Yhtiön luotot RAHOITUSASIANTUNTIJAT

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot RAHOITUSASIANTUNTIJAT
Määrä alkaen 500 saakka 50000 €
Korko alkaen 9.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 4380 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Rahoitusasiantuntijat

Rahoitusasiantuntijat on sivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään itselleen parhaimman lainan. Käytännössä tämä tapahtuu vertaamalla erilaisia lainoja ja lainantarjoajia sivuilla. Palvelu onkin erinomainen apu kaikille niille, jotka haluavat saada mahdollisimman paljon irti lainastaan. Lisäksi tarjoaa Rahoitusasiantuntija omat sivut ja uutiskirjeen asiakkaille, mikä tekee lainojen vertailusta ja tarjousten saamisesta yhä helpompaa.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainaa voi saada aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Laina-aika vaihtelee suuresti, aina kolmesta kuukaudesta jopa 15 vuoteen. Lisäksi maksetaan lainaerien lisäksi korkoa lainasta. Korko lasketaan jokaiseen lainaan ja jokaiselle asiakkaalle erikseen. Rahoitusasiantuntijoiden sivuilla olevien lainojen korot vaihtelevat 4,5 % ja 26,3 % välillä. Osa pankeista vaatii myös maksettavaksi kuukausittaisen tilinhoitomaksun ja mahdollisen tilin avausmaksun.

Lainaesimerkki

Yksi malliesimerkki lainasta on 3 505 euron laina, jonka laina-aika on viisi vuotta. Tyypillinen korkotaso kyseiselle lainalle on 20,99 %. Tässä tapauksessa maksaa laina 84,89 euroa kuukaudessa viiden vuoden ajan, yhteensä siis 5 304,02 euroa. Tästä summasta korkoa on 893,22 euroa ja 700,80 euroa hallinnointimaksuja.

Näin haet lainaa Rahoitusasiantuntijoille

 1. Ota suunnaksi Rahoitusasiantuntijat, kirjaudu sisään ja selaa pankkien tarjoamia lainoja.
 2. Valitse sopiva laina ja siirry pankin sivuille hakemaan lainaa.
 3. Hakemus käsitellään yleensä vuorokauden sisällä ja rahat näkyvät tilillä yhtä nopeasti.
 4. On myös mahdollista, että hakemus hylätään. Siihen voi olla syynä liian nuori ikä, liian pienet tulot tai maksuhäiriö.

Rahoitusasiantuntijat omat sivut

Varsinaista tiliä Rahoitusasiantuntijoille ei voi luoda, eikä sille oikeastaan ole tarvetta. Jos olet asiakas tai kiinnostunut henkilö, voit kuitenkin ensiksi ottaa suunnaksi Rahoitusasiantuntijat, kirjaudu jäseneksi, niin saat uutiskirjeen, jossa on ajankohtaisia tarjouksia. Uutiskirjeen tilaus onnistuu helposti jo etusivulla pelkästään sähköpostiosoitteen avulla.

Kuka voi hakea lainaa?

Yleisesti lainaa voivat hakea 20 vuotta täyttäneet henkilöt. Suomen kansalaisuus ei ole välttämätön, mutta hakijalla pitää olla suomalainen henkilötunnus ja usein myös vakituinen osoite Suomessa. Erillisiä asiakirjoja ei tarvita, sillä lainaa hakiessa henkilöllisyys varmennetaan jossain vaiheessa verkkopankin kautta. Lainaa varten ei tarvita takaajia tai tulotodistusta. Asiakkaan luottotietojen pitää olla kunnossa lainan myöntämistä varten. Mahdollinen rikosrekisteri ei välttämättä haittaa lainan saantia, mutta se riippuu pankista.

Lainan takaisinmaksaminen

 • Laina maksetaan takaisin joko kuukausittaisissa erissä tai vaikka kerralla pankkisiirron avulla.
 • Jos maksuja ei hoida ajallaan, seuraa muistutusmaksu ja pahimmassa tapauksessa maksumerkintä.
 • Pankki voi tarjota mahdollisuuden olla lyhentämättä lainaa tiettynä kuukautena.
 • Monet pankit tarjoavat mahdollisuudet yhdistää tai uudelleen järjestää lainoja.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Elämässä sattuu ja tapahtuu - usein aika nopealla aikataululla. Tällöin muutoksiin ei välttämättä ole sukanvarteen säilöttyä rahaa, vaan laina on paras vaihtoehto. Onneksi Rahoitusasiantuntijat kilpailuttavat lainat puolestasi. Lainaa on mahdollista hakea niin suuriin kuin pienempiin tarpeisiin, aina 100 eurosta 60 000 euroon asti. Myös takaisinmaksun voi suunnitella omien tarpeidensa mukaan.

