Yhtiön luotot ZMARTA

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot ZMARTA
Määrä alkaen 1000 saakka 60000 €
Korko alkaen 9.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Useimmiten saat alustavan laintarjouksen parin minuutin sisällä lainahakemuksen tekemisestä
Eräpäivä yleensä 2-5 pankkipäivän kuluttua asiakirjojen toimittamisesta
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Yleiskatsaus – Zmarta

Zmarta tarjoaa kuluttajille lainojen ja sähkön vertailupalveluita, joiden avulla löydät edullisimmat saatavilla olevat vaihtoehdot, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Se on osa Zmarta Groupia, joka on ollut toiminnassa eri nimellä jo vuodesta 1999 – tällöin yritys tunnettiin Bolåneservicenä.

Ehdot lainan myöntämiselle

Zmarta Group on lainojenvertailupalvelu, jonka kautta kuluttaja pystyy hakemaan lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon saakka. Yhdellä lainahakemuksella kuluttajana kilpailutat useita lainantarjoajia, yhteensä yli 25. Lainantarjoajat määräävät itse lainojen ehdot, eikä Zmartan kautta voi valita etukäteen esimerkiksi tiettyä laina-aikaa.

Lainaesimerkki

Zmarta lainalaskuri laskee koron matemaattisella kaavalla korko = pääoma x vuosikorko x aika vuosina / 100. Aika saadaan laskemalla yhteen kuukausien päivät, jotka jaetaan vuoden päivillä. Esimerkiksi takaisinmaksuajan ollessa yksi kuukausi, aika vuosina merkitään 30/365. Kyseessä ollessa karkausvuosi, aika vuosina olisi 61/366.

Esimerkiksi 1000 euron pääomalla, 5 % vuosikorolla ja yhden kuukauden maksuajalla laskukaava olisi:

Korko = 1000 x 5/100 x 30/365 = 4,11.

Lainaa ilman kuluja

Uudet asiakkaat saattavat saada rahoitusyhtiöiltä ajoittain alennuskoodeja, joiden avulla lainaan liittyvistä kuluista voi saada alennusta. Tarkoituksena on markkinoida lainoja ja suorittaa asiakashankintaa, mutta siitä hyötyvät kuluttajatkin. Juuri nyt Zmarta Suomi ei tarjoa alennuskoodeja lainoille.

Miten haen lainaa?

Lainojen vertailu kautta on nopeaa ja helppoa. Lainanhakijan tarvitsee täyttää vain yski hakemus saadakseen lainatarjouksen usealta eri rajoittajalta. Toimi näin halutessasi hakea lainaa:

 1. Mene sivustolle
 2. Valitse haluamasi lainan suuruus
 3. Täytä lainahakemus – ole tarkka ja vältä kirjoitusvirheitä
 4. Lainavertailu tulee sähköpostiisi
 5. Valitse haluamasi laina – saat rahat tilillesi hetkessä

Zmarta on lainojen vertailupalvelu, mikä tarkoittaa, ettei yritys itse toimi lainojen antajana. Lainaehdot ovat rahoitusyhtiöiden määrittelemiä ja ne myös päättävät kuluttajien lainahakemuksien hylkäämisestä tai hyväksymisestä. Kuluttajan tulee siis olla yhteydessä suoraan rajoittajaan lainaansa liittyvissä asioissa edellä esitetyn lainavertailuprosessin jälkeen mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Jos lainahakemus hylätään, on siihen aina painava syy. Yleisesti ottaen syynä on aina se, että kuluttaja ei täytä jotain rahoittajan asettamista ehdoista lainan myöntämiselle. Erityisesti puutteellinen takaisinmaksukyky, maksuhäiriömerkinnät tai jopa työttömyys voivat olla syynä hakemuksen hylkäämiselle.

