Yhtiön luotot LAINAMAAILMA

4.5
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot LAINAMAAILMA
Määrä alkaen 500 saakka 70000 €
Korko alkaen 4.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Suurimmassa osassa tapauksia saat lainatarjoukset jopa samana päivänä
Eräpäivä Hyväksyttyäsi tarjouksen saat usein rahat jopa samana päivänä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus: Lainamaailma

Lainamaailma on sivusto, joka mahdollistaa eri pankkien lainojen vertailun jopa 70 000 euroon asti. Yritys vertaa asiakkaan puolesta 25 eri pankin lainat, korot ja ehdot. Näin asiakas voi valita markkinoiden johtavien lainantarjoajien joukosta juuri sen, joka parhaiten sopii itselle. Palvelua on helppo käyttää ja lainat on mahdollista kilpailuttaa jopa muutamassa minuutissa. Lainamaailma online -palvelu helpottaa lainan hakua. Liittyminen on tehty helpoksi, ota vain suunnaksi Lainamaailma, kirjaudu ja tee hakemus.

Ehdot lainan myöntämiselle

Lainamaailman kautta voi verrata lainoja niin suuriin kuin pienempiinkin tarpeisiin, aina 500 eurosta 70 000 euroon asti. Myös laina-aika on joustava, vuodesta 15 vuoteen asti. Korot määritellään joka asiakkaalle yksilöllisesti, mutta yleisesti korot vaihtelevat 4,5 % ja 20 % välillä. Koron lisäksi voi asiakas joutua maksamaan pankkikohtaisia kuluja, kuten avaus- ja tilinhoitomaksuja. Nämä vaihtelevat suuresti pankkien välillä, mutta käyvät ilmi lainatarjouksesta.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä on normaali, esimerkiksi remonttia varten haettu 10 000 euron laina, jonka takaisinmaksuaika on 5 vuotta. Esimerkkilainan korko on 8,32 %, jolloin takaisin maksettava summa on yhteensä 12 240 euroa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lainaa maksetaan takaisin 204 euron kuukausierissä.

Näin haet lainaa Lainamaailmalta

  1. Kirjoita selaimeen Lainamaailma, kirjaudu sisään ja merkitse lomakkeeseen haluttu lainasumma ja laina-aika. Vertailun voi tehdä myös ilman kirjautumista.
  2. Täytä henkilötiedot ja muut tarvittavat tiedot, kuten asumiseen ja tuloihin liittyvät tiedot.
  3. Yritys tarjoaa sinulle räätälöityjä lainoja jopa 25 pankilta. Niiden joukosta voit valita sopivan.
  4. Kun olet valinnut ja hyväksynyt sopivan tarjouksen, näkyvät rahat tilillä yleensä 24 tunnin kuluessa.

Lainamaailma omat sivut

Yritys tarjoaa mahdollisuuden luoda oman profiilin, jonka kautta voit hallinnoida lainahakemuksia ja nähdä aikaisempia hakemuksia. Se myös tekee tulevien lainojen vertailusta ja hakemisesta yhä helpompaa, sillä henkilö- ja muita tietoja ei tarvitse joka kerralla täyttää erikseen. Ota siis suunnaksi Lainamaailma, kirjaudu ja täytä kaikki profiilisi kohdat, jos haluat, että lainanhaku helpottuu entisestään.

Kuka voi hakea lainaa Lainamaailmalta?

Jotta asiakkaalle voidaan myöntää lainaa, tulee hänen olla vähintään 20-vuotias. Lisäksi tulee asiakkaalla olla säännölliset palkka- tai eläketulot, vuositasolla ainakin 7 200 euroa. Suomen kansalaisuus ei ole välttämätön, mutta suomalainen henkilötunnus ja osoite tulee ainakin olla. Luonnollisesti myös asiakkaan luottotiedot vaikuttavat, ja maksuhäiriömerkintä suurella todennäköisyydellä johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Lainan takaisinmaksaminen

  • Lainan voi maksaa takaisin sovituissa kuukausittaisissa erissä tai kerralla. Maksut tehdään pankkisiirrolla.
  • Pankista riippuen on mahdollista ansaita lyhennysvapaa kuukausi, jos maksaminen ei jostain syystä onnistu.
  • Useimmat pankit tarjoavat mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen tai uudelleenjärjestämiseen.

Erilaisia lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainan tarve voi osua kohdalle yllättäen, minkä vuoksi Lainamaailma tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Lainapäätös tehdään nopeasti, ja myös laina-ajan saa räätälöityä juuri omiin tarpeisiin sopivaksi, vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Tämä takaa sen, että omiin tarpeisiin saa juuri oikeanlaisen lainan.

Lainamaailma kokemuksia ja asiakkaiden palaute

Lainamaailma on syystäkin noussut monen suosikiksi. Se on laadukas palvelu, joka lisäksi on asiakkaille täysin ilmainen. Asiakkaat pitävät erityisesti siitä, että yritys tarjoaa kerralla jopa 25 eri pankin lainatarjouksen. Tähän kuuluvat tietysti kaikki alan johtavat rahoituslaitokset. Myös selkeä sivusto ja Lainamaailma omat sivut -palvelu keräävät runsaasti kiitosta.

Asiakaspalvelu

Lainamaailman asiakaspalvelu palvelee todella monipuolisesti. Se palvelee asiakkaita henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai verkon välityksellä. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman nopeasti aukioloaikojen puitteissa. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista torstaihin kello 9.30-16.30, perjantaina puolestaan kello 9.30-15.

Lainamaailma yhteystiedot

Yhteyttä voi ottaa sivustolla löytyvän lomakkeen kautta, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse. Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen info@lainamaailma.fi, soittaa puolestaan numeroon 09 2311 3620. Lisäksi on Lainamaailmalla toimisto, joka sijaitsee osoitteessa: Kalevantie 7 C

33100 Tampere

UKK

📌 Onko Lainamaailma turvallinen?

Kyllä, toimijana yritys on erittäin turvallinen. Siitä kertovat jo sen yhteistyökumppanit, jotka ovat kaikki tunnettuja ja vakaita rahoituslaitoksia. Lisäksi on sivusto turvattu laadukkaalla SSL-tekniikalla, mikä tarkoittaa, että henkilö- ja maksutiedot pysyvät sivustolla asioidessa salassa.

📌 Mitä palveluita yritys tarjoaa?

Lainamaailma vertailee puolestasi niin pienet kuin suuretkin lainat. Yhteistyökumppanina sillä on jopa 25 tunnetuinta pankkia, joiden tarjoamat lainat se vertailee asiakkaille. Näin voit helposti itse tutkia pankkien ominaisuuksia ja päättää, mikä tarjoaa juuri sinulle parhaat lainaehdot.

📌 Toimiiko yritys Suomessa?

Kyllä, Lainamaailma on suomalainen yritys, jonka toiminta Suomessa on kaikin puolin laillista. Se on toiminut markkinoilla jo usean vuoden ajan, ja siitä onkin kehittynyt suomalaisten laina-asiantuntija. Jotain toiminnasta Suomessa kertoo myös Lainamaailman Tampereella sijaitseva toimisto.

📌 Miten saan lainan Lainamaailmalta?

Yritys ei myönnä lainoja, vaan se ainoastaan vertaa markkinoilla tarjolla olevat lainat sinua varten. Jotta laina voidaan myöntää, tulee sinun kuitenkin olla vähintään 20-vuotias ja saada säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vähintään 7 200 euroa vuodessa. Lisäksi tulee luottotietojen olla kunnossa.

📌 Onko Lainamaailmalla asiakaspalvelua?

Kyllä, asiakaspalvelu palvelee asiakkaita arkipäivisin. Viestiä voi lähettää helposti joko sivustolta löytyvän lomakkeen tai sähköpostin kautta, minkä lisäksi asiakaspalvelua on tarjolla myös puhelimitse. Asiakaspalvelu on auki maanantaista torstaihin aina 9.30-16.30, perjantaisin puolestaan 9.30-15.

Yrityksen yhteystiedot LAINAMAAILMA
Virallinen sivusto www.lainamaailma.fi
Osoite Kalevantie 7 C 33100 Tampere, Finland
Puhelinnumero 923113620

Arvostelut, LAINAMAAILMA 2

4,5
2 arviota
Kirjoita arvio

Tarvitsin lainaa ja moni suositteli Lainamaailmaa. Olinkin todella otettu Lainamaailma online -palvelusta, joka mahdollisti hakemusten ja tarjousten tarkkailun erittäin helposti. Kaikki hakemukset ovat yhdessä paikassa. Turvallinen sivusto, kattava asiakaspalvelu ja hyvät lainat - lämmin suositus!

Vertailin lainoja Lainamaailman palvelun kautta. Pakko kehua erityisesti Lainamaailman asiakaspalvelua! Minulla oli kysymys saamastani lainatarjouksesta ja sain vastauksen todella nopeasti. Nopeuden lisäksi oli palvelu ystävällistä, avuliasta ja erittäin asiantuntevaa. Jo tämän vuoksi suosittelisin kavereillenikin!

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
3 tuhansia
Laina-aika
30... 1680 päivää
Korko
15,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,76 %