Yhtiön luotot EKSTRALUOTTO

4.8
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot EKSTRALUOTTO
Määrä alkaen 10 saakka 2100 €
Laina-aika alkaen 90 saakka 3030 päivää
Ikä, vuosina alkaen 21 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Käsittelyaika Lainapäätös lähetetään muutaman minuutin kuluessa hakemuksen saapumisesta
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Ekstraluotto yleisesti

Ekstraluotto on lahtelaisen J. W. Yhtiöt -yrityksen lainapalvelu. Yhtiö on tuttu toimija Suomen lainamarkkinoilla, ja se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin. Yhtiö myöntää lainoja usealla eri aputoiminimellä, ja on vakiinnuttanut paikkansa lainamarkkinoilla. Ekstraluotto-palvelu on myöntänyt erilaisia pienlainoja netissä jo vuodesta 2006.

Lainaehdot

Ekstraluotto myöntää joustoluottoja, jossa asiakkaan käytössä on enintään 2 100 €:n luottoraja, josta asiakas voi nostaa rahaa käyttöönsä erissä. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittain joustavasti vähintään 10 % nostetun luoton saldosta tai vähintään 50 €. Asiakas voi toki tehdä isompiakin lyhennyksiä tai maksaa koko luoton kerralla pois.

Lainasta ei peritä avaus- tai tilinhoitopalkkioita, mutta jokaisesta nostosta veloitetaan 19 % nostopalkkio. Laina-aika on 1 – 101 kuukautta.

Lainan nimelliskorko on 106,8 %. Lainan todelliset kustannukset riippuvat nostojen määrästä, nostetusta summasta ja lyhennysaikataulusta.

Lainaesimerkki

Joustoluoton kustannukset riippuvat tehtyjen nostojen määrästä, lainasummasta ja lyhennyksistä, mutta jos asiakas nostaa koko luoton kerralla, voisi takaisinmaksu näyttää esimerkiksi tältä:

 • lainasumma 2 100 €
 • maksuaika 12 kk
 • kuukausierä (tasalyhennys) n. 320 €/kk
 • kokonaiskustannus n. 3 826,28 €
 • todellinen vuosikorko 238,69 %.

On hyvä huomata, että joustoluottoa ei todennäköisesti käytännössä nosteta käyttöön kokonaan kerralla, vaan useammassa pienemmässä erässä, jolloin lainasumma ja lyhennysten suuruus vaihtelevat laina-aikana. Esimerkki on siis vain suuntaa antava.

Miten hakea lainaa Ekstraluotosta?

Ekstraluottoa haetaan netistä osoitteesta www.ekstraluotto.fi löytyvällä hakemuksella.

 1. Rekisteröidy palveluun ja luo asiakastili. Tähän tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
 2. Täytä hakemus huolellisesti. Huomaa, että sinua voidaan pyytää liittämään hakemukseen kopio tiliotteestasi tai palkkakuitistasi, varaa ne siis käsille.
 3. Lähetä hakemus.

Saat yleensä vastauksen hakemukseesi nopeasti vain muutamassa minuutissa, ja jos hakemuksesi hyväksytään, myös rahat maksetaan tilillesi heti, kuitenkin vain päiväsaikaan asiakaspalvelun aukioloaikoina eli klo 8 - 22 välisenä aikana. Ensinoston jälkeen rahaa voi nostaa milloin vain, myös öisin ja näppärästi vain tekstiviestillä.

Asiakastilin perustamisen jälkeen Ekstraluottoon kirjaudutaan henkilökohtaisella PIN-koodilla, joka lähetetään asiakkaalle matkapuhelimeen.

Lainanantaja voi harkintansa mukaan hylätä hakemuksen. Yleisimpiä syitä ovat mm.:

 • puutteellisesti täytetty hakemus
 • ei säännöllisiä tuloja
 • maksuhäiriömerkinnät.

Lainanantajan ei tarvitse perustella hakemuksen hylkäämistä.

Myönnetty luottoraja voi myös olla alhaisempi kuin mainittu 2 100 €.

Ekstraluoton asiakastili Ekstraluotto.fi

Asiakkaalle avataan lainahakemuksen tekemisen yhteydessä oma asiakastili, joka on tavallaan lainayhtiön oma verkkopankkipalvelu. Lainaa ei voida myöntää ilman asiakastiliä. Ekstraluoton omat sivut on näppärä tapa hallinnoida lainatietoja ja tehdä rahasiirtoja verkossa.

Tilin luonnin yhteydessä asiakkaan henkilöllisyys varmistetaan luotettavasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen asiakas saa oman PIN-koodin, jolla hän voi jatkossa kirjautua sisään tililleen. PIN-koodin avulla asiakas voi nostaa rahaa luotolta käyttöönsä helposti myös tekstiviestillä.

Kuka voi hakea lainaa

Ekstraluottoa voi saada, jos

 • on vähintään 21-vuotias
 • saa säännöllistä tuloa
 • on hoitanut raha-asiansa hyvin
 • asuu vakituisesti Suomessa.

Kuten pienlainayhtiöt yleensäkin, toimii Ekstraluottokin online-palveluna, ja hakijalla on siis oltava verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, oma matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Tutustu lainansaannin ehtoihin ennen hakemuksen lähettämistä, niin et täytä hakemusta turhaan.

Lainan takaisinmaksu

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä. Asiakas voi itse määrittää, kuinka paljon kuukausilyhennystä haluaa maksaa, mutta lyhennyksen on oltava vähintään 10 % luoton avoimesta saldosta tai 50 €.

Luoton voi myös aina maksaa takaisin kokonaan kerralla, jolloin asiakas säästää korkokustannuksissa.

Jokainen tietysti maksaa luottoa oman maksukykynsä ja harkintansa mukaan, mutta yleisesti ottaen luotto kannattaa maksaa takaisin minimierää suuremmissa kiinteissä erissä, sillä pienillä lyhennyksillä maksuaika on pitkä ja minimilyhennysten tapauksessa lyhennyksen määrä vielä pienenee saldon pienentyessä. Pienet lyhennykset ja pitkä maksuaika tarkoittavat korkeita kokonaiskorkokustannuksia.

Tilapäisissä rahaongelmissa ekstraluottoasiakas voi erillisestä hakemuksesta saada maksuvapaan kuukauden sitä etukäteen pyytämällä ja maksamalla hinnaston mukaisen palvelumaksun 30 €.

Jos asiakas ei maksa vaadittua minimilyhennystä, siirretään maksamaton Ekstraluotto perintään, jolloin omin luvin otettu maksuvapaa tulee asiakkaalle helposti melko kalliiksi kaikkine perintäkuluineen ja viivästyskorkoineen. Ekstraluotto on erityisen tarkka täsmällisistä takaisinmaksuajankohdista, ja maksuongelmissa kannattaakin olla aina heti yhteydessä lainayhtiöön. Kustannusten lisäksi asiakkaalle tulee tyypillisesti maksamattomasta Ekstraluotosta merkintä luottotietorekisteriin, mikä aiheuttaa omia hankaluuksiaan monessa asiassa.

Asiakkaiden Ekstraluotto-kokemuksia

Ekstraluotto-palvelu on ollut toiminnassa jo useita vuosia, ja asiakkaiden kokemukset palvelusta ovat pääsääntöisesti positiivisia. Toiminta on nopeaa ja asiantuntevaa ja homma toimii, mitä muuta asiakas voisikaan kaivata?

Kilpailuttaminen toki aina kannattaa, sillä vaihtuvilla markkinoilla kilpailu on kovaa, ja asiakkaita houkutellaan toinen toistaan paremmilla tarjouksilla. Joustoluottoja vertaillessa huomiota kannattaa kiinnittää esimerkiksi nostopalkkion suuruuteen.

Huomionarvoista Ekstraluotto-palvelussa on, että se on erityisen tarkka laskujen eräpäivistä ja siirtää maksamattomat lainat pikavauhtia perintään. Kannattaa siis todellakin hoitaa maksut ajoissa ja pitää mielessä, että lyhennys on maksettava, vaikka laskua ei postiin kilahtaisikaan. Jos laskua ei kuulu, on maksutiedot tarkistettava itse joko asiakaspalvelusta kysymällä tai omalta asiakastililtä. Ekstraluottoon kirjaudutaan sisään omalla PIN-koodilla.

Asiakaspalvelu

Ekstraluoton asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan puhelimitse ja sähköpostitse seuraavasti:

 • ma-pe klo 8 – 20
 • la-su klo 10 – 18

Lainahakemuksia käsitellään päivittäin klo 8 – 22.

Puh: 03 3399 3600

E-mail: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Ekstraluoton yhteystiedot

Ekstraluoton yhteystiedot ovat:

J.W.-Yhtiöt Oy

Aleksanterinkatu 17 B

15110 Lahti

Tiloissa ei ole asiakaspalvelua.

Yrityksen yhteystiedot EKSTRALUOTTO
Virallinen sivusto www.ekstraluotto.fi
Osoite Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti
Puhelinnumero 333993600

Arvostelut, EKSTRALUOTTO 4

4,8
4 arviota
Kirjoita arvio

Hain lainaa suomalaisista ja ulkomaisista palveluista. Ekstraluotosta minulla ei ollut aiempia kokemuksia mutta nyt voin ainakin sanoa olevani tyytyväinen. Sain lainan heti eikä minun tarvinnut maksaa älyttömästi lainan lisäkuluja. Lainan todellinen vuosikorko oli alle 25 %.

Kesken kesäloman autoon tuli vikaa, ja se oli saatava kuntoon äkkiä. Tässä tilanteessa Ekstraluotto -laina oli meidän perheen ratkaisu, sillä asiointi oli nopeaa ja näin autokin saatiin korjaamolle heti. Ekstraluotto pelasti kesälomamme!

Jos haluat hoitaa luottoasiat helposti verkossa, suosittelen Ekstraluottoa. Omat sivut -palvelu on todella kätevä ja nopea. Eipä tarvitse jonotella puhelimessa hoitaakseen luottoasioitaan. Kiireisenä hoidan asiat mieluummin verkossa.

Olen käyttänyt muitakin lainanmyöntäjiä, mutta paras tähän mennessä on ollut Ekstraluotto. Kirjauduin sivuille ja hain lainaa nopeammin ja helpommin, kuin ennen. Rahatkin olivat tilillä todella nopeasti. Suosittelen ehdottomasti.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
20 tuhansia
Laina-aika
365... 3650 päivää
Korko
0,00 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
730... 2920 päivää
Korko
16,21 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %