Yhtiön luotot SCANDIBANKER

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot SCANDIBANKER
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.9%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika 5
Eräpäivä 15
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Laina heti tilille Scandibankerin palvelussa

ScandiBanker on tanskalalainen yritys, joka välittää keskiksuuria lainoja. Yrityksen taustalla on Rvnue Aps, jonka pääkonttori on Kööpenhaminassa. ScandiBanker palvelee suomenkielisiä asiakkaitaan verkossa ympäri vuorokauden. Yritys noudattaa toiminnassaan EU:n rahoitusalan lainsäädäntöä.

Scandibanker auttaa lainojen vertailussa

Lainavertailupalveluja on suositeltavaa käyttää lainaa hakiessa. Niiden avulla säästää aikaa, vaivaa ja yleensä myös rahaa. Myös Scandibanker onnistuu tehtävässään, sillä sen palvelusta saa nopeasti monta lainatarjousta. Lainaa saa 2000-60 000 euroa. Lainaa saa seuraavin ehdoin:

 1. Lainanhakijalla on ikää vähintään 20 vuotta
 2. Lainanhakijalla on riittävät säännölliset tulot
 3. Lainanhakijalla ei ole maksuhäiriö- tai luottotietomerkintöjä

Lainan saa yleensä nopeasti tilille.

Lainaesimerkki Scandibankerin lainalle

Lainoja vertaillessa voi säästää pitkän pennin. Lainat tulisi aina vertailla ja kilpailuttaa. Lainanhakijan onneksi lainavertailupalvelut kuten Scandibanker hoitaa homman lainanhakijan puolesta. Lainan voi saada hyvinkin edullisesti mikäli lainanhakijalla on riittävästi takaisinmaksukykyä lyhentää laina ajallaan takaisin lainanantajalle.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
2000 eur 7 vuotta 44 eur

Nimelliskorko lainalle on noin 20-30 % lainasta riippuen. Lainalle voi saada maksuaikaa jopa 15 vuotta. Pidempi maksuaika nostaa toki aina kuluja.

Scandibankerissa lainan hakeminen on helppoa

Lainan saa palvelusta parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Täytä alkuun haluamasi laina ja lainan takaisinmaksuaika. Tämän jälkeen pääset varsinaiseen lainahakemukseen:

 1. Täytä hakijan tiedot asumisesta, tuloista, varoista ja mahdollisista muista veloista.
 2. Täytä halutessasi tiedot rinnakkaishakijasta.
 3. Hyväksy lainahakemus sähköisesti.

Saat lainatarjoukset yleensä välittömästi vertailtavaksi. Lainan hakeminen ei vielä sido mihinkään, joten voit huoletta hakea lainaa. Lainahakemus voidaan hylätä esimerkiksi luottotietomerkintöjen tai riittämättömien tulojen takia. Lainaa voi kuitenkin hakea aina uudelleen.

Scandibanker kirjaudu sisään -osio on karsittu versio verrattuna muiden lainanantajien vastaaviin palveluihin

Yleensä lainaa hakiessa saat henkilökohtaiset käyttäjätunnukset. Näin ei kuitenkaan ole Scandibankerin kohdalla. Saat toki lainatarjoukset vertailtavaksi ja voit hyväksyä niistä haluamasi. Mikäli lainanmyöntäjällä on käytössä kirjautumispalvelut, saat toki oikeuden niiden käyttöön.

Scandibankerin laina on tarjolla monille

Saadakseen lainaa täytyy täyttää muutama ehto. Lainanhakijan on oltava täysi-ikäinen, tulot täytyy olla riittävät sekä luottotiedot täytyy olla kunnossa. Lainaa voi hakea milloin tahansa. Osa rahoitusyhtiöistä haluaa lainahakemukseen mukaan liitteitä kuten verotus- tai palkkatodistuksen.

Lainan takaisinmaksu onnistuu vaivattomasti Scandibankerissa

Lainaa lyhennetään takaisin kuukausittain maksamalla laskut verkkopankissa tai rahoitusyhtiön maksupalvelussa. Osa rahoitusyhtiöistä tarjoaa lisäpalveluja lainan takaisinmaksulle:

 1. Lainan takaisinmaksun aikataulun pidentäminen

 2. Lainan maksuvapaat kuukaudet

 3. Lainojen yhdistäminen

Tarkista aina ehdot lainasopimuksesta ennen allekirjoittamista.

Scandibanker välittää lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainaa voi tarvita pienen tai suuren summan. Jos valinta on joustoluotto, lainarahaa voi siirtää helposti lainatililtä omalle tilille. Joustoluottoa voi käyttää siis kuin luottokorttia. Kulutusluotto tai pikavippi taas siirtyy lainanhakijan tilille yleensä kokonaisuudessaan.

Scandibanker kokemuksia

Yritys on asemoinut välityspalvelunsa lainanhakijan kannalta mainiosti, sillä lainan hakeminen eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vie huomattavan paljon aikaa. Yhdestä lainavertailupalvelusta kuten Scandibankerista on helppoa ja nopeaa. Lainan saa tilille yleensä välittömästi eikä esimerkiksi liitteitä tarvitse tyypillisesti lähettää.

Asiakaspalvelu ei ole huippuluokkaa

Vaikka Scandibanker välittää tyypillisesti tarvittavan määrän lainatarjouksia, sen asiakaspalvelussa on parantamisen varaa. Yhteydenpito asiakaspalvelun kanssa rajoittuu lähinnä yrityksen lähettämiin mainosviesteihin. Toisaalta rahoitusyhtiöllä tai pankilla on lähes poikkeuksetta oma asiakaspalvelunsa, jonka kanssa voi tarvittaessa olla yhteydessä.

Scandibanker yhteystiedot

Palvelun omistaa tanskalainen Rvnue ApS.

Nørre Voldgade 6 2. floor

1358 Kööpenhamina

TANSKA

Puh. +45 91 92 13 35

Email. info@scandibanker.net

Voit tehdä tarvittaessa valituksen tietojen käytöstä Tanskan tietosuojavirastolle:

Datatilsynet [tanskalainen tietosuojavirasto]

Puhelin: +45 33 19 32 00

Sähköposti: dt@datatilsynet.dk

Faksi: +45 33 19 32 18

Osoite:

Borgergade 28, 5.,

DK-1300 Copenhagen K

Usein kysytyt kysymykset Scandibankerista

📌 Scandibanker omat sivut ei toimi, mitä teen?

Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin tai rahoitusyhtiöön. Scandibanker kirjaudu -osio on valitettavan karsittu eikä varsinaista asiakaspalvelu ole kuin harvoja tapauksia lukuunottamatta saatavilla. Lainanhakijan onneksi kuitenkin lainan myöntävän yrityksen asiakaspalvelu on yleensä saatavilla arkisin.

📌 Onko korko oikeasti edullinen?

Jokainen pankki tai rahoitusyhtiö määrää koron omien kriteerien mukaan. Lainan voi saada jopa alle 5 % korolla. 1.9.2019 säädetty korkokattolaki pitää huolen, ettei lainanhakija maksa liikaa korkoa missään tapauksessa. Muista kuitenkin tarkistaa aina lainan ehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista.

📌 Onko Scandibankerin palvelu turvallinen?

Yritys välittää tunnettujen lainanantajien lainoja, joita ovat ottaneet lukuisat suomalaiset jo vuosia. Lainaa hakiessa on kuitenkin hyvä tarkistaa lainan ehdot ja kaikki mahdolliset kulut ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tällöin lainanhakija välttyy mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä. Ongelmatilanteissa kuluttaja-asiamies auttaa lainanhakijaa.

📌 Miten Scandibanker lainaa lyhennetään takaisin?

Lainanantaja yleensä määrittää lainan takaisinmaksun aikataulun. Lainanhakija voi myös yleensä vaikuttaa aikatauluun neuvottelemalla. Muutokset sovittuun aikatauluun on yleensä maksullisia. Käytännössä asiakas saa kerran kuukaudessa sähköpostiin laskun, joka maksetaan verkkopankissa.

📌 Saako lainan nopeasti tilille?

Useimmiten kyllä. Joskus pankki tai rahoitusyhtiö tarvitsee liitteitä hakemukseen. Myös muiden lisätietojen kysely on mahdollista. Pääsääntöisesti kuitenkin lainaraha siirtyy välittömästi tai enintään muutaman pankkipäivän viiveellä lainanhakijan tilille. Yöaikaan lainoja ei myönnetä.

Yrityksen yhteystiedot SCANDIBANKER
Virallinen sivusto scandibanker.com
Osoite Rvnue Aps Nørre Voldgade 6 2. floor 1358 Copenhagen
Puhelinnumero +45 91 92 13 35

Arvostelut, SCANDIBANKER 3

4,8
3 arviota
Kirjoita arvio

Scandibanker omat sivut ei toiminut ollenkaan, enkä saanut asiakaspalvelu kiinni. Laina oli kyllä se mitä lähdin hakemaankin eli edullinen ja lyhellä takaisinmaksuajalla. Voin suositella palvelua jos asiakaspalvelun puuttuminen ei haittaa eikä laina-asioita tarvitse hoitaa yrityksen palvelussa.

Scandibanker yhteystiedot oli hakusessa mutta en löytänyt niitä ennen kuin yhdeltä lainasivustolta. Lopulta päädyin ottamaan lainan kun sain vanhat lainat sillä kuitattua pois. Olisin toivonut lainojen hinnoittelua esille jo ennen lainan hakemista mutta onnistuihin edullisen lainan löytäminen noinkin.

Sain Scandibankerin lainan heti tilille. En tiedä oliko lainanantajalla sama pankki käytössä kuin minulla vai mistä asia johtui. Asiakaspalvelua ei ollut tarjolla mutta enpä sitä tarvinnutkaan. Minulla ei ollut aiempia Scandibanker kokemuksia mutta voisin ottaa jatkossakin lainan palvelusta mikäli tarvetta on.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
90... 730 päivää
Korko
10,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,99 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
9,50 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
17,63 %