Rahoitusasiantuntijat kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Suomalaiset asiakkaat ovat nopeasti löytäneet Rahoitusasiantuntijat. Asiakkaat pitävät erityisesti siitä, että lainojen vertaaminen keskenään on tehty todella vaivattomaksi Rahoitusasiantuntijoiden avulla. Näin on mahdollista säästää selvää rahaa, kun löytää mahdollisimman edullisen lainan.

Asiakaspalvelu

Rahoitusasiantuntijoiden toimisto sijaitsee Yhdysvalloissa, joten piipahdus toimistolla on tehty hieman vaikeaksi. Rahoitusasiantntijoiden tarjoama asiakaspalvelu ei muutenkaan ole erityisen kattavaa, sillä yhteyden saa ainoastaan sähköpostitse. Live chat -palvelua tai puhelinnumeroa ei sivustolta löydy.

Rahoitusasiantuntijat yhteystiedot

Helpoiten yhteyden saa sähköpostin kautta, ja palvelu on onneksi suhteellisen nopeaa. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen info@rahoitusasiantuntijat.com. Rahoitusasiantuntijoiden fyysinen osoite sijaitsee Yhdysvalloissa. Tarpeen tullen on osoite seuraava:

Rahoitusasiantuntijat

1942 Broadway St, Suite 314

Boulder, CO

Yhdysvallat

UKK

📌 Mitä palveluita Rahoitusasiantuntijat tarjoavat?

Rahoitusasiantuntijat vertaavat markkinoiden eri lainoja, jotta asiakkaan ei itse tarvitsisi. Erilaisia lainoja ja niiden ehtoja on markkinoilla loputtomasti. Siksi laina kannattaakin aina kilpailuttaa sen takia, että saisi lainaan mahdollisimman hyvät lainaehdot. Rahoitusasiantuntija tekee sen erittäin helpoksi.

📌 Onko Rahoitusasiantuntijat turvallinen?

Kyllä, Rahoitusasiantuntijat on toimijana turvallinen. Se tarjoaa turvallista tietoa erilaisista lainoista sekä niiden hakemisesta. Se vertaa eri lainantarjoajia Suomesta tarjoamalla tietoja suoraan lainoja myöntäviltä tahoilta, jolloin voit olla varma, että kyseessä on tarkkaa ja luotettavaa tietoa.

📌 Toimiiko Rahoitusasiantuntijat Suomessa?

Ei, Rahoitusasiantijoiden toimisto ei sijaitse Suomessa, vaan sen sijaan rapakon tuolla puolen, Yhdysvaltain Koloradossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö yrityksellä olisi tietoa ja taitoa myös Suomen markkinoiden suhteen. Siksi voikin sivuilta löytyvään tietoon luottaa turvallisin mielin.

📌 Onko Rahoitusasiantuntijoilla asiakaspalvelua?

Kyllä, saat Rahoitsasiantuntijoihin yhteyden helpoiten sähköpostin kautta - tämä on jo varmasti itsestäänselvyys, ottaen huomioon, että varsinainen fyysinen toimisto sijaitsee Yhdysvalloissa! Sähköpostitse saa vastauksen useimpiin mieltä askarruttaviin ongelmiin. Valitettavasti live chat -palvelua ei ole tarjolla.

📌 Miten saan lainan Rahoitasiantuntijat-sivustolta?

Rahoitusasiantuntijat ei itse myönnä lainoja, vaan se vertaa pankkien lainat asiakkaiden puolesta ja tekee siten elämästä hieman helpompaa. Yleisesti tulee lainan hakemista varten kuitenkin olla vähintään 20-vuotias. Sen lisäksi kannattaa olla säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Yrityksen yhteystiedot RAHOITUSASIANTUNTIJAT
Virallinen sivusto rahoitusasiantuntijat.com
Osoite 1942 Broadway St, Suite 314 Boulder, CO United States

Arvostelut, RAHOITUSASIANTUNTIJAT 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Tarvitsin pikaisesti 2 000 euron lainan, kun jääkaappi simahti juuri ennen lomareissua, eikä ylimääräistä rahaa ollut laisinkaan. Rahoitusasiantuntijat-sivuston avulla sain hyvät lainatarjoukset, ja tuloksena oli edullinen laina. Suosittelisin palvelua myös lainaa tarvitseville ystäville.

Tilasin Rahoitusasiantuntijoiden uutiskirjeen ja saan nyt sähköpostiini erilaisia uutisia ja lainatarjouksia. Juuri uutiskirjeen avulla onnistuin saamaan todella hyvät lainaehdot, kun tarvitsin hieman ylimääräistä rahaa. Kiitos hyvien lainaehtojen, nyt eivät korotkaan huimaa päätä.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 1825 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
90... 1095 päivää
Korko
1 825,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %