Yhtiön luotot LAINAA24

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot LAINAA24
Määrä alkaen 500 saakka 70000 €
Korko alkaen 8.75%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Eräpäivä Riippuen valitsemastasi lainanmyöntäjästä, rahat maksetaan tilillesi joko samana päivänä tai muutamassa arkipäivässä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus Lainaa24 -palvelusta

Lainaa24 on lainanvälittäjä, joka toimii tiiviissä yhteistyössä useiden luotettavien ja tunnettujen rahoituslaitosten sekä luotonantajien kanssa. Lainaa24 pystyy tämän ansiosta löytämään nopeasti parhaan mahdollisen lainanmyöntäjän tarjoten mahdollisuuden kilpailuttaa lainatarjouksia 24 tuntia vuorokaudessa. Tekemällä vain yhden hakemuksen verkossa, saa asiakas useilta rahoituslaitoksilta tarjouksia. Asiakas lopulta itse päättää, minkä lainan haluaa ottaa.

Lainatarjousten kilpailuttamisen edut Lainaa24 -palvelun kautta:

 • Säästät aikaa, kun useiden lainanantajien tarjoukset kilpailutetaan puolestasi
 • Palvelu toimii nopeasti; ei odottelua
 • Päätät itse, minkä tarjouksen hyväksyt
 • Et ole sidottu mihinkään; voit olla hyväksymättä yhtäkään tarjousta

Lainojen ehdot

Voit hakea Lainaa24 -lainavälittäjän kautta tehokkaasti monelta luotonantajalta. Lainavälittäjäpalvelun avulla saat lainan lähes poikkeuksetta varmemmin, nopeammin ja halvemmalla kuin omatoimisesti lainaa hakiessa. Lainavälittäjä saa korvauksen palvelustaan luoton myöntäjältä. Lainan varsinaiset ehdot määrittelee se luotonantaja, jonka valitset. Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Todellinen vuosikorko lainoissa on minimissään 4,5 % ja korkeimmillaan 50,5%.

Lainaesimerkki

Esimerkkinä nostamme kilpailutuksen jälkeen 25000 euron lainan. Nimelliskorko on kilpailutuksen ansiosta vain 6,45% ja todellinen vuosikorko 6,64%, Tilinhoitomaksuja ei peritä lainakaan. Lainan avaus- ja kuukausimaksut ovat 0€. Korkokouluiksi lainalle tulee tällöin 4314€ ja lainan kokonaiskululuiksi 29314€.

Miten lainaa voi hakea

Lainakilpailutuspalvelu on avoinna ympäri vuorokauden osoitteessa www.Lainaa24.fi, ja voit jättää hakemuksesi milloin tahansa. Hakemuksia käsitellään vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksen käsittelyn jälkeen hakijalle lähetetään lainatarjous. Palvelu perustuu parhaan mahdollisen lainatarjouksen etsimiseen sinulle parhailla mahdollisilla ehdoilla. Päätät lopulta itse, onko tarjous hyväksyttävissä, ja otatko lainan vai et. Lainasopimuksen teet tarjouksen antajan kanssa eikä Lainaa24 merkintä tule sopimukseen, eikä Lainaa24 palvelun käyttö maksa sinulle mitään.

Lainahakemuksen tekemistä yhdessä luotettavan henkilön kanssa, esimerkiksi avo- tai aviopuolison, tai muun perheenjäsenen kanssa, kannattaa harkita. Yhteisesti haettu laina sekä parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseen, että lähes aina pienentää lainalle määritettävää korkoa ja lainan hoitokuluja. Yhteishakijasta tulee tällöin vastuuhenkilö, joka ottaa vastuuta lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Lainahakemuslomakkeelta löytyy oma erillinen osio yhteishakijan tietojen syöttämistä varten.

Lainaa24 -omat sivut

Laina 24 -sivuston käyttö ei edellytä kirjautumista, eikä sivulla siksi ole erillistä ”Lainaa24 kirjaudu sisään” -linkkiä tai -toimintoa.

Kuka voi hakea lainaa

Sinun tulee täyttää seuraavat ehdot voidaksesi hakea lainaa:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Sännölliset tulot - palkka tai eläke
 • Vuositulojesi tulee olla vähintään 7200 euroa
 • Luottotietojesi tulee olla kunnossa

Lainan takaisinmaksaminen

Valitsemasi luotonantaja lähettää laskut kuukausittain takaisinmaksua varten. On mahdollista maksaa laina pois joko kokonaan, tai lyhentää sitä sovittua nopeammin, mikäli itse näin haluat. Lainan nopeampi poismaksaminen on mahdollista tehdä täysin ilman lisäkuluja. Korkokustannukset kertyvät maksettavaksi vain lainan käyttöajalta.

Lainaa24 kokemuksia

Asiakkaiden palaute on ollut positiivista. Lainaa24.fi kokemuksissa toistuu palvelun toteaminen helpoksi ja aikaa säästäväksi.
Laitoin hakemuksen ja sain 3 tarjousta nopeasti. Otin halvimman. Palvelu toimii kuten lupaakin.

 • Oskari / Marraskuu 2016

Olen kokeillut palvelua ja sain kaksi lainatarjousta. Ei siis kovin montaa, mutta olen ihan tyytyväinen.

 • Sakke / Huhtikuu 2016

Olen ottanut pari lainaa Lainaa24.fi sivua käyttäen ihan tyytyväisellä mielellä. Helppoa ajan säästöä. Ainoa minuus oli, etteivät täsmälleen osanneet sanoa milloin saan rahat tililleni.

 • nimimerkki LN88 / Toukokuu 2017

Lainaa24 yhteystiedot

 • Asiakaspalvelu: Ma-To 9:30-16:30, Pe 9:30-15:0
  1. 09 2311 3680

 • asiakaspalvelu@Lainaa24.fi
 • Kalevantie 7C
 • 33100 TAMPERE
Yrityksen yhteystiedot LAINAA24
Virallinen sivusto www.lainaa24.fi
Osoite Kalevantie 7 C 33100 Tampere
Puhelinnumero 923113680

Arvostelut, LAINAA24 3

4,7
3 arviota
Kirjoita arvio

Kirjauduin Lainaa24 -palveluun ja kilpailutin useita eri lainantarjoajia yhdellä lainahakemuksella. En tiennyt, että se olisi oikeasti näin helppoa! Ihan mahtavaa. Kilpailuttamalla säästin itse aikaa ja vaivannäköä sekä sain useita minulle räätälöityjä tarjouksia, joista pystyin itse valitsemaan edullisimman ja minulle sopivimman.

Voin suositella tutuille ja tuntemattomille Lainaa24-palvelua. Nimittäin Laina24:n omat sivut ovat niin helpot käyttää, etten olisi arvannutkaan. Lainaa voi tarvita joskus yllättäen ja silloin on kyllä hyvä, että on tämmöinen palvelu.

Etsiskelin lainantarjoajaa ja mieleeni muistui nimi Lainaa24. Kirjauduin Lainaa24:n sivuille ja päätin tehdä hakemuksen. Se oli todella helppoa jopa ensikertalaiselle. Lisäksi päätös tuli nopeasti, samoin rahat. Voin suositella.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %