Yhtiön luotot Suomenyhdistelylaina

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot Suomenyhdistelylaina
Määrä alkaen 100 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.19%
Laina-aika alkaen 365 saakka 1825 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18-75 vuotta vanha
Lainansaantitavat Pankkitili
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika 24 tuntia
Eräpäivä 1-2 päivää
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen mahdollisesti

Sisältö

Suomen yhdistelylaina

Suomen yhdistelylaina on täysin kotimainen palvelu, joka mahdollistaa usean, jo olemassa olevan lainan yhdistämisen. Palvelu vertailee asiakkaan puolesta yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin lainat. Kyseessä on luotettava toimija, joka tarjoaa asiakkaalle myös kätevän Suomenyhdistelylaina online -kirjautumispalvelun.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voi hakea pienimmillään 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Laina-ajan voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi, vuodesta aina 15 vuoteen. Korko vaihtelee pankista riippuen, ja lainantarjoaja määrittelee sen aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen. Kun lainan vertailee Suomen yhdistelylainan kautta, on nimelliskorko 4,19 %-20 %.

Lainaesimerkki

Esimerkiksi on otettu 10 000 euron laina, joka tulee maksaa takaisin viiden vuoden kuluessa. Lainan korko on 5 %. Viiden vuoden jälkeen varsinainen takaisin maksettava summa on yhteensä 11 623 euroa, eli 193,71 euroa kuukaudessa. Kyseisessä lainassa avausmaksua ei ole, mutta tilinhoitomaksu on 5 euroa.

Näin haet lainaa Suomen yhdistelylainalta

 1. Kirjoita selaimeen Suomenyhdistelylaina, kirjaudu sisään sivustolle ja aloita valitsemalla halutun lainan suuruus ja laina-aika.
 2. Täytä omat henkilötietosi ja muut tarvittavat tiedot, kuten asumiseen, koulutukseen, työhön ja velkoihin liittyvät tiedot.
 3. Lomakkeen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksen jopa 30 eri pankilta.
 4. Tarjouksista voi valita mieleisen, ja sitten hakea varsinaista lainaa kyseiseltä lainantarjoajalta.
 5. Kun hyväksyt sinulle annetun lainatarjouksen, maksetaan rahat tilille nopeasti, yleensä muutaman päivän kuluessa. Laina saapuu suoraan omaan verkkopankkiin tai vaihtoehtoisesti lainantarjoajan verkkopalveluun.
 6. Joskus lainanhakemus hylätään. Yleisin syy ovat liian alhainen ikä tai luottotietojen menetys.

Suomenyhdistelylaina omat sivut

Asiakkaat saavat nauttia kätevästä OmaTili-palvelusta, joka mahdollistaa kirjautumisen ja omien lainojen ja hakemusten hallinnoinnin. Tilin luominen on tehty helpoksi. Sivustolla on kirjaudu sisään -nappi, josta voi myös luoda tilin. Lomakkeeseen tarvitsee vain lisätä sähköpostiosoite, ja ohjeet tilinluomiseen lähetetään suoraan sähköpostiin.

Kuka voi hakea lainaa?

Kun lainaa haetaan Suomen yhdistelylainalta, tulee lainanhakijan olla vähintään 18-vuotias. Suomen kansalaisuus ei ole vaatimus, mutta suomalainen pankkitili sekä osoite Suomessa vaaditaan. Tuloja ei tarvitse olla, eikä sen myötä todistuksia tuloista. Luottotietojen täytyy tosin olla kunnossa, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Tärkeimpänä tulisi hakijalla olla jo olemassa olevat lainat, joita voi yhdistää. Lainantakaajia tai erillisiä vakuuksia ei tarvita.

Lainan takaisinmaksaminen

 • Laina maksetaan takaisin sille taholle, joka sen on myöntänyt, eli pankille tai rahoituslaitokselle, ei Suomenyhdistelylaina-verkkosivulle.
 • Lainaa maksetaan takaisin sähköisesti ennalta sovituissa erissä, yleensä kuukausittain. Lainan voi toki maksaa sovittua nopeammin tai vaikka kerralla pois, jos siihen on mahdollisuus.
 • Jos lainaa ei kykene maksamaan, seuraa siitä usein maksumuistutus. Jos siihenkään ei reagoi, saattaa lasku mennä perintään ja siitä seuraa maksuhäiriömerkintä.
 • Pankki saattaa tarjota lyhennysvapaata kuukautta tai lainan uudelleenjärjestämistä, jos se on tarpeen.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Suomenyhdistelylaina luotto mahdollistaa sen, että useat lainat kootaan yhteen yhdeksi lainaksi. Tämä taas säästää sievoisen summan rahaa, mikä taas mahdollistaa rahojen käytön muuhun elämään. Juuri tästä syystä on lainojen yhdistäminen järkevää oikeastaan jokaisessa elämäntilanteessa, oli kyseessä sitten pieni tai suurempi laina.

Suomen yhdistelylaina kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Kyseessä on todella tarpeessa oleva palvelu, jonka avulla voi yhdistellä useita lainoja. Ei olekaan yllättävää, että siitä on tullut suosittu suomalaisten keskuudessa ja Suomen yhdistelylaina kokemuksia selatessa ovat kokemukset positiivisia. Asiakkaat pitävät siitä, että yhdellä hakemuksella saa jopa 30 lainantarjoajan tarjouksen, jolloin voi valita itselleen sopivan tarjouksen. Myös kotimaisuus ja turvallisuus sekä sivuston selkeys saa asiakkailta kiitosta.

Asiakaspalvelu

Kuten laadukkaat toimijat yleensä, tarjoaa Suomen yhdistelylaina luonnollisesti asiakaspalvelun. Se palvelee kuitenkin vain sähköpostin välityksellä, eikä esimerkiksi puhelinpalvelua tai live chat -palvelua ole lainkaan tarjolla. Asiakaspalvelu on kuitenkin suhteellisen nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä.

Suomen yhdistelylaina yhteystiedot

Suomen yhdistelylainan toimisto sijaitsee Helsingissä, seuraavassa osoitteessa:

Kalevankatu 20

00100 Helsinki

Itse toimistossa ei kuitenkaan olekaan asiakaspalvelua tarjolla. Sen sijaan voi asiakaspalveluun ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@suomenyhdistelylaina.fi.

UKK

📌 Mitä lainan yhdistäminen tarkoittaa?

Lainan yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, kun jo olemassa olevat lainat yhdistetään yhdeksi, suuremmaksi lainaksi. Se yleensä tarkoittaa, että uudelle lainalle saa paremmat ehdot kuin mitä aikaisemmissa lainoissa oli. Siksi kannattaa lainojen yhdistäminen kaikille niille, joilla ennestään on lainoja.

📌 Minkälaisia palveluita Suomen yhdistelylaina tarjoaa?

Se vertailee palvelu asiakkaalle useat markkinoilla olevat lainantarjoajat. Yhdellä hakemuksella voi näin saada tarjouksen jopa 30 eri lainantarjoajalta. Suomen yhdistelylainan ensisijainen tarkoitus on yhdistellä asiakkaan jo olemassa olevia lainoja, tehden sen asiakkaalle mahdollisimman edulliseksi.

📌 Tuleeko minun täyttää ehtoja, että voin yhdistää lainani?

Tärkeimpänä ehtona on se, että asiakkaalla on ennestään lainoja, joita on mahdollista yhdistää. Sen lisäksi tulee asiakkaan olla vähintään 18-vuotias, olla osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Erillisiä tuloja tai vakuuksia ei vaadita, mutta luottotietojen tulisi olla kunnossa. Kun lainaa hakee sivustolta Suomenyhdistelylaina, merkintä ei saa löytyä luottotiedoista.

📌 Minkäkokoisia lainoja on mahdollista hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainasummia voi hakea todella monipuolisesti niin, että sopiva summa löytyy jokaiselle. Pienimmillään Suomenyhdistelylaina joustoluotto voi olla 100 euroa, enimmillään jopa 60 000 euroa. Myös takaisinmaksuaika on suunniteltu joustavasti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Lainan voi maksaa takaisin 1-15 vuodessa.

📌 Onko Suomen yhdistelylaina luotettava?

Kyllä, kyseessä on erittäin luotettava toimija. Se on toimijana täysin kotimainen, minkä vuoksi sitä pyörittävällä yrityksellä on y-tunnukset ja tarvittavat luvat hoidossa, ja toimintaa valvovat viranomaiset. Yhteistyötä se tekee jopa 30 eri, tunnetun ja luotettavan rahoitusyrityksen kanssa.

Yrityksen yhteystiedot Suomenyhdistelylaina
Virallinen sivusto lainahakemus.suomenyhdistelylaina.fi
Osoite Kalevankatu 20 00100 Helsinki

Arvostelut, Suomenyhdistelylaina 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Minulla ja miehelläni oli pienimpiä, erillisiä lainoja, joiden kuluihin meni kuukausittain tuhottomasti rahaa. Onneksi kuulimme ystäviltä Suomen yhdistelylaina kokemuksia ja päätimme vertailla lainoja lainojenyhdistämistä varten. Paras päätös ikinä! Nyt säästämme kuussa sievoisen summan ja lainat ovat helpommin hallittavissa.

Olen aikaisemmin sortunut muutamiin pikavippeihin, kun rahatilanne on ollut huono. Tulin kuitenkin tulokseen, että lainojen yhdistäminen olisi järkevää kulujen säästämiseksi. Kun löysin sivuston Suomenyhdistelylaina, pikavippi ja toinen ottamani laina yhdistyivät helposti yhdeksi lainaksi. Säästöt ovat valtavat!”

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,76 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %