Yhtiön luotot FIKSULAINA

4.7
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot FIKSULAINA
Määrä alkaen 100 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.19%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Laina nopeasti tilille Fiksulainan avulla

Palvelu on oivallinen valinta kun lainanhakija haluaa löytää edullisen lainan nopeasti. Yhdellä hakemuksella saa jopa 30 lainatarjousta. Fiksulainan omistaa WebCube Oy. Yrityksen kotipaikka on Suomen Alavus. Palvelu vertailee Suomessa toimivia lainanantajia, joista voi saada lainan jopa muutamassa minuutissa.
Fiksulaina vertailee ja kilpailuttaa lainat

Lainavertailupalvelut ovat hyvä työkalu edullisen lainan etsinnässä. Fiksulaina vertailee laajalla skaalalla eri lainoja. Lainaa voi saada 100-60 000 euroa. Lainan saa seuraavin ehdoin:

 1. Hakijalla on ikää vähintään 18 vuotta
 2. Hakijalla on suomalainen sosiaaliturvatunnus ja verkkopankkitunnukset
 3. akijalla ei ole merkintöjä luottotiedoissa

Lainan hakemiseen menee noin viitisen minuuttia.

Lainaesimerkki Fiksulainan kulutusluotolle

Lainan voi saada vertailemalla ja kilpailuttamalla merkittävän edullisesti. Toisaalta lainojen vertailu voi viedä aikaa jopa päiviä. Automatisoidut lainavertailupalvelut kuten Fiksulaina nopeuttavat prosessia huomattavasti. Lisäksi laina ja lainan ehdot ovat hyvin kilpailukykyiset.

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
1100 eur 3 vuotta 35 eur

Lainan nimelliskorko vaihtelee välillä 4,19%-20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 eur. Laina-aika on 1-20 vuotta.

Fiksulainaa on helppo hakea

Lainan saa palvelusta nopeasti. Hakijan täytyy täyttää tietoja henkilökohtaisesta maksukyvystä:

 1. Alkuun henkilötiedot lainanhakijasta
 2. Tiedot lainanhakijan menoista, tuloista, asumisesta sekä muista veloista
 3. Tiedot lainanhakijan työstä ja koulutuksesta

Lainaa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa. Lainaa voi tällöin saada edullisemmin ja paremmilla ehdoilla. Rinnakkaishakija parantaa aina myös mahdollisuuksia saada laina ylipäätään, sillä lainanantajan riskistä osa siirtyy rinnakkaishakijalle.

Fiksulainan omat sivut on työkalu laina-asioiden hoitamiseen

Verkosta lainaa hakiessa käyttäjä saa yleensä henkilökohtaiset tunnukset kirjautumista varten. Fiksulaina toimii samoin. Sen palvelussa hoidat kaikki laina-asiat helposti ja nopeasti. Saat omilta sivuilta myös yhteyden asiakaspalveluun. Kysymyksiin vastataan yleensä saman päivän aikana.

Laina on saatavilla useimmille hakijoille
Lainaa saa raha-asiansa mallikkaasti hoitanut henkilö. Lainahakemuksen täyttää viidessä minuutissa ja lainaraha siirtyy hakijan tilille joko välittömästi tai parin pankkipäivän viiveellä. Raha siirtyy heti jos hakijalla on sama pankkitili kuin Fiksulainalla. Osa lainanantajista haluaa lainahakemukseen mukaan liitteitä. Se voi viivästyttää hieman lainarahan saamista.

Fiksulaina-lainan takaisinmaksu onnistuu helposti

Lainaa lyhennetään muiden palvelujen tapaan kuukausittain maksamalla laskut verkkopankissa tai lainanantajan maksupalvelussa. Osa lainapalveluista tarjoaa lisäpalveluja:

 1. Lainan takaisinmaksu-aikataulun pidentäminen
 2. Lainalle on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia
 3. Lainat voi yhdistää

Tarkista aina lainaehdot sopimuksesta ennen allekirjoittamista.

Fiksulaina välittää lainoja erilaisiin tarpeisiin

Lainarahan tarve monesti vaihtelee. Silloin tällöin voi tarvita satasen lainan tai suurempia ostoksia varten kymmeniä tuhansia euroja lainaa. Palvelusta on mahdollista saada molemmat. Joustoluottoa voi käyttää luottokortin tavoin eikä siitä tarvitse ottaa heti käyttöön koko lainasummaa. Suurempia hankintoja varten sopivin on todennäköisesti vakuudeton kulutusluotto.

Fiksulaina kokemuksia

Palvelu on erinomainen vaihtoehto lainojen vertailuun mikäli aikaa lainojen ja lainatarjousten vertailuun ja kilpailuttamiseen ei ole rajattomasti käytettävissä. Yhdellä hakemuksella saa jopa 30 lainatarjousta. Se kattaa jo merkittävän osan Suomessa toimivista pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Fiksulaina.fi palvelee verkossa ympäri vuorokauden

Lainojen vertailun lisäksi asiakkaita palvellaan lainakysymyksissä sähköpostitse. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti nopeasti, yleensä saman päivän aikana. Palvelusta voi odottaa saavansa myös markkinointiviestejä, jotka voi erikseen kieltää. Lisäksi lainan myöntäneellä pankilla tai rahoitusyhtiöllä on oma asiakaspalvelunsa, jota voi tarvittaessa hyödyntää.

Fiksulainan yhteystiedot

Palvelun omistaa suomalainen WebCube Oy.

WebCube Oy

PL 13

63301 Alavus

Y-tunnus: 2658911-6

Asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse:

asiakaspalvelu@fiksulaina.fi

OmaTilin kautta lainanhakija voi tarkistaa lainapäätökset ja muokata lainahakemusta. Asiakaspalvelu on mahdollista tavoittaa myös kirjautumalla OmaTiliin.

Usein kysytyt kysymykset Fiksulainasta

📌 Onko laina oikeasti edullinen?

Lainan korot ja lopulliset kulut määräytyvät laina-asiakkaasta tehtävän riskiarvion mukaan. Lainan hinta voi siis vaihdella merkittävästikin eri lainanhakijoiden kohdalla. Myös ajankohta lainaa hakiessa vaikuttaa lainan hintaan. Fiksulaina.fi vertailee eri pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jopa 30 eri lainanantajaa. Lainan hinta voi siis hyvinkin olla yksi markkinoiden edullisimmista. Lainatarjouksia kannattaa vertailla mahdollisimman kattavasti parhaan mahdollisen hinnan saamiseksi. Muista myös tarkistaa lainan ehdot ennen sopimuksen allekirjoittamista.

📌 Saako lainasumman heti?

Valtaosassa tapauksia kyllä. Pankki tai rahoitusyhtiö harvemmin tarvitsee esimerkiksi liitteitä hakemukseen. Joskus lainanantaja kuitenkin kysyy lisätietoja ja se voi hieman viivästyttää lainan saamista. Pääsääntöisesti kuitenkin lainaraha siirtyy välittömästi tai enintään muutaman pankkipäivän viiveellä tilille. Yöaikaan klo 23-7 lainoja ei myönnetä.

📌 En pääse kirjautumaan Fiksulainan sivustolle, mitä teen?

Kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Fiksulainan asiakaspalveluun. Puhelinyhteyttä palveluun ei valitettavasti ole saatavilla mutta onneksi sähköpostiviesteihin vastataan yleensä heti tai saman päivän aikana. Vastauksia saa laina-asioita koskeviin kysymyksiin parhaiten arkisin klo 8-17.

📌 Onko Fiksulaina.fi turvallinen?

Yritys välittää Suomessa tunnettujen pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainoja, joita ovat hankkineet sadattuhannet suomalaiset jo vuosia. Lainaa hakiessa on kuitenkin aina syytä hyvä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja kaikki mahdolliset lisäkulut ennen lainasopimuksen hyväksymistä ja allekirjoittamista. Tällöin voi välttyä mahdollisilta ikäviltä yllätyksiltä.

📌 Miten Fiksulaina-laina maksetaan takaisin?

Laina-asiakas saa lainanantajalta sähköpostiin laskun tai vaihtoehtoisesti laskun voi maksaa kirjautumalla omille sivuille. Myös paperilasku on joissain tapauksissa mahdollinen, tosin siitä veloitetaan erikseen. Laskun voi toki maksaa myös pankissa mutta siitäkin veloitetaan lisäkuluja. Laina-asiakas voi myös yleensä vaikuttaa maksuaikatauluun neuvottelemalla pankin tai rahoitusyhtiön kanssa. Muutokset sovittuun aikatauluun on yleensä lisämaksullisia, ei tosin jokaisen lainanantajan kohdalla.

Yrityksen yhteystiedot FIKSULAINA
Virallinen sivusto www.fiksulaina.fi
Osoite PL 13 63301 Alavus

Arvostelut, FIKSULAINA 2

4,7
2 arviota
Kirjoita arvio

Lähdin hakemaan edullista lainaa eikä aikaa ollut käytettävissä paria tuntia enempää. Päädyin monen mutkan kautta Fiksulaina.fi palveluun ja tyytyväinen olen ainakin tähän asti ollut. Lainan hinta oli kohdallaan eikä ehdot olleet mahdottomat. Haen lainaa uudestaankin palvelusta jos vielä joskus lainaa tarvitsen.

Fiksulaina kokemuksia ei ole aiemmilta kerroilta mutta kaverin suosituksesta otin lainan menopelin korjausta varten. Kalliiksihan laina tuli mutta sain sen onneksi maksettua nopeasti takaisin niin ei ainakaan kuluihin mennyt liikaa rahaa. Puhelinpalvelu olisi hyvä lisä, mutta nytkin olen ihan tyytyväinen kaikkeen.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
180... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
30... 1825 päivää
Korko
14,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,99 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,90 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 6570 päivää
Korko
4,00 %