ja sen fyysinen toimisto sijaitsee Helsingissä seuraavassa osoitteessa:

Arkadia Rahoitus

Alvar Aallon Katu 5 B LT1

00100 Helsinki

UKK

📌 Mitä palveluita Arkadiarahoitus tarjoaa?

Arkadiarahoitus on kotimainen palvelu, joka vertaa asiakkaalle tarjolla olevat lainat. Palvelu on täysin maksuton, ja sen avulla voi verrata lainoja ja niiden ehtoja. Tällä tavalla on mahdollista saada itselle kaikkein paras ja edullisin laina. Lainojen kilpailutus kannattaa ehdottomasti.

📌 Onko Arkadiarahoitus turvallinen?

Kyllä, palveluna on Arkadiarahoitus täysin turvallinen. Se toimii yhteistyössä monen tunnetun pankin, kuten Svea, Nordea, Norwegian Bank sekä Aktia, kanssa. Jo tämä kertoo jotain siitä, että Arkadiarahoitus on luotettava ja turvallinen palvelu, joka tarjoaa totuudenmukaisen lainavertailun.

📌 Toimiiko Arkadiarahoitus Suomessa?

Kyllä, Arkadiarahoitus on suomalainen yritys, joka on rekisteröity Suomeen. Näin se toimii Suomessakin täysin laillisesti lakeja noudattaen. Arkadiarahoituksen taustalla on Draivi Media Oy -niminen yritys, joka toimii jo vuodesta 2012 lähtien. Juuri tästä syystä sillä on myös suomalainen Y-tunnus.

📌 Onko Arkadiarahoituksella asiakaspalvelua?

Kyllä, Arkadiarahoitus tarjoaa asiakkailleen asiakaspalvelun, johon saa yhteyden helposti. Vastauksen erilaisiin ongelmiin saa ottamalla yhteyttä sähköpostitse, eli esimerkiksi live chat -palvelua ei ole. Arkadia rahoitus yhteystiedot ovat seuraavat: asiakaspalvelu@arkadiarahoitus.fi.

📌 Miten saan lainan Arkadiarahoitukselta?

Arkadiarahoitus ei lainkaan myönnä lainoja, vaan se pelkästään vertailee johtavien pankkien lainat asiakkailleen. Yleensä lainan saamista varten tulee hakijan olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla säännölliset tulot sekä moitteettomat luottotiedot. Lainan suuruus ja korko määritellään aina tapauskohtaisesti.

Yrityksen yhteystiedot ARKADIARAHOITUS
Virallinen sivusto www.arkadiarahoitus.fi
Osoite Draivi Media Oy PL 215 FI-00101 Helsinki

Arvostelut, ARKADIARAHOITUS 3

4,9
3 arviota
Kirjoita arvio

Perheemme autosta hajosi osa, jota vakuutus ei korvannut. Rahoitus lainan muodossa onnistui kuitenkin nopeasti ja helposti Arkadiarahoituksen kautta. Sain edullisen lainan, ja myös Arkadiarahoituksen asiakaspalvelu toimi moitteettomasti, kun minun piti pikaisesti saada yhteyttä henkilökuntaan.

Tarvitsin pikaisesti lainan ja säästin todella paljon aikaa Arkadiarahoituksen tarjoamalla lainalaskurilla. Se näytti kerralla lainatarjouksen 20 eri pankilta, ja sain itse verrata lainoja ja valita niistä parhaimman. Lainoissa on todellakin eroja, ja säästin sievoisen summan korko- ja muissa maksuissa. Siitä kiitos Arkadiarahoitukselle!

Tarvitsin lainaa akuutisti ja käännyin Arkadiarahoituksen puoleen. Sain kerralla kilpailutettua useamman pankin ja onnistuin saamaan lainan todella hyvillä ehdoilla. Nyt tilaankin uutiskirjettä, jotta saan jatkossa tiedot hyvistä tarjouksista suoraan sähköpostiin. Arkadia rahoitus ansaitsee lämpimän suosituksen.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
365... 1800 päivää
Korko
19,90 %
Määrä
250 tuhansia
Laina-aika
180... 365 päivää
Korko
2,50 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
30... 3650 päivää
Korko
5,20 %