Zmarta kirjaudu – Asiakkaan omat sivut

Saadessaan lainahakemuksensa hyväksytyksi, kuluttaja tulee samalla usein tehneeksi itselleen käyttäjätilin kyseisen rahoituspalvelun kotisivuille. Kyseiselle tilille pääsee yleensä kirjaudu sisään -painikkeen kautta ja omista tiedoissa voi katsoa muun muassa lainahakemuksen tilaa, tarkastella jo olemassa olevia lainoja sekä hakea tarvittaessa myös uutta lainaa. Omat sivut kuuluvat myös Zmartan tarjoamiin palveluihin ja omalle käyttäjätilille pääsee kirjautumaan sivuston Omatili-painikkeen kautta.

Kuka voi hakea lainaa?

Zmartan sivustolla ei erikseen mainita lainaehtoja, sillä lainojen vertailupalveluna se ei itse myönnä lainoja kuluttajille. Lainaehdot ovat nähtävillä yhteistyökumppaneiden kotisivuilla. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että lainanhakijan täytyy aina olla vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on pankkitili sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Muista lainan takaisinmaksu

Zmarta ei vastaanota lainan takaisinmaksua vaan se suoritetaan suoraan rahoitusyhtiölle, jolta kuluttaja on vastaanottanut lainan. Yleispätevät ehdot lainan takaisinmaksulle ovat seuraavat:

 • takaisinmaksu on suoritettava joka kuukausi merkittyyn eräpäivään mennessä
 • lainan voi maksaa takaisin kokonaan yhdellä kertaa
 • laina-aikaa voidaan yleensä tarvittaessa pidentää

Takaisinmaksun suorittamisesta yhdellä kerralla ja laina-ajan pidentämisestä sekä muista mahdollisista muutostarpeista lainaan liittyen tulee olla yhteydessä suoraan rahoittajaan.

Lainaa ottaessaan kuluttajan täytyy muistaa, että

 • lainan takaisinmaksun maksamatta jättämisestä tulee aina viivästysmaksu, joka nostaa maksettavaa summaa
 • viivästysmaksujen jälkeen summa menee perintään, mikäli sitä ei vieläkään makseta
 • lopulta velka menee ulosottoon, jos sen yhä jättää maksamatta.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Zmarta vertailee lainoja yli 25 rahoittajan tarjonnasta tarkoituksena antaa kuluttajalla mahdollisuus löytää edullisimmat lainat tämän tarpeisiin. Vertailussa ovat mukana korottomat lainat sekä yhdistelylainat. Olipa kyseessä sitten tarkoitus tehdä remonttia remonttilainalla, kustantaa juhlat häälainalla, irrotella matkalainan avulla tai edistää arkea pienlainalla, laina auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Zmarta pikavippi ei ole tällä hetkellä osa palveluvalikoimaa.

Zmarta kokemuksia

Zmarta Finland on maassamme tunnetuksi tullut palvelu – tuttu tv:stä, kuten sanotaan. Zmarta laina kokemuksia löytyy jo monelta suomalaiselta, joka on tarvinnut ylimääräistä rahaa arjen parantamiseen tai elämän juhlistamiseen. Yritys on kehuttu reippaasta asiakaspalvelusta, nopeasta lainojen vertailusta sekä luotettavasta toiminnasta.

Asiakaspalvelu

Laina-asioissa kuluttajien tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun osoitteella info@zmarta.fi tai puhelimitse numeroon 09 4241 4444, joka palvelee kello 8-19 välisenä aikana jokaisena arkipäivänä.

Sähköasioissa asiakaspalvelu palvelee puolestaan osoitteella sahko@zmarta.fi ja puhelinnumerolla 09 4241 4449 kello 11-15 välillä maanantaista perjantaihin tai kuluttaja voi vaihtoehtoisesti tavoittaa asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella kotisivujen kautta.

Yhteystiedot – Zmarta

Postitusosoite on Zmarta Oy, Kaivokatu 8, 00100 Helsinki. Osoitteessa ei ole saatavilla asiakaspalvelua. Yritys ei tarjoa fyysistä asiointipistettä eikä tapaa kuluttajia kasvotusten vaan kaikki kanssakäyminen hoidetaan sähköisesti. Laina-asioissa kuluttajien tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun edellä mainituilla tavoilla.

FAQ – Usein Kysytyt kysymykset

Kuinka paljon Zmarta myöntää lainaa?

Lainojen vertailupalveluna Zmarta ei itseasiassa itse myönnä kuluttajille lainoja vaan toimii ikään kuin välikätenä kuluttajan ja useiden rahoituslaitosten välillä vertaillen niiden lainoja kuluttajan puolesta. Kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon – palvelu vertailee rahoitusyhtiöiden tarjoukset ja lähettää niistä parhaat eteenpäin kuluttajalle.

Tarvitsenko lainalle takaajia?

Takaajaksi kutsutaan henkilöä, joka on luvannut huolehtia lainan takaisinmaksusta, mikäli kuluttaja itse ei siihen pysty. Zmarta ei vaadi lainalle takaajaa. Kaikki lainavertailuun osallistuvat rahoitusyhtiöt ja pankit tarkistavat kuluttajan takaisinmaksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

Keitä Zmarta yhteistyökumppanit ovat?

Lainojen vertailupalveluna toimii yhteistyössä useiden rahoituslaitosten kanssa tarjoten kuluttajille vain parasta. Yhteistyö tarkoittaa, että Zmarta lähettää kuluttajan lainahakemuksen yhteistyökumppaneilleen ja saa näiltä lainatarjoukset, jotka lähetetään kuluttajalle. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa Avida Finance, Santander, Brabank, Nordax Bank, Collector Bank, laina.fi sekä Halino ja Bigbank.

Tarjoaako Zmarta korotonta lainaa?

Korottomasta lainasta kuluttaja maksaa takaisin rahoituslaitokselle vain lainattu rahamäärän – summaan ei lisätä erikseen korkoa. Kuluttajat saavat myös lainatarjouksia korottomasta lainasta, jolloin he voivat itse päättää onko se paras vaihtoehto heidän tarpeisiinsa nähden.

Kuuluuko Zmartan palveluihin yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen yhden lainan alle yhdistelylainan avulla on helppo tapa tehdä talouden hoitamisesta selkeäviivaista ja myös pienentää lainaan liittyviä kuluja merkitsevästi. Zmarta painottaa yhdistelylainoja yhtenä palvelunsa osa-alueena eli niihin lukeutuvat lainat ovat mukana vertailussa.

Yrityksen yhteystiedot ZMARTA
Virallinen sivusto www.zmarta.fi
Osoite Kaivokatu 8, 00100 Helsinki
Puhelinnumero (09) 4241 4444

Arvostelut, ZMARTA 3

4,7
3 arviota
Kirjoita arvio

En aio käyttää enää mitään muuta lainanvertailupalvelua kuin Zmarta! Pidän heidän kotisivujensa ulkoasusta ja selkeydestä sekä johdonmukaisuudesta. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiin tosi nopeasti ja niitä on iso määrä!

Zmarta on aivan loistava palvelu! He vertailevat valtavan määrän lainanantajia ja säästän hirveästi aikaa, kun minun ei tarvitse tehdä vertailua itse vaan voin käyttää Zmartaa. Luotan palveluun kokeiltuani sitä itse ja lisäksi olen kuullut siitä vain positiivista palautetta muiltakin.

Zmarta oli helppo valinta lainavertailun suorittajaksi, sillä sen nimi oli minulle jo entuudestaan tuttu. Pidin erityisesti palvelun selkeydestä ja nopeudesta sekä vertailukohteiden määrästä. En kohdannut prosessin aikana yhtäkään ongelmaa, mikä oli erittäin virkistävää. Todella helppo käyttää!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 4380 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
20 tuhansia
Laina-aika
730... 3600 päivää
Korko
5,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %