Yhtiön luotot AUTOLUOTTO

5.0
  • Tee pyyntö
  • Odota vastausta
  • Hae lainaa
Lainaehdot AUTOLUOTTO
Määrä alkaen 100 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.5%
Laina-aika alkaen 180 saakka 1095 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Käsittelyaika Välitön hakemuksen hyväksyntä
Aukioloajat Ympäri vuorokauden
Laina-ajan pidentäminen Kyllä

Sisältö

Autolaina nopeasti Autoluotto-palvelusta

Autorahoitukseen erikoistuneen lainavertailupalvelun omistaa turkulainen LVS Brokers. Yritys toimii Suomen lisäksi Puolassa. Palvelu käyttää IRMELI-tekoälyä, joka yhdistää lainanhakijat lainahakemusten perusteella sopiviin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin. Autoluotto on kätevä työkalu lainatarjousten etsimisessä, jos aikaa lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen ei ole paljon käytössä. Lainatarjouksia voi saada yhdellä hakemuksella noin 30.

Autoluotto.fi mahdollistaa edullisen lainan nopeasti tilille

Verkkohakemuksella autolainaa hakiessa säästää aikaa, vaivaa ja monesti myös rahaa. Lainaa voi saada 100-60 000 euroa. Lainaa saadakseen täytyy täyttää muutama ehto:

  1. Lainanhakija on vähintään täysi-ikäinen
  2. Lainanhakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
  3. Lainanhakijalla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä

Rahat tilille saa tyypillisesti heti lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen. Maksu on välitön, mikäli käytössä on sama pankkitili kuin Autoluottola.

Lainaesimerkki Autoluotton lainalle

Lainat tulisi kaikissa tapauksissa vertailla ja kilpailuttaa. Komplett Bankin laina on kilpailukykyinen kunhan muistaa että pitkästä maksuajasta voi kertyä paljon maksettavaa

Laina Takaisinmaksu Kuukausierä
10 000 eur 5 vuotta 193,71 €/kk

Esimerkissä todellinen vuosikorko on 6,26 %. Nimelliskorko on lainasta riippuen 4,19 % - 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150 €. Tarjottava laina-aika on 1-20 vuotta.

Auton rahoitusta on helppo hakea verkossa

Lainan saa nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Täytä alkuun haluamasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika.

  1. Täytä lainanhakijan henkilötiedot sekä tiedot hakijan tuloista ja menoista.
  2. Käy lainatarjous perusteellisesti läpi.
  3. Hyväksy lainasopimus allekirjoittamalla verkossa.

Lainan hakeminen ja lainojen vertailu ei sido lainanhakijaa, joten lainaa voi hakea huoletta. Joskus lainahakemus hylätään, syynä voi olla esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät tai liian pienet tulot suhteessa menoihin.

Autoluotto omat sivut on työkalu lainahakemuksen muokkaamiseen

Lainaa hakiessa saa käyttöön henkilökohtaiset tunnukset. Omilla sivuilla voi muokata hakemusta ja ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun. Autoluotto kirjaudu -sivuilta pääsee eteen päin henkilötunnuksella ja salasanalla. Myös sähköpostilla ja salasanalla kirjautuminen onnistuu.

Laina on tarjolla eläkeikään asti

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, myös työtön tai eläkeläinen. Luotonantaja tekee hakijasta riskiarvion, jonka mukaan lainasumma, korot ja kulut määräytyvät. Yli 10 000 euron lainasummaa suositellaan haettavaksi rinnakkaishakijan kanssa. Joskus Autoluotto voi kysyä lainanhakijalta liitteitä. Niitä voivat esimerkiksi palkka- tai verotustodistus.

Lainan takaisinmaksu onnistuu kätevästi verkossa

Laina-asiakas saa kuukausittain sähköpostiin laskun, joka maksetaan verkkopankissa tai lainan myöntäneen yrityksen sivuilla. Suositeltavaa on maksaa laina takaisin niin pian kuin mahdollista, jotta välttyy ylimääräisiltä kuluilta. Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä myöntää lainalle maksuvapaita kuukausia.

30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella

Lainanhakijan rahan tarve vaihtelee luonnollisesti hankittavan auton mukaan. Palvelusta saa kätevästi lainan pieneen tai suureen tarpeeseen. Palvelun etuna on hieman muita lainavertailupalveluja kattavampi yhteistyö eri lainanantajien kanssa. Autoluotton valikoimasta voi hyvinkin löytää markkinoiden edullisimman lainan.

Autoluotto.fi kokemuksia

Palvelua käyttämällä saa hyvän yleiskuvan lainatarjonnasta. Vertailussa on lähes kaikki tärkeimmät lainanantajat Suomessa. On hyvä huomioida, että lainan hinta voi vaihdella eri vuorokauden aikoina. Lainaa kannattaakin hakea muutamaan otteeseen saadakseen esille edullisimman hinnan.

Asiakaspalvelu vastaa parhaiten arkisin

Autoluotton asiakaspalvelua ei voi liiemmin kehua, sillä sen tavoittaa vain sähköpostitse. Viesteihin vastataan kuitenkin lainanhakijan onneksi nopeasti. Laina-asiakas voi toki halutessaan ottaa yhteyttä suoraan pankkiin tai rahoitusyhtiöön. Autoluottoa ei pidä sotkea A1 autoluotto -nimiseen palveluun, sillä se on Nordean tarjoama autolainapalvelu, jolla on oma asiakaspalvelunsa.

Autoluotton yhteystiedot

Palvelun omistaa suomalainen LVS Brokers. Autoluotto.fi ja sen oheistoiminnot on perustettu Suomen finanssivalvonnan luvalla.

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@autoluotto.fi

Postiosoite: Fredrikinkatu 34 B 00101 Helsinki

Asiakaspalvelun tavoittaa parhaiten arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Usein kysytyt kysymykset Autoluottosta

📌 Onko laina oikeasti edullinen?

Autoluotto kokemuksia on kertynyt tuhansille suomalaisille vuosien saatossa. Palvelusta saa markkinoiden kattavimman kuvan lainoista. Laina on todennäköisesti ainakin markkinoiden edullisimpien lainojen joukossa. Toisaalta jokainen lainatarjous on yksilöity hakijasta tehtävän riskianalyysin mukaan. Hinnat siis vaihtelevat. Lainaa kannattaa hakea useampana ajankohtana, sillä myös hakuaika voi vaikuttaa hintaan. Mikäli lainan maksaa nopeasti takaisin, laina on edullisempi kuin jos sen antaisi kerryttää lisäkuluja.

📌 Saanko lainan nopeasti tilille?

Autoluotto pyrkii nopeisiin maksuihin. Käytännössä se tarkoittaa maksua saman päivän aikana. Joskus pankki tai rahoitusyhtiö tarvitsee liitteitä tai muuta lisätietoa hakemukseen. On hyvä huomioida, että yöaikaan lainoja ei myönnetä ja joiden lainanantajien asiakaspalvelut ovat avoinna vain arkisin.

📌 Autoluottosta ei vastata viestiini, mitä teen?

Asiakaspalvelussa on todennäköisesti pientä ruuhkaa. Huomioi myös, että Autoluotton asiakaspalvelu vastaa viesteihin parhaiten arkisin. Voit myös soittaa pankin tai rahoitusyhtiön asiakaspalveluun tai lähettää sähköpostia. Suuremmat lainanantajat vastaavat viesteihin yleensä välittömästi kaikissa kanavissa.

📌 Onko Autoluotton palvelu turvallinen?

Yritys on tunnettu Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Palvelusta on saaneet lainaa tuhannet suomalaiset ilman minkäänlaisia ongelmia. Lainanhakijan on kuitenkin lainaa hakiessa syytä tarkistaa lainan kaikki ehdot ja mahdolliset muut kulut ennen lainasopimuksen hyväksymistä. Näin voi välttyä mahdollisilta ongelmilta etukäteen.

📌 Saako lainan takaisinmaksun aikataulua muutettua?

Autoluotto ei myönnä lainaa mutta lainan myöntäneen pankin tai rahoitusyhtiön kanssa voi neuvotella aikataulumuutoksista. Tyypillisesti muutoksista veloitetaan erikseen. Tarkista asia lainanantajalta ja ota tarvittaessa hyvissä ajoin yhteyttä, jotta et maksa ylimääräistä viivästyskorkoa.

Yrityksen yhteystiedot AUTOLUOTTO
Virallinen sivusto www.autoluotto.fi
Osoite Jaakonkatu 3 B 7. krs 00100 Helsinki
Puhelinnumero 2521965-8

Arvostelut, AUTOLUOTTO 2

5,0
2 arviota
Kirjoita arvio

Sain lainan heti tilille hakemisen jälkeen. En halunnut vertailla kaikkia lainayrityksiä erikseen, joten päädyin edulliselta vaikuttavaan Autoluottoon. Voin suositella palvelua. Aiempia Autoluotto kokemuksia ei tahtonut löytyä netin uumenista luettavaksi mutta hintavertailun jälkeen valitsin kyseisen palvelun.

Autoluotto.fi on ollut valintani laina-asioissa jo pitkään. Hinnat on halvenneet lakimuutoksien takia ja olen ottanut jo viisi lainaa palvelun kautta. Tarjoukset ei ole sivustolla niin hyvät kuin muissa palveluissa mutta yleinen hintataso on se miksi palaan palveluun uudelleen ja uudelleen.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,76 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,19 %
Määrä
70 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
4,50 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
30... 900 päivää
Korko
23,88 %
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
11,90 %