Yhtiön luotot AMYRAHOITUS

5.0
 • Tee pyyntö
 • Odota vastausta
 • Hae lainaa
Lainaehdot AMYRAHOITUS
Määrä alkaen 2000 saakka 60000 €
Korko alkaen 4.5%
Laina-aika alkaen 365 saakka 5475 päivää
Ikä, vuosina alkaen 20 vuotta vanha
Takaisinmaksutavat , Pankkitili
Aukioloajat Ympäri vuorokauden

Sisältö

Yleiskatsaus – Amy Rahoitus

Amy Rahoitus on palvelu, joka vertailee lainoja ja luottoja puolestasi. Se siis kilpailuttaa puolestasi pankkeja ja luottolaitoksia, eikä Amy Rahoitus itsessään ole varsinainen lainanmyöntäjä. Täyttämällä yhden ainoan hakemuksen, puolestasi kilpailutetaan ja pyydetään tarjoukset 14:ta lainanmyöntäjältä. Sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja vaivaa eri lainojen ja lainanantajien vertailuun, ja hakemusten täyttämiseen useilla eri nettisivuilla, täytät vain yhden hakemuksen muutamassa minuutissa, minkä jälkeen saat pian tarjoukset.

Millaista lainaa ja millaisin ehdoin?

 • Pienin haettava laina Amy Rahoitus -palvelun kautta on 2.000 euroa, suurin lainasumma puolestaan on peräti 60.000 euroa
 • laina-aika voi vaihdella yhden ja 15 vuoden välillä
 • vuosikorko vaihtelee sen mukaan, minkä rahoituslaitoksen päätät valita, sekä lainattavasta summasta ja takaisinmaksuajasta.
 • kuluttajansuojalain 7 luvun 6 §:n tarkoittama todellinen vuosikorko on vähintään 4,50 % ja korkeintaan 50,50 %. Vuosikorko ja muut ehdot määräytyvät yksilöllisesti, sekä lainanantajan mukaan, joten tarkistathan lopulliset ehdot hyväksyessäsi lainatarjouksen
 • todellinen vuosikorko sisältää kaikki korot ja kulut, jotka lainasummasta aiheutuu vuodelle jaksotettuna
 • et ole velvoitettu valitsemaan yhtäkään tarjousta, vaikka täyttäisitkin hakemuksen. Tarjousten pyytäminen ei siis sido sinua mihinkään, eikä vielä maksa mitään.

Lainaesimerkki – Amy Rahoitus

Lainaesimerkki haettaessa lainaa Amyrahoituksen kautta: kun lainasumma on 10.000 euroa ja laina maksetaan takaisin viiden vuoden maksuajalla, takaisinmaksettava kokonaissumma on 13.958 euroa. Tähän summaan sisältyy lainapääoman takaisinmaksu, minkä lisäksi korkoja ja kuluja syntyy 3.958 euroa, jolloin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 14,90 %. Esimerkissä kertaluontoinen avausmaksu on 95 euroa ja kuukausittainen laskutuslisä 5 euroa.

Miten hakea lainaa?

 • hakemus täytetään osoitteessa www.amyrahoitus.fi
 • Amy Rahoitus kilpailuttaa puolestasi yhteistyökumppaniensa lainat ja lähettää sinulle parhaat tarjoukset vertailtaviksesi
 • päätät itse, minkä tarjouksen hyväksyt

Onko Amyrahoituksella omat sivut -palvelu?

Valitettavasti tarjolla ei toistaiseksi ole AmyRahoitus omat sivut -palvelua, eikä sivuja, joilla Amyrahoitukseen kirjaudut sisään. Toisaalta Amyrahoituksen ollessa vertailu- ja kilpailutuspalvelu, lainaa ei varsinaisesti hoideta heidän kauttaan, vaan lopullisen lainanmyöntäjän kautta.

Kuka voi saada palvelun kautta AmyRahoitus-lainaa?

Amy Rahoitus ei aseta ennalta määrättyjä kriteereitä sille, kuka voi saada lainaa. Lopullisen luottopäätöksen tekee lainanantaja. On kuitenkin muutamia peruasioista, joiden tulee olla kunnossa, jotta lainaa voisi ylipäänsä saada. Näitä ovat:

 • sinun tulee olla täysi-ikäinen, siis vähintään 18-vuotias
 • vaikka lainanmyöntäjä ei ole AmyRahoitus, merkintä luottotiedoissa on yleisesti este saada lainaa
 • sinulla tulee olla tulot, joilla selviät takaisinmaksusta

Lainan takaisinmaksaminen

 • lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä
 • kuukausierän suuruus määräytyy lainasumman, nimelliskoron, kulujen ja takaisinmaksuajan pituuden mukaan
 • jotkin lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin

AmyRahoitus -yhteenveto

Lainojen ja luottojen vertailu- ja kilpailutuspalvelut ovat yleistyneet, eikä ihme. Niille on myös kysyntää, sillä nykyään lainanmyöntäjiä on jo niin hurja määrä, että niiden kaikkien vertaileminen ja tarjousten pyytäminen on sekä hankalaa, että taatusti aikaa kuluttavaa. Näiden seikkojen lisäksi ehdoton hyöty on se, että voit valita itsellesi sen kuluiltaan edullisimman lainan, tai vaikka sen, jossa on sinulle sopiva kuukausierä. Koska Amy Rahoitus ei ole varsinainen lainanmyöntäjä, kannattaa lainan ehdot tarkistaa ennen tarjouksen hyväksymistä. Luonnollisesti saat tietää tarkat ehdot ja lainasta aiheutuvat kulut ennen kuin hyväksyt tarjouksen ja teet varsinaisen lainasopimuksen. Omat sivut -palvelua ei ole, sillä lainaa ei myönnä AmyRahoitus; kirjaudu siis sen yrityksen sivuille, joka on lopulta lainanantaja.

Yhteystiedot

 • www.amyrahoitus.fi
 • sähköposti: hello@amyfinance.com
Yrityksen yhteystiedot AMYRAHOITUS
Virallinen sivusto amyrahoitus.com
Osoite Kaivokatu 10 B, 00100 Helsinki

Arvostelut, AMYRAHOITUS 3

5,0
3 arviota
Kirjoita arvio

Sain lainan heti tilille, minulla on sama pankki käytössä lainanantajan kanssa. Amyrahoituksen laina oli sopiva tarpeisiini. Säästin vähän rahaa kun vertailin lainatarjoukset. Olen tyytyväinen palveluun. Korko oli kohtuullinen, vain noin 10 % prosenttia. Säästin myös hieman lainan muissa kuluissa. Otan varmasti lainan jatkossakin samasta palvelusta.

Selailin nettiä tarvitessani lainaa, ja silmiini osui AmyRahoitus. Kirjauduin sivuille, täytin hakemuksen, ja asia olikin sillä selvä. Olin odottanut asian hoitamisen vievän enemmän aikaa ja varmaankin vaativan myös vaivaa. Näin ei ollut.

AmyRahoitus omat sivut oli palvelu, joka kiinnosti. En tiennyt yhtään, mitä odottaa, mutta joka tapauksessa olin erittäin tyytyväinen. AmyRahoituksen kanssa asiointi on todella helppoa ja vaivatonta, enkä tule vaihtamaan toiseen.

Uusi arvio

Lainansaannin nopeus
Pakollinen täytä
Nimi
Pakollinen täytä
E-mail
Ei julkaista sivustolla
Pakollinen täytä
Virallinen arviosi
Pakollinen täytä
Pakollinen täytä
 

Samanlaiset lainanantajat

Määrä
4 tuhansia
Laina-aika
30... 365 päivää
Korko
29,79 %
Koroton ensilaina
Määrä
2 tuhansia
Laina-aika
3... 61 päivä
Korko
0,00 %
Määrä
10 tuhansia
Laina-aika
90... 1800 päivää
Korko
21,84 %
Määrä
60 tuhansia
Laina-aika
365... 5475 päivää
Korko
7,67 %
Määrä
2,1 tuhansia
Laina-aika
90... 3030 päivää
Korko
0,00 %