Yhtiön luotot LENDINGWIRE

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LENDINGWIRE
Määrä alkaen 500 saakka 60000 €
Korko alkaen 14.9%
Laina-aika alkaen 30 saakka 1825 päivää
Ikä, vuosina alkaen 18 vuotta vanha
Eräpäivä 15
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: LendingWire

Lending Wire on internetissä toimiva palvelu, joka vertailee lainat asiakkaan puolesta. Toisin sanoen teet yhden hakemuksen LendingWiren sivuilla. Palvelu vertaa sitten puolestasi usean pankin tarjoamat lainat, mikä puolestaan mahdollistaa sen, että voit valita edullisimman lainatarjouksen tai sen tarjouksen, joka sopii juuri sinulle. Vertailu ei velvoita mihinkään, vaan varsinainen hakemus tehdään pankin sivuilla.

Ehdot lainan myöntämiselle

LendingWiren kautta lainaa voi hakea jo 100 eurosta aina 70 000 euroon asti. Myös laina-aika on joustava: 12 kuukaudesta jopa 15 vuoteen asti. Jokaisen lainan kohdalla määräytyy korko aina yksilöllisesti asiakkaan hakemuksen perusteella, mutta pääosin korko vaihtelee 4,19 % ja 26,3 % välillä. Koron lisäksi voi asiakas joutua maksamaan maksuja tilin avaamista ja hallinnointia varten. Tämä on kuitenkin pankkikohtaista.

Lainaesimerkki

Lainaesimerkkinä on 15 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on viisi vuotta. Lainan takaisinmaksun kuukausierä on tällöin 345 euroa. Lisäksi maksaa asiakas 5 euron laskutuslisän sekä 95 euron avausmaksun. Näin lainan kokonaiskustannus nousee 5 722 euroon, jolloin todellinen vuosikorko 13,25 %.

Näin haet lainaa LendingWireltä

  1. Kirjoita selaimeen LendingWire, kirjaudu ja valitse haluamasi lainasumma ja -aika.
  2. Täytä lomakkeeseen oma sähköpostiosoitteesi ja hyväksy käyttöehdot.
  3. Tietojesi perusteella tarjoaa LendingWire sinulle räätälöityjä lainoja yhteistyökumppaneiltaan.
  4. Tarjouksista voit valitse itsellesi sopivan. Hakemus tehdään varsinaisen pankin sivulla, mutta lainapäätöksen tultua näkyvät rahat tilillä nopeasti, yleensä 1-2 päivän sisällä.

LendingWire omat sivut

Koska LendingWire ei varsinaisesti tarjoa omia lainahakemuksia, ei se myöskään tarjoa palvelua, joka mahdollistaisi kirjautumisen ja omien lainojen tai hakemusten tarkkailun. Eli vaikka lainavertailun tekisikin osoitteessa LendingWire, kirjaudu sisään ei ole pakollista - tai tässä tapauksessa edes tarpeellista!

Kuka voi hakea lainaa?

LendingWiren lainavertailun voi saada yli 18-vuotiaat henkilöt. Lainan saamiseksi vaaditaan yleensä pysyvä suomalainen osoite ja henkilötunnus, mutta Suomen kansalaisuus ei ole välttämätön. Lisäksi tulee lainanhakijalla olla vakituiset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Maksuhäiriömerkintä estää mitä luultavammin lainan saannin. Rikosrekisteri ei välttämättä estä lainan saantia, mutta se on täysin pankkikohtaista.

Lainan takaisinmaksaminen

  • Laina maksetaan takaisin joko ennalta sovituissa kuukausierissä tai kerralla. Lainaa voi maksaa takaisin myös aikataulua nopeammin, jos siihen on mahdollisuus.
  • Pankki saattaa mahdollistaa lyhennysvapaan kuukauden lainanlyhennyksiin, jos sille on tarvetta. Tämä on kuitenkin täysin pankkikohtaista.
  • Lähes kaikki pankit antavat mahdollisuuden yhdistää vanhoja lainoja tai muuten uudelleen järjestellä lainoja.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainan tarve saattaa yllättää todella yllättäen, eikä puskurirahasto välttämättä riitä kattamaan kaikkia menoja. Tässä tapauksessa on laina oiva vaihtoehto. Lainaa ei kuitenkaan kannata ottaa sokkona, jotta ei vahingossa tule ottaneeksi lainaa, jossa on huonot ehdot. Juuri tästä syystä Lending Wire vertaa lainat puolestasi. Voit itse valita, tarvitsetko pienen, sadan euron lainan vai suuremman, jopa 70 000 euron lainan. Myös maksuaika on joustava, juuri tarpeisiisi sopien.

LendingWire kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Nykyaikana lainantarjoajia on kymmeniä, ja niiden välillä valitseminen voi tuntua todella vaikealta. Onneksi Lending Wire on kehitetty juuri sitä varten. Se vertailee asiakkaan puolesta lainat ja juuri siitä se saakin asiakkailta kiitosta. Asiakkaat pitävät erityisesti siitä, että he saavat eteensä selkeän listan, jossa on listattu eri lainavaihtoehdot. Niistä voi valita mieleisensä ja valinta osuu usein edullisimpaan - juuri tästä syystä asiakkaat arvostavat LendingWireä.

Asiakaspalvelu

LendingWire-sivuston asiakaspalvelu ei ole aivan huippuluokkaa ja jää hieman puutteelliseksi. Yhteyden saa nimittäin ainoastaan sähköpostitse, eikä kätevää live chat -palvelua tai edes puhelinnumeroa ole tarjolla. Toimisto sijaitsee Yhdysvalloissa, joten aikaerosta johtuen ei asiakaspalvelu ole aivan nopeinta.

LendingWire yhteystiedot

Tarvittaessa saa LendingWiren henkilökuntaan yhteyden sähköpostitse lähettämällä viestiä osoitteeseen info@lendingwirefi.com. Yrityksellä on myös fyysinen toimisto, joka tosin sijaitsee Yhdysvalloissa asti. Toimiston osoite on seuraava:

LendingWire

1942 Broadway St, Suite 314

Boulder, CO

UKK

📌 Mitä palveluita yritys tarjoaa?

LendingWire on lainanvertailupalvelu, joka toimii kätevästi internetissä. Se siis vertailee asiakkaalle lainat ainoastaan muutamalla klikkauksella. Tämä mahdollistaa puolestaan sen, että asiakas voi valita lainatarjousten joukosta itselleen sopivan, kaikkein edullisimman lainan.

📌 Onko yritys turvallinen?

Kyllä, toimijana LendingWire on turvallinen ja samaa firmaa esimerkiksi markkinoilla toimivan Rahoitusasiantuntijoiden kanssa. Lisäksi on hyvä muistaa, että Lending Wire ei ole pankki, vaan se ainoastaan vertaa niiden tarjoamat lainat asiakkaille. Myös tämän huomioon ottaen voidaan todeta, että toimija on luotettava ja turvallinen.

📌 Toimiiko yritys Suomessa?

LendingWire ei ole suomalainen yritys, vaan sen konttori sijaitsee Yhdysvalloissa, Koloradossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö yritys voisi täysin pätevästi toimia myös Suomessa. Lending Wire tarjoaa suomalaisten pankkien lainavertailuja, ja tarjoaa palvelua selkeästi suomen kielellä.

📌 Onko LendingWirellä asiakaspalvelua?

Kyllä, yritys tarjoaa asiakaspalvelun, joka auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Puhelinnumeroa tai kätevää live chat -palvelua ei valitettavasti ole, mutta apua saa helposti sähköpostin välityksellä. Viestiä voi lähettää asiakaspalvelun osoitteeseen info@lendingwirefi.com.

📌 Miten saan lainan LendingWireltä?

Yritys ei tarjoa lainoja, vaan se ainoastaan kilpailuttaa lainat asiakkaalle. Yleisesti, jotta olisi oikeutettu lainaan, tulee hakijan olla vähintään 18-vuotias. Henkilön tulee asua Suomessa ja omata suomalainen henkilötunnus, minkä lisäksi tulee olla säännöllisiä eläke- tai palkkatuloja. Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa.

Yrityksen yhteystiedot LENDINGWIRE
Virallinen sivusto lendingwirefi.com
Osoite 1942 Broadway St, Suite 314 Boulder, CO

Arvostelut, LENDINGWIRE 3

5,0
3 arviota
Kirjoita arvio

Kuulin ystävältäni LendingWire-palvelusta, ja päätin itsekin kokeilla kun olin lainaa vailla. Sain minulle sopivan, 1 000 euron lainan, ja korotkin ovat todella maltilliset. LendingWire mahdollisti lainavertailullaan minulle lomamatkan, ja suosittelisin palvelua ehdottomasti myös muille lainaa harkitseville!

Lainantarpeessa vertailin eri lainoja LendingWire-sivustolla. En silloin hakenut lainaa, mutta päädyin tilaamaan uutiskirjeen. Nyt Lending Wire tarjoaa minulle säännöllisesti hyviä tarjouksia, ja niiden pohjalta päätinkin hakea lainaa. Sain hyvät ehdot ja korotkin sopivat juuri omaan budjettiini. Uutiskirjeen tilaus kannatti.

Tarvitsin äkillisesti lainaa, kun lasku sujahti postiluukusta sisään juuri ennen palkkapäivää. Laina oli ainoa vaihtoehto, mutta onneksi LendingWire vertaili lainat puolestani. Näin sain yhdellä hakemuksella useamman tarjouksen ja sain valittua sen kaikkein edullisimman. Näin säästyi sievoinen summa rahaa.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
50 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
70 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %