Yhtiön luotot VAKUUDETONLAINA

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot VAKUUDETONLAINA
Määrä alkaen 500 saakka 50000 €
Korko alkaen 4.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Vakuudetonlaina

Vakuudetonlaina on sivusto, joka antaa mahdollisuuden vertailla markkinoilla tarjolla olevat lainat vain yhdellä hakemuksella. Sivustolla oleva palvelu vertailee lainoja eri lainantarjoajilta, minkä lisäksi lainat kilpailutetaan puolestasi. Näin saat parhaimman ja edullisimman lainan juuri omiin tarpeisiin. Jos siis tarpeissa on vakuudetonlaina heti, on osoite täysin oikea.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voi hakea joustavasti, pienistä 100 euron lainoista aina 60 000 euroon asti. Laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. Varsinaisen lainan takaisinmaksun lisäksi maksetaan korkoa. Lainan korko vaihtelee 4,5 % ja 30,6 % välillä. Lisäksi on mahdollista, että koron lisäksi maksetaan kuukausittainen tai vuosittainen tilinhoitomaksu.

Lainaesimerkki

Ajatellaan, että remonttiin on haettu 10 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Tällöin lainan kuukausierä on 232,50 euroa. Se sisältää joka kuukausi maksettavan laskutuslisän sekä 90 euron avausmaksun. Kokonaisuudessa tulee laina kustantamaan 13 951 euroa. Todellinen vuosikorko on tässä tapauksessa 14,90 %.

Näin haet lainaa Vakuudetonlaina-sivustolta

 1. Kirjoita selaimen osoitepalkkiin Vakuudetonlaina, kirjaudu ja valitse lomakkeesta haluttu lainasumma
 2. Täytä tarvitut henkilö- ja yhteystiedot, eli nimi, sähköposti sekä puhelinnumero
 3. Tarkastele tarjottuja lainatarjouksia ja valitse niistä mieleinen
 4. Jos laina myönnetään, näkyvät varat tilillä yleensä jopa muutamissa tunneissa
 5. On mahdollista, että lainahakemus hylätään. Siihen voi johtaa esimerkiksi liian nuori ikä, liian pienet tulot tai merkinnät luottotiedoissa.

Vakuudetonlaina omat sivut

Monimutkaiset kirjautumisprosessit eivät onneksi ole tarpeen, sillä lainan haku ja vertailu onnistuu helposti jo etusivulla olevan lomakkeen kautta. Vaikka toiveissa olisikin Vakuudetonlaina heti, omat sivut eivät ole tarpeen eikä niitä löydy sivustolta. Kaikki on todella tehty mahdollisimman sujuvaksi ja helpoksi asiakkaan käyttökokemusta ajatellen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voivat hakea yli 20-vuotiaat, vakituisessa työsuhteessa olevat henkilöt. Bruttopalkan tulisi olla yli 1 200 euroa kuussa. Hakemuksen yhteydessä tarkistetaan hakijan luottotiedot, sillä luottotietohäiriöt tai maksumerkinnät mitä luultavasti estävät lainan saannin. Kuten jo sivuston nimestä voi päätellä, ei lainaa varten tarvita takaajaa tai vakuuksia. Hakijalla ei tarvitse olla Suomen kansalaisuus, mutta suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite kuitenkin useimmiten vaaditaan. Hakijan rikosrekisteri ei suoraan poissulje lainan myöntämistä, mutta tämä on kuitenkin pankkikohtaista.

Lainan takaisinmaksaminen

 • Lainan voi maksaa takaisin joko kerralla tai kuukausittaisissa erissä. Maksut tehdään pankkisiirrolla.
 • Jos maksu myöhästyy, voi siitä seurata muistutuslasku tai jopa maksuhäiriö.
 • Jotkut pankit voivat myös tarjota lyhennysvapaita kuukausia lainanmaksuun.
 • Useimmat pankit antavat mahdollisuuden yhdistää tai uudelleen järjestellä useampia lainoja.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Vakuudetonlaina on toimijana ymmärtänyt sen, että joskus talous pettää, kun odottamattomia kuluja sattuu kohdalle. Hajosiko auto tai tiskikone juuri ennen palkkapäivää, ja tilillä ei ole yhtään ylimääräistä? Tässä tapauksessa on vakuudeton, nopea laina hyvä vaihtoehto. Juuri tästä syystä saa lainaa muutamasta satasesta aina 60 000 euroon asti, ja myös maksuajan voi räätälöidä vuodesta jopa 15 vuoteen.

Vakuudetonlaina kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Vakuudetonlaina toimii yhteistyössä monien tunnettujen pankkien kanssa. Parasta on kuitenkin se, että kaikki lainat saa vertailtua muutamalla klikkauksella. Tämä säästää selvää rahaa, ja onkin varmasti syy sille, että monet suomalaiset ovat laina-asioissa kääntyneet tämän sivuston puoleen. Jos haaveissa on vakuudetonlaina, kirjaudu sisään ja saa paras mahdollinen tarjous.

Asiakaspalvelu

Vakuudetonlaina tarjoaa hyvän asiakaspalvelun, johon saa helposti yhteyden etusivulta löytyvän live chat -painikkeen avulla. Jos live chat -asiakaspalvelijat eivät jostain syystä ole paikalla, voi saman lomakkeen avulla jättää helposti viestin, jolloin aspa palaa asiaan mahdollisimman nopeasti.

Vakuudetonlaina yhteystiedot

Sivustoa pyörittää suomalainen Lead Group Oy -niminen yritys, jolla on suomalaisena yrityksenä myös Y-tunnus. Lead Group Oy:n kotipaikka on Oulussa. Yritys on toiminut aina vuodesta 2011 lähtien. Kuten yllä mainittu, saa Vakuudetonlaina-sivustoon helpoiten yhteyden live chat -palvelun kautta, eikä muita yhteystietoja ole tarjolla.

UKK

📌 Mitä palveluita Vakuudetonlaina tarjoaa?

Vakuudetonlaina vertaa asiakkaalle eri pankkien lainat. Näin lainojen vertailu ja kaikkein edullisimman vaihtoehdon löytäminen on tehty helpoksi. Riittää, että hakemus tehdään sivuilla, minkä jälkeen asiakas voi tarkkailla tarjolla olevia vaihtoehtoja. Jos siis haussa on vakuudetonlaina heti, kirjaudu sivuille ja laita hakemus tulille.

📌 Onko Vakuudetonlaina turvallinen?

Kyllä, Vakuudetonlaina on turvallinen toimija, jonka takana on Lead Group Oy -niminen suomalainen yritys. Kyseinen yritys on ollut toiminnassa jo vuodesta 2011 lähtien. Kannattaa muistaa, ettei sivusto myönnä asiakkaille lainoja, pelkästään vertailee niitä. Siinäkin suhteessa on kyseessä turvallinen toimija

📌 Toimiiko Vakuudetonlaina Suomessa?

Kyllä, Vakuudetonlaina-sivustoa pyörittää Suomessa toimiva yritys, joka on myös rekisteröity Suomeen ja sillä on Y-tunnus. Vakuudetonlaina-sivuston tarkoituksena onkin tarjota juuri suomalaisille laadukasta lainavertailua niiltä pankeilta, jotka toimivat Suomessa täysin laillisesti.

📌 Onko Vakuudetonlaina-palvelulla asiakaspalvelua?

Kyllä, sivuston kautta saa helposti yhteyden asiakaspalveluun. Vakuudetonlaina-sivustolla on oma live chat -palvelunsa, johon saa yhteyden sivuston oikeasta alakulmasta. Se palvelee toimistoaikoihin. Jos live chat ei kuitenkaan ole toiminnossa, voi chat-lomakkeen kautta myös lähettää viestin.

📌 Miten saan lainan Vakuudetonlaina-palvelusta?

Vakuudetonlaina ei myönnä varsinaisia lainoja, vaan vertaa puolestasi kaikkien johtavien firmojen lainatarjoukset. Yleisesti tulee lainan myöntämistä varten olla vähintään 20-vuotias, työssä käyvä henkilö, jonka bruttotulot ovat vähintään 1 200 euroa/kk. Lisäksi ei aikaisempia maksuhäiriöitä tulisi olla.

Yrityksen yhteystiedot VAKUUDETONLAINA
Virallinen sivusto www.vakuudetonlaina.com

Arvostelut, VAKUUDETONLAINA 2

4,8
2 arviota
Kirjoita arvio

Tarvitsin lainaa ja minua kiinnostivat Vakuudetonlaina-sivuston tarjoama palvelu. Hakemusta täyttäessä heräsi kuitenkin muutama kysymys, joihin sain todella nopeasti vastauksen live chatin avulla. Olen todella tyytyväinen sekä asiakaspalveluun että koko palveluun, joten suosittelen Vakuudetonlaina-sivustoa lainaa harkitseville ystäville.

Pyykkikoneeni meni rikki ennen palkkapäivää, jolloin piti nopeasti saada lainaa uuteen. Vakuudetonlaina teki lainojen vertailun todella helpoksi, ja onnistuinkin saamaan itselleni juuri sopivan kokoisen lainan, jonka korko tai muut maksut eivät päätä huimaa. Suosittelisin palvelua muillekin.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 4380 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 1825 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %